Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon özelliği Note 10.1 2014 edition 'larda aktif edilebiliyor, muhtemelen P902 'de de edilebilir fakat nasıl olur bilen birinin açıklaması lazım, custom rom gerekir muhtemelen.

Note 10.1 2014 edition ile Note Pro 12.2 arasında kaldığım günlerde izlediğim kutu açılımı videolarında kulaklık görmedim diye hatırlıyorum.
  • VefaMetin kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adogs

Merhaba, bende dün note pro 12.2 P902 3g versiyonu aldım. Sormak istediğim bir kaç şey var,

Öncelikle bunun telefon özelliğini aktive edebilir miyim? birde kutu içeriğinde kulaklık çıkmadı, bunlarda kulaklık çımıyor mu?

Hocam kutu içinden kulaklik çıkmıyor. Sadece şarj aleti,data kablosu ve yedek kalem uçları çıkıyor.
    Ayrıca telefon özelliğini şu an için açma şansınız yok. Çünki P902 modeli türkiyeye özel bir model. Türkiye hariç diger tüm 3g ülkelerinde P901 modeli 4G ülkelerinde ise P905 modeli satılıyor.Haliyle zaten P902 modeli icin gerek root gerekse custom rom bulmanız imkansiz.sammobile sitesinde bile firmware bölümünde P902 diye arattığınızda firmware bulamıyor. Bunun içinde telefon özelliğini açılması zor. Bende note pro almaya karar verdigimde acaba wifili P900 mü alsam yoksa 3G li P902 mi alsam diye çok kararsız kalmıştım.biraz araştırınca belirttiğim olumsuzlukları görünce seçimi mi wifi li yani P900 modelinden yana kullandım.
    Bu arada google play storede exdialer gibi programlarla isterseniz şansınızı bi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba. 3 gün önce aldığım samsung note pro 12.2 tabletimin ekranı pır pır ediyor yani anlık parlama oluyor. Tableti fabrika ayarlarına döndürdüm yine olmadı. Sizce nedendir? Tableti iade mi edeyim?

Video dan görebilirsiniz.

• adogs A kullanıcısına yanıt
    hocam bendede benzer sorun vardı kesik kesik oluyordu görüntü galiba bu olay belli cihazlarda kronik böyle durumlarda chazı yeniden başlatın geçer ama yine tekrara düşer
  • quote:

Merhaba. 3 gün önce aldığım samsung note pro 12.2 tabletimin ekranı pır pır ediyor yani anlık parlama oluyor. Tableti fabrika ayarlarına döndürdüm yine olmadı. Sizce nedendir? Tableti iade mi edeyim?

vakit geçirmeden ayıplı olduğunu bildirin değişim isteyin veya para iadesi

• quote:

Merhaba. 3 gün önce aldığım samsung note pro 12.2 tabletimin ekranı pır pır ediyor yani anlık parlama oluyor. Tableti fabrika ayarlarına döndürdüm yine olmadı. Sizce nedendir? Tableti iade mi edeyim?

Aynı sorun bende de var bazı cihazlarda bu problem varmış ben daha götürmedim servise zaman bulamıyorum. Daha önce de paylaştım sayfada bu sorunu kimse cevap vermedi demekki bana denk geldi dedim. Biraz araştırdım bazı cihazlarda varmış. Bendeki biraz ilginç sarj % 50 nin altına düşünce full parlaklik ta yapıyor otomatik alınca yapmıyor durum böyle olunca servise gitmedim ama en kisa zamanda gidip bırakacağım servise. Sizin 3 gün olmuş direk iade edebilirsiniz. Değişim hakkınız var.

• Arkadaşlar, OTG kablo aldım; kablo aparatını takınca USB girişi olduğunu algılıyor; ancak taktığım Flash Disk'i görmüyor tablet. İki ayrı Flash Disk'le denedim.

Neden olabilir bu?

Orijinâl OTG kablosunu sipariş verdim ben de. Fakat, dediğim gibi, şu anki kabloda da bir sorun yok.

Ha, ayrıca şunu da ekleyeyim; Samsung S5'te denediğimde de yukarıda yazdığım gibi oldu. OTG'nin markası; ''s-link''.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 11 Aralık 2014; 21:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofrhye

Arkadaşlar, OTG kablo aldım; kablo aparatını takınca USB girişi olduğunu algılıyor; ancak taktığım Flash Disk'i görmüyor tablet. İki ayrı Flash Disk'le denedim.

Neden olabilir bu?

Orijinâl OTG kablosunu sipariş verdim ben de. Fakat, dediğim gibi, şu anki kabloda da bir sorun yok.

Ha, ayrıca şunu da ekleyeyim; Samsung S5'te denediğimde de yukarıda yazdığım gibi oldu. OTG'nin markası; ''s-link''.

flash bellekleri ntfs formatlıdır. exfat yapman gerek
  • amonra33 A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevap veren diğer arkadaşlarada teşekkür ederim.

Cihazdaki sorun donanımsal, ekran kartı yonga seti yapıyor pc lerde de oluyor böyle, servise verdim değişim olacak inşallah.

Ama şunu anladım teknosadan asla ama asla hiçbirşey almayacaksın. Ben bu ürünün siyahını başka bir yerde bulamadığım için mecburen teknosadan aldım.
  • Tableti kabloyla televizyona bağlayıp film-maç izlemek,arasıra iyi resimler çekebilmek,facebook,twitter ve birkaç zaman geçirmelik oyunlar oynamak amacıyla tablet almak istiyorum.Şöyle bir karar verdim ya kaliteli birşey almam lazım ya da düşük fiyatlı bir tablet.Ortasını düşünmedim çünkü ya tam olarak istediklerimi yapamayacağım ya da daha ucuza aynı şeyleri yapabileceğim tablet zaten vardır.Telefon olarak İphone 5S kullandığım için tablette Android olsun diye düşündüm.İphon'un kamerası bana göre çok iyi değil.Mesela bu tabletin kamerası İphone'a kıyasla nasıldır?Kablo vasıtasıyla televizyona film veya maç görüntüsünü sorunsuz aktarabilir miyim?5-6 saatlik otobüs yolculuğunda bana şarja ihtiyaç duymadan oyun oynatabilir mi veya film izletebilir mi?Yoksa bunları yapabilmek için daha ucuza şunu alsan da sorun yaşamazsın diyeceğiniz bir ürün var mıdır?

• @eofdred,

Hmm... Bu kötü oldu ya. Flash'lara format atabileceğim bir PC ya da Laptop yok etrafımda. Tüm işlerimi tabletten hâlletmeye çalışıyorum.

@adogs,

Aynı cihazın 3Gsiz olanını geçen cumartesi aldım TeknoSA'dan; hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar. Her zaman istisnalar olur.

Düzenleme: Samsung'un orijinâl OTG'si Flash'ı gördü. Bunda Fat32'yi desteklemesinin büyük payı var tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 14 Aralık 2014; 1:09:47 >
  • harungs1905 H kullanıcısına yanıt
    Almışken içinize sinecek bir şey olsun istiyorsanız; kesinlikle öneririm. Fiyat/Performans bakımından da hakkını veriyor bana göre. Şarjı, kullanıma göre 9-10 saat arası gidiyor. Şimdiye kadar uzun sürelerde oyun oynamadım; ancak aktif bir şekilde, 4-5 saat, Web sayfaları ve Facebook uygulaması kullanılmasına karşın, şarj seviyesinde; %100'den %60 küsür civarlarına bir gerileme olduğunu bizzat deneyimledim diyebilirim.

• sonofrhye kullanıcısına yanıt
    Haklısın istisnalar vardır ancak, sende araştır Teknosa nın nasıl bir firma olduğunu anlarsın. Sadece şukadarını söyleyeyim yıllarca garantiden işlem görmüş cihazları sıfır diye sattılar hala daha aynı şeyi yapıyorlar mı bilmiyorum tabii.

Tablet için söylediklerine katılıyorum bende çok beğendim zaten dediğim gibi baya araştırdım, microsoft surface pro tabletler resmi kanaldan gelse ve biraz daha makul rakamlarda olsa onu alırdım. Tabii olmayınca en iyi seçenek note pro. Aldığımın akşamı yurt dışından klavye de sipariş ettim.

İlgilenirseniz;http://www.aliexpress.com/snapshot/6394027064.html?orderId=65008915306329

bende de aynı sorun var servis işlemleri sonucu nu bildirirseniz sevinirim ona göre bende gödereyim
    Eyvallah hocam

Bahsi geçen mağazanın, Sabancı adına yaraşır işler yapmadığını ben de biliyorum; başınıza gelen durum gerçekten şevk kırıcı. Benzer bir durumu Vatan Computer'la yaşadığımdan öyle dedim. Yani pek garanti olmayabiliyor bu işler; hele teknolojik alış-verişlerde. Ya da bizim Türk mağazalar bu işi beceremiyor diyelim. Umarım, sorununuz içinize sinecek şekilde çözüme kavuşur

• arkadaşlar ben de teknosadan siyah renk Wifi modelini almıştım. daha önceki mesajlarımda da belirtmişti ama kimse cevap vermemişti. şarjı %100 olduktan sonra tableti kapatıp açınca yada tablet kapalıyken %100 sarj oldumu açınca %99 oluyor. bende iade ettim. sonra tekrar bu sefer beyaz renk siparisi verdim. ama bunda da yine aynı sorun var. acaba sizde durum nasıl. böyle bir şey dikkatinizi çekti mi.?

• quote:

Orijinalden alıntı: harungs1905

Tableti kabloyla televizyona bağlayıp film-maç izlemek,arasıra iyi resimler çekebilmek,facebook,twitter ve birkaç zaman geçirmelik oyunlar oynamak amacıyla tablet almak istiyorum.Şöyle bir karar verdim ya kaliteli birşey almam lazım ya da düşük fiyatlı bir tablet.Ortasını düşünmedim çünkü ya tam olarak istediklerimi yapamayacağım ya da daha ucuza aynı şeyleri yapabileceğim tablet zaten vardır.Telefon olarak İphone 5S kullandığım için tablette Android olsun diye düşündüm.İphon'un kamerası bana göre çok iyi değil.Mesela bu tabletin kamerası İphone'a kıyasla nasıldır?Kablo vasıtasıyla televizyona film veya maç görüntüsünü sorunsuz aktarabilir miyim?5-6 saatlik otobüs yolculuğunda bana şarja ihtiyaç duymadan oyun oynatabilir mi veya film izletebilir mi?Yoksa bunları yapabilmek için daha ucuza şunu alsan da sorun yaşamazsın diyeceğiniz bir ürün var mıdır?

zaten iphone kullanıyorsan ipad almaman için bir sebep yok aslında ipad air alabilirsin aynı fiyata.
    ayrıca iphone 5s den daha iyi kameraya sahip bir tablet yok, örneğin bu tabletin kamerası f2.8 hemen hemen 3-4 yaşındaki telefon kameralarına denk iso100 de gündüz bile foto lar karanlık, sadece çok hızlı çekiyor o kadar. bunun böyle olmadığı başka bir tablet te bildiğim kadarı ile yok sadece ipad air in ikincisinde kamera iyi sanırım.

ama kabloyla tv ye bağlaması problemli çünkü cihazın ekranı 16:10 tv ler 16:9 tv ye sığmaz sağda solda siyah şeritler görürsünüz. bunu bir ipad ile hiç yapamazsınız zaten, bunu en iyi ve tek sorunsuz olarak yapabileceğiniz platform windows. doğrudan hdmi çıkışı olan bir windows tablet almanızı öneririm ben. 1000tl civarına varlar, istediğiniz şeyi görecektir ama ekranı bir ipad veya bir galaxy note pro ekranı kadar kaliteli olmaz ama tv ye çok daha düzgün görüntü aktarır. toshiba encore adlı 8" tablet var birde, onun fiyatıda 700 lerde, hdmi çıkış var, birde tanınmış markalı olmayan iyice ucuza windows tabletler var ama hdmi çıkış var mı yok mu iyi öğrenmeniz lazım.

windows tabletin donanım dışında androide karşı bir eksiği yok ekranları biraz kötü şimdilik o kadar, uygulama konusunda daha da zenginler, ama ipad e karşı hem uygulama açısından kaybediyorlar hem ekran kalitesi olarak, ama işte portları çeşitli ve düzgün çalışır, ikinci bir ekrana tv video yayınlarken tabletin kendisinde başka bir işi görebilirsiniz. bunu hiç bir başka tablette yapamazsınız. sonuçta sizin ihtiyacınıza bağlı.

• Arkadaslar cihazim bugun geldi...aşmış bu cihaz o kadar soyleyeyim...bir sıkıntı yok ama sunu sorayim ses acma kisma dugmesi tamam ama kilit tusu resmen göçük..ses tusuna gore daha dipte resmen dumduz ve bastigini hissetmiyorsun..acaba benim cihazda mi bi sikinti var yoksa hepsi bu sekil kilit tusu sifirda icerde mi duruyor..?

Az once denemeler yaptim...kilit tusuna sag tarafindan basarsak yani ses tusuna yakin tarafina basarsak sanki göcmus gibi kilitlese de sanki tus geri gelmiyor...soluna yakin basarsak sikinti yok sizce bu hatami? Sizde nasil durum cihaz bugun geldi vereyimmi garantiniade vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 14 Aralık 2014; 3:53:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Arkadaslar cihazim bugun geldi...aşmış bu cihaz o kadar soyleyeyim...bir sıkıntı yok ama sunu sorayim ses acma kisma dugmesi tamam ama kilit tusu resmen göçük..ses tusuna gore daha dipte resmen dumduz ve bastigini hissetmiyorsun..acaba benim cihazda mi bi sikinti var yoksa hepsi bu sekil kilit tusu sifirda icerde mi duruyor..?

Az once denemeler yaptim...kilit tusuna sag tarafindan basarsak yani ses tusuna yakin tarafina basarsak sanki göcmus gibi kilitlese de sanki tus geri gelmiyor...soluna yakin basarsak sikinti yok sizce bu hatami? Sizde nasil durum cihaz bugun geldi vereyimmi garantiniade vs..

bende de sese oranla içerde, ama kullanamdığımdan rahatsız olmadım hiç
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.