Şimdi Ara

***SAMSUNG GALAXY PRO B7510***dokunmatik,qwerty,android*** (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
5
Favori
124.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • göremedim derken sd kartın içine girdiğinde mi göremiyorsun yoksa programı kurulmuş mu bulamıyorsun
  • telefon firmware atıldıktan sonra factory reset atılmış gibi oldu link2sd yi tekrar kurdum sdkartı formatlamamıştım içinde ext2 alanı ve bu alanın içinde programlar vardı fakat link2sd ext2 alanı içindeki programları görmüyor önce ext alan seç diyordu seçtikten sonra eski programları görmüyor ama
  • sanırım o haldeyken tekrar göstermenin yolu yok. ya da ben bilmiyorum. bilgisayara atıp içindekileri, sonradan tekrar formatlarsan kartın boyutunun da tamamına erişirsin.
  • Arkadaşlar benim sıkıntım. mms ile gelen resim vb. şeyleri göremiyorum yükleniyor diyor yüklendi deyip yok oluyor msj nereye kaydediyor acaba bilen varmı...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezom

Arkadaşlar benim sıkıntım. mms ile gelen resim vb. şeyleri göremiyorum yükleniyor diyor yüklendi deyip yok oluyor msj nereye kaydediyor acaba bilen varmı...?

bende ayni sıkıntıyı yasamaktayim varsa cozumunu bilen bende sevinicem
  • beyler 2. el garantili bir pro almayı düşünüyorum blackberry 9780 imi sattım sıkılıdığım için, android 4.0 buna gelecek mi bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

beyler 2. el garantili bir pro almayı düşünüyorum blackberry 9780 imi sattım sıkılıdığım için, android 4.0 buna gelecek mi bilgisi olan var mı ?

neden sifır dusunmuyorsun 9780 in ikkinci eli rahat sifir bir pro eder. 4.0 un gelip gelmeyecegi konusunda kesin bir bilgi yok ki hala turkiye 2.3 rom unu bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

beyler 2. el garantili bir pro almayı düşünüyorum blackberry 9780 imi sattım sıkılıdığım için, android 4.0 buna gelecek mi bilgisi olan var mı ?

neden sifır dusunmuyorsun 9780 in ikkinci eli rahat sifir bir pro eder. 4.0 un gelip gelmeyecegi konusunda kesin bir bilgi yok ki hala turkiye 2.3 rom unu bekliyoruz

0 ına 500 verene kadar 350 ye 4 aylık cihaz buldum biraz ekonomik düşünüyorum.
    teşekkürler 4.0 gelmese de alacağım bu telefonu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

0 ına 500 verene kadar 350 ye 4 aylık cihaz buldum biraz ekonomik düşünüyorum.
    teşekkürler 4.0 gelmese de alacağım bu telefonu.

350 ye okadar temizini bulduysan dedigin mantikli zaten baska cihaz arama

• Arkadaslar benim sorunum tlf uygulama falan yukledigimde tlf hafizasina aldigi icin boyutu hemen doluyor galiba bu hafiza kartindan bir bolumunu bolup tlf hafizasina dahil edilme gibi birsey duydum ama nasil yapildigini bilmiyorum veya bu sorunu cozmenin baska yolu varsa bu yol nedir?
  • merhaba

bu telefonu almayı düşünüyorum klavyesi dolayısıyla

tavsiye ediyormusunuz gercekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

merhaba

bu telefonu almayı düşünüyorum klavyesi dolayısıyla

tavsiye ediyormusunuz gercekten?

Klavyesi muthis rahat tavsiye ederim bilgisayar klavyesi gibi rahat yaziyyosun emin ol diger q klavyelere benzemiyor.rahat rahat yaz mis gibi
  • HD2 kullanıyordum, tabi HD ekrandan sonra basit geldi baya geldi baya ama sanırım tatmin edecektir.

okadar da kötü olmasa gerek ekran kalitesi. ciddi anlamda şikayetçi olan varmı merak ediyorum?
  • quote:

HD2 kullanıyordum, tabi HD ekrandan sonra basit geldi baya geldi baya ama sanırım tatmin edecektir.

okadar da kötü olmasa gerek ekran kalitesi. ciddi anlamda şikayetçi olan varmı merak ediyorum?

Bu paraya alabilecegin en iyi q klavye mailler bile aninda cebimde ne ararsan var ama q klavyelerde hala dokunmatikler kadar luks yapamadilar ancak fazla fazla isini gorur

• arkadaşlar bende galaxy pro kullanmaya yeni başladım. surekli arka planda internet tarayıcısı açık kalıyo sanırım çıkarken gorev yoneticisinden kapatmama ramen operatorumden surekli mesaj alıyorum internet paket kullanımı hakkında. bunun onune nasıl geçebilirim yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkurler...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

HD2 kullanıyordum, tabi HD ekrandan sonra basit geldi baya geldi baya ama sanırım tatmin edecektir.

Bu paraya alabilecegin en iyi q klavye mailler bile aninda cebimde ne ararsan var ama q klavyelerde hala dokunmatikler kadar luks yapamadilar ancak fazla fazla isini gorur

Bugün satın aldım ve birkaç saat inceledim şimdilik gayet tatmin edici.

andorid sürümü nereden yükseltebilceğimizi veya güncellemeri yükleyebileceğimi bulamadım ama yardımcı olursanız sevinirim..

• Kies den yapcaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

Kies den yapcaksin

kies le bağlantı sadece wireless lamı oluyor.

ben bilgisayarda da telefonda da 3g kullanıyorum nasıl yapcaz bu durumda?
  • KIES i kurdum bilgisayara

andorid marketten örneğin, program indiricem usb vasıtasıyla

marketi açıyorum sitesi üzerinden, telefonu da görüyor yükle diyorum ilgili cihazı da seçiyorum. birazdan yüklenicek dedikten sonra bişey olmuyor.

verilen telefona ulaşmama sebebi ne olabilir?

Not: KIES penceresinde bağlantı sağlandı dediği halde bu problem söz konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 8 Ocak 2012; 3:55:26 >
  • quote:

KIES i kurdum bilgisayara

andorid marketten örneğin, program indiricem usb vasıtasıyla

marketi açıyorum sitesi üzerinden, telefonu da görüyor yükle diyorum ilgili cihazı da seçiyorum. birazdan yüklenicek dedikten sonra bişey olmuyor.

verilen telefona ulaşmama sebebi ne olabilir?

Not: KIES penceresinde bağlantı sağlandı dediği halde bu problem söz konusu

niye bukadar ugrasiyorsunki telefonun kendi marketini ac ve oradan indir ne istiyorsan
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.