Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • galaxy r i9103 kullanıcıları pesmi ettik kimse gelmiyor lütfen iyi adamlar nerde.2014 yılınızın 2013 yılınızdan daha iyi yaşamanız dilegiyle nice senelere
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren_emir

arkadaşlar destekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler artık galaxy r kullanıcısı değilim sony xperıa z aldım size tavsiyem markaların ara urun olarak cıkardıgı telefonları almamanız hem teknik destek zayıf hemde aksesuar bulamıyorsunuz

Buna % 100 katiliyorum. Keske almasaydim galaxy r. Bi daha s serisinden baska telefon almam. Butcem uyarsa da appleden baska telefon almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki şüpesiz dogru ama yapılacak birşey yok elimizde bu cihazlar varken yinede yardımlaşmak lazım.
  • arkadaşlar bugün itibariyle 2.el temiz galaxy s4 aldım 1000 tl ye Benim galaxy r de dokunmatikte sorun çıktı tamda bataryayı yenilemiştim.iyiydi şarjı falan,GALAXY R GÜZEL BİR TELEFON BENİ 2 SENE GÖTÜRDÜ BENDE YERİ HER ZAMAN AYRIDIR.
    KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN SELAM VE SAYGILAR.HEPİNİZİ ÖZLEYECEĞİM.
  • Hayirli olsun ben coktan s2 almistim. Simdi s5 bekliyorum.

• Sattım kurtuldum. 6 adet samsung telefon kullandım ama artık samsung almam. Daha da başka birşey söylemeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxion

Sattım kurtuldum. 6 adet samsung telefon kullandım ama artık samsung almam. Daha da başka birşey söylemeyim.

Aynen.

• quote:

Orijinalden alıntı: smt_smt

Arkadaşlar 4.0.4 sürümünden dönülebilecek en stabil sürümler hangileridir ?
    Telefon çok sinir etmye başladı. Gün içinde kendi kendine kitleniyor. Ne arama geliyor ne de mesaj falan..
    tuş kilidine bastıgımda açmıyor öyle siyah ekran kalıyor. Uzun basılı tutmam gerekiyor ki yeniden başlasın kendine gelsin.
    Bu kitlenme artık bazen gün içinde 2 kere olmaya başladı çok sinir bozucu bir şey..
    Var mı tavsiyeleriniz ?

kendi 4.1.1 stock romunu deneyin hocam memnun kalırsınız
  • bu sayfayı türkiye samsung yetkilileri okusun utanacaklarmı merak ediyorum vatandaş samsung almış para vermiş ama birdaha samsung almam diyor bende aynı düşüncedeyim
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.