Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
985
Cevap
41
Favori
72.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş kurmuş, xda dan lineageos mu neydi. Xda da baya rom var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgibiyim -- 26 Ekim 2017; 22:30:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

P900 ü android 7 ile kullanıyorum. Xda da bir sürü custom var. Ekranı biraz kısarak 8 10 saat kullanıyorum. En az.

Bende ikinci el aldım bataryası problemli diye 600 liraya aldım ama P900 yerine 902 geldi ucuz olduğu için kabul ettim önceki mesajımda bahsettiğim gibi şarjı biraz düşünce ekran pırpır lıyordu bataryanın bağlandığı konnektörü yeniden lehimleyince problem kalmadı 902 için 901 yazılımı yükleyip telefon özelliği yükledim ama yazılım eski sürüm.Acaba P900 ün custom yazılımı P902 ye uyarmı.
    Ben 5-6 saat ekran süresi alabiliyorum ama bence gayet yeterli.Orjinal batarya bulabilirsem ilerde değiştirmeyi düşünüyorum.Bu tabletden sonra başka tablet kullanamam gibi geliyor.
  • Kardeş andrışd 7 ile 5 arasında aman aman fark yok. 902 ooması da süper olmuş inan, bataryayı aliexpresten alabilirsin ama ne kadar fider bilemem. Bataryan iyice bitsin ondan sonra al. P902 nin kendi romu var neden 901 kurdun ki. Hemde türk yapımcı...

• Hocam telefon özelliği açık 902 romumu var. Varsa konunun yada linkin adresini alabilirmiyim.
    Edit:tamam önceki sayfalarda varmış link kuzenim bundan aldı telefon özelliğini actırmsk istiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 27 Ekim 2017; 17:47:57 >
  • grolof kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun gürol hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Hocam telefon özelliği açık 902 romumu var. Varsa konunun yada linkin adresini alabilirmiyim.
    Edit:tamam önceki sayfalarda varmış link kuzenim bundan aldı telefon özelliğini actırmsk istiyordu.

http://www.woggify.com/carbon-rom-sm-p902/
    Bu romu emre isminde bir türk arkadaşımız yapmış,bugün bunu yükledim ve telefon özelliği çalışıyor.
    yesilcin.com
    NOTE 12.2 PRO TELEFON ÖZELLİĞİ AKTİF ETME - Galaxy Tab(Tablet) Android Genel Bölümü
    http://yesilcin.com/note-122-pro-telefon-ozelligi-aktif-etme-t29202.0.html

Burdada daha önce kullandığım ve telefon özelliği çalışan rom.Bunda telefon P901 e dönüşüyor her ikiside problemsiz.

• quote:

Hayırlı olsun gürol hocam.

Ayrıca teşekkür ederim.
  • grolof kullanıcısına yanıt
    Gürol hocam 901 modelin romu android 4, turk gelistirici arkadasin modeli android 5 mi. Birde ikisinide kullandiydan hangisini tavsiye edersin. Kuzen hem note ozelliklerini kullanmak istiyor hemde telefon ozelligini.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Kardeş andrışd 7 ile 5 arasında aman aman fark yok. 902 ooması da süper olmuş inan, bataryayı aliexpresten alabilirsin ama ne kadar fider bilemem. Bataryan iyice bitsin ondan sonra al. P902 nin kendi romu var neden 901 kurdun ki. Hemde türk yapımcı...

Aslına bakarsan o yazılımı daha evvel iki defa kurdum ama nedense imei numarası görünmedi ve yine eskisini kurdum bugün o arkadaşın yazılımını türk siteden indiririp sadece romu yükleyince problemsiz çalıştı bendce arkadaşa o linki verdim.
    O arkadaş daha sonra askere gidip gelmiş galiba yoksa yeni yazılımda çıkaracaktı sanırım ama şu anda note 5 gibi problemsiz kullanıyorum.
  • quote:

Gürol hocam 901 modelin romu android 4, turk gelistirici arkadasin modeli android 5 mi. Birde ikisinide kullandiydan hangisini tavsiye edersin. Kuzen hem note ozelliklerini kullanmak istiyor hemde telefon ozelligini.

İlk verdiğim yani 902 olan yazılımı bugün yükledim ve şu anda bir problem yok.Ama yüklemeden evvel twrp den muhakkak efs yedeğini alın germi imei görünmese bile orjinal yazılımı yükleyince geri geliyor ama ne olur ne olmaz Ondan sonra odin ile twrp yükleyip ilk verdiğim linkteki yazılımı yükle yüklemeden evvel fabrika ayarlarına dön ve yükle .Bence bu yazılım sanki daha iyi diğeri 4.4.2 türk arkadaşınki 5.0.2 orjinal yazılımdan yapılmış.
  • Bende bu üründen aldım hadi hayırlısı...Elinde samsung klavye ve mouse olupta satmak isteyen varsa haberim olsun
  • Arkadaşlar p902 modelini 900 tl civarına buldum belki ufak bi pazarlık daha yapabilirim, sizce bu fiyata değer mi? Ben özellikle çizgi roman, pdf okumak, webde ufak işlerimi halletmek ve dizi izlemek için almak istiyorum. bunlar için bu alet fazla mı? canavara benziyo çünkü. 10 inch 2014 edition yada n8005 mi alsam daha düşük bi fiyata?

birde gittigidiyorda bi kullanıcı 750ye satıyor ve sıfır olduğunu iddia ediyor, sizce bunun doğru olma olasılığı var mıdır?
  • Sıfır olabilir ama çoğu teşhirdir dikkat et. Arkasınsa zaten not for sale yazıyosa zaten teşhirdir. Büyük ekran çok keyifli ama küçükte işimi görür dersen ben sana t800 öneririm. 902 fiyatı normal...

• Kardeş 0 750 olan lcd ekran olmasın sadece ? link var mı ?
  • GittiGidiyor
    Samsung Galaxy Note Pro 12.2 P900, P901 Siyah Orjinal Dokunmatik Cam + Lcd İç Ekran Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/samsung-galaxy-note-pro-12-2-p900-p901-siyah-orjinal-dokunmatik-cam-lcd-ic-ekran-312600401

dediğin gibi abi sadece ekran galiba.

900 tl biraz pahalı geldi bana ve dediğin gibi 10 inç benim amacıma daha uygun. 2014 editionu 550ye buldum kalemi kırılmış ama çalışıyor ve ben küçük bi şehirdeyim (çorum) t800 bulmak zor olabilir bana. 550 normal midir peki?

• Kalem bulursun aliexpreste, zorla 500 e al, ben çok aldım

• eyvallah abi bilgiler için. t800 de çok iyi aletmiş cidden ama bu civarda bulamadım gittigidiyor ve letgo gibi sitelere baktım. aslında onun ekranı daha iyiymiş bulabilsem onu alırdım. kalemde dediğin gibi ucuzsa 2014 editionu alacam galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcity -- 2 Kasım 2017; 15:58:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcity

eyvallah abi bilgiler için. t800 de çok iyi aletmiş cidden ama bu civarda bulamadım gittigidiyor ve letgo gibi sitelere baktım. aslında onun ekranı daha iyiymiş bulabilsem onu alırdım. kalemde dediğin gibi ucuzsa 2014 editionu alacam galiba.

Verdiğin linkteki ilan sadece lcd ekran ve bence o bile pahalı.Ben 10.1 2014 editionu 500 liraya satıp bunu aldım yani 902 olanı.Custom yazılımla telefon özelliği yükleniyor ve hem tablet hemde telefon olarak kullanabiliyorsun.Ortalama 900 ile 1000 lira arası satılıyor.
    Bu tableti alalı bilgisayarı hiç açmıyorum diyebilirim.Turkcellden eş kart aldım gerekirse tableti telefon olarak kullanıyorum ve tabiki wifi haricinde internetimide kullanıyorum.
    Sim kartlı P901 bulabilirsen geliştiriciler daha çok yazılım yayınlıyorlar .
  • Arkadaşlar p900 kullanıyorum Android 4.2.2 de çakılı kalmış görünüyor 5 sürümüne güncelle dediğimde indiriyor ama yüklerken hata veriyor ve başa alıyor. Bu neden olabilir ayrıca sizce güncelleme gerekli mi bazıları 7 yüklediğini yazmışlar
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.