Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
72.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

Wi fi bende de sorunlu

Çözüm bulabildin mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Walla ilk etapta vardı Şu an için kendi kendine çözülmüş gibi he yalan söyleyeyim

• Merhaba
    güncellemeyi nasıl yaptınız ?
    Bende işleme başarısız gibi bir hata veriyor

• gt1903 G kullanıcısına yanıt
    İşleme(işlem olmasın?) başarısız mı diyor; yoksa güncellemeleri indirdiği esnada yukarıda, bildirim penceresinde simge beliriyor ama bir türlü inmiyor mu güncelleme?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 18 Nisan 2015; 14:36:16 >
  • İşleme yazıyor. İndirme işlemi başlamıyor
  • gt1903 G kullanıcısına yanıt
    DNS ayarlarınızı değiştirmiş miydiniz? Eğer öyleyse; ayarları ilk hâline alın ve Wi-Fi'ı kapatıp yeniden açın.
  • Cihaz root edildi mi daha önce?
  • OS'nin güncellemesi gelmişti cihaza. Yükledim geçen akşam. Sonra sürüme baktım 4.4.2 olmuş. 5.0 ve türevleri herhalde bizim cihazlara gelmeyecek...

Ayrıca önceki sayfalarda sorulmuş. Yazı yazmak için Lecture Notes (Çizgili, çizgisiz, kareli her boyutta defter yapabiliyorsunuz), kitap (PDF) üzerinde not yazabilmek için EzPdf, epub ve pdf kitaplarını okumak için Montano Reader kulanıyorum. Bu programlarla cihaz benim için çok daha özel. Arkadaşlarıma tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan2255 -- 20 Nisan 2015; 12:35:48 >
  • Bu Ürünün hiçbir yerde kapalı kutusu bulunmuyor. Hepsi teşhir ürünü. Yeni bi note tablet ne zaman çıkar ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenan2255

OS'nin güncellemesi gelmişti cihaza. Yükledim geçen akşam. Sonra sürüme baktım 4.4.2 olmuş. 5.0 ve türevleri herhalde bizim cihazlara gelmeyecek...

Ayrıca önceki sayfalarda sorulmuş. Yazı yazmak için Lecture Notes (Çizgili, çizgisiz, kareli her boyutta defter yapabiliyorsunuz), kitap (PDF) üzerinde not yazabilmek için EzPdf, epub ve pdf kitaplarını okumak için Montano Reader kulanıyorum. Bu programlarla cihaz benim için çok daha özel. Arkadaşlarıma tavsiye ederim.

@Kenan2255,

Öncelikle PDF, epub ve ebook konusundaki tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ardından da; cihazın OS'si hakkındaki görüşlerinizin, her ne kadar böyle umut etmesem de, sizin de tahmin yürüttüğünüz gibi olacağı hususunda benzer kaygılar güttüğümü belirtmek isterim. Vallahi, anlayamadığım bir nedenden ötürü -belki de o kronik sorundan ötürüdür- Samsung bu cihaza üvey evlât gibi davranıyor.

@feerit,

Size hep öyleleri denk gelmiş olabilir. Hangi mağazadan bakmıştınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 20 Nisan 2015; 21:15:51 >

• Dün akşam ilk defa güncellemeden sonra alıcı gözle iyice inceledim 4.4.2 yi. Programlar farkedilir derecede hızlı açılıyor. Menü açılışları ve ekran arası geçişler zıpkın gibi olmuş. Lolipop güncellemesine çok takılmayın arkadaşlar. Cihazı yavaşlatacaksa gelmesin. Yani hayırlısı ise gelsin.

Kitaplarımı okuyorum. Üzerinde notlar alıyorum. Bahsettiğim defter programıyla notlar alıyorum.Geçen Youtube'da hoca ders anlatıyor. Hemen sol üst köşeye onu aldım. Altına web browser açtım. Hemen yanınada dikey olarak baştan aşağıya defter programını açtım. Hoca sol üst kenarda anlatıyor, ben sağ tarafta deftere yazıyorum. Anlatımında merak ettiğim bir kavram ya da mevzu varsa, sol alttaki tarayıcıya onu girip, daha derin bilgiler alıyorum. Tabii bu arada videonun pause tuşuna basıyorum. Dikkat çekici, beni ilgilerinden pasajları Spenimle işaretleyip, karalama defteri programında biriktiriyorum. Evde diğer insanlar olduğunda bluetooth kulaklığımı takıyor, kimseyi rahatsız etmiyorum. Böyle bir nimet başka hiç bir cihazda yok. Bunun hakkını vererek kullananlar bir kaç senede profesör olur.
    Bak daha diğer özelliklerini söylemedim. Uzun giden pil ömrünü, çok güzel ekranını, kamerasını ve diğer tabletlerin yaptığını onlardan iyi yapmasını saymıyorum.
    Bu cihazı düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum. Sahip olan arkaşlarımda içleri rahat bir şekilde güle güle kullansınlar. Bu cihazı -inşallah bosulmazsa- uzun süre kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan2255 -- 21 Nisan 2015; 12:03:23 >

• merhaba
    Samsung WI-FI All-Share Cast Hub ile görüntüyü TV'ye aktarıyordum. Yaşlaşık iki aydır "Screen Mirror failed because of a hardware issue" hatası nedeniyle. görüntü aktarımı yapamıyorum.
    Factory settings reset, yeniden başlatma vs. bir türlü çözüm bulamadım. Başka dongle ile denediğimde de bağlantı sorunu oldu.
    Aranızda bu hatayı alan ve çözümü bilen var mı?
    teşek
  • Kenan2255 kullanıcısına yanıt
    PDF'ler için neyse de, ''ebook'' ve ''epub'' uzantılı dosyalar için, özellikle çok uzun okumalar yapacaksanız; Calibro ve Kindle'ın kitap okuyucuları tavsiye ediliyor; göz sağlığı açısından. Bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 21 Nisan 2015; 22:30:13 >
  • İki sorum olacak.

1) Wifi açık, güncelleme yap diyorum "işleme başarısız" hatası alıyorum, güncelleyemiyorum. Wifi kapatıp mobil data hattımdan bağlanıyorum yine deniyorum, aynı hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor güncelleme yapmak için? Manuel yapabileceğim bir kurulum dosyası / yolu var mı?

2) Root etmek istiyorum. Arka planda 40 tane program çalışıyor, deli olacağım. Greenify kurmam lazım acil her şeyi kapatıyordu o Bu model Türkiye'ye özgü olduğu için hangi programla hangi dosyayla root edebilirim?
  • Arkadaşlar kendi kendimi yanıtlayacağım haberler güzel

Root ettim sm-902'mi!

Şu blog'da arkadaş güzelce anlatmış, harfiyen uygulayın:

http://smp902.blogspot.com.tr/2014/11/sm-p902-root-100-calsyor.html

Hiçbir sorun yok cihazda, Greenify kurdum artık arka planda gizlice çalışan kendini yeniden başlatan uygulamalara son

• arkadaslar suanda bu tabletın gg dekı fıyatı kac lıradır...
    Ben fılm ızlemek ınternette gezınmek ve oyun oynamak ıcın alıcam oyun cok oynarım mesela dead trıger de ıyı goruntu kalıtesı alabılırmıyım veya rahat kullanabılırmıyım...memnunmusunuz..

Yoksa dırek xperia z2 alıp devammı edeyım veya note 3 .. S5 te olabılır.

• Benim cihaz p900 arkadaşlar. Root olmak isterken bir çok cihazı kitledim, neredeyse tuğlaya çevirecektim :) Sonunda kardeşimle uğraşarak (daha çok o uğraşarak) sonunda root olduk. Asıl amacımız "root" olmak değildi asıl amacımız cynogen mod yüklemekti onun için de root gerekliydi. Ve başardı kardeşim gece.

1. Cynogen'de spen desteği var, kalemi cihaz görüyor ama yan tuş falan çalışmıyor. Sadece bir kalem olarak çalışıyor.
    2. Benim sürekli kullandığım pyrus mu ne var onda "sorunsuz" olarak spen'i gördü ve çalıştı, şu anda onu kullanıyorum.
    3. Cihaz'ın sürümü lolipop oldu. Kitkatı geçtik.
    4. Cihaz "resmen" uçuyor. cynogen mod çok iyi iş çıkartmış sorunsuz kullanıyorum.
    5. Tabi ki "spen'in" o yan tuşu falan yokarkadaşlar. Ama pyrus'da görüyordum.

Buradan kardeşe bir kez daha teşekkür ediyorum, o iğrenç ara hantal yüzden kurtuldum..

• arkadaşlar merhaba,

ciddi şekilde samsung p900 tableti düşünüyorum.Notebook u sattım bu ürün notebookun yerini alabilirmi.Torrentten film indirip usb ye atıp tv de izliyorum. bu konuda bana sıkıntı çıkartırmı bu konularda görüş bildirirseniz sevinirim.
  • 22.11.2014 tarihinde teknosadan aldığım siyah renk sıfırdan farkı olmayan cihazımı ve orjinal bookcover e 900 tl ye satıyorum ilgilenen arkadaşlar pm den dönüş yapabilir saygılar

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.