Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hydromax

Bu JAVICHAMPIicsV2 romunu bende çok beğendim gerçekten hoş olmuş. Telefonu değiştirdiğimde artık htc veya nexus serisinden yada sony serisinden olacak. Samsung kolay kolay almam artık 1 buçuk milyar ver plastik kasan olsun iyi iş.

kesinlikle nexus 4. xperia z yada bir ihtimal galaxy s4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amon35

S2 Stock rom (galaxy R/Z)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2173171

kamera video çalışmıyor en önemlisi şebeke sinyal yani network çalışmıyor wifi yok tavsiye edilmez.cm den hiçbir farlı yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

quote:

S2 Stock rom (galaxy R/Z)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2173171

kamera video çalışmıyor en önemlisi şebeke sinyal yani network çalışmıyor wifi yok tavsiye edilmez.cm den hiçbir farlı yok....

Böyle olması normal daha alpha sürümü bile değil. Ön alpha sürümü o nedenle çalışmaması normaldir.

• Bende şuan PacMan 3.00 yüklü Android sürümü 4.2.2. Nerdeyse 2.gündür kullanıyorum hata neredeyse sıfır. Kamera çok nadiren hata veriyor, videoda sıkıntı yok, wifi çalışıyor. Her türlü kişiselleştirmeye açık. Ben memnunum şahsen. Pilde CM10 lara göre daha iyi. Şuan 1 gün 20 saat gözüküyor ve %39 pil var. Sık kullanmama rağmen böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

Bende şuan PacMan 3.00 yüklü Android sürümü 4.2.2. Nerdeyse 2.gündür kullanıyorum hata neredeyse sıfır. Kamera çok nadiren hata veriyor, videoda sıkıntı yok, wifi çalışıyor. Her türlü kişiselleştirmeye açık. Ben memnunum şahsen. Pilde CM10 lara göre daha iyi. Şuan 1 gün 20 saat gözüküyor ve %39 pil var. Sık kullanmama rağmen böyle.

cm romları genelde iyi görünsede bazen insanı zıvanadan çıkarıyor,hep eksiklik yada zor kullanımı var nedense alışamadım bir türlü
  • quote:

Bende şuan PacMan 3.00 yüklü Android sürümü 4.2.2. Nerdeyse 2.gündür kullanıyorum hata neredeyse sıfır. Kamera çok nadiren hata veriyor, videoda sıkıntı yok, wifi çalışıyor. Her türlü kişiselleştirmeye açık. Ben memnunum şahsen. Pilde CM10 lara göre daha iyi. Şuan 1 gün 20 saat gözüküyor ve %39 pil var. Sık kullanmama rağmen böyle.

Aynen hocam yaklaşık 10 gündür kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım
  • [ROM] [PA/AOKP/CM] PACman 20.1.0 | True all in one | Unofficial
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1982756

Build 20130309:
    Update to PACman 20.1.0
    New Superuser
    Camera Storage Selection
    PIE: support for expandable notifications
    PIE: new defaults (setting app)
    Setting.apk add russian translation
    Update to Official CM
    ADB Fix
  • quote:

[ROM] [PA/AOKP/CM] PACman 20.1.0 | True all in one | Unofficial

Build 20130309:
    Update to PACman 20.1.0
    New Superuser
    Camera Storage Selection
    Update to Official CM
    ADB Fix

Yüklemeye calısıyorum tekrar tekrar ama ne hikmetse sorun cıkartıyor. telefon acılırken tekrar tekrar yeniden başlatıyor nerede hata yapıyorum anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _exx_

quote:

Build 20130309:
    Update to PACman 20.1.0
    New Superuser
    Camera Storage Selection
    Update to Official CM
    ADB Fix

Yüklemeye calısıyorum tekrar tekrar ama ne hikmetse sorun cıkartıyor. telefon acılırken tekrar tekrar yeniden başlatıyor nerede hata yapıyorum anlamadım.

Yükeleme işlemleri...

1-Wipe Cache
    2 Flash ROM
    3 Flash Gapps
    4 Wipe Data
    5 Reboot

Şuan sorunsuz kullanmaktayım

• quote:

Orijinalden alıntı: _exx_

quote:

Build 20130309:
    Update to PACman 20.1.0
    New Superuser
    Camera Storage Selection
    Update to Official CM
    ADB Fix

tekrar tekrar reset atıyorsa sadece şu adımları tekrarla.
    wipe data
    wipe cache
    dalvik reset
    sıra ile uygula ve yeniden başlat büyük ihtimalle açılacaktır. banada oluyor ben bu şekilde aşıyorum her seferinde.

• Arkadaşlar telefonumu Sony Xperia S ile değiştim , şimdiye kadar her türlü konuda desteğini esirgemeyen tüm GalaxY R kullanıcılarına teşekkürler, bundan böyle oralarda olucam. Allaha emanet olun.
  • quote:

Arkadaşlar telefonumu Sony Xperia S ile değiştim , şimdiye kadar her türlü konuda desteğini esirgemeyen tüm GalaxY R kullanıcılarına teşekkürler, bundan böyle oralarda olucam. Allaha emanet olun.

sende allaha emanet ol...Selamlar saygılar.
  • arkadaşlar bende ıcs 4.0.4 XXLQ3 rom yüklü dokunmatik hatası veriyor ara sıra bana en stabil ıcs rom hangisidir yanıtlayabilirmisiniz. Hindistan ıcs diyorlar ama sizlerden cevap bekliyorum varsa indirme linkinide verirseniz sevinirim. Ben romları odin ile yüklüyorum bu arada şimdiden cevap yazan üye arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Arkadaşlar telefonumu Sony Xperia S ile değiştim , şimdiye kadar her türlü konuda desteğini esirgemeyen tüm GalaxY R kullanıcılarına teşekkürler, bundan böyle oralarda olucam. Allaha emanet olun.

S3 alaydin iyiydi..saka biyana hayirli olsun gule gule kullan Allah a emanet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by21karizma

arkadaşlar bende ıcs 4.0.4 XXLQ3 rom yüklü dokunmatik hatası veriyor ara sıra bana en stabil ıcs rom hangisidir yanıtlayabilirmisiniz. Hindistan ıcs diyorlar ama sizlerden cevap bekliyorum varsa indirme linkinide verirseniz sevinirim. Ben romları odin ile yüklüyorum bu arada şimdiden cevap yazan üye arkadaşlara teşekkür ederim.

Önceden de yazdığım gibi galaxy r nin artık miadı doldu bizde romla kernelle uğraşıyoruz ics hindistan rom üzerine bluerom süper rootla daha da mükemmel şarjı ise çok uzun gidiyor 4 gündür memnunum.

bu hindistan ics

http://www.hotfile.com/dl/186402464/54d0d7e/I9103XWLP8_I9103ODDLP6_INU.zip ( odin ile )

üstüne cwm ile bluerom ics v2 olanı sağda

https://skydrive.live.com/?cid=febae2dd1aa07b7e&id=FEBAE2DD1AA07B7E%211622&authkey=!AOxP59ptjLxcsyc

bu kadar ( root unistaller ile gereksiz uygulamaları silerseniz maps gibi şarj daha iyi gider....

• arkadaşlar bu pacrom un en son çıkanı mı kullanıyosunuz.20.1.0 olanı mı yoksa bir önceki versiyon 3.0 olanını mı?
  • Ben denedim pacman romu ama hoşlanmadım. Alt satır bazen yansıma yapıyor telde kasılmalara neden oluyor bu yansımalşar. Bende sildim ve JAVICHAMPIicsV2 romuna geri döndüm. Tavsiyem pacman denemeden önce backup alın geri dönüş yapmak isteyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamaen

arkadaşlar bu pacrom un en son çıkanı mı kullanıyosunuz.20.1.0 olanı mı yoksa bir önceki versiyon 3.0 olanını mı?

En son çıkan 20.1.0
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.