Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rest06

bu telefonda derin format gibi bişi var mı varsa nasıl atılıyor ?

cwm menusunden wipe cache format cache advancedden dalvik cache yapin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiymiş yetkili ağabey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt_smt

Arkadaslr telefon sessizdeykn titresim her zaman acik secili olmasina ragmen mesaj geldiginde titremiyor.. Neden olabilir sizce ?

Bir de whatsapp kullananlar, mesaj geldiginde ekran isigi yanma sorununu cozebilen var mi ?

Yok mu goren :-D

• quote:

quote:

Arkadaslr telefon sessizdeykn titresim her zaman acik secili olmasina ragmen mesaj geldiginde titremiyor.. Neden olabilir sizce ?

Bir de whatsapp kullananlar, mesaj geldiginde ekran isigi yanma sorununu cozebilen var mi ?

Yok mu goren :-D

kullandigim romda titanyum veya bluerom v3 te boyle bir sorunum olmadi.messj gelince titresim var.birde whatsup uygulamasi kullanmiyorum.
    bu tarz olaylar yazilimsaldir yeniden kurmak yada format atmak gerekebilir yada uygulamanin guncellenmesi gereklidir diye dusunuyorum.bence telefonunda bir sorun yok.
    bu arada galaxy s3 u gordum canavar gibi masalllah cok hizli bir tel.ama ekrani cok buyuk zaten bir daha telefona bu kadar para vermem.

• Merhaba, araniza yeni katildim.

avusturya romu + blue denedim ama bana gore cok eksigi var. (bu kullandigim 4. android telefon)

Hicbiriniz sanirim TR destegi olmadigi icin NeO RoM denememissiniz. Ben deniyorum bakalim sonuc ne cikacak.
  • Arkadaşlar bu anastasya bluerom ve titanium ların artıları eksileri nelerdir ? Şuan titanium yüklü ama diğerlerini hiç bilmiyorum ne gibi güzellikleri ve eksikleri var ?
  • quote:

Arkadaşlar bu anastasya bluerom ve titanium ların artıları eksileri nelerdir ? Şuan titanium yüklü ama diğerlerini hiç bilmiyorum ne gibi güzellikleri ve eksikleri var ?

şimdi hepsini ayrı ayrı yazmaya kalksak sayfalar sürer, hepsini denedim şöle bir özet geçeyim.

Anastasia ; duvarkağıdı olarak güzel bir hatun geliyor,yazı fontu hayli değişik, ikonlar komple değişik, standart rutin modifikasyonlar filan, yinede ben beğenmedim.

BlueRom ; 3.versiyonu (25.05 te) çıktı, iyi gelişti. Samsung ve Google gereksiz uygulamarını kaldırıp kendi araçların eklemiş, herhangi bir sistem modifikasyonu koymamış, ama genel itibarıyla XWLA4 romlar içinde en iyisi diyebilirim.

Titanium : XWLA4 firmware'i ocak 2012 te çıktı. Titanium ise Şubat 12, GalaxyR telefona yazılan ilk 2.rom olur kendileri. O yüzden ben titanium'un artık eskidiğini düşünüyorum.

Bu arada en son çıkan ZSLE5 firmware için NeoRom 2.1 ve Infected 2.0 çıktı en yeni olarak içinde çok iyi modifikasyonlar var, batarya iyileştirmeleri,ses iyileştirmeleri ve aklıma gelmeyen bir çok özellik.Fakat ZSLE5 yazılımın en büyük eksiği de içinde sadece İngilizce ve Çinçe dil seçenekleri olması,çünkü o bölgeye göre düzenlenmiş bir firmware olur kendileri.

Ben şuan turkbey rom v1.0 deniyorum içinde anastasia daki fontlar vardı.Titanium dakileri aktardım bi sıkıntı yok, ama ben iddaa ediyorum hala şu telefonun hakkını verecek görsellikte+modifikasyonda ve stabilitede bir rom yazılamadı, artık ICS nin gelmesi şart .(ki zaten kesin gelecek belki Ağustos ayına)

• Samsung Temmuz/Ağustos aylarında Galaxy Tab 8.9 (TEGRA2)-(Donanımı Galaxy R ile aynı) için Android 4.0 güncellemesini yayınlamaya başlayacak. Samsung kanallarından yapılan açıklamalar bu yönde. Henüz Galaxy R hakkında son resmi açıklama yapılmış olmasada , tabletlere geleceği kesin gözüyle bakılan ICS'nin artık eli kulağında.

Kaynak : SAMMOBILE
  • blueromu yüklemeden önce cwm'den backup yapsam sonra nasıl yüklemem gerekiyor ? direk odinden bluerome u mu yükleyeceğim yoksa 2.3.6 avusturya romu yeniden yükleyip üstüne bluerom falan mı
  • quote:

blueromu yüklemeden önce cwm'den backup yapsam sonra nasıl yüklemem gerekiyor ? direk odinden bluerome u mu yükleyeceğim yoksa 2.3.6 avusturya romu yeniden yükleyip üstüne bluerom falan mı

CWM yedeği telefonun kendi belleğinde saklanıyor yalnız herşeyi yedeklediği için biraz boyutlu olabiliyor. BlueRom yükleme olayına gelince, Rom yüklemeden önce mutlaka XWLA4 (avusturya firmware) odinle yüklenmeli,hemen ardından CWM yüklenmeli, BlueRom'u yüklemelisiniz. (Bütün romlar böyle yüklenmeli) Hepsini yükledikten sonra CWM içinden Wipe Factory Data / Wipe Cache / Wipe Dalvik Cache yapmalısınız ki sağlam olsun.
  • Bluerom v3 titanium 2.1 e göre daha fazla batarya tüketio bende...
  • Bu telefon artık heryerde bulunmuyor herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

Bu telefon artık heryerde bulunmuyor herhalde...

Sadece teknosa satiyor diye biliyorum emin degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

quote:

blueromu yüklemeden önce cwm'den backup yapsam sonra nasıl yüklemem gerekiyor ? direk odinden bluerome u mu yükleyeceğim yoksa 2.3.6 avusturya romu yeniden yükleyip üstüne bluerom falan mı

CWM yedeği telefonun kendi belleğinde saklanıyor yalnız herşeyi yedeklediği için biraz boyutlu olabiliyor. BlueRom yükleme olayına gelince, Rom yüklemeden önce mutlaka XWLA4 (avusturya firmware) odinle yüklenmeli,hemen ardından CWM yüklenmeli, BlueRom'u yüklemelisiniz. (Bütün romlar böyle yüklenmeli) Hepsini yükledikten sonra CWM içinden Wipe Factory Data / Wipe Cache / Wipe Dalvik Cache yapmalısınız ki sağlam olsun.

ben bu titaniumu doğru düzgün yüklemye uğraşırken cwm'den backup yaptıktan sonra bilgisayara copy paste yapmıştım yani yer kaplama sorunu için söylüyorum, silip gerektiği zaman aktarabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: battles

Arkadaşlar bu dediklerinizi yapıp 2.3.6 rom 'u ve titanium rom v2'yi yüklersek telefon garanti dışına çıkıyor bildiğime göre.Peki sonradan kies'ten son güncellemeyi kurabilir miyiz?Eğer kurabilirsek yinede garanti kapsamı dışında mı kalıyor?

1.titanium rom ve bluerom yüklemek garanti kapsamından çıkarır.

2.Sadece bu telefon için bunlar yetmez üste ardatdat v.1.5 yada v.1.7 kerneli yüklemek gerek.

3.Üstüne root unistallerle ile gereksiz hublar ,google maps kaldırıp yazılım güncellemeyi dondurun.

4.titanium ve bluerom şarjın daha uzun gitmesini sağlar (kernel ie )

5..Kiesten güncelleme en son türkiyeye geleceği için yeni güncelleme için güncellemeyi indirip odin yada cwm ile yüklemek gerek.

6.Size tavsiyem bu romları kullanmanız yeni güncelleme kim bilir ne zaman gelir (avrupa hariç )

7.eğer orjinal ayarlara dönmek istiyorsanız önceki sayfalardan verdiğim orjinal (stock ) romu yükleyip kiesten güncelleme yapabilirsiniz.

8.Ben ne yaptım derseniz 1399 teknosadan aldığım garantili telefonum 5 aydır rootlu ve romlu yani garanti kapsamı dışında ama 2-3 günde bir şarj ediyorum kafan rahat sorun yok.açıkcası garanti umrumda değil.önemli olan uzun giden şarj ve stabilite,1 gün sarj ile yavas olan garantili telefon işime yaramaz açıkcası....bence titanyum ics den daha iyi.

• dun bir is icin telefondan fotograf cektim ve gercekten bizim telefona cok bozuldum 10saniye bekliyor cekmek icin s3 te ise nerede ise beklemek yok.galaxy r nin foto cekim hizi birazda daha hizli olsa super olurdu

• Galaxy z için en stabil rom hangisi acaba? (custom ics mevcut mu?)

Yarın bir aksilik olmaz ise galaxy i1903 modelime kavuşuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: amon35

Galaxy z için en stabil rom hangisi acaba? (custom ics mevcut mu?)

Yarın bir aksilik olmaz ise galaxy i1903 modelime kavuşuyorum

en iyisi titanyum veya bluerom v3

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.