Şimdi Ara

Samsung Galaxy S 2 Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hafta önce Vodafone dan Samsung Galaxy S 2 aldım. Dün telefonun ekranında çizgi şeklinde iz olduğunu fark ettim. Bu iz telefonu enine doğru kesiyor, çetvelle çizilmiş gibi tam düz değil, hafif de eğimli, 1 mm kalınlığında. Ama öğle bir iz ki bu, sadece güneş ışığında dikkatlice bakıldığı zaman görünüyor. Telefonun ekranı kapalı da olsa, açık da olsa sadece güneş ışığında belli oluyor. Dışarıda gölgede, ya da bulutlu havada görünmüyor. İç mekanda kesinlikle görünmüyor. Beni çok da rahatsız etmiyor ama yine de kafamı taktım buna. Sizce bu kusur mudur. SG S2 kullanan arkadaşlar, telefonun ekranına her açıdan eğerek güneş ışığında dikkatlice bakın. Eğer aynı problem varsa burada paylaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif. -- 7 Temmuz 2011; 3:10:37 >

• güneş ışığında her açıdan baktım, bende sorun yok...

cihazı sıfır kutu aldıysan öyle bir çizik olmaması lazım, ancak sadece güneş ışığında çok az belli oluyor demişsin bu yüzden rahatsızlık verecek bir durum yok gibi. hayırlı olsun cihazın güle güle kullan..
  • Cihazı sıfır kutu aldım, gözümün önünde açıldı. Bana öyle geliyor ki bu sadece benim karşılaştığım bir durum değil ama kullanıcılar fark etmemiş olabilir. Görmek için direk güneş ışığında çok dikkatli bakmak lazım. Amoled ekrana mahsus sanırım. Cevabınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.