Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

bu tableti bugün mediamarkt da gördüm ve hoşuma gitti.
    daha önce hiç tablet almadım hep notebook kullandım.
    aklıma takılan şey android işletim sisteminde utorrent çalışıyor mu ? yoksa windows kullanan bir tablet mi almam lazım ?

Bu Link sanırım sorunun yanıtı.. Utorrent

önceden baktım ama android versiyon görünmüyor. link istemedim, bilen varsa yardımcı olsun istedim.

Çalışıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

önceden baktım ama android versiyon görünmüyor. link istemedim, bilen varsa yardımcı olsun istedim.

note 1, note 3 te film indirdim ben. Android versiyon görünmüyor diyorsun ama, arkadaş göründüğünü göstermek için link vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYRİSE6

Hocam bugun P902 aldim. 3G lazimdi disardada kullanmam icin.Telefonum iyi de
    gil o yuzden interneti yavas. Ya 3G yi seccektim ya da romu. 3G yi sectim. Sizce bi dezavantajini gorur muyum P900 e gore?

selamlar, kardeşim 900 ile 902 arasındaki tek fark 3G.
    fiyat farkı olarak verdiğin ücret sadece simkart takabilmek için. Telefonumdan interneti paylaştıramıyorum diyen bir adamın yapabilecegi şeyi yapmışsınız. Öyle yapmamış olsaydınız ya ek wireless modem taşıyacaktınız yanınızında, ki gerek yok; ya da telefonu değiştirecektiniz. Her halukarda iyi bir seçim olmuş. Bu arada alınmış, alınmıştır. Oldu bitti, canınızı sıkmayın.

Güncelleme olmaz diye bişey de yok. Aynı işletim sistemi, aynı cihaz, aynı rom gelecek. Merak etmeyin. Aynı anda piyasaya sürdüğü cihazlar için öyle bi ayrım yapıp müşterisini üzmez samsung.

• Evet çalışıyor. Ben 4-5 defa film ve dizi indirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşk ediyorum arkadaşlar. hafta içinde siyah olanından almayı düşünüyorum. sanırım 64 gb destekliyor, hafıza kartı ve kılıf da almam gerekiyor. alıp da memnun olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

tşk ediyorum arkadaşlar. hafta içinde siyah olanından almayı düşünüyorum. sanırım 64 gb destekliyor, hafıza kartı ve kılıf da almam gerekiyor. alıp da memnun olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

harici bellek konusunda kafana bişey takılmasın. ben daha micro sd bile takmadım. ama elimde bikaç tane flash disk var. Birisi dual usb. istedigin zaman bilgisayardan bişeyi atıp sonra direk tabletine kablo kullanmadan atabilirsin. samsungun herhangi bir ürününü kullanan (tablet-telefon vs) herkese kesinlikle tavsiye ederim. http://www.hizlial.com/sandisk-ultra-dual-32gb-usb-bellek-sddd-032g-g46/10371703?gclid=CInKhvq5-sICFarjwgod9aMAVA

• 1 Ocak'ta vatan'dan aldım. Ancak bir süre kurcaladıktan sonra, akşamında ekran kapandı normal bir şekilde ve bir daha açılmadı. Dokunduğunda ekran tepki veriyor (sesden anladığım) ancak görüntü hiç yok. Ekran full kapalı. Ertesi gün Samsung yetkili servise götürdüm cihazı. Bir hafta sonra bana iade formu verdiler ve gidip vatandan yenisini aldım.
    Şu ana kadar (2 gündür) bir sıkıntı yok. Cihaz rengi siyah bu arada. Kirlilik problemi yaşarım belki diyerek siyah aldım ve memnunum.
    Bu arada ekran filmi yaptıran var mı? Note telefonum vardı daha önce, ekran filmi Kalemden çizik çizik olmuştu. Bunda da olur mu tereddüt içindeyim.
    Bir de kılıf tavsiyesi olan var mı? Logitech klavyeli kılıf almayı düşündüm ancak fiyatı çok yüksek. O paranın karşılığını alabilir miyim emin değilim. Kalem varken klavye pek gerekli olmuyor. Aradım baya ama güzel bir kılıf bulamadım. Tavsiyelerinizi beklerim.

• note pronun yeni modelinin çıkacağı söylentileri varmı? bu modelin üzerinden bayağı geçmiş. şimdi alırsam 1 ay sonra yeni model çıkarsa üzülürüm doğrusu.
  • Arkadaşlar ders notu tutmak için almayı düşünüyorum. İkinci el alacağım muhtemelen. Not tutma konusunda ise yarar mi yoksa boşver alma mı dersiniz ?

Onun haricinde yine program film dizi oyun için falan kullanırım.
    Sarji 1 gün gider mı sürekli kullanımda?
    Kalem i iyi midir? Not harici çizim yapmayı da severim. Çizim yaparım diye de düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

Arkadaşlar ders notu tutmak için almayı düşünüyorum. İkinci el alacağım muhtemelen. Not tutma konusunda ise yarar mi yoksa boşver alma mı dersiniz ?

Kalem i iyi midir? Not harici çizim yapmayı da severim. Çizim yaparım diye de düşünüyorum.

Note tutmak için "note" serisinden daha iyisi yok ama bu büyük bir cihaz, bir küçüğünü alsan, "taşınabilirlik" anlamında çok daha iyi olur, derslerde falan daha iyi olur bence.

Film, dizi falan kullanılır, oyun içinse "oyun" kolu lazım, çünkü elde tutmak yorucu, bir süre sonra bilekler sızlıyor..

Kalem'i "harika" zaten daha iyisi yok, en iyi "kalem kağıt" hissiyatı bu cihazlarda yani note serisinde. Çizim falan her şeyi yapabilirsin ama dediğim gibi "taşınabilirlik oranı" pek yüksek değil, ekranı küçük olan 10.1 olması lazım o daha taşınabilir, ona bakabilirsin.

• quote:

quote:

Arkadaşlar ders notu tutmak için almayı düşünüyorum. İkinci el alacağım muhtemelen. Not tutma konusunda ise yarar mi yoksa boşver alma mı dersiniz ?

Note tutmak için "note" serisinden daha iyisi yok ama bu büyük bir cihaz, bir küçüğünü alsan, "taşınabilirlik" anlamında çok daha iyi olur, derslerde falan daha iyi olur bence.

Film, dizi falan kullanılır, oyun içinse "oyun" kolu lazım, çünkü elde tutmak yorucu, bir süre sonra bilekler sızlıyor..

Kalem'i "harika" zaten daha iyisi yok, en iyi "kalem kağıt" hissiyatı bu cihazlarda yani note serisinde. Çizim falan her şeyi yapabilirsin ama dediğim gibi "taşınabilirlik oranı" pek yüksek değil, ekranı küçük olan 10.1 olması lazım o daha taşınabilir, ona bakabilirsin.

sağolun hocam cevap için, bi küçüğü dediğiniz 10.1 oluyor sanırım, onunda 2 farklı modeli mi var biri 2gb fln 800 900 tl, diğeri 3g olan model 1200 1300 lira falan

bu 3gb olan modelle note pro nun bi farkı var mı ? almışken iyisini alayımda daha uzun götürsün diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

sağolun hocam cevap için, bi küçüğü dediğiniz 10.1 oluyor sanırım, onunda 2 farklı modeli mi var biri 2gb fln 800 900 tl, diğeri 3g olan model 1200 1300 lira falan

bu 3gb olan modelle note pro nun bi farkı var mı ? almışken iyisini alayımda daha uzun götürsün diye düşünüyorum

Dostum note pro biraz daha güçlü diyebilirim. 10.1 de kullandım, taşınabilirliği daha iyiydi ama pro'ye geçtim çünkü "taşıma" ihtiyacım ortadan kaybolmuştu. Ama not almak, film izlemek falan bunları her ikisinde de sorunsuzca yaparsın. iki farklı modeli yok diye biliyorum, hepsi aynı, 3g'li olanı var, wifi'li olanı var. Ben ikisinde de wifi kulandım, telefondan net verebiliyorum dışarı çıkınca ayrıca faturaya gerek yok. İkinci eli de uygundur, ama bir ara "yenilerinin" geleceğine dair laflar da dolaşıyordu sağda solda. iki üründe eskidi biraz, özelllikle tabs serisi "gibi" ince bir yapıya kavuşursa yeni note'lar süper olur..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum note pro biraz daha güçlü diyebilirim. 10.1 de kullandım, taşınabilirliği daha iyiydi ama pro'ye geçtim çünkü "taşıma" ihtiyacım ortadan kaybolmuştu. Ama not almak, film izlemek falan bunları her ikisinde de sorunsuzca yaparsın. iki farklı modeli yok diye biliyorum, hepsi aynı, 3g'li olanı var, wifi'li olanı var. Ben ikisinde de wifi kulandım, telefondan net verebiliyorum dışarı çıkınca ayrıca faturaya gerek yok. İkinci eli de uygundur, ama bir ara "yenilerinin" geleceğine dair laflar da dolaşıyordu sağda solda. iki üründe eskidi biraz, özelllikle tabs serisi "gibi" ince bir yapıya kavuşursa yeni note'lar süper olur..

bu 10.1 inç olanı mantıklı duruyor, fiyat olarakta iyi hem. teknoloiji marketlerde ele alıp incelemek lazım. ya zaten yeni modeller yüksek fiyattan çıkar benim bütçe yetmez ona :) şu 10.1 inçlikten 1 tane alsam yeter gibi bana heralde yarın öbürgün bi bakayım ben onlara sağolun :) bunlarda performans olarak iyidir zaten evde 5 senelik ipad 1 duruyor hala daha kullanılıyor internet için vs

• Yenisini bekleyecektim ama gittgidiyorda indirimde görünce biraz önce aldım. Fiyat çok uyguna geldi..
  • Bende artık aranızdayım, gittigidiyordan aldım....Telefon olarak note 1 kullanıyordum. Tablet hoşuma gitti ancak sanırım kronik bir sıkıntı var.. Uzun süre açık kalınca videoları oynatırken ekranda dalgalanma şekilde çizgiler beliriyor. Tableti Kapatıp açınca düzeliyor. Onun haricinde profesyonel olarak kullanmasamda s-pen uygulaması çook iyi.. Kılıf olarak Aliexpress'te çok uygun kılıflar gördüm ama forumda okuduğum kadarıyla mıknatıslı olanlar sıkıntı yaratıyor sanırım.. Kılıf önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim hala karar veremedim......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurba009 -- 19 Ocak 2015; 9:59:30 >
  • Beyler o ekran sapıtması olayıyla ben de sonunda karşılaştım...youtube izlerken çizgi çizgi olmaya başlıyor görüntü gidiyor bi gelip bir gidiyor ses var...tam ekran yapıyorum girip çıkıyorum falan zar zor düzeliyor...sonra youtube dan 4k video yazıp cam gibi izliyorum sıkıntısız..ara sıra sapıtıyor...can sıkıcı...nedendir bu yok mu bilen..?
  • 25. sn den sonra izleyin...olmayan veya olmayacak cihaz yok sanırım...geliştirici seçeneklerinden Gpu görüntülemeyi zorla seçeneğini işaretleyin...dünden beri bende yok...çare olabilir..ama altta aşırı ısınma kaynaklı da yazılmış...hatalı ürün mü yoksa dünyanın parasını veriyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 20 Ocak 2015; 20:11:12 >
  • P902 seri cihazım birden kapanıyor ve en üst sağdaki saat ortadan kayboluyor. Sonra en alttaki tuşlar calismiyor, donuyor. Bu ara çok fazla oldu bu olay. Geri dönme tuşu donuncada cihazı kullanamıyorum. Bu sorunu yaşayan var MI? Yoksa bana özgür hata Mİ. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYRİSE6 -- 22 Ocak 2015; 11:11:22 >
  • Arkadaşlar selam

Batarya süreleriniz nasil ? Teşekkürler. ..

• alpaybursa kullanıcısına yanıt
    bende p900 var

iki gün önce işe yanımda götürdüm. sabah 9 dan akşam 18:30 a kadar wifi açık, bluetooth açık ve klavye bağlı, otg ile kablosuz fare bağlı e posta sürekli senkronize halde, internet facebook arada oyunda oynadım ve akşam eve döndüğümde %25 civarlarında idi pil. bence kötü değil gerçi benim ilk tabletim çokda emin değilim bu pil süresi iyi mi kötümü?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.