Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eofdred

sizin tavsiyeniz var ı bu konuda?

tavsiye etmek isterdim ancak ebaydan daha önce burda da paylaştıgım ve siparişini verdiğim kılıf geldi 3 gün önce. ancak sanırım biraz sıkıştırarak tableti oturttuk. o nedenle cihaz resmen "mallaştı" diyebilirim. kendine kendine açılıp kapanmalar veya tuşların çalışmaması gibi problemler. O nedenle tavsiye yok şu anda kusura bakmayın. :)

Allahtan iyi bir satıcıya denk geldik de durumu anlatınca "ingilizce olarak :) " adam ikna oldu ve iki kılıf için toplam 23.5$'ı geri iade etti. Böyle kaliteli çinli satıcılar çıkabiliyor :D

https://www.youtube.com/watch?v=XdVg0And-AU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmaok -- 19 Aralık 2014; 0:29:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mmaok

Samsung Galaxy Note Pro Magnet / Mıknatıs Etkisi

http://www.youtube.com/watch?v=XdVg0And-AU&feature=youtu.be

hocam bu herkesin bildiği bir olay ve bir sorun değil kesinlikle. s pen in çalışma prensibi ile alakalı, mıknatıs elektronik cihazların bir çok özelliğini etkiler buda onlardan biri. örneğin hoparlörlerde bozar ancak hoparlörün yeri değişmediği için ona göre scale eder düzeltirler hata payını hiç hata oykmuş gibi kullanırsın ama sen rasgele yerlerine mıknatıs koyarsan tabiki s pen de böyle olur.

ancak diğer "problemler" in yani piksellerin bozulması çizgi oluşması şarj sorunu falan kesinlikle bununla alakalı değil. dediğim gibi hoparlörlerde de mıknatıs var bozulacak olsa dünyadaki tüm akıllı telefonlar bozulurdu. hele hele htc one lar falan :)
    garantiye verirken mıknatıstan oldu falan diye yollamayın diye diyorum eziyet çekersiniz güler geri yollarlar haberiniz olsun

• garantiye gonderirken boyle bisey demek zaten dogrudan kullanici hatasi kapsamina girer.

ikincisi bunu hoperlorle kiyaslamak dogru olmaz. ben note proyu kalemi icin aldim zaten; karakter tasarimi ve cizim yapmak icin. Bu niyetle cihaz alip ustune bi de boyle kilif alinmamasi gerektigini gostermis olmak icin video hazirladik. :)

batarya/sarj problemine gelince. Bu bilgi de çinli dostumuzdan geldi.

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmaok -- 19 Aralık 2014; 9:44:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar ben o suni deri olup ortasi delik yuvarlak 365 derece donebilenlerden aldim..30 tl ve gayet kaliteli..Gel gelelim miknatisi sevmem:)) baktim altta kumasin icinde kapatinca uste denk gelen minik bir yuvarlak miknatis var.Falcata ile altina minicik duz bir cizik hopp miknatis disarda..su an kafam rahat seve seve kullaniyorum...bilginize...

• Arkadaşlar cyanogenmod yükledim tablete. Bu konu hakkında bir şeyler yazmak isterim. Yüklediğim mod 5.0 lolipop tabanlı. Hızı resmi rom a göre çok daha iyi. S-pen i de kullanabiliyorum. Son uygulamalar menüsünde uygulama önizlenmesinde ufak çizgiler oluşuyor. Herhalde güncellemeye halledilir. Eski güncellemelere baktım. 8 tane güncelleme almış. Şarj olayı resmi rom la aynı gibi. Zaten cihazın şarjı çok çok iyi. Eksiklik olarak görebileceğimiz şey ise s-note uygulaması. Bir yerde apk olarak buldum fakat yüklenmedi. Fakat s-note alternatifi olarak smart note uygulamasını kullanıyorum. El yazısını metne çevirebiliyor.Şimdilik bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: münirnurettin

Arkadaşlar cyanogenmod yükledim tablete. Bu konu hakkında bir şeyler yazmak isterim. YüklediĞ?im mod 5.0 lolipop tabanlı. Hızı resmi rom a göre çok daha iyi. S-pen i de kullanabiliyorum. Son uygulamalar menüsünde uygulama önizlenmesinde ufak çizgiler oluşuyor. Herhalde güncellemeye halledilir. Eski güncellemelere baktım. 8 tane güncelleme almış. Şarj olayı resmi rom la aynı gibi. Zaten cihazın şarjı çok çok iyi. Eksiklik olarak görebileceĞ?imiz şey ise s-note uygulaması. Bir yerde apk olarak buldum fakat yüklenmedi. Fakat s-note alternatifi olarak smart note uygulamasını kullanıyorum. El yazısını metne çevirebiliyor.Şimdilik bu kadar

Kardeşim hayırlı olsun. Kalem olayının işlev dışı kalmamış olması güzel olmuş. Autodesk çizim programları çalışıyor mu peki onları deneme şansın oldu mu? Kalem hassasiyeti aynı mı?

• Teşekkür ediyorum. Çizimle çok fazla ilgim olmadığı için denemedim açıkçası. S-pen hassasiyeti iyiydi. Fakat çok kararlı değildi sistem o yüzden Stock rom'a geri döndüm.http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-pro-12/development/rom-cyanogenmod-12-lollipop-5-0-1-t2971945 bu adresten nasıl yükleneceğine bakıp güncellemeleri takip edebilirsiniz.

• Çok uzun zamandır Samsung kullandıgım için romları bilirim, severim, çogu zaman stock romda olmayan şeyleri sundular, can gibidirler :D

Ama kalem olayını beceremediler. Note 3 aldıktan sonra tekrar dönmemiştim, heralde yine dönmeyecegim o romlara. Teşekkür ettim bilgi için.
  • Arkadaşlar, tavsiye edebileceğiniz DNS kodları var mı acaba? Son gelen Galaxy Apps güncellemelerini indirmiyor bir türlü. Bunun dışında, Google Play ya da İnternet sayfalarından indirme yaparken hiçbir sorun yok.
  • Bu tableti bir öğretmen olarak word programlarını kullanan arkadaş var mı acaba? Malum sınav , sözlü , toplantı tutanağı yazmak için baya bir işimiz oluyor word ve power point programlarıyla. Bende de şu an note 10.1 var fakat iki yıl oluyor artık yetmemeye başladı . Bir de Samsung politikaları malumunuz bu cihaz çıkalı baya oldu. Ufukta yeni cihaz var mı gelecek?
  • Arkadaşlar P902 ile P900 arasında kaldım. P902 Türkiye için yapılıdğı söyleniyor ve guncelleme,rom gibi konularda destegi çok az. İkisi neredeyse aynı özellikte. P900 150 lira daha ucuz? P902 nin de artı özelliği 3G olması. Siz hangisini önerirsiniz?
  • CelalDoğan C kullanıcısına yanıt
    Eşim aldı...okula artık pc götürmüyor...hancom office gayet iyi iş görüyor...otg kablosu ile klavye mouse bağlayayınca resmen pc oluyor...wifi epson a da gönderiyor yazdıracaklarını...süper...Gerçi 10.1 de de var hancom vs. ama bunun büyük ekranı dışında size vereceği bir şey yok sanırım...
  • BYRİSE6 kullanıcısına yanıt
    bende 902 aldım önce ama ekran arızalı çıkınca iade ettim sonra araştırınca 902 nin dediğin gibi güncelleme, rom gibi sorunları olabileceğini anladım ve 900 aldım. şuan kullanıyorum ve gayet memnunum. Sadece ekran tab s teki gibi amoled olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum. 3G yi bende olsun istiyordum ama sorun değil, telefon üzerinden internete girebilirsin ya da operatörlerin usb 3G aparatlarıda kullanılabilir.
  • adogs A kullanıcısına yanıt
    Hocam bugun P902 aldim. 3G lazimdi disardada kullanmam icin.Telefonum iyi de
    gil o yuzden interneti yavas. Ya 3G yi seccektim ya da romu. 3G yi sectim. Sizce bi dezavantajini gorur muyum P900 e gore?

• BYRİSE6 kullanıcısına yanıt
    Sanmam çok sorun olacağını, Güle güle kullanın. Zaten cihaz 5.0 güncellemesi alsa yeter. Onuda verir inşallah samsung.
  • Sagun herkes oyle soyliyoki bu cihaz hic guncelleme almiyacak tarzinda. Ben zatem rampe romla pek ugrasmam.Ama cihaz ayni surumde yavasliycak. Tek sorun o benim iicn.

• cancanax C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tableti bugün mediamarkt da gördüm ve hoşuma gitti.
    daha önce hiç tablet almadım hep notebook kullandım.
    aklıma takılan şey android işletim sisteminde utorrent çalışıyor mu ? yoksa windows kullanan bir tablet mi almam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

bu tableti bugün mediamarkt da gördüm ve hoşuma gitti.
    aklıma takılan şey android işletim sisteminde utorrent çalışıyor mu ? yoksa windows kullanan bir tablet mi almam lazım ?

Bu Link sanırım sorunun yanıtı.. Utorrent
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

bu tableti bugün mediamarkt da gördüm ve hoşuma gitti.

Bu Link sanırım sorunun yanıtı.. Utorrent

önceden baktım ama android versiyon görünmüyor. link istemedim, bilen varsa yardımcı olsun istedim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.