Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adogs

bende p900 var

iki gün önce işe yanımda götürdüm. sabah 9 dan akşam 18:30 a kadar wifi açık, bluetooth açık ve klavye bağlı, otg ile kablosuz fare bağlı e posta sürekli senkronize halde, internet facebook arada oyunda oynadım ve akşam eve döndüğümde %25 civarlarında idi pil. bence kötü değil gerçi benim ilk tabletim çokda emin değilim bu pil süresi iyi mi kötümü?

Ben de 10.1 inç ekranlı modeli var, 8220 mAh batarya ile 8-8,5 saat ekran kullanım süresi var.
    Tab S 10.5 modeline göre, pro 10,1'in bataryası daha performanslı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tabletin şu an ki fiyatı nedir arkadaşlar(3 g) 1200 tlden 2500 tlye fiyat var nette kafam karıştı.
  • masty45 M kullanıcısına yanıt
    Ben gittigidiyordan aldım Samsung Türkiye garantili 1250 liraydı (100 lira'da bonus verdi). Yaklaşık bir ay oluyor... Ama şu an fiyatı dolar kuru ile orantılı olarak arttı biraz. 3gli olmayan 1350 lira teknosa da..
    gittigidiyorda 3gli olan 1400 lira bonus kart varsa 100 lirada bonus veriyor.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/samsung-galaxy-note-pro-sm-p9020-12-2-32gb-3g-147130884

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurba009 -- 31 Ocak 2015; 15:31:26 >
  • Selamlar

Note pro'nun 2015 editionu çok bekledim ama yakın zamanda çıkacak gibi durmuyor. Ben de ipad air 2 ve note pro12.2 arasında kaldım. Şunu merak ediyorum xposed ile ve ya daha farklı bi şekilde multiwindow (çoklu pencere ) tepsisine istediğiniz uygulamayı koymayı başarananız var mıdır acaba ? Bildiğiniz gibi sadece samsungun belirlediği uygulamalardan başka uygulamayı çoklu pencere özelliği ile kullanamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: frmdnnmhbr323

Selamlar

Note pro'nun 2015 editionu çok bekledim ama yakın zamanda çıkacak gibi durmuyor. Ben de ipad air 2 ve note pro12.2 arasında kaldım. Şunu merak ediyorum xposed ile ve ya daha farklı bi şekilde multiwindow (çoklu pencere ) tepsisine istediğiniz uygulamayı koymayı başarananız var mıdır acaba ? Bildiğiniz gibi sadece samsungun belirlediği uygulamalardan başka uygulamayı çoklu pencere özelliği ile kullanamıyoruz

Root olduktan sonra bazı başka programlar da çalışıyor ama root olana kadar samsung'un programları dışına çıkamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

Selamlar

Root olduktan sonra bazı başka programlar da çalışıyor ama root olana kadar samsung'un programları dışına çıkamıyorsun.

Siz hiç denediniz mi ? Benim bahsettiğim xposed falan zaten rootsuz iş yapmaz.

• quote:

quote:

quote:

Selamlar

Yok dostum denemedim, ben alır almak kapattım multi windows'u, ben direk sadece yazı yazmak için kullanıyorum kalemle. Ara yüzü biraz hantal biliyorsunuz, o yüzden şişmesini istemediğimden kapattım.

Bu arada "ipad air 2 ve bu cihaz" başka kategorilerde. Air 2'de var bende, o başka bişi bu başka. Onda "kalem" kullanımı pek iyi değil ama bu cihaz, tek kelimeyle bunun için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar

Yok dostum denemedim, ben alır almak kapattım multi windows'u, ben direk sadece yazı yazmak için kullanıyorum kalemle. Ara yüzü biraz hantal biliyorsunuz, o yüzden şişmesini istemediğimden kapattım.

Bu arada "ipad air 2 ve bu cihaz" başka kategorilerde. Air 2'de var bende, o başka bişi bu başka. Onda "kalem" kullanımı pek iyi değil ama bu cihaz, tek kelimeyle bunun için.

Eyvallah saolasın

kalemi o kadar stabil mi gercekten merak ediyorum. çünkü bu note cihazlara koydukları kalemler kullacının gözünü boyamak içinmiş gibi gelirdi bana ama note 4 ün spen performansının normal kalemden hiç bir farkı yok o yüzden samsung bu işi çözmüş diyp note pro12.2 2015 edition bekledim ces de ama tanıtılmadı şimdi sizdeki note pronun performancesını merak ediyorum az da olsa kalemi geriden takip etme oluyor mu yazılarda

Birde eğitim amaçlı kullanacağım için pdf performansı çok önemli bi kasma sorunu falan çıkarmaz herhalde o kadarda işlemciyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar

Eyvallah saolasın

kalemi o kadar stabil mi gercekten merak ediyorum. çünkü bu note cihazlara koydukları kalemler kullacının gözünü boyamak içinmiş gibi gelirdi bana ama note 4 ün spen performansının normal kalemden hiç bir farkı yok o yüzden samsung bu işi çözmüş diyp note pro12.2 2015 edition bekledim ces de ama tanıtılmadı şimdi sizdeki note pronun performancesını merak ediyorum az da olsa kalemi geriden takip etme oluyor mu yazılarda

Birde eğitim amaçlı kullanacağım için pdf performansı çok önemli bi kasma sorunu falan çıkarmaz herhalde o kadarda işlemciyle

Kalemi çok iyi, zaten bende bu yüzden tercih ettim. Note 4'üm de var, arada kullanıyorum onda da. Tabi "o" son hali, ama bu hali de çok iyi. Yazı yazıyorum genelde. pdf hiç okumadım desem yeri, ama bu sayfada pdf okuyan arkadaşlar, hatta düzenleme yapan arkadaşlar vardı. Tabi bu günlerde yeni note'lar gelecek diye laflar da dolaşıyor etrafta, ben olsam acil değilse yenilerini beklerim ama acilse, şu anda uygun fiyatla bulunabilir seviyelere gelmiş durumda.

• Saolsın,bakalım alıcam heralde, mobil cihazlara konulacak anti doping vergileriyle o yeni çıkacak tabletler en az 26oo lere falançıkar, bilgilendirdiğin için saol

• Tableti yaklasik 3 bucuk aydir kullaniyorum almak isteyenlere tavsiye ederim. Bu sene deftere yazi yazmadim okulda o derece. PDF uzerine yazma vs hepsi cok basarili. Surekli not alip, youtube, dizi izleme olarak kullaniyorum 1 gunu cikariyor. Tam olarak ekran acik kalma suresi oyun olmazsa en fazla 11 saat civarinda gordum ama oyun oynayinca daha az gidiyor. Sorusu olan varsa yardimci olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

Tableti yaklasik 3 bucuk aydir kullaniyorum almak isteyenlere tavsiye ederim. Bu sene deftere yazi yazmadim okulda o derece. PDF uzerine yazma vs hepsi cok basarili. Surekli not alip, youtube, dizi izleme olarak kullaniyorum 1 gunu cikariyor. Tam olarak ekran acik kalma suresi oyun olmazsa en fazla 11 saat civarinda gordum ama oyun oynayinca daha az gidiyor. Sorusu olan varsa yardimci olabilirim.

Pdf üzerine hangi uygulamada not alıyorsunuz ben vatan computer de adobenin üstüne almaya çalıştım kastı baya tab s ile note pro12.2 yi pdf performansı açısından da kıyasladdım tab s bariz daha iyiydi sayfaları yükleme hızında falan ama o kalem o kadar işlevsel mi orda takılı kalıyorum

• quote:

quote:

Tableti yaklasik 3 bucuk aydir kullaniyorum almak isteyenlere tavsiye ederim. Bu sene deftere yazi yazmadim okulda o derece. PDF uzerine yazma vs hepsi cok basarili. Surekli not alip, youtube, dizi izleme olarak kullaniyorum 1 gunu cikariyor. Tam olarak ekran acik kalma suresi oyun olmazsa en fazla 11 saat civarinda gordum ama oyun oynayinca daha az gidiyor. Sorusu olan varsa yardimci olabilirim.

Pdf üzerine hangi uygulamada not alıyorsunuz ben vatan computer de adobenin üstüne almaya çalıştım kastı baya tab s ile note pro12.2 yi pdf performansı açısından da kıyasladdım tab s bariz daha iyiydi sayfaları yükleme hızında falan ama o kalem o kadar işlevsel mi orda takılı kalıyorum

Papyrus uygulamasiyla aliyorum hocam tam surumunu yukledim. Ilk aldigimda bende cok ugrastim s note 1000 sayfalik kitabi yarim saatte alamadi Pdf olarak ama bu programda 1 dk surmuyor, cok kullanisli ben cok alistim. S note u hic kullanmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Papyrus uygulamasiyla aliyorum hocam tam surumunu yukledim. Ilk aldigimda bende cok ugrastim s note 1000 sayfalik kitabi yarim saatte alamadi Pdf olarak ama bu programda 1 dk surmuyor, cok kullanisli ben cok alistim. S note u hic kullanmiyorum.

Anladım hocam saolasın yani ben şimdi bissürü kitaba para vermiyim diye pdf özelliğini etkin olacak kıllanıcam, sizde kalem performansından gayret memnunsunuz anladığım kadarıyla , tab s hakkında bilginiz varsa ikisini performanslaro hakkımda kıyaslar mısınız ? Teşekkürler

• Benim bir sorum olacak not pro 2015 ne zaman çıkar bir bilgisi olan var mı ? yakın zamanda çıkmazsa bu hafta içinde almayı düşünüyorum bende.

• kurba009 kullanıcısına yanıt
    bir önceki sayfada da paylaşmıştım ben klavye aldım linktekinden:http://www.aliexpress.com/snapshot/6394027064.html?orderId=65008915306329

Ama normal kılıf derseniz dediğiniz gibi mıknatıslı almayın, aliexpress te çok güzel kılıflar var. Bu linkede bakabilirsin:http://www.aliexpress.com/premium/samsung-note-pro-p900-cover.html?ltype=wholesale&SearchText=samsung+note+pro+p900+cover&d=y&origin=y&initiative_id=SB_20150209024350&isViewCP=y&catId=

• Arkadaşlar bendeki son sürüm 4.4.2 acaba güncelleme geldimi veya gelecekmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

25. sn den sonra izleyin...olmayan veya olmayacak cihaz yok sanırım...geliştirici seçeneklerinden Gpu görüntülemeyi zorla seçeneğini işaretleyin...dünden beri bende yok...çare olabilir..ama altta aşırı ısınma kaynaklı da yazılmış...hatalı ürün mü yoksa dünyanın parasını veriyoruz...

Yabancı sitelerde de aynı soruna sizin gibi çözüm üretmişler bu yöntem işe yaradı mı ? gerçekten bu sorun dert edileck kadar büyük bi sorun mu ey kullanıcılar size soruyorum, yol gösteriverin, bu tableti almayı planlanmıştım ne zamandır bu sorun keyfimi kaçırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • frmdnnmhbr323 kullanıcısına yanıt
    Bir daha denk gelmedi...acaba o şekil yaptığımdan mı yoksa benzeri şekilde kullanmadığımdan mı bilemiyorum...Youtube de video izlerken gelmişti başıma...Bir ihtimal de pil seviyesi azken yapıyor diye okudum...belki olabilir pilim bitmek üzereydi rastladığımda...Şu an alınabilecek en güzel tablet...orası kesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Bir daha denk gelmedi...acaba o şekil yaptığımdan mı yoksa benzeri şekilde kullanmadığımdan mı bilemiyorum...Youtube de video izlerken gelmişti başıma...Bir ihtimal de pil seviyesi azken yapıyor diye okudum...belki olabilir pilim bitmek üzereydi rastladığımda...Şu an alınabilecek en güzel tablet...orası kesin...

Normal video izlerken de bu sorun oluşuyorsa sıkıntı,he yok sadece youtube da
    video izlerken kırk yılın başı ortaya çıkıp bi resetten sonra iş halloluyorsa bu göz ardı edilebilir. Diğer kullanıcılar da bu sorunla karşılaşanlar da lütfen bilgi verebilirler mi ? Zira karşılaştığım bazı siteler de bu ürünün ayıplı ürün olduğunu
    bu yüzden fiyatının biraralar bıçak gibi kesildiğini ve samsungun bu tableti unutmak istediği falan yazıyor, nerdeyse her tablette varmış sorun. Ama tüm bu konuyu okudum hiç de öyle aman aman bi problemmiş gibi gelmedi. Normal mx playerden falan video izlerken de meydana geliyor mu ? s pen in hayallerini kurarken tab s e geçmek koyar bana şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frmdnnmhbr323 -- 10 Şubat 2015; 23:28:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.