Şimdi Ara

Samsung Galaxy S 2 II : Oyun ve Uygulama Bölümü Paylaşımlar ve Sorunlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
7
Favori
42.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu yükleyemen arkadaşlarım için açıklama yaptım baş konuda lütfen inceleyin daha önceden eklemediğim için kusura bakmayınız .
  • 1, Bu telefonda mesaj gelince bildirim cubugunda direkt mesaj cikiyor okunuyor bende bunu kapadim direkt gorunuyor diye ama simdide hicbisekilde mesaj geldigini anlamiyorum hcbi uyari vermiyor ekranda.. Cozumu nedir? Diger tellerde oldugu gibi 1 msj alindi tarzinda bi uyari yok mu?
    2, Gamelof oyunlarini indirdim oyuna girince sd kart dosyalarini yuklemek istiyor fakat bunun icin sadece wi fi baglanti secenegi var normal veri baglantisi neden yok?
  • Dungeon Defenders 5.31 S2 yaması çıktı.

What's in this version:
    5.30: Samsung Galaxy S II now works, Added ETC support! Galaxy S II owners will need to fully uninstall Dungeon Defenders before they update. Enjoy!
    5.31: Modified logic for better automated Galaxy S2 update path.

Sonunda oldu.Sorun bende değilmiş.

http://www.filesonic.com/file/1476460191

Kurmak için apk sını indirin.

Wifi açıkken oyuna girin ve bırakın download etsin.

NOT:chainfire opengl settings bu oyun için None olarak seçili kalsın

İyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: GEREDELİ

1, Bu telefonda mesaj gelince bildirim cubugunda direkt mesaj cikiyor okunuyor bende bunu kapadim direkt gorunuyor diye ama simdide hicbisekilde mesaj geldigini anlamiyorum hcbi uyari vermiyor ekranda.. Cozumu nedir? Diger tellerde oldugu gibi 1 msj alindi tarzinda bi uyari yok mu?
    2, Gamelof oyunlarini indirdim oyuna girince sd kart dosyalarini yuklemek istiyor fakat bunun icin sadece wi fi baglanti secenegi var normal veri baglantisi neden yok?

.
  • beyler bir kişide uygulama paylaşımı yapsa çok güzel olur aklınızdaki ve en kullanışlı uygulamaları paylaşalım

örneğin astro file manager

https://market.android.com/details?id=com.metago.astro&feature=apps_topselling_free

GO Launcher

https://market.android.com/details?id=com.gau.go.launcherex&feature=apps_topselling_free

• buradaki tegra 2 oyunları hariç root yapmadan oynanabiliyormu diğer oyunlar ? yeniyimde bu işlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalizmm -- 27 Temmuz 2011; 17:43:12 >
  • Yüklediğimiz Chainfire3D programının şarj açısından kötü bir yanı var mı? Diğer oyunlarda performans artışları oluyor mu? Yoksa bu program sadece Tegra 2 oyunları içinmi geçerli? Bizi biraz bilgilendirirseniz seviniriz..
  • Beyler bu konuda bende çok tecrübesizim.Oyunu tutup telefonun içine bıraktıntan sonra mı o 8 işlemi uyguluyoruz?Videolu anlatım harika olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretutar

Yüklediğimiz Chainfire3D programının şarj açısından kötü bir yanı var mı? Diğer oyunlarda performans artışları oluyor mu? Yoksa bu program sadece Tegra 2 oyunları içinmi geçerli? Bizi biraz bilgilendirirseniz seviniriz..

+ Nasıl bir performans sergiliyor sonuçta emule ediyor youtube'dan bir video izledim sanki çin malı telefonda oyun oynarmıs hissi veriyor gibi geldi
  • Arkadaşlar şu oyun kurulumunu biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız?Neyi nereye kaydedeceğiz?Bir de oyunların sd dosyalarını ayrı ayrı verebilir misiniz?Kotalı interneti olanlar hepsini birden indirmek istemeyeceklerdir.Benim gibi. :D
    Cihaz da roort yok.Ne yapmam gerekir mesela? Son olarak RF 2011 in sd dosyasını verebilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 30 Temmuz 2011; 15:24:22 >
  • Yok mu yardım? :D
  • Arkadaslar cogu oyun ya acilmiyor ya beyaz ekran.miami de takiliyor.tegra2 olayindan dolayi mi bu durum?
  • up...
  • Dungeon Hunter 2 linkleri silinmiş tekrar yükleyebilirmisin bir türlü bulamadım bizim s 2 için hep s için linkler var bu arada senin koydugun s2 için mi s için mi? yoksa ikiside aynımı ?
  • Dungeon Hunter 2 linkleri silinmiş tekrar yükleyebilirmisin bir türlü bulamadım bizim s 2 için hep s için linkler var bu arada senin koydugun s2 için mi s için mi? yoksa ikiside aynımı ?
  • Merhabalar,

1-Asphalt oyununu SGS2 ile oynarken bir anda kesiliyor ve ana sayfaya dönüyor. internette arattım ancak böyle bir sorunla karşılaşana rastlamadım. Böyle bir sorunla karşılaşan varmı?
    2- Wireless haricinde oyunları kabloyla nasıl indirebilirim.
    3- SGS2 video modundayken fotoğraf çekimindekine göre kendiliğinden birkaç kademe zoom lu başlıyor. Sizin makinalarda da öyle mi?

Teşekkürler
  • oyunların hepsi galaxy s2'ye uyumlu mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

GO Launcher EX 2.36 + Themes + Go Weather + Go Widgets + Sense Extras All In One Pack v2.36

2 adet uygulamadır,birisi arayüz değiştirir diğeri ise canlı hava durumu göstericidir.HTC sense tarzı saati ve çok farklı temalar paket içindedir.
    Bende keyifle kullanıyorum tavsiye ederim..

http: //www.wupload.com/file/52834745/Go-Launcher-EX-AIO-Pack-v2.36.rar (107.70 MB)

Tekrar yükleyebilirmisiniz üstadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan122

oyunların hepsi galaxy s2'ye uyumlu mu arkadaşlar?

+1 Hiçbirisini çalıştıramadım bozuk grafikler geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 17 Ekim 2011; 23:13:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.