Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (1974. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.977.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19721973197419751976
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, benim cihaz donmaya basladi. Ekran kilidini elimle iki kere aciyorum. Iki kere ses geliyor. Arama yapinca ilk defasinda ses gitmiyor. Ikinci armada ses gidiyor. Vs. Vs....

Bana basit,stabil,ariza cikarmayan bi rom linki atsaniz. Telde bol bol internet,watsap kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: goth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blntmsl

Selam arkadaslar.
    Bendede i9000 cihazı var.
    Çok önem verdigim fm radyo yok cihazda.
    Suan telefonda semaphore 4.2.1 yuklu
    Yardımcı olurmusunuz.

Eğer Stok yani orjinal romunu kullanmıyorsanız radyo olmaz. Ya Stok Rom'a döneceksiniz yada böyle kullanmaya devam etmek istiyorsanız internetten radyo dinleyeceksiniz.
    Custom Rom'lar için tek bir radyo uygulaması vardı diye hatırlıyorum ve şu anda oldukça yüksek sayılabilecek bir ücret istiyor. Ayrıca hoparlörünüzü bozma ihtimali de vardı. Birçok kişinin hoparlörü bozulmuştu. Konu içinde çok konuşuldu.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&hl=en

chatin bey bir detayı atlamış. sadece stock romlarda değil stok temelli diğer romlarda da radyo dinleyebilirsiniz. mesela ben biraz eski de olsa darky rom kullanıyorum. telefonun kapasitesi belli zaten sırf güncel olacak diye pili sömüren birkaç haftadan sonra sapıtmaya başlayan cyanogen mod vs.. ile uğraşmanın anlamı yok bence.

Stok temelli olan Custom Rom'ları, Custom Rom'dan saymadığım için o konuyu atlamışım. Gerçi Darky yine Kernelle falan uğraşıyordu ama diğerleri kopyala - yapıştır ile Custom Rom yaptıklarını sanıyorlardı. Dolayısıyla Radyo gibi uygulamalar da yerinde kalıyordu. Developer'lar ise Google'ın yayınladığı Ham Android'i alıp, cihazlara uyarladıkları ve FM Radyo'nun kaynak kodlarına yasal olarak ulaşamadıkları için radyoyu koyamıyorlardı.
    Darky falan derken şimdi gözlerim doldu. Hey gidi günler!

Uzun zamandir girmemistim bu foruma ve ilk gozume carpan bu mesajiniz oldu. Hakkaten darky diyince benim de gözüm doldu. Ne kadar zaman geçmiş ustunden. Ve ben hala i9000 kullaniyorum. Ilk zamanlar birkac gune bir yuklerdik romlari.. hele miui romlar... ahh

• slm arkadaşlar iphone telefonlar için olan ifundıx itools türü yazılımlar android içinde var mı oyunlarda vs hile vs yapmak için import yapmam lazım ayrdımcı olur musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.ozgur

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blntmsl

Selam arkadaslar.
    Bendede i9000 cihazı var.
    Çok önem verdigim fm radyo yok cihazda.
    Suan telefonda semaphore 4.2.1 yuklu
    Yardımcı olurmusunuz.

Eğer Stok yani orjinal romunu kullanmıyorsanız radyo olmaz. Ya Stok Rom'a döneceksiniz yada böyle kullanmaya devam etmek istiyorsanız internetten radyo dinleyeceksiniz.
    Custom Rom'lar için tek bir radyo uygulaması vardı diye hatırlıyorum ve şu anda oldukça yüksek sayılabilecek bir ücret istiyor. Ayrıca hoparlörünüzü bozma ihtimali de vardı. Birçok kişinin hoparlörü bozulmuştu. Konu içinde çok konuşuldu.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&hl=en

chatin bey bir detayı atlamış. sadece stock romlarda değil stok temelli diğer romlarda da radyo dinleyebilirsiniz. mesela ben biraz eski de olsa darky rom kullanıyorum. telefonun kapasitesi belli zaten sırf güncel olacak diye pili sömüren birkaç haftadan sonra sapıtmaya başlayan cyanogen mod vs.. ile uğraşmanın anlamı yok bence.

Stok temelli olan Custom Rom'ları, Custom Rom'dan saymadığım için o konuyu atlamışım. Gerçi Darky yine Kernelle falan uğraşıyordu ama diğerleri kopyala - yapıştır ile Custom Rom yaptıklarını sanıyorlardı. Dolayısıyla Radyo gibi uygulamalar da yerinde kalıyordu. Developer'lar ise Google'ın yayınladığı Ham Android'i alıp, cihazlara uyarladıkları ve FM Radyo'nun kaynak kodlarına yasal olarak ulaşamadıkları için radyoyu koyamıyorlardı.
    Darky falan derken şimdi gözlerim doldu. Hey gidi günler!

Uzun zamandir girmemistim bu foruma ve ilk gozume carpan bu mesajiniz oldu. Hakkaten darky diyince benim de gözüm doldu. Ne kadar zaman geçmiş ustunden. Ve ben hala i9000 kullaniyorum. Ilk zamanlar birkac gune bir yuklerdik romlari.. hele miui romlar... ahh

Selam bende i9000 var cayyegen mod yuklu bi zamandan sonra sapitiyor sence ne kullanmam gerek bilgi verirsen sevinirm en stabil calisan rom lazim

• http://www.videojug.com/film/how-to-do-a-wifi-antenna-hack
    telefonun kablosuz menzilini arttırmak için vidyodaki işlemi yapmayı düşünüyorum. bir sıkıntı olur mu sizce?

yazılımla bu işi halletmenin bir yolu varsa o daha kolay olur tabii :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goth -- 19 Kasım 2013; 22:45:41 >
  • Adsl modem ( n draft destekli )

Router veya adsl sinyal kaynağının yerini değiştirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nekuy

Nordic olan Finlandiya için 2.3.6'dır. Onu kullanabiliirsiniz.

hocam bu rom icin hangi root kullanmak daha iyi olru semaphore yoksa cf-root karnel mi ?
    birde bu rom de iyi gidecek costum rom var mi bildiginiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Adsl modem ( n draft destekli )

Router veya adsl sinyal kaynağının yerini değiştirin.

maalesef router umumi olduğu için yerini değiştiremiyorum. binanın içinde çekiyor ama bahçede ancak laptoplar çekiyor. sinyali bir diş arttırabilsem yeterli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestigi10

quote:

hocam bu rom icin hangi root kullanmak daha iyi olru semaphore yoksa cf-root karnel mi ?

Ben cf-root tercih ediyorum.
    Custom rom tamamen ayrı bir işlem. Ben halen CM10.2 kullanıyorum. Nightly CM11 çıkınca kitkata terfi edeceğim. Ama bunlar benim deneyim ve tercihlerim. Slimbean, mackay gibi diğer romları da kullanan ve beğenenler var özellikle daha fazla boş ram sevenler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.videojug.com/film/how-to-do-a-wifi-antenna-hack
    telefonun kablosuz menzilini arttırmak için vidyodaki işlemi yapmayı düşünüyorum. bir sıkıntı olur mu sizce?

yazılımla bu işi halletmenin bir yolu varsa o daha kolay olur tabii :D

Router ADSL modemde ayarlarda signal power var mı kontrol edebilirsiniz. Bazı markalarda ayarlar içinde bu seçenek oluyor. Bunun dışında anten ile oynayarak yapılan yüzlerce ev yapımı çözüm var görünmekte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu slim rom un temasını beğendim. cm den de memnunum.
    slim in temasının tarzında tema önerecek olan var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prestigi10

quote:

Ben cf-root tercih ediyorum.
    Custom rom tamamen ayrı bir işlem. Ben halen CM10.2 kullanıyorum. Nightly CM11 çıkınca kitkata terfi edeceğim. Ama bunlar benim deneyim ve tercihlerim. Slimbean, mackay gibi diğer romları da kullanan ve beğenenler var özellikle daha fazla boş ram sevenler

ben diyorum ki ram az yesin birde karnel ile ram yukseltim ve islemci asirmt yapim diyorum 1.2ghz cekim diyorum ! bunun icin semaphore ile root yapmak gerekiyordu sanirim !? yanilirmuyum ? darky 4.4.x kuracagim video baya hizli geldi gozume !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestigi10 -- 21 Kasım 2013; 0:28:20 >
  • Prestigi10 kullanıcısına yanıt
    Öyleyse doğrudan MacKay rom kullanın. goo.gl/NEpfyL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekuy -- 21 Kasım 2013; 13:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: welowis

Arkadaşlar şu slim rom un temasını beğendim. cm den de memnunum.
    slim in temasının tarzında tema önerecek olan var mı ?

• KitKat ne zaman geliyor beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: eronik

KitKat ne zaman geliyor beyler?

Çalışmalar devam ediyor.
  • quote:

quote:

Çalışmalar devam ediyor.

hocam çalışmaların içindeymişsiniz gibi söylediniz, kolay gelsin diyelim

• quote:

quote:

quote:

Çalışmalar devam ediyor.

hocam çalışmaların içindeymişsiniz gibi söylediniz, kolay gelsin diyelim

Hayır sadece izlediğim kadarıyla gözüme çarpıyor.
  • quote:

Buyrun, test edin, kullanın.
    bit . ly//19NSppD
    Boşluksuz link yazarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekuy -- 22 Kasım 2013; 15:32:57 >
  • quote:

quote:

Buyrun, test edin, kullanın.
    bit . ly//19NSppD
    Boşluksuz link yazarak.

hocam su vizeler bitene kadar yayinlamazlarsa deneyecegim, biraz sıkıntilari varmis pek ugrasamam bu aralar, cok sagolun.

• 
Sayfa: önceki 19721973197419751976
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.