samsung galaxy s i9000 için firmware update nasıl yapılır, herşeyi topluca derleyip bir konu başlığı altında toplasanızda, daha sonra ben dahil bu telefonu alınca tekrar tekrar sorup da sizi rahatsız etmesek daha iyi olmaz mı?
sizce fiyatı uygun mu, deri çekçekli kılıfmış. ne derseniz bu kılıf için.
quote:
Orijinalden alıntı: girayhan1
Tabiki öncedende aynı tuşlara baıp biraz bekleyip alimi cekiyordum ve secenekli bir menu cıkıyordu.Resminide ekliyorum. Bu bahsedilen 3 tuşa basınca hep bu cıkıyodu.bahsedilen download ekranı bu değilmi.. Bu değilse o sarı ünlem işaretli olanca o nasıl cıkıyo. Cubku ekteki resimdeki ekranada bu üç tuşla ulaşılıyor.
NOT: Sanki olayı şimdi çaktım gibi.Ses açma ile ses kısma ya baslınca aynı şeyler acılmıyo dimi sanki ben hep ses acmaya basıyorum gibi geliyor bana
quote:
Orijinalden alıntı: chatin_62
quote:
Çok ilginç birşey oldu. Firmware yine yükleyemedim hep aynı yerde taılıyordu. bende sinirden cektim usb den cihazı sonra nasıl yaptım ne oldu bilmiyorum ekrnda kocaman sarı ünlem işaret ve önünde bir çöpçü alttada downloading yazıyo. ve kesinlikle kapatmayın diyede uyarı vardı. Ahanda gitti dedim aleti uçurduk.o haliyle tekrar usbe ye takim dedim bari belki eski haline gelir dedim. Taktım ve ilginç bir şekilde odin yüklemeye başladı hızlıca ve neredeyse 2 gündür uğraştığım firmware yi yükledi bitirdi başarıyla. Nasıl oldu anlamadım.tekrar yapmak istesem yapamam.Sizce bu sarı ünlem ve çöpçü nedir üstadlar nasıl cıkıyo bu ünlem. Şaştım kaldım.Garip garip davranışlar almaya başladım galaxy den
Bu ekran download ekranı. Olması gereken ekran da zaten bu. Ses kısma+home+power tuşlarına basıp beklerseniz bu ekran gelir ve ODIN ile firmware yüklersiniz. Ama heryerde böyle olması gerektiği yazıyor. Siz nasıl yüklemeye çalıştınız? (Birde Ses açma+home+power tuşları ise recovery mod ile açılır. Bunda da custom rom, root v.s işlemleri yapılır.)
Evet aynen öyle. Ses açma tuşu recovery ekranını açıyor, ses kısma (yani aşağı-down'dan aklınızda kalsın) download ekranını açıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: retrodalaman
Merhaba; Telefonu kullanan arkadaşlar ekranın en sol kısmına bakabilirler mi acaba. Bende ekranın en sol kısmında bir piksel kalınlığında yukardan aşağı yeşil bir çizgi var. Ama her ekranda görünmüyor. Özellikle gri renkte belli oluyor. Ana ekranda yukardaki paneli aşagı indirirseniz gri renkli olduğu için görünür. Ekranın en sol kısmında sanırım ekranın sınır çizgisi ama diğer kenarlarda yok sadece solda var.
Evet çok dikkatli bakınca var. Sadece paneli aşağı indirince.
@Football Mania
Benzeri 7-8 euro ebay deAynı çekmeli olandan...
rapscallion: sen ne tavsiye edersin. 1.5 euroda deutsche posta gidiyor. oluyor sana 9 euro. diğeri 15 euro kargo içinde olacak benim alacağımda (telefonla birlkite almayı düşünüyorum). ebayda suncase yine 15 euro. sana şu soruyu sorayım kalite olarak fark varmıdır? suncase nasıl bir marka iphone 4 için olandan tut her modeline kadar çıkarmışlar. ne diyorsun? bi de media markt ya da satürn de bulamadım adam gibi bir kılıf. bana şu anda çekçekli (Lasche mit Rueckzugfunktion) kılıflar daha kibar geliyor.
bu arada döneri kaça yiyorsun? 3 euro mu?
Döneri 2.5-3 euro civarında yiyorumBen açıkcası daha önce samsung tocco için almıştım gene ebay den aynı şekilde ve fena değildi...aslına bakarsan bence kılıf kalitesi çok önemli değil ama şuna da bakabilirsin
7.54 olanlarda sanki içine tam sığmıyormuş gibi görünüyor ama bu gayet iyi gibi...
Bu arada APNdroid falan filan gibi uygulamalar kurup denesemde ben telefonun net bağlantısını kesemiyorum, yeni net paketi alana kadar her bağlandığında bu faturaya yansıyacak onun için kesmem lazım ama bu uygulamalarla olmuyor...ne yapmak lazım arkadaşlar?
Yukarıda arkadaşlardan birinin veridği sitede haketten yıgınla firmware var hatta I9000TGYJH1 kodlu ağustos 2010 çıkışlı gibi bunların hangisi son hangisi yüklenmeli. Bu arada arkadaşlar ebaydan bayagı bir kılıf vs sipariş ettim. KArgo ücreti nasılsa 1 adette aynı 5 adette aynı diye 10 kadar sipariş ettim bekleyen olursa arkadaşlardan kendilerine verebilirim. Bu güncelleme konusunada üstadlardan biri bir el atıp firmware lerin olduğu sayfaya bakarsa firmware leri inclerse hangisini atmamız konusunda bize çok yardımcı olur.
u üstad kelimesini üstüme almadan
MAVİ RENK fwler avrupa ve içinde türkçe dil seçegi olan ve ençok güncelleme yayınlanan ki froya bile avrupa için çıktı asya için yayınlanmiştı ancak geri çektiler
YEŞİL RENK fwler asia çin / taiwan vs içinde çok farklı uygulamalarla geliyor anadil ingilzce tüm fwlwerde oldugu gibi bundada mevcut romlar ingilizce çünkü ancak gelen uygulamalar hepsi çin çon yani kullanılabilir degil ve bir çogu server hatası verir google yasak oldugu için eksik servisleri siz tahmin edersiniz tarayıcı bile anasayfayı başka açıyor
KAHVE RENGİ fwler arap ülkeleri için ancak bazılanda türkçe dil sunuluyor
GRİ RENK fwler amerika için
SİYAHLAR ise operatör kaynaklı fwlerdir açılış kapaniş reklamlar operatör menüsü gibi işe yaramayan alanların dahi ilk günden degiştirdigi fwler
bunlara ilave bazı fwlerin CSC dosyaları ki dil dosyalarını içerir degiştirerek örnegin asya tabanlı fwyi kullananlar var ufak tefek sorunlarda oluyor tabi fw tabanından kaynaklanan bazılarında macera aramayı sevenler denemede bulunabilir suan JM1 için yeni sürüm yayınlandı cihazınızda custom rom kullanıyorsanız rom managerle tüm sistemin yedegini alır nandroid backup istediginizi dener sonra yedek aldıgınız romu geri yükler hiç birsey olmamıs gibi cihazınızı kullanmaya devam edersiniz
iyi forumlar
Arkadaşlar yukarıdaki soruma bir cevap bekliyorum ve bu arada pil süresinin nasıl etkilendiğini görmek için birkaç kişi en azından hangi firmware sahibi olduğunu ve battery lite ile % kaçta kaç dakika video vs süresi olduğunu söyleyebilir mi?
Teşekkürler naces kardeş. Arkaaşlar az önce ebaydan 6 slikon 5 tanede rubber kılıf sipariş ettim. Bunlardan bana sadece 1 er adet lazım diğerlerini isteyen olursa geldiğind ugyun fiyata verebilirim.kargo vs hepsi için tek ödendiğinden adet bazında çok çok ucuz.zaten burdan arkadaşlarada faydalı olması için biraz fazla sipariş ettim.10 tanede ekrankoruyucu geliyor.Bunlarıda kılıf isteyenlere birer tane içine koyup gönderirimekran koruyucu ücretsiz yani
quote:
Teşekkürler naces kardeş. Arkaaşlar az önce ebaydan 6 slikon 5 tanede rubber kılıf sipariş ettim. Bunlardan bana sadece 1 er adet lazım diğerlerini isteyen olursa geldiğind ugyun fiyata verebilirim.kargo vs hepsi için tek ödendiğinden adet bazında çok çok ucuz.zaten burdan arkadaşlarada faydalı olması için biraz fazla sipariş ettim.10 tanede ekrankoruyucu geliyor.Bunlarıda kılıf isteyenlere birer tane içine koyup gönderirimekran koruyucu ücretsiz yani
iyide çoğunda zaten kargo bedava...sen türkiyeden kargoya vereceksin 4-5 lira daha binecek...
bu widget sayesinde apn wifi gecişleri saglanıyormus denemek için yükledim çalişiyor widgetler bölümünde 4 adet swichpro var positions tan bunlar dan ister 1 icona 2 secenegi isterseniz ayribir widgetle 2 ayrı icon halinde wifi ve mobil interneti ayarlayın ihtiyaç duydugunuzda hangini kullanmak gerekiyorsa ona tıklayın geçiş yapıyor tabi anlatmak istediginizi dogru anladıysam
Kargo bedava olan ürünler bana cok kalitesiz gibi geldi o yüzden genelde kargosu ucuz olanları tercih ettim.Yani kargoyle yollasam bile bir kılıf ve bir ekrankoruyucu maximum 10 tl falan tutar heralde. hem ben ticaret yapmak için değil ihtiyacı olana dedim.İstemeyen tabiki almaz.mesela 5 li paket kılıfı kargo dahil 29 tl ye aldım.tanesi 6 tl gibi bir fiyata geldi.daha ucuza bulabilen varsa tabikide gider alır.sonuçta burda ticaret falan yapmıyoruz.hem kaırsada kalsın değişik değişik takar kulanırım çok problem değil
quote:
Orijinalden alıntı: RapscallioN
quote:
iyide çoğunda zaten kargo bedava...sen türkiyeden kargoya vereceksin 4-5 lira daha binecek...
quote:
Orijinalden alıntı: Football Mania
samsung galaxy s i9000 için firmware update nasıl yapılır, herşeyi topluca derleyip bir konu başlığı altında toplasanızda, daha sonra ben dahil bu telefonu alınca tekrar tekrar sorup da sizi rahatsız etmesek daha iyi olmaz mı?
allah allah bu konu farklı bi konumu acaba? aradıklarına cevap yokmu ilk mesajımda? firmware update yapamadınmı? herşey derlenmemiş mi sence?
quote:
Kargo bedava olan ürünler bana cok kalitesiz gibi geldi o yüzden genelde kargosu ucuz olanları tercih ettim.Yani kargoyle yollasam bile bir kılıf ve bir ekrankoruyucu maximum 10 tl falan tutar heralde. hem ben ticaret yapmak için değil ihtiyacı olana dedim.İstemeyen tabiki almaz.mesela 5 li paket kılıfı kargo dahil 29 tl ye aldım.tanesi 6 tl gibi bir fiyata geldi.daha ucuza bulabilen varsa tabikide gider alır.sonuçta burda ticaret falan yapmıyoruz.hem kaırsada kalsın değişik değişik takar kulanırım çok problem değil
quote:
quote:
Peki aldığın ilanın linkini verebilirmisin?
quote:
Bu arada APNdroid falan filan gibi uygulamalar kurup denesemde ben telefonun net bağlantısını kesemiyorum, yeni net paketi alana kadar her bağlandığında bu faturaya yansıyacak onun için kesmem lazım ama bu uygulamalarla olmuyor...ne yapmak lazım arkadaşlar?
APNDroid bende şıkır şıkır çalışıyor. Sizde çalışmayan nedir? Of yapınca ne market açılıyor ne de explorer da sayfa açılıyor. On yapınca hem market hem de explorer sayfaları açmaya başlıyor. Siz of yapınca marketi veya explorerda herhangi bir sayfayı açabiliyormusunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: lord__of_darkness
quote:
Orijinalden alıntı: Football Mania
allah allah bu konu farklı bi konumu acaba? aradıklarına cevap yokmu ilk mesajımda? firmware update yapamadınmı? herşey derlenmemiş mi sence?
evet varmış, gelişmeler oldukça da güncellenir herhalde. teşekkürler.
quote:
quote:
quote:
quote:
Peki aldığın ilanın linkini verebilirmisin?
evet linkini verirseniz bizim için çok iyi olur. şimdiden teşekkürler.