Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
71.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Note 10.1 2014'üm vardı, onu sattım buna geçtim. Peki neden bunu tercih ettim.

Arkadaşlar 2014 sürümünün ekranı bana küçük geliyordu, ağırlıkta yazı yazıyorum, Note 10.1 2014'le defter, kalem işini bırakmıştım, ama yine de ekranın küçüklüğü ve cihazın yavaşlığı beni yoruyordu. Note 10.1 2014'deki TW ara yüzünü kullanamaz olmuştum, programlar yüklendikçe bir süre sonra cihaz ağırlaşıyor, ara yüz kasıyordu. Başka ara yüzleri kullanıyordum, o da spen'in çalışması, hızlı not almak şu bu gibi işlemlerde bazen yavaşlıyordu. Haliyle giderek cihazdan soğumaya başlamıştım, onun dışında Note 10.1 2014 çok güzel, ince, taşınabilir bir cihaz. Öteki ara yüzlerle çok güzel çalışıyordu, bu güne kadar aksayan bir yanını görmedim.

Ama Pro modeli çok daha iyi. Bir kere büyük ekranı var ve gerçek bir yazma hissiyatı alıyorum. Kalemin hassasiyeti, algısı falan aynı iki modelde de, sorunsuz çalışıyorlar. Pro modeli daha hızlı çalışıyor ama Note 10.1 2014'a göre, daha verimli, pili daha iyi gidiyor. üzerinde office geliyor, tabi ki microsoft'un ofisi değil, başka bir ofis, exel, word falan var, işlerini görüyorlar. Onun dışında magazin ara yüzü var, çok kötü, keşke kaldırabilsem, yolunu arıyorum, iyi bir şey değil, verimli çalışmıyor, hata veriyor, kaynak eklemek sıkıntı, facebook hala entegre edilmemiş, akış mantığından ziyade bir "fotoğraf" mantığı var, htc'deki gibi akıcı bir ara yüz, seçenekle eklense, tadından yenmez ama bu haliyle zor.

Pro modelinde artık 3.0 usb var arkadaşlar bu hem daha hızlı şarj hem de daha hızlı veri transferi sağlıyor, o açıdan çok daha iyi olmuş. 32 gb'lık bendeki, filmleri, şunları bunları kısa sürede cihaza atabiliyorsunuz. Kamera falan aynı bildiğim kadarıyla, pek kullanmadım iki modelde de amacım kamera değildi çünkü.

Genel olarak ben cihazı Note 10.1 2014'den daha çok beğendim, ama taşınabilirlik anlamında Note 10.1 2014 çok daha iyi, pro bildiğiniz masada durması için tasarlanmış, geniş ekranda yazı yazmak benim için en büyük keyif, ipad air'de kullanıyorum öte yandan, onu çantada taşıyorum, her yere götürüyorum pro'yu masada kullanıyorum, çok memnunum,iyi ki geçmişim diyorum..

Abi ya iPad nasıldı ikisini birden kullanmak zordur 2 tablet

Yoo, dediğim gibi dostum, masada yazı yazarken Samsung'u kullanıyorum, işe gittiğimde, dışarıda falan air.. sorun yok :) Alıştım.. iyi oluyor..

• Satın aldım pro versiyonunu :)
  • 12.2 pro 3g li tabletimi satıyorum. Kozmetik hiçbir problemi yok sıfır gibi İstanbul içi elden teslim olur yurt dışı cihazdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vipracing kullanıcısına yanıt
    Anladım ;)

MXPlayer Pro'da 'Bookmark' özelliği var mı? Yani mesela, bir filmi izlerken diyelim ki bir işin çıktı, yarıda kaldın. Filmin kaldığın yerini işaretleyebiliyor musun? Ben aradım, bulamadım.
    Aslında Android'in önyüklü gelen video oynatıcısında bu özellik var. Ama bazı formattaki videolarda çalışıyor sadece..
  • Deutscher kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum ama bir video yu izlerken kapatırsanız vb kaldığım yerden mi devam edeyim yoksa baştanmı başlıyayım diye uyarı mesajı geliyor :)
  • Vipracing kullanıcısına yanıt
    Evet.. Onu farkettim ;)
  • Kenan2255 kullanıcısına yanıt
    Kenan Bey Merhaba,
    Bende cihazı 18 Ağustos 'da aldım. Bir hafta kullanabildim, cihazı 3 kere 12 saatin üzerinde şarj etmeme rağmen %93 de kaldı. Ürünü iki servise gönderdim , herhangi bir problem olmadığını söyleyerek geri gönderdiler. Cihazın ortama şarj süresini sorduğumda 7 saat diyorlar, bana hiç inandırıcı gelmedi. Cihazın ortalama şarj olma süre ne kadar?

Selamlar
    Mehmet Özmen

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Note pro 12.2 bende 1 ay önce aldım şarj problemi yaşıyorum 12 saat sarjda kalmasına rağmen şarj tam dolmuyor ve çok geç şarj oluyor. Servisten 7 saatin normal olduğunu söylüyorlar. Ortalama kaç saate şarj oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtozmen

Note pro 12.2 bende 1 ay önce aldım şarj problemi yaşıyorum 12 saat sarjda kalmasına rağmen şarj tam dolmuyor ve çok geç şarj oluyor. Servisten 7 saatin normal olduğunu söylüyorlar. Ortalama kaç saate şarj oluyor ?

Bende usb 3.0 lı şarj adaptörü ve kablosu var, onla dolduruyorum cihazı, ne kadar şarj oluyor hiç bakmadım. Bir bakayım, dönerim dostum.
  • mhmtozmen M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim öncelikle hayırlı olsun. Ben cihazda hiç oyun oymamıyoru. Daha doğrusu aksiyon ve yüksek grafikli oyun oynamıyorum. Bir tek satranç var bende. İlk günlerde hevesle çok yoğun kullandım. Genelde; youtubeda video seyretmek, interenette sörf yapmak, kitap okumak ve kalemle notlar almak şeklinde. Bu halde cihaz bana 10 saatten fazla pil ömrü sunuyordu.
    Şimdi ise yoğunluklu olarak kitap okuyor, notlar alıyorum. Ama günlük ekran açık kalma süresi ortalama 4 saat gibi. Bu durumda cihazı iki hatta üç günde bir şarj cihazına taktığım oluyor. Şarj edeceğim zaman - yatmadan önce- cihazı kapatıyorum. O şekil şarja takıyorum. Sabaha kadar dolmuş oluyor. Ama yüzde kaçta kalmış diye hiç bakmadım.

Kullanma kılavuzunda yazdığı üzere, sabah şarjdan alırken önce kablosunu cihazdan çıkarıyor, sonra fişini çekiyorum. Cihazımdan çok memnunum.
  • mhmtozmen M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim,
    Dün cihazımı gece 12:00 - 00:30 arası yatmadan şarja koydum. Sabah 07:00 da senin için baktım %100 ü gösteriyordu. Yani benim cihazda seninkisi gibi bir problem yoktu.
  • Iyi günler kolay gelsin. Bu ürün için yedek kalem Nerede bulabilirim 10.1 ya da note 3 ün kalemi ile aynı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nezihcan

Iyi günler kolay gelsin. Bu ürün için yedek kalem Nerede bulabilirim 10.1 ya da note 3 ün kalemi ile aynı mı ?

Aynı bir farkı yok, kullandım. 10.1'in kalemi çalıştı, notu'unda kalemi çalışır aynı mantık. Ben teknosa'dan aldım, "ama" kalem şeklinde büyük olanları vardı, orjinal samsung ürünü, o işimi gördü benim.
  • Teşekkürler asıl demek istediğim tabletin kalem yuvasına tam oturuyor mu ?

• Kalemsiz kaldım kalem nerede satılır ? servise gitmek istemiyorum bir ton para yok mu yardım eden ?

• Arkadaşlar, ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum. CHIP incelemesini okudum ve aklıma yattı gerçekten. Yukarıda, pil ömrüyle ilgili bazı şikâyetlerde bulunmuş kullananlar. Sizce gönül rahatlığıyla alınası bir cihaz mıdır? Annemle ortak kullanacağım. Şimdiden sağ olun.

• sonofrhye kullanıcısına yanıt
    Ben pil performansından oldukça memnunum. 9500 Mah pil var cihazda. Bu tabletin özelliklerden biriside uzun pil ömrüdür.
  • Arkadaşlar SGN 10.1 sahibiyim,Note Pro 12.2 dışında digitizer kalemli (tablet,notebook,convertible v.b.) önerbileceğiniz bir ürün var mıdır?
  • Surface Pro ve Sony Vaio Duo var benim bildiğim, fakat bunlar Win 8 ve pahalı cihazlar. Türkiyede bulunmayan nVidia Shield Tablet var, digitizerlı olmasa da Surface Pressure denilen özel bir teknoloji kullanıyor. Bir de pen only modu da var tabletin. Digitizer olmadan nasıl yapmışlar çok merak ediyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bu pro 12.2 de 3g ve wifi birlikte yokmu.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.