Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adogs

bir önceki sayfada da paylaşmıştım ben klavye aldım linktekinden:http://www.aliexpress.com/snapshot/6394027064.html?orderId=65008915306329

Geldi mi ürün?
  • cem_ari C kullanıcısına yanıt
    Evet kullanmaktayım memnunum.

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü]
     Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü]
     Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü]

• Güzelmiş, güle güle kullanın.
  • cem_ari C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Ben Trust'ın şu üründen aldım.
    Klavye ve mıknatıs yok. Cihaza güzel oturuyor ve iyi koruyor. Tatile vs giderken, yanıma Aliexpress'ten aldığım USB3.0 hubı, klavye ve mouse alıyorum
  • arkadaşlar bu tabletten almayı düşünüyorum.
    merak ettğim şu soruları cevaplarsanız sevinirim ...
    1-hocam bu tablette internet hızı nasıl ?
    2-internet tarayıcıda ard arda yeni sekme açtığımızda
    arka planda sayfalar hızlıca açılıyor mu ?
    3-internette flash player desteği var mı ? yoksa çözümü ?
  • 1-Gayet iyi.
    2-Hız konusunda sorun yok ama 4-5 sekme açınca browser (Dolphin) bazen resetleniyor.
    3-Var.
  • arkadaşlar telefon özelligini aktifliyen varmı
  • Xda'deki bir yazıda cok yakında lollipop guncellemesi alacağı yazıyordu. Ne kadar doğru bilemem. Fakat samsung güncelleme konusunda biraz yavaş gibi. Bu cihaz çıktıgından beri bir kere günceelleme almış. Asus'un tabletlerine bakıyorum, her ay güncelleme geliyor. Ben şu anda lollipop tabanlı cyanogenmod kullanıyorum. Stock romdan çok daha performanslı. Stylus beta yazılımıyla da el yazısını dönüştürebiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de note pro kullanıcısıyım. Tableti ders çalışırken, özellikle pdf dosyalarını okurken üzerine not alma, altını çizmek için kullanmak istiyorum. Bunun için yukarıda papyrus önerilmiş. Baktım gayet güzel, kullanışlı bir program. Bu konuda önerebileceğiniz başka programlar da var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: münirnurettin

Xda'deki bir yazıda cok yakında lollipop guncellemesi alacağı yazıyordu. Ne kadar doğru bilemem. Fakat samsung güncelleme konusunda biraz yavaş gibi. Bu cihaz çıktıgından beri bir kere günceelleme almış. Asus'un tabletlerine bakıyorum, her ay güncelleme geliyor. Ben şu anda lollipop tabanlı cyanogenmod kullanıyorum. Stock romdan çok daha performanslı. Stylus beta yazılımıyla da el yazısını dönüştürebiliyorum.

Cevap için teşekkürler biraz daha bekliyeyim ozaman çıkmaz ise bende sizin gibi yaparım artık

• merhaba,

Bende bu ürünü geçen sene mayıs ayında vodafone'dan almıştım. Ben p902 modelini aldım. Ürün güzel, kullanımı rahat ve beklentilerimi karşılıyor ama bir hata benimde dikkatimi çekti. Şarj takılı değilken belli durumlarda ekran yanıp sönüyor.

İnternetten çok uzun süre araştırdım geçen sene ilk başlarda kimsede birşey yoktu ama sonra bir kaç forumda okudum (adresleri bulamadım tekrar bakıcam bulduğumda atarım) yanlış hatırlamıyorsam gpu belli bir gücün altına düştüğünde grafik hızlandırma efektini kullanıyormuş ve bu ona sebep oluyormuş. Bu olduğunda sim kart devre dışı kalıyor ve dışarıdaysanız internete girmek neredeyse imkansız duruma geliyordu.

Belli bir süre böyle kullandım sonrada sim kartı çıkardım telefon ile internet paylaşımı yaparak girmeye başladım sim kart haybeye gitmişti.

Şimdi bu forumda da okudum ve merak ediyorum bu problemi yaşayanlar garanti kapsamı altında ürünü servise gönderdiler mi ? Birde p902 ile p900 arasında ki farklardan bahsetmişsiniz. Cidden versiyon yükseltmede problem yaşayacakmıyız ?

herkese teşekkür ederim,

• quote:

Orijinalden alıntı: muadip

merhaba,

Bende bu ürünü geçen sene mayıs ayında vodafone'dan almıştım. Ben p902 modelini aldım. Ürün güzel, kullanımı rahat ve beklentilerimi karşılıyor ama bir hata benimde dikkatimi çekti. Şarj takılı değilken belli durumlarda ekran yanıp sönüyor.

İnternetten çok uzun süre araştırdım geçen sene ilk başlarda kimsede birşey yoktu ama sonra bir kaç forumda okudum (adresleri bulamadım tekrar bakıcam bulduğumda atarım) yanlış hatırlamıyorsam gpu belli bir gücün altına düştüğünde grafik hızlandırma efektini kullanıyormuş ve bu ona sebep oluyormuş. Bu olduğunda sim kart devre dışı kalıyor ve dışarıdaysanız internete girmek neredeyse imkansız duruma geliyordu.

Belli bir süre böyle kullandım sonrada sim kartı çıkardım telefon ile internet paylaşımı yaparak girmeye başladım sim kart haybeye gitmişti.

Şimdi bu forumda da okudum ve merak ediyorum bu problemi yaşayanlar garanti kapsamı altında ürünü servise gönderdiler mi ? Birde p902 ile p900 arasında ki farklardan bahsetmişsiniz. Cidden versiyon yükseltmede problem yaşayacakmıyız ?

herkese teşekkür ederim,

Bahsettiğiniz sorun benim ilk aldığım p902 deki gibi sanarım, ekran pır pır ediyordu bu şekilde;

Eğer bu ise ben aldıktan 3 gün sonra servise verdim iade ettim ve p900 aldım. Tabi cihazı çok uzun kullanamadığım için sim kart olayını bilemiyorum.

• muadip M kullanıcısına yanıt
    bahsettiginiz sorun ust mesajdaki videodaki gibi ise servise goturun garanti kapsaminda yapacaklardir. Bende de ayni sorun vardi teknik serviste hallettiler. Galiba batarya ile ilgili bir durummus sunuda ekleyim bu modelin kronik sorunu bu olay. En kisa surede teknik servise goturmenizi tavsiye ederim.

• merhaba,

evet ekteki videodaki sorunun aynısı olmakta benim tablette de. Servise vermek gerekecek sanırım. Bir sorum daha var
    ne kadar sürede servis bu işlemi gerçekleştirdi. Birde P902 versiyon ile P900 arasında fark var mı diye sormuştum sanırım birisinde
    telefon özelliği var diğerinde yok oluyor.

Ben servise tableti verdiğimde aslında olay ayıplı ürün oluyor bunu p900 ile değiştirmek istiyorum desem değiştirebilirler mi ?

Servise verirken nasıl bir yol izlediniz bende aynısını söyleyeyim o şekilde verebilirim.

teşekkürler
  • muadip M kullanıcısına yanıt
    Ben teknosa dan almıştım, önce cihaz 3 günlük olduğu için oraya götürdüm ve direk değişirler dedim ama böyle bir hizmet sunmadılar ve servise göndericez onlar ne derse onu yapıcaz dediler bende teknosaya kızdım kendim samsung istanbul/maltepe servise verdim yaklaşık 3-4 gün içinde değişim raporu çıktı o kağıdı aldım teknosaya verdim paramı iade aldım. Sonra bimeksten p900 aldım. Öncelikle sorun tamamen üretici kaynaklı ve kesinlikle garanti kapsamında. ekran kartı çip setinden kaynaklanıyor.

Sizde samsung servisine verin size ürün iade ve değişim raporu verirler çünkü tamiri pek mümkün değil. Eğer istanbul anadolu yakasında iseniz samsung kadıköy servisini tercih edin orası daha iyi hizmet veriyor.

P900 ile P902 arasındaki tek fark sim kart olayı ve bunu sadece internet olarak kullanabilirsin. Telefon özelliği yok ve henüz farklı romlar ile de telefon özelliği kazandıramıyorsun. Cihaz Türkiye ye özel olduğu için rom bulmanda nerede ise imkansız. Bende bu nedenle p900 tercih ettim.

• O zaman bende aynı şekilde yapayım. Avcılarda Samsung yetkili servisi var oraya gidip teslim edebilirim.

Vodafone üzerinden kontratlı satın almıştım aslında P900 ile P902 arasında telefon farkı varsa önemli değil benim için sadece versiyon yükseltmeleri
    aynı zamanda çıkacak mı o sorun olur.
  • Samsung'un en beğendiğim ürünlerinden biri bu yeni tabletlerdeen alacaktım büyük ihtimal bundan alacağım

• Muhteşem görünüyor.
  • Bi insan bile bile kronik ve artık kesinleşmiş bir ekran sorunu varken sırf bu hatası yüzünden bıçak gibi kesilen fiyatına rağmen gidipte neden bu tableti alsın ki bile bile lades oynamak resmen bu özellikleri iyi olabilir ama bu ürün ayıplı üründür tab s alın ,kalem vazgeçilmezae yeni modellerini bekleyin Samsung'un bu yıl tablet yılı olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.