Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
72.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışında p901 var 3g li, p905 lerde 4g li.
  • Vallahi burak hocam şu kronik sorunları görmezden gelirsek bence çok güzel bir cihaz Ekran çözünürlüğü, hızı ve tasarımı gayet iyi.. Android 7 denemedim gerçekten ihtiyaçta duymadım ayrıca rom atma meselesi biraz uzmanlık istiyor. Şu an bendeki cihazda ekran yanıp sönmesi olsa da elimden düşürmüyorum diyebilirim
  • merhaba dostlar. bu tableti gördükten sonra stylus telefon yerine böyle bir tablet almanın daha mantıklı olacağına karar verdim. note 5 eskidi ve note8 çok pahalı. piyasada kalemli başka adamakıllı cihaz da bulamadım. lg stylus3 var fakat üzer dedi herkes.

özel ders veriyorum öğrenciler sürekli soru falan atıyor whatsapptan. kağıda yazmadan direk kalemle cihaz üstünde çözüp göndermek çok pratik olacaktır.

bu yüzden pdf okuyup gerekli yerlerin altına işlem-işaretleme vesaire yapabileceğim kalemli bi tablet arıyorum. fiyat olarak ne kadar ucuz olsa o kadar iyi. pdf harici hiçbir iş için kullanmayacağım çünkü. önerebileceğiniz cihaz/model varsa çok makbule geçer.
  • Hocam tam aradığın cihaz. A4 boyutunda olması da ayrı bi güzel. 700 ile 1000 arasında bulursun. Batarya kötü değilse 10 saat gider. Başka bişey arama. Note serisi samsungda uç nokta. Lg 100 de biri olamaz. Note serisinden başka telefon ve tablet kullanmıyorum. Note serisi olmasa zaten samsung kullanmam iosa geçerim.
  • Bunların sim kartlı olanları ayrıca telefon olarakta kullanılıyor. İsterseniz sorayım sağa sola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Hocam tam aradığın cihaz. A4 boyutunda olması da ayrı bi güzel. 700 ile 1000 arasında bulursun. Batarya kötü değilse 10 saat gider. Başka bişey arama. Note serisi samsungda uç nokta. Lg 100 de biri olamaz. Note serisinden başka telefon ve tablet kullanmıyorum. Note serisi olmasa zaten samsung kullanmam iosa geçerim.

teşekkürler hocam. ben de ios kullanıyorum 6s plus var hatta satıp note serisine geçeyim dedim de sırf pdf işi için note8e o kadar para vermek istemedim. tablet daha mantıklı olacaktır. yine de bi sorayım dedim belki daha uygun bi cihaz denk gelir diye. 700-1000 tabi bu cihaz için uygun ama benim cihazda kullanacağım tek şey pdf olunca daha ucuza kaçmak istiyorum tabi ister istemez :)
  • Daha ucuzu var 10.1 daha ucuz. Bu cihazlar 3gb ram ve 2k ekranlı. Yine yeni tab serilerinde p550 var 9.7 inç ve p580 587 var. Donanım ve ebat olarak hiç biri note pro 12.2 inç tadını vermez.
  • Letgoda ankarada 400 e p600 var. Biraz çizik var ekranda diyor. Pazarlık yapın daha ucuza verecek sanırım. Çizik çok önemli değilse bakın. Eğer daha ucuz derseniz ilk note 10.1 serilerine bakın. N8000 serisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Daha ucuzu var 10.1 daha ucuz. Bu cihazlar 3gb ram ve 2k ekranlı. Yine yeni tab serilerinde p550 var 9.7 inç ve p580 587 var. Donanım ve ebat olarak hiç biri note pro 12.2 inç tadını vermez.

ram ve ekran çok mühim değil aslında pdfler için ama ebat olayınıın a4 boyunda olması gerçekten çok kullanışlı kılıyor. zaten bu cihazı gördükten sonra tablete karar verdim öncesinde aklımda bile yoktu. o yüzden bu konuya yazdım.
    teşekkürler hocam. fiyat olarak çok daha cazip bi cihaz tavsiyesi gelmezse bu cihazı araştıracam. iyi geceler.
  • Üçüncü yılında hala canavar gibi, hala çok memnunum ve sürekli kullanıyorum. Buradaki duyuruları takip edip logitech klavye ve bt mouse da almıştım, bir de teamviewer kurup gerektiği zaman evdeki bilgisayara bağlanıp windows tadında da çalışıyorum.

Samsung buna güncelleme vermeyi neden kesti anlamak mümkün değil.
  • Dünya paraya yenilerini satmak içim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü]

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü]

Arkadaşlar üsteki samsung bluetooth klavyeli p902, alttaki logitech bluetooth klavyeli kılıf ve samsung bluetooth mouse ile birlikte.

Samsung klavye olan 1000 lira, logitech olan 1200 lira.

Sim kartlıdır ve telefon gibi arama özelliği aktiftir. Batarya en az 10 saat gider. Ekranı jelatinli. Daha tam inceleyemedim. Bi kaç çizik var kenarda. İsteyen olursa irtibata geçsin.

• Ürün bi tanedir.Klavyeleri kombine edip 2 resim attım.
  • Bendede P902 vardı çok memnundum ama klavyesi yoktu ve custom yazılım için pek seçenek olmadığı için bulunduğum şehirde yani samsunda 850 liraya sattım ve izmirden bir arkadaştan klavyeli P900 aldım. Bu cihazı kullandıktan sonra başka tablet kullanmak istemediğim için bunu aldım..
    Sim kart olmasada çok önemli değil evin dışındada telefonu modem gibi kullanabiliyoruz.
  • Kaça aldınız sorması ayıp

• quote:

Orijinalden alıntı: angara06buray

Kaça aldınız sorması ayıp

850 liraya aldım kılıf ve klavyesi ile beraber.Zaten 850 ye satmıştım ama bendeki P902 modeli yani sim karetlı modeli idi ama bir türk arkadaşın yaptığı özel bir rom yüklenebiliyordu P900 e ise daha çok seçenek var ve ben kurcalamayı seviyorum.
    İlk aldığımda batarya sorunu vardı ekranı pırpırlıyordu batarya giriş yerinin lehimlerini yenileyince düzelmişti bundada o sıkıntı varmış ama zor bir işlem değil ve o yüzden biraz hesaplı aldım öncekinide 600 liraya almıştım.satan arkadaş bataryası problemli diyerek ucuza vermişti.
    Arkadaşımızın sattığı cihaz da çok pahalı değil ve bu cihaz o parayı her zaman eder.Bir haftadır araştırdım kafama göre başka tablet bulamayınca yine bunda karar kıldım.
  • Arkadaşlar samsung klavyeli p900 var elimde bugün geldi. Tertemiz. Pırpır hatası falan yoktur. İsteyen varsa 850 ye veririm bende. Sahibinden 900 e koydum. Orda bi kuruş inmem. Burdan almak isteyen olursa 850 ye dm atsın. Şehir dışı kargo alıcıya aittir. Ayrıca yğzde 10 farkla get açarım. Sadece klavye iateyen varsa onu da 100 liraya veririm. Elimde 2 tane samsung klavye oldu. Renk siyah.

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: angara06buray

Kaça aldınız sorması ayıp

850 liraya aldım kılıf ve klavyesi ile beraber.Zaten 850 ye satmıştım ama bendeki P902 modeli yani sim karetlı modeli idi ama bir türk arkadaşın yaptığı özel bir rom yüklenebiliyordu P900 e ise daha çok seçenek var ve ben kurcalamayı seviyorum.
    İlk aldığımda batarya sorunu vardı ekranı pırpırlıyordu batarya giriş yerinin lehimlerini yenileyince düzelmişti bundada o sıkıntı varmış ama zor bir işlem değil ve o yüzden biraz hesaplı aldım öncekinide 600 liraya almıştım.satan arkadaş bataryası problemli diyerek ucuza vermişti.
    Arkadaşımızın sattığı cihaz da çok pahalı değil ve bu cihaz o parayı her zaman eder.Bir haftadır araştırdım kafama göre başka tablet bulamayınca yine bunda karar kıldım.

850 ye p902 verip aynı fiyata p900 almak bence çokniyi değil. Diğeri hem simkartlı hemde telefon özelliği yüklenebilir. İkinci hattı olanlar için çok iyi. 902 ilanım için sim kartlı ve telefon özelliği olanı istiyorym diye mesaj geliyor hep. Onda da pırpır hatası vardı dün servise bıraktım.

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama ben telefon özelliğini de sim kartı da kullanmıyorum hem custom yazılım desteği p900 de daha fazla hem de klavyesi var o yüzden tercih ettim

• Klavye logitech mi samsung mu

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.