Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana gore galaxy r nin ekrani (super clear lcd) amoledden cok daha iyi ve net.ancak s2 kadar tutmayan bi telefon ikinci el galaxy r almak yerine androidtelefonlari.com dan galaxy nexus alabilirsin suan 950 lira

ics gelcek deniyo ama samsunga guven olmaz cok sallamadigi bi model galaxy r.bundan sonraki telefonum android olcaksa nexus olur.google kendi telefonlarinin hep arkasinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enaz3posta

bana gore galaxy r nin ekrani (super clear lcd) amoledden cok daha iyi ve net.ancak s2 kadar tutmayan bi telefon ikinci el galaxy r almak yerine androidtelefonlari.com dan galaxy nexus alabilirsin suan 950 lira

ics gelcek deniyo ama samsunga guven olmaz cok sallamadigi bi model galaxy r.bundan sonraki telefonum android olcaksa nexus olur.google kendi telefonlarinin hep arkasinda.

Hocam az önce baktımda Galaxy Nexus a KDV Dahil : 1.124,00 TL .Aslında fiyatı çok iyide ben alamam
  • sen yinede dusun cok sik degistirmiyosan telefonunu nexus tercihi pisman etmez

galaxy r dedigim gibi cok net ve parlak bi ekrana sahip htc one x in ekrani kadar kaliteli.cozunurlu biraz daha iyi olabilirdi aslinda bu kalitede bi telefona yakismamis.

sarj suresi stok romla bile cok iyi.costum romlarla daha iyi oldugu yazilmis.

tegra 2 yi anlatmaya gerek yok zaten biliyosundur.isinma sorununu cok nadir yasadim genelde tel sarjdayken yuksek grafikli oyunlarda belirgin isiniyo.

ses kalitesi bana gore cok iyi.led notification olmamasi cok kotu bence onceki telefonum blackberry bold tu ve uyari isigi cok kullanisli bisey.

bence 700 800 liraya bulursan ikinci elde nexus veya galaxy r dusun.galaxy r garantili olur nexus turkiye garantili yok galiba distrubitor garantili oluyo(paralel ithalat)

• panpalar bu siteye bi goz atin

http://mycolorscreen.com/

cok guzel launcherlar ve widgetlar var.androiti costurmuslar

• buarada bi sorum olcak bana yardimci olabilirmisiniz?
    ekranimda tum im ve mail hesaplarima ulasabilcegim bir widget yada program ariyorum(missed it var dediler ama anlayamadim onu.)buarada whatsapida icermeli

ikinci sorum dokunmatik tuşlarin isiklarini uyari isigi olarak kullanabilirmiyim yada iphone daki gibi kameranin ledini

• quote:

Orijinalden alıntı: smt_smt

quote:

Orijinalden alıntı: hydromax

Arkadaşlar ben bu titanium modu yükledim ama bişey yüklemeye kalktığımda telefon reset atıuyor ne yapmalıyım???

google playden veya apk'dan yüklemeye çalışıyorken rest atıyorsa V2.1 düzgün yüklenmemiş demektir. 2-3 kere yüklendi yazısını görene kadar yüklemeye devam edin tabi öncesinde wipe cache dalvik falan yapmada fayda var

Teşekkür mederim sorunu dediğiniz gibi yaparak çözdüm . Önce wipe cache dalvik falan yaptım ve sonrasında v2.1 i tekrar yükledim ve soruyn çözüldü. Tekrar teşekkür ederim.
  • Yaa bu titanyum mod da ana ekrana saat koymak istiyorum ama bulamadım yokmu acaba??
  • quote:

Yaa bu titanyum mod da ana ekrana saat koymak istiyorum ama bulamadım yokmu acaba??

Malesef içinde yüklü gelmiyor. Sadece Titanium için değil çoğu custom rom da yazılım içinden çıkartılıyor niyeyse. Sonradan da yüklenmiyor meret. Alternatif programlar kullanabilirsiniz,

Markette şu programı deneyebilirisiniz...
    https://play.google.com/store/apps/details?id=factory.widgets.SenseClock&feature=search_result

• quote:

Yaa bu titanyum mod da ana ekrana saat koymak istiyorum ama bulamadım yokmu acaba??

http://www.mediafire.com/download.php?5v7hyhl3zgbgcy6

beautiful widget i deneyin derim

• boyle bi destek niye galaxy r ye verilmiyo anlayamiyorum.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1747042

galaxy r donanim olarak cok daha ustun galaxy s zamanin amiral gemisi olsada.

ics geldiginde belki custom rom yazma isi daha kolay olur (:

• konuyu kirletiyo gibi olcam ama suan hongkong 2.3.6 zsle6 stock romu kullaniyorum avusturya romuna gore daha iyi

artilari daha akici ve gereksiz operator uygulamalari yok(gerci root yetkisi alan silip kurtulur)
    degisiklik olarak google plus ve messanger uygulamasi kendiliginden var.arama ekrani degismis tel cevaplama ve reddetme.
    sarj suresi cok iyi turkce dil yok.morelocale2 ile uygulamalar turkce yapilabilir.

• quote:

konuyu kirletiyo gibi olcam ama suan hongkong 2.3.6 zsle6 stock romu kullaniyorum avusturya romuna gore daha iyi

artilari daha akici ve gereksiz operator uygulamalari yok(gerci root yetkisi alan silip kurtulur)
    degisiklik olarak google plus ve messanger uygulamasi kendiliginden var.arama ekrani degismis tel cevaplama ve reddetme.
    sarj suresi cok iyi turkce dil yok.morelocale2 ile uygulamalar turkce yapilabilir.

Rom üzerinde Türkçe olmadığı için morelocale bir işe yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: amon35

quote:

konuyu kirletiyo gibi olcam ama suan hongkong 2.3.6 zsle6 stock romu kullaniyorum avusturya romuna gore daha iyi

ne anlamda ise yaramiyor? telefonun kendi menusu ingilizce kaliyor dogrudur.ancak uygulamalarin cogu turkce oluyor

morelocale2 yi indirip aciyosun menu tusuna basip add i tikliyosun ilk siraya turkce ikinci ve ucuncu siraya tr yaziyosun.

bastada dedigim gibi sadece uygulamalari turkce yapiyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amon35

quote:

ne anlamda ise yaramiyor? telefonun kendi menusu ingilizce kaliyor dogrudur.ancak uygulamalarin cogu turkce oluyor

morelocale2 yi indirip aciyosun menu tusuna basip add i tikliyosun ilk siraya turkce ikinci ve ucuncu siraya tr yaziyosun.

bastada dedigim gibi sadece uygulamalari turkce yapiyo

Pardon ben menü beklentisi olanları uyarmak için yazmıştım

• Yakında cm9 geliyor...
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 8 Temmuz 2012; 23:04:13 >
  • Merhaba arkadaşlar .
    aklımda atrix ve galaxy r var
    ikiside 1.buçuk yıl garantili faturalı kutulu falan 500-600 arası buldum
    sizce hangisini alayım galaxy r de ics gelmemesi canımı sıktı
    birde galaxy r de şarj durumu nedir?
    ben günlük 3g full açık günde 100 e kadar mesaj 1 saat görüşme 10-15 dk internet 10-15 dk oyun oynayan birisiyim tabi 3-5 de foto çekerim bu durumda şarj tahminen ne kadar sürer 1 gün ü bitirirmi yani sabah 9 da şarjdan alsam akşam 9 a kadar rahat götürürmü beni yorumlarını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Merhaba arkadaşlar .
    aklımda atrix ve galaxy r var
    ikiside 1.buçuk yıl garantili faturalı kutulu falan 500-600 arası buldum
    sizce hangisini alayım galaxy r de ics gelmemesi canımı sıktı
    birde galaxy r de şarj durumu nedir?
    ben günlük 3g full açık günde 100 e kadar mesaj 1 saat görüşme 10-15 dk internet 10-15 dk oyun oynayan birisiyim tabi 3-5 de foto çekerim bu durumda şarj tahminen ne kadar sürer 1 gün ü bitirirmi yani sabah 9 da şarjdan alsam akşam 9 a kadar rahat götürürmü beni yorumlarını bekliyorum

Kullaniminiza gore ortalama 1,5-2 gun goturecektir. Ben mesela telefon bosta 4 gunu gordumu bilirim. Tabi firmware versiyonu 2.3.6 ise. Telefonla gelen orjinal 2.3.4 ile bu sureyi gormeniz mucize. İcs tam 1 ay sonra cikacaktir, tabi onun sarj performansi nasil olacak merak konusu.

• kameranin sarsinti onleme secenegi yokmu ? dandik modellerde olupta bunda olmamasi canimi sıktı acaba android surumu guncellendikce bu secenek gelirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

kameranin sarsinti onleme secenegi yokmu ? dandik modellerde olupta bunda olmamasi canimi sıktı acaba android surumu guncellendikce bu secenek gelirmi?

Dahili olarak olmasada bazı harici uygulamalarda Anti-Vibrate seçeneği mevcut. (Mesela UCamPro). ICS güncellemesiyle gelirmi gelmezmi oda başka bir soru işareti...
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.