Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 06anil06

Benim bir sorum olacak not pro 2015 ne zaman çıkar bir bilgisi olan var mı ? yakın zamanda çıkmazsa bu hafta içinde almayı düşünüyorum bende.

Bilen yok mu arkadaşlar not pro 2 çıkacak mı bu yıl içinde ?
  • Yazı yazma üzerine yapılmış olan bu tabletin yazı performansı ile ilgili hiçbir makale veya başka birşeyin olmaması çok ilginç. Ben bu tableti defterden kurtulmak için almak istiyorum ama şu anda pek emin olamıyorum bir defter yerine geçebilirmi diye. Kullanıcılara sorum şu. Bu tablet ile rahat bir şekilde not alır mıyım? Üniversitede notlar önemli, anı anına not almak zor mu (özellikle fizik gibi çizimlerle not alınan dersler için). Zamanla yavaşlama olur mu? (Oyun bilgisayarım olduğundan androidde pek oyun yüklemem. Bazı zamanlar dört ekranı birden kullanmam bile gerekebilir (biri kitap diğeri cevap kağıdı bir sözlük ve son olarak boş sayfa yazı yazmak için)
  • Bu tableti tavsiye etmiyorum arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

Galaxy Note Pro SM-P902 tablet aldım kalem ilk aldığımda çalışıyordu fakat şuan işlem görmüyor kalibrasyon ayarında sıkıntı var ama bir türlü düzeltemedim bu sorun daha önce hiç başınıza geldi mi ?
  • Nisan'da tableti alalı 1 yıl olacak. Yoğun bir şekilde her amaçla kullandım. Halen çok memnunun ve tavsiye ederim arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde tabletle ilgili genel anlamda bir sorunum yok doğrusu. Kullanmak oldukça keyifli. İpadden sonra ilaç gibi geldi. aynı anda iki uygulama ile çalışmak çok iyi oluyor. bir yandan okuyuo diğer yandan not almak güzel
  • Bu tablette ne tür Sim Kart kullanılıyor?
    Örneğim Vınn cihazında kullanılan sim kart bunda da kullanılabilir mi?
  • amonra33 A kullanıcısına yanıt
    bu videoyu oynatamadım.. nedeni ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHC

video diye kastınızhttp://www.youtube.com/watch?v=cViq8SE9Wv4
    Bu mu acaba. bu tabletlerin kronik sorunuyla ilgili bir video.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: amonra33

Orijinalden alıntı: EHC

video diye kastınızhttp://www.youtube.com/watch?v=cViq8SE9Wv4
    Bu mu acaba. bu tabletlerin kronik sorunuyla ilgili bir video.
    [/quoteTamam hallettim teşekkürler
  • Herkes memnun da bir tek ben mi aldığıma pişmanım acaba? Ipad 4 sonrası kağnı arabasi gibi kaldı. Cihazı açıp kullanmak içimden gelmiyor. Hele oyun performansına hiç değinmeyeceğim. 15 dk içinde Spiderman Unlimited bile kasıyor. Hadi oyun cihazı değil dedik, ayrıca çözünürlük yüksek o yüzden kasar dedik ama bu kadarı da fazla. Tek güzel tarafı ekran boyutu ve kalem kullanımı sanırım. Bu arada bizim cihaza uygun bir arayüz tavsiye edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 6 Mart 2015; 14:13:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AArkadaşlar kılıf arıyorum Ankara'da mağazadan alabileceğim kılıf önerisinde bulanabilecek olan var mı ?
  • Lolipop gelir mi acaba bu cihaza onu merak ediyorum?
  • TheSanitarium T kullanıcısına yanıt
    Hiç sıkıntı yaşamadınzı mı 1 kere bile ekran çizgi vs..?
  • Bu akşam video izlemek istedim. Hafıza kartına attığım videolar aynen arkadaşların dediği gibi gidip gelen bir görüntü şeklinde oynuyordu. açtım kapadım düzeldi. 45 dakika sorunsuz izledim. kronik bir problemi var gibi bu konuda.

Bütün bunlara rağmen memnunum bu cihazdan ben... gariptir harbiden kendine bağladı beni

eğer çok sık tekrarlarsa servise veririm...

yazı yazma kısmını sormuş bir arkadaş, çok iyi hemde çok.. yazdıkça size daha çok alışıyor, el yazınızı anında tanıyor.
  • Arkadaşlar selam

Bu tablette sarı ekran problemi olabiliyormu ?

Geçen aylarda bu tabletten aldım lakin bariz bir sarılık var gibi !

Aldığım mağazaya bu problemi sormaya gittiğimde bu tablette olmaz sadece ipad lerde olur onların arka kısmı metal diye bu sarılık olur gibi bir cevap verdiler bana ve bu beni tatmin etmedi.

Servise yollasammı görüşleriniz nedir ?

* Fotoğrafını koyma şansım yok ama olursa koyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaybursa

Arkadaşlar selam

Bu tablette sarı ekran problemi olabiliyormu ?

Geçen aylarda bu tabletten aldım lakin bariz bir sarılık var gibi !

Aldığım mağazaya bu problemi sormaya gittiğimde bu tablette olmaz sadece ipad lerde olur onların arka kısmı metal diye bu sarılık olur gibi bir cevap verdiler bana ve bu beni tatmin etmedi.

Servise yollasammı görüşleriniz nedir ?

* Fotoğrafını koyma şansım yok ama olursa koyarım.

çüş nasıl bir atmadır bu ya!! ipad'lerde sarılık olur mu, senin beyninde sarılık olur deseydin! bu kadar bilinçsiz, bu kadar bilgisiz bir mağaza elemanı nasıl olur ya! Götür arkadaşım, sarıysa ekran götür, baksınlar etsinler. Adamın bahanesine bak..
  • Arkadaşlar, üzülerek belirtmeliyim ki, bu model tablette kronik bir ekran çizgilenme sorunu var. Birçok yabancı sitede de araştırdım; adamlar cihazlarını sürekli değiştirmişler ya da servise yollanmış, tamir oldu denilip gönderildikten birkaç gün sonra yine aynı sorunlar baş göstermiş. Açıkçası cihazdan oldukça memnunum, zaten %90 annem kullanıyor ama gerçekten, pil %50'lerin altındayken İnternet'ten veya cihazın hafızasından/Micro SD'den video izlemeye kalktığınızda, bazen bu bahsettiğim çizgilenmeler oluyor. Çözümü de var; fakat geçici. Ben ''Yeniden Başlat'' diyorum bu tür durumlarda. Bu bahsettiğim yabancı sitelerde, cihazın kimlik bilgilerinin olduğu bölümden root'a benzeyen bir ayar çekiliyormuş ama bu da geçici çözüm sağlıyormuş.

Samsung bu olaya ne zaman el atacak acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofrhye

Arkadaşlar, üzülerek belirtmeliyim ki, bu model tablette kronik bir ekran çizgilenme sorunu var. Birçok yabancı sitede de araştırdım; adamlar cihazlarını sürekli değiştirmişler ya da servise yollanmış, tamir oldu denilip gönderildikten birkaç gün sonra yine aynı sorunlar baş göstermiş. Açıkçası cihazdan oldukça memnunum, zaten %90 annem kullanıyor ama gerçekten, pil %50'lerin altındayken İnternet'ten veya cihazın hafızasından/Micro SD'den video izlemeye kalktığınızda, bazen bu bahsettiğim çizgilenmeler oluyor. Çözümü de var; fakat geçici. Ben ''Yeniden Başlat'' diyorum bu tür durumlarda. Bu bahsettiğim yabancı sitelerde, cihazın kimlik bilgilerinin olduğu bölümden root'a benzeyen bir ayar çekiliyormuş ama bu da geçici çözüm sağlıyormuş.

Samsung bu olaya ne zaman el atacak acaba...

evet bendede bu olay bir kere oldu, yeniden başlatınca düzeldi, şimdilik sorun yok her gün 40 dakika dizi izliyorum. ama illaki tekrarlayacaktır.

Böylesi kronik bir durumda samsungun cihazları yeni bir model ile değiştirmesi gerekir, yada para iadesi ama onu yapacak cesaret nerede?

• oksit O kullanıcısına yanıt
    Tam olarak aynı sorun işte. Gerçi sorun mu; küçük bir latife mi daha çözemedim Yeniden başlatmadan sonra, dediğiniz gibi uzun süreler hiçbir sıkıntı olmadan, isterseniz şarj bitene kadar video izleyin; bana mısın demeyen bir tablet.

Bende, şu zamana kadar dört kere falan oldu, dördünde de yeniden başlatmayla hâllettim. Samsung bu konuda ne kadar sorumluluk alır; orası tartışılır. Doğru düzgün bir açıklamasına dahi rastlamadım bu modellerdeki sıkıntıyla ilgili... Yukarıdaki arkadaşlar da belirtmişler; doğru düzgün OS güncellemesi bile göremedim ben.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.