Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
72.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba bende de var note pro p900 cihazdan ancak kalemim kayıp nereden tedarik edebiliriz acaba yardımcı olabilirmisiniz.
  • merhaba bende de bu ürün var note pro p900 ancak kalemini kaybettim nereden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz acaba
  • Hocam aliexpresten

http://s.aliexpress.com/rIfYBz63

10.1 lerde uyar. Ben almıştım daha önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaceylangs

merhaba bende de var note pro p900 cihazdan ancak kalemim kayıp nereden tedarik edebiliriz acaba yardımcı olabilirmisiniz.

Bende fazladan orjinal kalem, yedcek uçları ve uçları değiştirmek için aparat var isterseniz 60 liraya satabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Klavye logitech mi samsung mu

Vallaha markasını bilmiyorum. Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü]
  • ayarlardan cihaz hakkında bilgiler var oradan bakabilirmisiniz acaba cihaz yanınızdaysa ürün marka model yazar oralarda
  • quote:

ayarlardan cihaz hakkında bilgiler var oradan bakabilirmisiniz acaba cihaz yanınızdaysa ürün marka model yazar oralarda

Cihaz hakkında kısmında sadece tabletin yada telefonun bilgisi yazar diye biliyorum.
    Bağlı olduğu cihazı BLUETTOH 3.0 KEYBOARD diye gösteriyor yani markası yok ama hem tablete uyumlu ve zaten ebadıda 12.2 ye göre.
    Aslına bakarsanız onuda satabilirim çünkü ben sanal klavyeyi kullanıyorum.Buna alışamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Vallaha markasını bilmiyorum. Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü]

Dandik çin malı hocam bu. Yinede iş görüyordur.

• quote:

quote:

merhaba bende de var note pro p900 cihazdan ancak kalemim kayıp nereden tedarik edebiliriz acaba yardımcı olabilirmisiniz.

Bende fazladan orjinal kalem, yedcek uçları ve uçları değiştirmek için aparat var isterseniz 60 liraya satabilirim.

Yurtdışından beklemek yerşne aparatlarıyla bunu almak daha mantıklı. İyi fiyat.

• quote:

quote:

quote:

Dandik çin malı hocam bu. Yinede iş görüyordur.

Evet iş görüyor.Hatta telefona bağlayıp kullanabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 30 Kasım 2017; 20:1:1 >

• grolof kullanıcısına yanıt
    kalemin fotoğrafını paylaşabilirmisiniz acaba ona göre alacağım 10.1 kalemi aldım ancak buda küçük gibi geldi bana
  • Hocam 10.1 ile aynıdır.

• quote:

kalemin fotoğrafını paylaşabilirmisiniz acaba ona göre alacağım 10.1 kalemi aldım ancak buda küçük gibi geldi bana

Note pro 12.2 nin orjinal kalemidir yani tabletin içinden çıkan kendi kalemi

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü]

• Arkadaşlar samsung klavye ile bende satıyorum. 850 tl. Orjinal şarj aleti ile. İlgillenen olursa dm atsın. Ekranı jelatinli. Garantisi kasım ayında bitti.

• Sorunun sebebi ne olabilir ben batarya diye düşünüyorum, yakın zamanda tableti düşürdüm ama 3 gün öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu bir anda böyle oldu. Sistemsel olduğunu sanmıyorum birkaç farklı rom denedim ve twp ekranında bile aynı sorunu yapıyor onunda videosunu yükleyeceğim.
    https://youtu.be/LwYjXfzg6fU
    https://youtu.be/iZOJrx7wERY

• Kardeşim bataryayı çıkar 30 sn açma kapama tuşuna basılı tut. Youtube da anlatımı böyle. Ben servise verdim eski tableti batarya lehimlerini yeniledik dediler onu da dene. Olmadı en son lcd flexi kablosunu değiştir. 30 lira. Bilmeyene götürme sakın. Hangi şehirdesin...

Bunlar kronük sorunları bu modellerin çoğunda...

• quote:

Kardeşim bataryayı çıkar 30 sn açma kapama tuşuna basılı tut. Youtube da anlatımı böyle. Ben servise verdim eski tableti batarya lehimlerini yeniledik dediler onu da dene. Olmadı en son lcd flexi kablosunu değiştir. 30 lira. Bilmeyene götürme sakın. Hangi şehirdesin...

Bunlar kronük sorunları bu modellerin çoğunda...

Lcd ile alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü her yeni rom flashladığımda düzeliyor bir süre sonra sapıtıyor dediğin gibi deneyeceğim.
  • Arkadaşlar ekranda pırpır sorunu var bi p902 tablette, lcd kabloyu sildi arkadaş görüntü temelli gitti, <flexi kabloyu değiştirdik olmadı. Ankarada bunu yapabilecek yer var mıdır ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 de note 10.1 kalemi diye 23.48 tl ye satılıyor kalem almak isteyen varsa boşuna çinden almasına gerek yok. Ben aldım çok iyi.

• Merhaba,
    Elimde logitech pro protective case var satılık 75 TL. Ürünü bir iki defa kullanabildim.

ürün ile ilgili video;
    https://www.youtube.com/watch?v=j6mQCQHV7uc

İstanbul Kadıköy Sahrayıcedit civarında elden teslim edebilirim.

İlgilenenler DM atsın lütfen.
    Saygılar.

*********SATILDI**********

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt1903 -- 26 Ocak 2018; 14:32:28 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.