Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google Play'a hepimiz program indirmek için üye oluyoruz. Eyvallah.
    Ancak Kredi kartı bilgisi vererek program satın almak sanırım Türkiye'de çok fazla tercih edilmiyor. Mümkün mertebe bedava sürümleri ile işlerimizi halletmeye çalışıyoruz.

Gelgelelim Note Pro 12.2 lik bi tableti alınca durum değişti tabi. Dün Ipad için küçük kızıma pek çok oyun satın almıştım, zaten 2-5 tl arasında değişiyor fiyatlar çok önemli değil, sakız parası mukabilinden...
    Note Pro'da ise dün Autodesk'in SketchBook programını 8,99 TL karşılığında edinmiş oldum.

Çizim yapmak, ortaya yeni bir karakter, yeni bir model vs. çıkarmak isteyenlerin bence sahip olması gereken bir program. Ücretsiz versiyonunda da pek çok özellik var ancak tam sürümü sizi uçuracaktır.

İlgilenenlere duyurulur.

videoya bi göz atmakta fayda var.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adsk.sketchbook

• quote:

Orijinalden alıntı: mmaok

Google Play'a hepimiz program indirmek için üye oluyoruz. Eyvallah.
    Ancak Kredi kartı bilgisi vererek program satın almak sanırım Türkiye'de çok fazla tercih edilmiyor. Mümkün mertebe bedava sürümleri ile işlerimizi halletmeye çalışıyoruz.

Gelgelelim Note Pro 12.2 lik bi tableti alınca durum değişti tabi. Dün Ipad için küçük kızıma pek çok oyun satın almıştım, zaten 2-5 tl arasında değişiyor fiyatlar çok önemli değil, sakız parası mukabilinden...
    Note Pro'da ise dün Autodesk'in SketchBook programını 8,99 TL karşılığında edinmiş oldum.

Çizim yapmak, ortaya yeni bir karakter, yeni bir model vs. çıkarmak isteyenlerin bence sahip olması gereken bir program. Ücretsiz versiyonunda da pek çok özellik var ancak tam sürümü sizi uçuracaktır.

İlgilenenlere duyurulur.

videoya bi göz atmakta fayda var.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adsk.sketchbook

Bu program note pro için hediye zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

Orijinalden alıntı: volkantipiTeşekkürler. Bunu önerir misiniz? Samsung hem pahalı hemde stand kısmı bunda daha güzel.http://www.mediamarkt.c...1356329.html?langId=-14kesinlikle önermem. yukarıda gittigidiyordan link vermiştim bir tane ben onu aldım çok daha işlevsel ve böyle deĞ?il, bu kılıf tablet modunda falan çok sıkıntı yaratır, genel bir adı varmı bilmiyorum ama arka tarafı kıvrılıpta kapaĞ?ı böyle yayılıp tableti tutan tip kılıflar çok dandiktir,

kardeş kaç tane kullandın bunlardan bilmiyorum ama, genellemen iyi olmamış, dogru degil.
    ben ipad, ipad mini için ebaydan almıştım 9 dolara.

arka tarafı kıvrılan katlanan dik tutan tarz dediklerinden. defalarca yere düşürdü küçük kızım en sonunda tüm tablet kılıflarında olan o köşelerdeki tutaçlar çatlamıştı ki, gayet normal. yüzeyinde hiç bir problem olmadığı halde attım, aynı adamdan yenisini sipariş ettim.

media marketteki linke gelince...
    kardeş bak şimdi o önceki şey gibi çıkıntı varya.. :) o başına bela olabilir. Onun aynısını 11 dolara ebayda veriyorlar. ama 1. sıkıntılı durum şu: tableti her kapattığında orası çıt diye zorlayarak oturacak. bu da zamanla tabletinin o bölgesinde zedelenmeye yol açacak. ikinci sıkıntılı durumda, tam arkaya çevirip tableti masaya koyduğunda, yatay olarak yani, orası engel olacak. düz durmayacak. haberin olsun.

bu konuda tabiki en güzel tarz, bence samsungun orjinal ürettiği türdeki kılıflar.
    bi uyarı daha, mıktanıslı olmasın mümkünse.

Www.gsmavm.com da 109 tl orjinal book cover. Tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkantipiTeşekkürler. Bunu önerir misiniz? Samsung hem pahalı hemde stand kısmı bunda daha güzel.http://www.mediamarkt.c...1356329.html?langId=-14kesinlikle önermem. yukarıda gittigidiyordan link vermiştim bir tane ben onu aldım çok daha işlevsel ve böyle deĞ?il, bu kılıf tablet modunda falan çok sıkıntı yaratır, genel bir adı varmı bilmiyorum ama arka tarafı kıvrılıpta kapaĞ?ı böyle yayılıp tableti tutan tip kılıflar çok dandiktir,

kardeş kaç tane kullandın bunlardan bilmiyorum ama, genellemen iyi olmamış, dogru degil.

arka tarafı kıvrılan katlanan dik tutan tarz dediklerinden. defalarca yere düşürdü küçük kızım en sonunda tüm tablet kılıflarında olan o köşelerdeki tutaçlar çatlamıştı ki, gayet normal. yüzeyinde hiç bir problem olmadığı halde attım, aynı adamdan yenisini sipariş ettim.

kardeş bak şimdi o önceki şey gibi çıkıntı varya.. :) o başına bela olabilir. Onun aynısını 11 dolara ebayda veriyorlar. ama 1. sıkıntılı durum şu: tableti her kapattığında orası çıt diye zorlayarak oturacak. bu da zamanla tabletinin o bölgesinde zedelenmeye yol açacak. ikinci sıkıntılı durumda, tam arkaya çevirip tableti masaya koyduğunda, yatay olarak yani, orası engel olacak. düz durmayacak. haberin olsun.

bu konuda tabiki en güzel tarz, bence samsungun orjinal ürettiği türdeki kılıflar.

Bence ekrana kapanan kapağın katlanabilir olması çok önemli, kamera için, sonra tabletin normalde kapladığı yerden daha fazla yer kaplamaması için, ben şimdi 5 santim derinliğinde bir alana tableti sığdırabiliyorum klavyemi hafif ileri itip tableti koyuyorum, bu kılıfla böyle bir şey mümkün değil, köşe falan zaten korumalı, üzerine birde ekstra para verip hiç bir artısı olmayan bir kılıf alacak pek mantıklı bulmadım,

Kılıf bugün elime geçti . (Book Cover) Oldukça ince, kibar ve kullanışlı. Tavsiye ederim. Bir önceki mesajımda link verdim. → Fiyatı 105 TL + Ücretsiz kargo. Başka kılıflara 50TL vermek varken bana mantıklı geldi. Bende incelik vs. konularına takıntılyımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: war3021

quote:

quote:

quote:

Bence ekrana kapanan kapağın katlanabilir olması çok önemli, kamera için, sonra tabletin normalde kapladığı yerden daha fazla yer kaplamaması için, ben şimdi 5 santim derinliğinde bir alana tableti sığdırabiliyorum klavyemi hafif ileri itip tableti koyuyorum, bu kılıfla böyle bir şey mümkün değil, köşe falan zaten korumalı, üzerine birde ekstra para verip hiç bir artısı olmayan bir kılıf alacak pek mantıklı bulmadım,

Kılıf bugün elime geçti . (Book Cover) Oldukça ince, kibar ve kullanışlı. Tavsiye ederim. Bir önceki mesajımda link verdim. → Fiyatı 105 TL + Ücretsiz kargo. Başka kılıflara 50TL vermek varken bana mantıklı geldi. Bende incelik vs. konularına takıntılyımdır.

ben onuda denedim ancak benim 50tl lik kılıftan fersahlarca geride kalan bir tasarımı var
    en basitinden, kamerayı nasıl kullanacaksın? kılıfın menteşesi kamerada, 24" lik monitör tutuyormuş gibi kılıfı tableti açık bir şekilde tutman gerekiyor.
    sonra stand vazifesi gören pozisyon şimdiye kadar gördüğüm en tehlikeli stand pozisyonu, kaymaya aşırı müsait, birebir kaymasına gerekte yok, köşeden eliniz takılsa standın kendi içerisinde bir destek mekanizması yok lap diye gidiyor alet,

• quote:

Orijinalden alıntı: war3021

Bu program note pro için hediye zaten

senin dediğin şu logosunda S harfi olan. O programla bu program arasındaki farkı, her ikisi de yüklü iken daha iyi görebilirsiniz :)

ama emin olun, bu program çok daha güzel.
  • Arkadaşlar bende geçen hafta teknosadan aldım. yalnız dikkatimi çeken birşey var. tableti kapalıyken şarj ettikten sonra %100 olunca şarjdan çıkarıyorum ve tableti açıyorum ama açılınca şarj %99 oluyor.. ayrıca açıkkende şarj ettim. açıkken şarj edince %100 oluyor şarjı çıkarıp tableti kapatıp açınca şarj yine %99 görünüyor. acaba sizde durum nasıl ? böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? sizce sorun ne olabilir ?

birde tablet açıkken usb den şarj olmuyor. pil simgesinde kırmızı X işareti oluyor. ama kapalıyken şarj oluyor. sizde de böyle mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.seymen -- 20 Kasım 2014; 20:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.seymen

Arkadaşlar bende geçen hafta teknosadan aldım. yalnız dikkatimi çeken birşey var. tableti kapalıyken şarj ettikten sonra %100 olunca şarjdan çıkarıyorum ve tableti açıyorum ama açılınca şarj %99 oluyor.. ayrıca açıkkende şarj ettim. açıkken şarj edince %100 oluyor şarjı çıkarıp tableti kapatıp açınca şarj yine %99 görünüyor. acaba sizde durum nasıl ? böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? sizce sorun ne olabilir ?birde tablet açıkken usb den şarj olmuyor. pil simgesinde kırmızı X işareti oluyor. ama kapalıyken şarj oluyor. sizde de böyle mi ?

Söylediklerin garibime gitti :D Bazen evet, şarjdan çeker çekmez Note 3 te de 99a düşüveriyordu da üzerinde durmamıştım. (Bazen ama)

Beni daha çok usb den şarj etmiyor deyişin düşündürdü. Denedim, cidden kırmızı X işareti var. Yemiyor.

Acaba voltaj mı az geliyor diyerek baktım biraz; yabancı forumlardan da araştırdım. Bizim makinede 9600 mAlik batarya var biliyorsun. En az 2Amper ve 5.0V çıkış ile şarj oluyor. Standart gelen duvar tipi cihazın üstünde de bu ifadeler var zaten. Lakin, elemanların dediğine göre, 5.3 V 'luk aldıkları yeni bi şarj cihazı ile daha hızlı şarj ettiklerini söylüyorlar. Dolayısıyla, ekteki resime de bakarsanız, USB 2.0 da zaten yemiyor, USB 3.0 ise sanırım yetmiyor. Kesin bilgi değil sadece yorum yapıyorum.

Son olarak, şarjda ciddi sıkıntı çeken, takıyorum algılamıyo ya da şarj etmiyo diyen varsa, Boot'a girip Cash'ı resetleyebilir. (Boot için: Ses Açma + Güç'e basılı tutun, bekleyin, kapanacak, açıldığında elinizi güçten çekin, ses açma tuşuna basmaya devam edin. )
     Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü]

• arkadaşlar merhaba ben tableti 20 gün önce aldım ilk aldığımda alt tarafdaki geri , pencere tuşları manuel olarak çalışmıyordu sorunlu cihaz diye iade etmeye karar vermiştim gelir gelmez bu sorunla karşılasınca cok canım sıkılmıştı kullanıcı bilgileirmi e-mailimi silmek için tableti fabrika ayarlarına sıfırlayınca bir baktım manuel olarak geri tuşları çalışmaya başladı .böyle olunca iadeden vazgeçtim biraz kullanınca bu tuşlar yine manuel olarak çalışmamaya başladı ama kalemle üzerlerine dokununca çalışıyorlar.bir daha fabrika ayarına döndüm yine manuel çalışmaya başladı .sonra yeniden manuel kapandı sadece kalemle çalıştırabiliyorum ama ara sıra bir manuel aktifleşiyor bir kapanıyor.acaba kalem yuvadan cıkarılınca spen only mi oluyor diye denemeler yapıyorum .hiç birşeyle bir ilişki kuramadım.fabrika ayarına dönünce kesin manuel kullanıma açılıyor .ama arada ne oluyor da kalemsiz bu tuşlar çalışmamaya başlıyor bilmiyorum.bu cihaz arızalımı bir ayarı mı bozuk yazılımsal bir sorun var mı.ha bir de ekranda bir sorun cıkmıyor elle de kalemlede istediğim uygulamayı dosyayı açabiliyorum.14 günlük iade süresini de geçirdim sizce ne yapmalıyım.donanımsal olsa hiç çalışmaz diye düşünüyorum ama bilemedim bir türlü.yardım ederseniz sevinirim.

• bu cihaz tasınabilir harddisk bağlamakta sıkıntı yaşanıyor mu ?
    ve ntfsyi rootsuz desteklemediği için haddiski exfat biçimine çevirdiğimizde
    performans yada kullanım farı oluyormu birde diski cihaz güç bakımından besleyebiliyor mu
    bilenlerden cevap bekliyorum
    şimdiden teşşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmaster

bu cihaz tasınabilir harddisk bağlamakta sıkıntı yaşanıyor mu ?
    performans yada kullanım farı oluyormu birde diski cihaz güç bakımından besleyebiliyor mu
    şimdiden teşşekürler

aynı soruyu bende araştiriyorum eger cevap bulabılırsem bugun veya yarın alacagım cihazı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalandunya

quote:

şimdiden teşşekürler

aynı soruyu bende araştiriyorum eger cevap bulabılırsem bugun veya yarın alacagım cihazı..

Ben cevap bulamadim kendim gidip aldim birt tane wd 2.5 inch 1 tb harddisk ama cihaz rootsuzsa ntfsyi desteklemiyor pcden exfata cevirdim suan sikintisiz kullaniyorum harici guc kaynagina gerek olmadan yalniz alirken 54000 rpm al 7200 de guc sikintisi olabilir

• Ben tableti kilifli kullaniyorum ama kilif orjinal degil yinde ekranin kapanip acilmasini tetikliyor bunu nasil kapatabilirim ?

• Dayanamadım geçen ay inidirime girince bende bir tane orjinal bookcover aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yalandunya

quote:

şimdiden teşşekürler

Ben cevap bulamadim kendim gidip aldim birt tane wd 2.5 inch 1 tb harddisk ama cihaz rootsuzsa ntfsyi desteklemiyor pcden exfata cevirdim suan sikintisiz kullaniyorum harici guc kaynagina gerek olmadan yalniz alirken 54000 rpm al 7200 de guc sikintisi olabilir

cihazı aldım ama nasıl rootlayacagım veya recover yukleyecegım turkçe bir site bulamadım cihaza root yapan varsa lutfen bızım ıle paylaşırlarsa cok sevinirim ayrıca hdd denemedim henuz bugun deneyeceğim...

• Ben cihazı rootladım.http://techegis.com/how-to-root-samsung-galaxy-note-pro-12-2-sm-p900-guide/ Burada anlatılan yöntemle. Ama root işime yaramıyor. Twrp ile farklı bir kernel yükleyip triangle away aracılığıyla sayacı sıfırlamayı denedim. Ama işe yaramadı. Sayaç arttı root da bir işe yaramadı. Çok önemli değilse bence rootlamayın.
  • cyanogen mod yüklense gözünün yaşına bakmam ama yüklenmiyor.
  • Kiese baktım bu tablet için henüz güncelleme yok.

64 gb hafıza kartı takıp deneyen oldumu hiç ?
  • Root yapmadan ntfs flash belleği cihaza gösterme yolu varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

cyanogen mod yüklense gözünün yaşına bakmam ama yüklenmiyor.

ne anlamı var bu tableti kullanmanın o zaman :) cyanogen mod olunca s pen e dair her şey gidiyor bildiğim kadarı ile,
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.