Şimdi Ara

***SAMSUNG GALAXY PRO B7510***dokunmatik,qwerty,android*** (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
5
Favori
124.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Always0007

KIES i kurdum bilgisayara

andorid marketten örneğin, program indiricem usb vasıtasıyla

marketi açıyorum sitesi üzerinden, telefonu da görüyor yükle diyorum ilgili cihazı da seçiyorum. birazdan yüklenicek dedikten sonra bişey olmuyor.

verilen telefona ulaşmama sebebi ne olabilir?

Not: KIES penceresinde bağlantı sağlandı dediği halde bu problem söz konusu

kiesle bağlamış olman fark yaratmaz. o şekilde sadece bilgisayarına indirdiğin program mp3 gibi şeyleri telefonuna atarsın. kiesi çalıştırmana da gerek yok. sen markete bilgisayardan girip indir dersen yine telefonun interneti (o an wifiye bağlıysa wifi yoksa şebeke üzerinden) ile indirirsin. sende bir değişiklik olmuyorsa telefonun internetini kapalı tutuyorsun muhtemelen. ayarları bir gözden geçir istersen.

• evt aynen dediğiniz gibi. telefonunun 3g sinden yükledi nete baglanır baglanmaz

benim amacım, bilgisayarın kullandıgı internetten indirmesiydi istediğim dosyaları. büyük çaplı dosyaları marketten indirip zaten az olan kotamı harcamamın bir yolu yok mu?

son olarak bazı uygulamalar, ekranda yan durarak çalışıyor, örneğin voip programları (mobilevoip) bunu düzeltmenin yolu yok mu?
  • bazı uygulamalar, ekranda yan durarak çalışıyor, örneğin voip programları (mobilevoip) bunu düzeltmenin yolu yok mu?
  • malesef programlarla alakalı bir durum o.
  • Samsung B7510 Galaxy Pro >> ALINIK << satan varsa
    gönderirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlaxs -- 9 Ocak 2012; 13:33:39 >

• meraba
    bikac aydir samsung b7510 kullaniyorum . fakat telefon evdeki kablosuz aga baglanmiyo. baska bi yerde denedim orda baglandi. acaba evdekine baglanmama nedeni ne olabilir modemin güvenlik ayarlarından olabiliceği yazılmıs fakat nerden değıstırıcem onu da bilmiyorum ne yapmam lazim yardimci olabilirseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler
  • 2.3 versiyonun türkçesi için bir gelişme var mı?
  • 10 kusur gundur kullaniyorum en az 15 in ustunde ust duzey performansli tel kullandim bu tel kadar kullanici dostu rahat klavye kullanimi olan bir tel yok simdiye kadar q klavye cok istemistim ya ekrani ufakti yada klavyesi ile birlikte ekrani ufakti bu cihaz muthis bi cihaz samsung bir ust versiyonunu cikarmis y modeli ekran duduk gibi klavye desen minicik samsung bu telde kivami tutturmustu ust versiyonlari da buna benzeyen gelismis modeller olsaydi muthis olurdu
  • 2.3.6nın Türkçesi kieste hala yok. ben de o yüzden sammobile sitesindeki europe firmware i kurmayı deneyeceğim şimdi telefona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmarSnan

2.3.6nın Türkçesi kieste hala yok. ben de o yüzden sammobile sitesindeki europe firmware i kurmayı deneyeceğim şimdi telefona.

nasıl yükselticemizin güzel bi anlatımı yokmu acaba kardeşim
  • 2.3.6 kuracak arkadaşlara: yaşadığım bir sorun link2sd 2.2.2 versiyondaki gibi sorunsuz çalışmadı telefonu açıp kapatınca programlar gorunmuyor yeniden başlatılacak deyip soft reboot yapıyor tüm programları linkleyince gps bağlanmadı butun linkleri kaldırdım tekrar denedim sorunsuz bağlandı

konuyla ilgili link2sd programının yazarı bulent akpınarın cevap maili aşağıdadır
    Bulent Akpinar bul.akpinar@gmail.com

Jan 4 (7 days ago)

to me
    Merhaba,

Evet, Samsung 2.3 ROM larda bu sorun oluşmaya başladı, önceki Samsung ROM larda problem yoktu.

Sebebi ise /init.rc dosyasında yer alan bir scriptin 2.3 de devre dışı bırakılması.
    Link2SD bu scripti kartın 2. alanını açılış esnasında mount etmek için kullanıyor. Bu devre dışı kalınca açılışta 2. partisyon sisteme tanıtılmıyor ve burada yer alan linklenmiş dosyalar sistem tarafından görünmüyor. "Hızlı başlat" gerçek bir resdtart değil, o yüzden işe yaraıyor.

Çözüm olarak internette bahsettiğim scripti ROM /int.rc de aktif eden bazı çözümler var.
    Ya da diğer seçenek, init.d desteği olan custom bir ROM yüklemek.

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gvtt -- 11 Ocak 2012; 19:19:40 >

• arkadaşın dediği gibi sammobile sitesinden firmware ve flash programını indirin. kendiniz yapmayı deneyin olmazsa ben anlatırım.
  • bu arada ben versiyonu kurdum dün. gayet güzel. arayüz güzelleştirilmiş yazılar biraz daha küçültülmüş. fontu değiştirip Türkçe font koyarsanız Türkçe karakter sorunu da kalmıyor ş ve ğ harfleri gözüküyor sorunsuzca. ben şuan için çok memnunum, hızlandı gibi geliyor menu geçişleri program açıp kapatışı falan. şarj süresi ile ilgili bir değişiklik olursa onu da sizlerle paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmarSnan

bu arada ben versiyonu kurdum dün. gayet güzel. arayüz güzelleştirilmiş yazılar biraz daha küçültülmüş. fontu değiştirip Türkçe font koyarsanız Türkçe karakter sorunu da kalmıyor ş ve ğ harfleri gözüküyor sorunsuzca. ben şuan için çok memnunum, hızlandı gibi geliyor menu geçişleri program açıp kapatışı falan. şarj süresi ile ilgili bir değişiklik olursa onu da sizlerle paylaşacağım.

yeni versiyon ve yazi fontu yukleme islemini bi konu acarak veyahut buradan aciklayici bi sekilde anlatim yapabilir misin? ayrica link2sd programinda sıkıntı yaratiyor mu yeni versiyon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinDjarin -- 11 Ocak 2012; 13:04:38 >
  • CEVAP : Arkadaşlar konuyu yeni gördüm 6-7 sayfa okudum hepsini okuyamadım. Cevap verildi mi bilmiyorum. USB desteği sorulmuş.
    Bu telefon kies programına gerek duymadan bilgisayarla veri paylaşımı yapabiliyor yani usb desteği vardır. Ben şu ana kadar kies programını hiç kullanmadan usbsi olan her bilgisayarda işlerimi görüyorum.

Bide soru sorayım.
    Bu telefonda konuşmayı sonlandırmak için fiziksel bir tuş yok diye biliyorum, bazen dokunmatik ekrandan kapatmak problem oluyo, bilen varmı başka bir yöntem, uzun basma filan gibi.

Şarj konusunda da farkında olmadan çalışan programları kapatmak için yeşil bir ekranı olan görev yöneticisinin dışında bir widget var. Widgetlerin içinde ismi "program monitörü" Diğer program killer lara göre daha kullanışlı.
  • Arkadaşlar bende b7510 kullanıcısı olarak aranıza dün katıldım ve cihazı alır almaz forumda bahsedilen juice defender ve easy battery saver+task killer adlı programları yükledim.
    Bunun dışında ekran parlaklığını düşürdüm, otomatik döndürmeyi kapattım, 3g,wifi,bluetooth zaten kullanmadığım sürelerde kapalı ancak sormak istediğim bir kaç soru var.

1. Juice defender programını yükleyip Enable ve Balance ayarları halinde şuan telefonum. Acaba ayrıca bir ayar yapmaya gerek var mıdır?

2. Markette sadece task killer adında bir proğram bulamadım easy battery saver+ taskkiller diye bir program vardı ancak yükledim Sadece easy batter saver proğramı çalıştı, task killer programını göremedim. Acaba siz task killeri nasıl active ettiniz. Ayrıca easy battery saver proğramında ayarı SUPER POWER SAVİNG MODE yaptım doğru mudur?

3. Bu arada juice defenderi yükleyince görev yöneticisinden elle artık proğram kapatmaya gerek kalmayacak diyordum ancak ram kullanımı kendiliğinden acayip bir şekilde artıyor hala. Herseferinde 14-15 proğram kapatıyorum tek seferde acaba bunun kalıcı bir çözümü yok mudur?

Forumda emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

• Birde arka planda bizden habersiz çalışan uygulamaları kapatan bir program var mı?
    Eğer yoksa tek tuşla kapatabileceğim bir uygulama var mıdır? Teşekkürler emeği geçen herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsweetboy

Birde arka planda bizden habersiz çalışan uygulamaları kapatan bir program var mı?
    Eğer yoksa tek tuşla kapatabileceğim bir uygulama var mıdır? Teşekkürler emeği geçen herkese

zaten bir taskkiler programi yuklemissin bunun icin sanirim ama birde advanced taskkiller i yukle daha iyi oldugunu dusunuyorum
  • 2.3.6 gingerbread surumunu yukleyip root olabilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mapuza

2.3.6 gingerbread surumunu yukleyip root olabilen var mi?

2.3.6 yı yükledim kullanıyorum ama root nasıl olacağım bilgim yok
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.