Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (1973. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.977.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19711972197319741975
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seriyye

Sayın chatin_62 ilginiz için teşekkür ederim.
    I9000XXJVU_I9000OXAJVU_OXA böyle bir JVU romunu odinle kurdum.
    Ve cihaz hakkında: Firmware 2.3.6 ve GINGERBREAD.XXJVU yazıyor. Zannederim
    bahsettiğiniz JVU yu kurmuşum.

Bir de XDA da söyle bir yazı buldum JW4 ile ilgili bunu yapayım mı, doğru yazılım ve doğru işlem mi? çok teşekkür ederim.
    GT-I9000_XEU_I9000XXJW4_I9000OXAJW4_I9000XXJW4.zip

• Extract the firmware • Open the included Odin
    • Put your device in Recovery MODE (Home + Volume up + Power)
    • Wipe Data/Factory reset
    • Wipe Cache
    • Take Out Your battery & put it back in
    • Put your device into Download MODE (Home + Volume Down + Power)
    • Click PDA and select *.tar.md5
    •Then finally click START!

Evet doğrudur. JW4 tek dosyalı bir romdur. Yani re-partition işaretlenmez ve pit dosyası gösterilmez. ODIN'de PDA olarak gösterir ve yüklersiniz.
    Tabi her rom yükleme öncesi ve sonrasında olduğu gibi bunda da öncelikle Recovery moda girerek wipe işlemlerini yapmanız yani telefonu sıfırlamanız gerekiyor.
    Daha sonra da eğer root yapmak istiyorsanız Semaphore yada CF_Root Kernellerden JW4 için olan versiyonlarından birini yüklersiniz.
  • selam arkadaşlar;
    elime galaxy s telefon geçti fakat bunun imeisi clonlanmış galiba. bu nedenle network'e bağlanamıyor. elimde bir kaç eski telefon var bayadır kullanımadığım bunlardaki imei'yi telefona kendim atabilir miyim nasıl atarım? veya antalyada nerede kaça yaparlar bu işi?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar iyi geceler..Telefonla ilgili bi sorunum vardı galaxy s ı9003 var suan elimde.Durduk yere Üzgünüm!uygulama maps5 veya uygulama twitter (işlem com.r66.android) beklenmedik bir şekilde sonlandı.Lütfen tekrar deneyin gibi sorunlar alıyorum her uygulama ile ilgili.Fabrika ayarlarına dönsem bile eski uygulamalarım tekrar yuklu gozukuyo ve aynı hatayı tekrar alıyorum.Kies üzeründen bütün güncellemeleri yaptım fakat ne root ne rom hıcbırını yapmadım.ne yapmam gerektıgını bılmıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkKA

Arkadaşlar iyi geceler..Telefonla ilgili bi sorunum vardı galaxy s ı9003 var suan elimde.Durduk yere Üzgünüm!uygulama maps5 veya uygulama twitter (işlem com.r66.android) beklenmedik bir şekilde sonlandı.Lütfen tekrar deneyin gibi sorunlar alıyorum her uygulama ile ilgili.Fabrika ayarlarına dönsem bile eski uygulamalarım tekrar yuklu gozukuyo ve aynı hatayı tekrar alıyorum.Kies üzeründen bütün güncellemeleri yaptım fakat ne root ne rom hıcbırını yapmadım.ne yapmam gerektıgını bılmıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Yeterli boş alanınız kalmamıştır. Fabrika ayarlarına döndükten sonra uygulamalarınızın durması sözkonusu olamaz. Birşeyi atlıyorsunuz ve fabrika ayarlarına dönemiyorsunuz. Sizin telefon ile 9000 arasında bir fark yoktur diye düşünüyorum. Recovery moduna girin ve wipe cache ile wipe data/factory reset işlemlerini yapın. Ekrandaki yazılara da dikkat ederek hata verip vermediğine bakın.
  • slm arkadaşlar s4 te swype yok peki ben mesajları kaydırarak elimi kaldırmadan yazmaya alışmışım bunu nasıl yapıcaz s4 te yardımcı olur musunuz s2 de yapılıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 8 Kasım 2013; 18:19:51 >
  • 4.3.1 gelmiş CM sağolsun , bakalim 4.4 ne zaman gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myo_1433

slm arkadaşlar s4 te swype yok peki ben mesajları kaydırarak elimi kaldırmadan yazmaya alışmışım bunu nasıl yapıcaz s4 te yardımcı olur musunuz s2 de yapılıyordu

Google Play'den Swype'yi yükleyin ve kullanın.
    Bunun telefonlarla ilgisi yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: myo_1433

slm arkadaşlar s4 te swype yok peki ben mesajları kaydırarak elimi kaldırmadan yazmaya alışmışım bunu nasıl yapıcaz s4 te yardımcı olur musunuz s2 de yapılıyordu

Google Play'den Swype'yi yükleyin ve kullanın.
    Bunun telefonlarla ilgisi yok ki.

gerek kalmadı galaxy s 4 te ayarlardan dil ve giriş ordan samsung kalavye ayarları ordanda sürekli giriş var onu aktif ettik mi oluyormuş onu kullanıyorum şu anda swype kadar başarılı kelimeleir otomatik Türkçe kelimeye çeviriyor
  • Arkadaşlar cm 10.1.3 ün gapps dosyası şu değil mi ? gapps-jb-20130812-signed
  • quote:

Orijinalden alıntı: faverin

quote:

Orijinalden alıntı: sahanemir

quote:

Orijinalden alıntı: Staphylococcus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

Arkadaşlar çok önemli bir sorunum var. Dün'e kadar Turkcell kullanıyordum ve internete gayet normal bağlanıyorudum. İnterneti daha rahat kullanabilmek için Vodafone geçtim. Dün gece Vodafone'a geçişim gerçekleşti ve artık internete bağlanamıyorum. Veri ağı modunu etkinleştirdiğimde etkin oluyor fakat yukarıda simge çıkmıyor ve internete bağlanmıyor. Yardımlarınız için teşekkürler.

APN ayarlarını kontrol edin

Ayarları tamam fakat girmiyor hiçbir şekilde.

Beyler bir yardım edin

BUYRUN.... üst üste karışmış olabilir ayarlarının olduğu yeri sil baştan yaz..
    arkadaşım internet ayarların şöyle bir bu dediğimi denermisin.... settings yani ayarlar..kablosuz özelliği ve ağlar.... en alttaki.. mobil ağlar.. erişim noktası adları.. cihazın en alttaki sola basarak yeni APN yi seç...ad yazan yere operatorunun adını yaz ufak harflerle.. apn yazan yere de internet yaz...alttan kaydet de..çıkan görünümde ki sağda olan yere tik koy yeşile dönecektir.. geri gel veri dolaşımı nı da işaretle .. bu kadar güle güle kullan:)

BENDE YUKARIDA Kİ ARKADAŞ GİBİ İNTERNETE GİREMİYORUM .OPERATÖRLE GÖRÜŞTÜĞÜMDE VERİ DOLAŞIMININ KAPALI OLAMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR.
    VERİ BAĞLANTISI AÇIK, VERİ DOLAŞIMI KAPALIYKEN MOBİL İNTERNETE GİRİYORDUM. AMA TELEFONA BİR ŞEY OLDU, NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM. ŞİMDİ GİRMİYOR. AYARLARI YENİDEN YAPTIM APN LERİ FELAN. VERİ DOLAŞIMI UYARISI VERİYOR. VERİ DOLAŞIMINI AÇINCA İNTERNETE GİRİYOR. KAPATIRSAN GİRMİYOR. OPERATÖRÜN MÜSTERİ HİZMETLERİDE VERİ DOLAŞIMININ KAPALI OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR. NASIL İŞ ANLAMADIM. HALA İNTERNETE GİREMİYORUM

ÜST KISIMDA DA veri dolaşımı veri dolaşımı kapalıyken ev ağınızdan ayrıldığınız için veri bağlantısını kaybettiniz yazıyor.

Şu bir-iki haftada, Veri Dolaşımının yurtdışında kullanıldığını, yurtiçinde mutlaka kapalı olması gerektiğini, aksi halde sınır illerimizde yaşayan kişilerin yanlışlıkla AVEA, TURKCELL, VODAFON yerine yabancı ülkenin operatörü üzerinden bağlantı kurabileceği için faturalarının oldukça kabaracağı ile ilgili kaç tane mesaj yazdığımı hatırlamıyorum.
    Neler oluyor anlamıyorum. Bu kadar insan nasıl olurda birkaç hafta içinde aynı problemi yaşayıp çözüm aramaya çalışıyor?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sahanemir

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

Arkadaşlar çok önemli bir sorunum var. Dün'e kadar Turkcell kullanıyordum ve internete gayet normal bağlanıyorudum. İnterneti daha rahat kullanabilmek için Vodafone geçtim. Dün gece Vodafone'a geçişim gerçekleşti ve artık internete bağlanamıyorum. Veri ağı modunu etkinleştirdiğimde etkin oluyor fakat yukarıda simge çıkmıyor ve internete bağlanmıyor. Yardımlarınız için teşekkürler.

APN ayarlarını kontrol edin

Ayarları tamam fakat girmiyor hiçbir şekilde.

Beyler bir yardım edin

BUYRUN.... üst üste karışmış olabilir ayarlarının olduğu yeri sil baştan yaz..
    arkadaşım internet ayarların şöyle bir bu dediğimi denermisin.... settings yani ayarlar..kablosuz özelliği ve ağlar.... en alttaki.. mobil ağlar.. erişim noktası adları.. cihazın en alttaki sola basarak yeni APN yi seç...ad yazan yere operatorunun adını yaz ufak harflerle.. apn yazan yere de internet yaz...alttan kaydet de..çıkan görünümde ki sağda olan yere tik koy yeşile dönecektir.. geri gel veri dolaşımı nı da işaretle .. bu kadar güle güle kullan:)

BENDE YUKARIDA Kİ ARKADAŞ GİBİ İNTERNETE GİREMİYORUM .OPERATÖRLE GÖRÜŞTÜĞÜMDE VERİ DOLAŞIMININ KAPALI OLAMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR.
    VERİ BAĞLANTISI AÇIK, VERİ DOLAŞIMI KAPALIYKEN MOBİL İNTERNETE GİRİYORDUM. AMA TELEFONA BİR ŞEY OLDU, NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM. ŞİMDİ GİRMİYOR. AYARLARI YENİDEN YAPTIM APN LERİ FELAN. VERİ DOLAŞIMI UYARISI VERİYOR. VERİ DOLAŞIMINI AÇINCA İNTERNETE GİRİYOR. KAPATIRSAN GİRMİYOR. OPERATÖRÜN MÜSTERİ HİZMETLERİDE VERİ DOLAŞIMININ KAPALI OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR. NASIL İŞ ANLAMADIM. HALA İNTERNETE GİREMİYORUM

ÜST KISIMDA DA veri dolaşımı veri dolaşımı kapalıyken ev ağınızdan ayrıldığınız için veri bağlantısını kaybettiniz yazıyor.

Şu bir-iki haftada, Veri Dolaşımının yurtdışında kullanıldığını, yurtiçinde mutlaka kapalı olması gerektiğini, aksi halde sınır illerimizde yaşayan kişilerin yanlışlıkla AVEA, TURKCELL, VODAFON yerine yabancı ülkenin operatörü üzerinden bağlantı kurabileceği için faturalarının oldukça kabaracağı ile ilgili kaç tane mesaj yazdığımı hatırlamıyorum.
    Neler oluyor anlamıyorum. Bu kadar insan nasıl olurda birkaç hafta içinde aynı problemi yaşayıp çözüm aramaya çalışıyor?

BU SORUNLA KARŞILAŞTIKTAN SONRA BENDE VERİ DOLAŞIMININ NE OLDUĞUNU ÖĞRENDİM

BENİM SORUNUM VERİ DOLAŞIMINI KAPATTIĞIMDA MOBİL İNTERNET'E GİREMİYORUM
    İKİ GÜN ÖNCESİNE KADAR VERİ DOLAŞIMI KAPALIYDI. MOBİL İNTERNETE DE GİRİYORDUM,
    SONRADAN TELEFONA ANLAYAMADIĞIM BİR ŞEY OLDU,
    MOBİL İNTERNETE GİRMİYOR. TELEFON OPERATÖRÜNÜN MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE GÖRÜŞTÜM,
    HATTINIZDA BİR SIKINTI YOK DİYOR. HATTA İNTERNET AYARLARINI YENİDEN YAPILANDIRDILAR.

VERİ BAĞLANTISI VE VERİ DOLAŞIMI İKİSİDE AÇILIRSA MOBİL İNTERNETE GİREBİLİYORUM.
    SADECE VERİ BAĞLANTISI AÇIK OLDUĞUNDA GİREMİYORUM.

VERİ DOLAŞIMINI KAPATTIĞIMDA DA ÜST KISIMDA ŞÖYLE BİR UYARI ÇIKIYOR ''veri dolaşımı kapalıyken ana ağınızdan ayrıldığınız için veri bağlantısını kaybettiniz''

YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM

Sizin operatör seçimiyle ilgili bir sıkıntınız görünüyor. Ana ağınız olarak yabancı bir ağı yani operatörü görüyorsunuz. Şebeke seçiminizle ilgili bir sıkıntı var görünüyor. Bu ayarlarınızı kontrol edin.
    Ay sonu kötü bir sürprizle karşılaşma ihtimaliniz yüksek. AVEA, TURKCEL, VODAFON artık hangi operatörü kullanıyorsanız büyük merkezlerinden birine gidip durumu anlatın.
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    VERİ DOLAŞIMINI KAPATTIM. ARTIK MOBİL İNTERNETE GİRMİYORUM.
    EN AZINDAN SORUN GİDERİLENE KADAR,
  • Selam arkadaslar.
    Bendede i9000 cihazı var.
    Çok önem verdigim fm radyo yok cihazda.
    Suan telefonda semaphore 4.2.1 yuklu
    Yardımcı olurmusunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blntmsl

Selam arkadaslar.
    Yardımcı olurmusunuz.

Eğer Stok yani orjinal romunu kullanmıyorsanız radyo olmaz. Ya Stok Rom'a döneceksiniz yada böyle kullanmaya devam etmek istiyorsanız internetten radyo dinleyeceksiniz.
    Custom Rom'lar için tek bir radyo uygulaması vardı diye hatırlıyorum ve şu anda oldukça yüksek sayılabilecek bir ücret istiyor. Ayrıca hoparlörünüzü bozma ihtimali de vardı. Birçok kişinin hoparlörü bozulmuştu. Konu içinde çok konuşuldu.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&hl=en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 14 Kasım 2013; 9:25:23 >
  • quote:

quote:

Selam arkadaslar.
    Yardımcı olurmusunuz.

Eğer Stok yani orjinal romunu kullanmıyorsanız radyo olmaz. Ya Stok Rom'a döneceksiniz yada böyle kullanmaya devam etmek istiyorsanız internetten radyo dinleyeceksiniz.
    Custom Rom'lar için tek bir radyo uygulaması vardı diye hatırlıyorum ve şu anda oldukça yüksek sayılabilecek bir ücret istiyor. Ayrıca hoparlörünüzü bozma ihtimali de vardı. Birçok kişinin hoparlörü bozulmuştu. Konu içinde çok konuşuldu.

chatin bey bir detayı atlamış. sadece stock romlarda değil stok temelli diğer romlarda da radyo dinleyebilirsiniz. mesela ben biraz eski de olsa darky rom kullanıyorum. telefonun kapasitesi belli zaten sırf güncel olacak diye pili sömüren birkaç haftadan sonra sapıtmaya başlayan cyanogen mod vs.. ile uğraşmanın anlamı yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goth

quote:

quote:

Selam arkadaslar.
    Yardımcı olurmusunuz.

chatin bey bir detayı atlamış. sadece stock romlarda değil stok temelli diğer romlarda da radyo dinleyebilirsiniz. mesela ben biraz eski de olsa darky rom kullanıyorum. telefonun kapasitesi belli zaten sırf güncel olacak diye pili sömüren birkaç haftadan sonra sapıtmaya başlayan cyanogen mod vs.. ile uğraşmanın anlamı yok bence.

Stok temelli olan Custom Rom'ları, Custom Rom'dan saymadığım için o konuyu atlamışım. Gerçi Darky yine Kernelle falan uğraşıyordu ama diğerleri kopyala - yapıştır ile Custom Rom yaptıklarını sanıyorlardı. Dolayısıyla Radyo gibi uygulamalar da yerinde kalıyordu. Developer'lar ise Google'ın yayınladığı Ham Android'i alıp, cihazlara uyarladıkları ve FM Radyo'nun kaynak kodlarına yasal olarak ulaşamadıkları için radyoyu koyamıyorlardı.
    Darky falan derken şimdi gözlerim doldu. Hey gidi günler!
  • @chatin_62 eski bir galaxy s kullancisi olarak dusunceni merak ettigimden bir soru sormak istiyorum.
    galaxy s`ten sonra kagit uzerinde ondan cok daha ustun ve ust seviye bircok cihaz kullandim. su an s4 kullaniyorum ama galaxy s`in cm9 uzerindeki menu gecislerinin hizini hicbirinde bulamadim. sadece cold start olayi yavasti ikincil hafizasi yavas oldugu icin. hizi olsun, muthis ses kalitesi olsun, voodoo color ile renklerin cosmasi olsun mukemmel bir telefon i9000. sekli, saglamligi, boyutlari da oyle. keske 1 gb ram ve led flash ekleyip tekrar cikartsalar.
    abartiyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

@chatin_62 eski bir galaxy s kullancisi olarak dusunceni merak ettigimden bir soru sormak istiyorum.
    galaxy s`ten sonra kagit uzerinde ondan cok daha ustun ve ust seviye bircok cihaz kullandim. su an s4 kullaniyorum ama galaxy s`in cm9 uzerindeki menu gecislerinin hizini hicbirinde bulamadim. sadece cold start olayi yavasti ikincil hafizasi yavas oldugu icin. hizi olsun, muthis ses kalitesi olsun, voodoo color ile renklerin cosmasi olsun mukemmel bir telefon i9000. sekli, saglamligi, boyutlari da oyle. keske 1 gb ram ve led flash ekleyip tekrar cikartsalar.
    abartiyor muyum?

Hayır abartmıyorsun. Şu telefonda 1 GB bile değil, 750 MB Ram olsun, başka birşey istemezdim. Zaten Android'in ve Samsung'un temel taşlarından da biriydi. Voodoo Sound'u 4XHD'de çok aradım. Onda da yüksek sesli video kayıtlarında büyük sorun vardı. Şu an G2 kullanıyorum ve idare eder olsa da Voodoo Sound gibi değil.
    Neredeyse 4 senedir hala kullanılıyor ve önemli Developer gruplarının üzerinde çalışılıyor olması da bu düşüncelerimizin ispatı zaten.
  • tesekkur ederim cevap icin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

tesekkur ederim cevap icin. :)

KitKat düşük bellekli cihazlara (512 ram) uygun alternatif yol sunuyor ve şu anda gt-i9000 üzerinde CM11 (android 4.4 aka KitKat) unoffical olarak kullanılıyor. Low-ram seçeneği daha yaygın olarak alt sınıf cihazlarda da kullanılabilmesi için planlanmış. KitKat bazı olumsuzluklarına rağmen önemli bir kilometre taşı. Özetle galaxy s cihazımı daha uzun süre kullanma olasılığım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekuy -- 16 Kasım 2013; 21:31:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19711972197319741975
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.