Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu romlar niye hep eksik anlayamadim.diğer cihazlarda boyle sorunlar yok ama bu telefonda hep bi eksik var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cm diyorsun camera usb eksik şarj çabuk bitiyor

mazel,blubery diyorsun tıkanma oluyor duruyor

en iyisi ics de stock rom,2.3.6 avusturya stock,blue rom v3,neo v3,titanyum

Bu telefonun miadı DOLDU.
  • gercekten yazik oldu bu galaxy r ye.galaxy s2 ayarinda telefon yok oldu gitti

• şu rom çok süper her yönü ile ama kötü ki Kamerası çalışmıyor

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2001785
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

yeni stock rom aralık 2012 hindistan rom

4.0.4 ics buyrun

http://narod.ru/disk/64919510001.e18df55431da4f1733822cfb72ddb648/I9103XWLP8_I9103ODDLP6_INU.zip.html

merhabalar kolay gelsin,
    odin ile teknosa dan almış aldığım telefona direk hindistan rom u 4.0.4 ü kurabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enaz3posta

quote:

Orijinalden alıntı: pane

Ben telefonumdaki son durumu ileteyim. Telefonda dokunmatik ekran ve ana kartını değiştirdiler. En son çağrı merkezinin ısrarıyla telefonu altıncı defa Telpaya gönderdim, orijinal kutusunda. Sağlam gönderdiğim ekran çizik olarak geri geldi. Tabiki hiçbir şey bulamadıklarını söylediler.

Cihazda ısınma problemi var. Yaz boyunca yaşadığım sıkıntıları, hava koşullarının soğumasıyla yaşamamaya başladım. Ne zaman sıcak bir ortama girsem tekrarlıyor.

Bataryadan mı diye bataryayı değiştirdim, fayda etmedi.

Şimdi ticaret mahkemesine verdim. Devletin sopasını göstermeden bunların bir şey yapacağı yok!

istanbuldaysaniz avcilar bakirkoy ve besiktasda samsungun kendi servisleri var.buralara kendiniz cihazi teslim edip daha guvenli ve hizli donus alabilirsiniz...telpayla genpayla ugrasilmaz

Merhaba Arkadaşlar

Galaxy R (Z)'nin ayıplı bir model olduğunu düşünüyorum. Telefondaki sıkıntılar bir türlü bitmiyor. Donuyor, kendi kendine başka menulere geciyor. Flan filan.. Samsung'un diğer modelleri oldukca stabil ama bu telefonda donanım hataları mevcut. Samsung Türkiye tarafından bu telefonların geri alınması gerektiğine inananıyorum. Yazık verdiğimiz bu paralara. Başka ülkelerde olsa bu telefon ayıplı olarak alınır yerine güncel sıfır bir model bedelsiz olarak verilirdi.

Götürüp teli servise vericem. Beklediklerim önce anakart, sonra dokunmatiğin değlşmesi ki tabi bunlar çözmeyecek sorunu. Tekrar götürüp kafalarına atacağım..

Üretimi duran bu telefon için bilgilendirme bile yapılmıyor...

• quote:

4.0.4 ics buyrun

http://narod.ru/disk/64919510001.e18df55431da4f1733822cfb72ddb648/I9103XWLP8_I9103ODDLP6_INU.zip.html

Sorun yaşayan arkadaşlar odin ile birde bu rom u yükleyin.....

Tüm romların üstüne kurulabilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

quote:

4.0.4 ics buyrun

merhabalar kolay gelsin,
    odin ile teknosa dan almış aldığım telefona direk hindistan rom u 4.0.4 ü kurabilir miyim ?

evet.....

• hindistan stock romu deneyen oldu mu?

• ben sordum ama denemedim:) avusturya 2.3.6 rom yükledim sonra kies den android 4.0 sürümüne yükselttim normalde şarjımın şimdiye kadar bitmesi lazımdı. sabah 8 de %90 la fişten aldım şu an %45 de. ben ne sabaklar %100 ile almıştım ama mümkün değil bu saatlere dayanmıyordu. bir de wp8 launcher var tavsiye ederim. çok kullanışlı basit ve güzel bir arayüzü var. wp8 li telefonlar kıskanır o kadar :)
    adres: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lx.launcher8&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5seC5sYXVuY2hlcjgiXQ..

• quote:

hindistan stock romu deneyen oldu mu?

denedim süper türkçe dil desteğide var en son galaxy r için ics sürümü....
  • Bu arada farklılık arayanlar stabil ve Rusyada 4pda adlı sitede % 90 kullanıcının kullandığı 2.3.5 almanya rom ( farlılık olsun diyenlere ) wipe cahhe ve factory reset yapmayı unutmayın

http://narod.ru/disk/35285885001/I9103XWKJ4_I9103DBTKJ1_I9103XXKI2_HOME.rar.html
  • quote:

quote:

hindistan stock romu deneyen oldu mu?

denedim süper türkçe dil desteğide var en son galaxy r için ics sürümü....

peki şarj süresi nasıl ?
    misal avusturya 2.3.6 rom sonra android 4.0 a yükselttim tlf şarjı %27 de. telefonu dün sabah 8 de şarjdan almıştım. 28 saat de % 27 ?
  • biraz saçma olcak ama yedekleme konusunu nasil yapiyosunuz?rehber mesajlar falan.hafiza kartina atip geri yukluyosunuz di'mi?

• quote:

biraz saçma olcak ama yedekleme konusunu nasil yapiyosunuz?rehber mesajlar falan.hafiza kartina atip geri yukluyosunuz di'mi?

ben yedekleme yapmadan android 2.3.6 avusturya rom u yükledim herhangi bir veri kaybım olmadı ama olmayacağı anlamına gelmez !
  • rom yükledikten sonra wipe cache ve factory reset yapın cwm menüsü ile yüklemesi 8 ve 9 sayfalarda var.

yedekleme içinde root yapıp ( kernel yüklemek gerek cwm ile 8-9 sayfalarda anlatıldı ) google play marketten titanyum back up yükleyip neyi isterseniz yedekleye bilirsiniz.

Ayrıca şarj süreleri güzel gidiyor en az 2 gün gitmesi gerek,wipe cache yapmayı unutmayınn.

şarj da etkili olan oyun ve wifi,3g dir bunları kullanıyorsanız su gibi gider az kullaNIRSAnız 2-3 gün,konuşma için ise 4 gün gider....
  • Bir çok iyileştirme yapılmış
    New Beta-2.4 build complete.
    Link:http://www.mediafire.com/?99y7i75a487c2l6
    Changelog:
    HD video recording in stock camera app fixed
    USB tethering fixed
    FM radio fixed
    HW acceleration fixed
    Moving apps to SD card fixed
    Voice call apps (Skype, etc.) probably fixed
    Initial USB audio support (I cannot test.)
    Included a lot of build.prop tweaks (including those of Vikram)
    Added ISO and focus mode changing
    Maybe fixed GPS (not sure)
    SD card swap fix included

Note:
    I haven't looked into the battery issue deeply yet. I've noticed the l2_hsic wakelock being held for hours in the night and have read a bit on this issue. Topics write that when you don't wake up the phone (e.g. getting to lock screen), this wakelock doesn't get released and it will drain the battery in the background.
    CRT-off animation is disabled in this build, instead I have enabled screen lights animation. I really like when it fades into power-off state. You can re-enable it with using an external hack/tool, e.g. Xposed Framework.
    I have included some kernel patches (most of them cherry-picked from ardatdat), now there are some new features (e.g. more frequencies, GPU OC, NTFS support, etc.).

I need screenshots of the battery issue. Give me screens of:
    CPU states (e.g. with CPU Spy or BetterBatteryStats),
    Kernel and partial wakelocks (with BetterBatteryStats),
    Battery percentage used by processes (with Battery Monitor Widget).

• FM radyo çalışıyor denmiş ama radyo uygulaması yok nasıl radyo dinleyeceğiz?

NOT: spirit FM programı ile çalışıyor ama ayarlardan motorola yı seçmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydromax -- 16 Ocak 2013; 17:59:08 >
  • orjinal stock rom için xperia z launcer ,kullanıyorum memnunum.

https://www.dropbox.com/s/7n2a89ew33f6a2n/Xperia_Z_home_port_SGSIII_Note2_ThilinaC.zip

cwm ile yükleniyor...
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.