Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (1971. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.977.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19691970197119721973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar belki bıktınız ama benim telefonun sorununu neden olduğunu buldum ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum.Telefonun kilit ekranına alırsam ve 1-2 saat bekledikten sonra kiliti açmak için tuşa basarsam nerdeyse bütün uygulalar kapanmaya zorla çıkıyor.Rom orijinal samsung official rom cm moddada aynı şeyi yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepope

arkadaşlar belki bıktınız ama benim telefonun sorununu neden olduğunu buldum ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum.Telefonun kilit ekranına alırsam ve 1-2 saat bekledikten sonra kiliti açmak için tuşa basarsam nerdeyse bütün uygulalar kapanmaya zorla çıkıyor.Rom orijinal samsung official rom cm moddada aynı şeyi yapıyor

Romdan çok bootloader ve üst sistemde sıkıntı var gibi görünüyor. Bence @chatin_62 tarafından da önceden önerilen froyo'ya dönüp geri gelmek belki sorununuzu çözer. Aşağıdaki linkte önerilen çözümü adım adım uygulayın, bu sorununuzu çözmezse stock romla servise gitmek dışında çözüm kalmayacak sanırım.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44710247#post44710247

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekuy -- 15 Eylül 2013; 10:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekuy

quote:

Orijinalden alıntı: thepope

arkadaşlar belki bıktınız ama benim telefonun sorununu neden olduğunu buldum ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum.Telefonun kilit ekranına alırsam ve 1-2 saat bekledikten sonra kiliti açmak için tuşa basarsam nerdeyse bütün uygulalar kapanmaya zorla çıkıyor.Rom orijinal samsung official rom cm moddada aynı şeyi yapıyor

Romdan çok bootloader ve üst sistemde sıkıntı var gibi görünüyor. Bence @chatin_62 tarafından da önceden önerilen froyo'ya dönüp geri gelmek belki sorununuzu çözer. Aşağıdaki linkte önerilen çözümü adım adım uygulayın, bu sorununuzu çözmezse stock romla servise gitmek dışında çözüm kalmayacak sanırım.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44710247#post44710247

herşeyi denedim 5-6 farklı rom denedim partiton lu olanınıda da tek parça olanınıda wipe ı falanda yaptım ama soruna çözüm bulamadım.bugün telefon kapandı kendi kendine restart atmaya başladı açılmıyodu sürekli restart atıyordu wipe yapıyım dedim recoverye girince ünlem çıktı sonra telefonun içini açtım flashın üzerinde etiket vardı
    Etikette XEN XXJPY yazıyordu baktım hollandanını stock romu kurdum telefona 2.2.1 sürüm çok dandik ama şuanlık problem yok gibi görünüyor.Tabi genelde 1 gün sonra sorunlar baş gösteriyor ama bakalım
  • Arkadaşlar çok özür dileyerek size şunu sormak istiyorum bu konuda pek bi cahilim bağışlayın şimdiden bizde bi tane Galaxy S var Sürüm 2.2 Kernel sürümü 2.6.32.9 root@sep-51 #1 yazıyor şimdi bu telefonda kasma ve sürekli hata verme sorunu var biz bu yazılımı nasıl güncelleyebiliriz önce root atmamız mı gerek kısaca izlemem gereken yolu söylerseniz çok sevinirim teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: v4paTRon

Arkadaşlar çok özür dileyerek size şunu sormak istiyorum bu konuda pek bi cahilim bağışlayın şimdiden bizde bi tane Galaxy S var Sürüm 2.2 Kernel sürümü 2.6.32.9 root@sep-51 #1 yazıyor şimdi bu telefonda kasma ve sürekli hata verme sorunu var biz bu yazılımı nasıl güncelleyebiliriz önce root atmamız mı gerek kısaca izlemem gereken yolu söylerseniz çok sevinirim teşekkürler...

hocam önce rootlayın sonra rom yüklemek çok basit zaten (:

root için bir çok anlatım var zaten kolay gelsin.
  • Arkadaşlar sürümü ilk önce 2.3.6ya yükselttim sonrada üzerine cm 10.1 stable kurdum yalnız imei hatası veriyor 0049 ile başlayan dandik bir imei var şu an üzerinde var mı çözümünü bilen çok lazım şimdiden teşekkürler acil cevaplarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: v4paTRon

Arkadaşlar sürümü ilk önce 2.3.6ya yükselttim sonrada üzerine cm 10.1 stable kurdum yalnız imei hatası veriyor 0049 ile başlayan dandik bir imei var şu an üzerinde var mı çözümünü bilen çok lazım şimdiden teşekkürler acil cevaplarınızı bekliyorum

sdcard üzerinde /backup/efs/ dizinini arayın yedeği oradadır. Root yetkisi olan biir dosya yöneticisi ile buradaki /efs dizinini kök dizindeki /efs üzerine kopyalayın. Bunu başaramazsanız tekrar 2.3.6 stock romu yüklerseniz geri gelir. Geri gelince CM'yi yeniden yükleyebilirsiniz.
  • Merhaba. Galaxy s yurt dısından gelme. cm 10.1.2 yuklu. telefonda hat yokken imei gozukuyo, hattı taktıgımda imei boş gozukuyor. orjinal roma dondugumde de aynı sorun oldu. çozumu nedir yardım edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnasonKokusu

Merhaba. Galaxy s yurt dısından gelme. cm 10.1.2 yuklu. telefonda hat yokken imei gozukuyo, hattı taktıgımda imei boş gozukuyor. orjinal roma dondugumde de aynı sorun oldu. çozumu nedir yardım edebilir misiniz?

Gördüğünüz imei no pili çıkarınca yuvada yazılı olan ile aynı mı? Aynı ise iyi, değilse çakma imei taşıyor demektir.
    http://mcks.tk.gov.tr/tr/imeisorgu.php linkinden imei no (farklı 2 imei varsa ikisini de) kontrol edin.
    Cihaza stock rom yüklerseniz original imei geri gelir. Ancak yurda yasal yolla girip original imei kayıt ettirilmediyse kayıt ettirmeden gsm hat kullanamazsınız.
    Eğer orginal ve kayıtlı imei ise sıfırdan JVU -> CF-Root -> CM kurulumu yapmayı deneyin.
  • Bugun telefonda saatin yaninda 16haneli bi sayi cikti. Korktum. Ne olabilir bu? :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: welowis

Bugun telefonda saatin yaninda 16haneli bi sayi cikti. Korktum. Ne olabilir bu? :/

Bilgilendirme alanını kullanan yeni uygulama yüklediniz mi?
    Bir ekran görüntüsü aldınız mı? Hangi rom ve/veya kernel'i kullanıyorsunuz?
    Bildirim çıkınca çubuğu aşağıya çekip açıklama ve programa ait bilgi gördünüz mü?
  • Merhaba üstadlar, orjinal Turkcell 2.3.3 rom yüklü olan telefonum kilitlenmesinden kasmasından dolayı garantiye vermiştim, aldım telefonu 2.2 Froyo yüklemişler ve tabi Kiesten güncellemede yapamıyordum, tekrar gittim Tr. romu bu verdiği için falan dediler daha üstünü yükleyemiyoruz dediler. Peki dedim kendim ilk defa 2.3.6 olan Gingerbread romu yükledim. Root işleminide yaptım sanıyorum..

Sormak istediğim şu arkadaşlar, yeni yükleme yapmama rağmen Dosyalarıma girdiğimde bazı klasörlerde hala taa telefonu ilk aldığım zamanlarda yüklediğim programlardan kalan sistem dosyası gibi gereksiz dosyalar var. Bu dosyaları tek tek manual olarak mı siliyim yoksa şu kodu buldum *2767*3855# bununla mı siliyim ? Bu kod format kodu ise yüklemiş olduğum Romda gider mi ? Veya ne yapmalıyım ? Araştırdım fakat bu kadar çözebildim kendimce, yardımlarınızı bekliyorum:)
  • Cihazı ayarlar bölümünden fabrika ayarlarına döndür,bu arada hafızayı da tamamen sileyim mi diye soracaktır.Onu da işaretle.Sonra telefonun sıfırlanır,telefon üzerindeki Rom versiyonu değişmez.Bu arada 2.3.6 için Sammobile'da Nordic Country sürümü var.Onu öneririm.Gayet stabil.
  • berkcombil B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, tertemiz oldu:) Şimdi yeni yükledim bunu gerek var mı sizce o tavsiye ettiğiniz aynı romu yüklemeye çok mu farklı? Sammobile dan bulamadım Nordic Country i? Sitede Firmware bölümünden baktım sanıyorum burdan ? Tekrar teşekkürler sağolun.

Edit: Ayrıca Virüs tarama programı önerirseniz de sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet886 -- 1 Ekim 2013; 0:04:06 >
  • Yaklaşık 1 ay önce kardeşimin telefonuna Nordic Country sürümünü kurmuştum.Bana herhangi bir sıkıntısından bahsetmedi.Eğer mevcut yazılımınızdan memnunsanız tekrardan yeni yazılım kurmayla uğraşmanızı önermem.Bu arada ben şimdiye kadar cep telefonunda hiç AntiVirüs yazılımı kullanmadım.Bu yüzden size herhangi bir program öneremeyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekuy

quote:

Orijinalden alıntı: welowis

Bugun telefonda saatin yaninda 16haneli bi sayi cikti. Korktum. Ne olabilir bu? :/

Bilgilendirme alanını kullanan yeni uygulama yüklediniz mi?
    Bir ekran görüntüsü aldınız mı? Hangi rom ve/veya kernel'i kullanıyorsunuz?
    Bildirim çıkınca çubuğu aşağıya çekip açıklama ve programa ait bilgi gördünüz mü?

Hayir sadece o numarayi not aldim, imei de degilmis. Samsngun kndi romunu kullaniyrm gb 2.3.6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazımda CM10.1 veya Supernexus 2.0 M1 kullandığım da ayarlar bölümünde arkafonda ki renk de değişilik oluyor bu sorun sizdede oldumu veya çözüm bulabildiniz mi merak ediyorum. Tüm ayarlar stok kernel semaphore ve cm.

Normal hali

Bir süre sonra ki hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 1 Ekim 2013; 19:33:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

Yaklaşık 1 ay önce kardeşimin telefonuna Nordic Country sürümünü kurmuştum.Bana herhangi bir sıkıntısından bahsetmedi.Eğer mevcut yazılımınızdan memnunsanız tekrardan yeni yazılım kurmayla uğraşmanızı önermem.Bu arada ben şimdiye kadar cep telefonunda hiç AntiVirüs yazılımı kullanmadım.Bu yüzden size herhangi bir program öneremeyeceğim

Tamam hocam hiç önemli değil antivirüs konusu, işletim sistemimde şimdilik dursun tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için
  • Arkadaşlar selam
    Uzun zamandır bu konuda yoktum ama şimdi HTC serviste olduğundan yedek telefonum olarak bunu kullanıyorum.

Ürün bilgisi sürümü : 2.3.5 Ana bant sürümü : I9000XXJVT Kernel : 2.6.35.7-I9000XXJVT-CL617736 se.infra Yapım numarası : GINGERBREAD.XXJVT

Telefondaki yazılım bilgisi bunlar. Telefon çok kasıyor, bu güncel bir rommudur. Bundan daha güncel bir stock rom varmıdır? Acil yardımınızı rica ediyorum...

Sammobile sitesinde şöyle bir rom var, bu daha güncelimi, yüklememe gerek varmı ? I9000JVJV9_I9000TRCJV5_TRC.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anktotti -- 5 Ekim 2013; 13:44:59 >
  • anktotti kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Telefonla uğraşmak istemiyorsanız verilerinizi silecek olan fabrika ayarlarına dönme işlemi size rahatlama sağlayabilir. Biraz uğraşmak isterseniz, odinle I9000JVJV9_I9000TRCJV5_TRC.zip romunu yükleyip Turkcell TR resmi romunu yükleyebiliirsiniiz. Yine Samsunga ait 2.3.6 serisi son romu bir seçenek olabiliir.
    Biraz daha uğraşmak isterseniz 3 parçalı JVU romunu yükleyip CF-Root ile rootlayıp CM 10.1 stable veya CM10.2 Nigthly rom yükleyebiliirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 19691970197119721973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.