Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (1970. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.977.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19681969197019711972
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya yok bu telefon da bişey var anlamadım gitti herşeyi sildim full reset wipe ne varsa yaptım 3 parçalı martta çıkan jwb yi kurdum.Google process app durdu hatası çıktı yine ne yapsam bilemedim yüklediğim uygulamalar 3-4 tane apk sını atıp yüklüyorum bunla alakası olabilirmi
  • General Mobile Discovery'e geçmek için gün sayıyorum.Özellikle şu 2.ele iyice bir düşsün

O kadar rom yüklüyorum illa ki bir yerde patlak veriyor.Ya internette,ya mp3 kalitesinde veya performansta...adam gibi bir rom yok

En son beğendiğim ve test ettiğim AnaRom v3.5 benden geçer not aldı ama zamanla o da cortladı.JB,İCS desen optimizasyon sıfır.Kamera full hd çekim yapamıyor...yazalım da bir yere kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepope

ya yok bu telefon da bişey var anlamadım gitti herşeyi sildim full reset wipe ne varsa yaptım 3 parçalı martta çıkan jwb yi kurdum.Google process app durdu hatası çıktı yine ne yapsam bilemedim yüklediğim uygulamalar 3-4 tane apk sını atıp yüklüyorum bunla alakası olabilirmi

Sizin için önemli olmayan o 3-4 uygulama işletim siteminde google için önemli olabilir. Onları paylaşırsanız bildiğimiz kadarıyla yanıtlamaya çalışıırız. Siz onları atmadan kullanmayı deneyin. Yine de sorun olursa safe modda açıp kullanmayı deneyin bu şekilde aynı hata ile karşılaşacak mısınız kontrol edin.
    Ne işe yaradığını bilmediğiniz uygulamaları silmeyin, özellikle de google'a aitse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekuy

quote:

ya yok bu telefon da bişey var anlamadım gitti herşeyi sildim full reset wipe ne varsa yaptım 3 parçalı martta çıkan jwb yi kurdum.Google process app durdu hatası çıktı yine ne yapsam bilemedim yüklediğim uygulamalar 3-4 tane apk sını atıp yüklüyorum bunla alakası olabilirmi

Sizin için önemli olmayan o 3-4 uygulama işletim siteminde google için önemli olabilir. Onları paylaşırsanız bildiğimiz kadarıyla yanıtlamaya çalışıırız. Siz onları atmadan kullanmayı deneyin. Yine de sorun olursa safe modda açıp kullanmayı deneyin bu şekilde aynı hata ile karşılaşacak mısınız kontrol edin.
    Ne işe yaradığını bilmediğiniz uygulamaları silmeyin, özellikle de google'a aitse.

yok ben program falan silmedim 3 parçalı romda sadece yüklediğim uygulamalar dedim.
    bide google ın senkronizasyonunu kapatıyorum işe yaramadığı için bu nedenle olaiblirmi

dahada bir şey kurmuyorum bişey sorucam uygulamların hafıza kartına yüklenmesinden veya hafıza kartı takınca yapıyor olaiblirmi çıkardım hafıza kartını daha karşılaşmadım şimdilik bir sorunla
  • quote:

quote:

quote:

yok ben program falan silmedim 3 parçalı romda sadece yüklediğim uygulamalar dedim.
    bide google ın senkronizasyonunu kapatıyorum işe yaramadığı için bu nedenle olaiblirmi

dahada bir şey kurmuyorum bişey sorucam uygulamların hafıza kartına yüklenmesinden veya hafıza kartı takınca yapıyor olaiblirmi çıkardım hafıza kartını daha karşılaşmadım şimdilik bir sorunla

Senkronizasyon kapalı olması sorun olmamalı. Ben de kapalı tutarım ihtitacım olunca ilgili servisi elle senkronize ederim.
    Hafıza kartı ile ilgili sorun yaşamanız daha yüksek olasılık, kartsız veya yeni bir kartla denemelerinizi sürdürebilirdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Senkronizasyon kapalı olması sorun olmamalı. Ben de kapalı tutarım ihtitacım olunca ilgili servisi elle senkronize ederim.
    Hafıza kartı ile ilgili sorun yaşamanız daha yüksek olasılık, kartsız veya yeni bir kartla denemelerinizi sürdürebilirdiniz.

hafıza kartsızda da denedim hiçbir şey yüklemiyorum yine veriyor hatayı ümidi kestim ben son olarak jvu ya döndüm bakalım yapıcakmı ilginçdir ki telefon normal çalışıyor sorun yok kapatıp kilit ekranına alıp koyuyorum köşeye 2 saat sonra açınca bu hataları vermeye başlıyo
  • quote:

hafıza kartsızda da denedim hiçbir şey yüklemiyorum yine veriyor hatayı ümidi kestim ben son olarak jvu ya döndüm bakalım yapıcakmı ilginçdir ki telefon normal çalışıyor sorun yok kapatıp kilit ekranına alıp koyuyorum köşeye 2 saat sonra açınca bu hataları vermeye başlıyo

datadata partisyonunuzla yada system partisyonunuzla ilgili sorun yaşıyor olabilirsiniz. Yeterli alan yoksa önce bir sonra birkaç sonra da tüm uygulamalar patır patır, arka arkaya dökülüyorlardı. Bununla ilgili birşeyler yazmıştım. Şu anda tam olarak hatırlamıyorum.
    Aramaya vakit bulup, yazdıklarımı bulursam eklerim.

Edit: Buldum:
    quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: positroN

quote:

Orijinalden alıntı: frendlyy

BahsetmEk istemediğim bir şekilde telefonumun (samsung galaxy s) ekranı paramparça oldu. pin kodumu başka bir telefonda kaldırdım. telefon açılıyor şu an ama hiç bir şekilde ne ekran ne dokunmatik çalışmıyor.
    Bu haldeyken telefonumu bilgisayarıma bağlayıp ekranını yönetebileceğim herhangi bir program sistemi fln var mıdır? ekrana hiç bir şekilde dokunamıyorum. Bilgilerimi alıp yedekleyebilmek için sizin fikirleriniz nelerdir?

android commander diye bir program var. aslinda program adb shell icin gui'dan baska bir sey degil. bu programla apk ve verilerin yedegi aliniyor. ayrica ekran goruntusu de alinabiliyor. benim tavsiyem 3.5mm tv cikisi kablosu alip once pc'den ekran goruntusu ala ala cikisi aktif edip sonra telefonu tv'ye baglamak. boylece titanium backup ile yedek alinabilir.
    apk ve veriler disinda rehber, msj, ajanda yedegi icin myphonexplorer en iyisi.

Android Commander, biraz bilgisayar bilgisi olan arkadaşlar için el altında bulunması gereken programların başında gelmelidir. Benim gibi yaşlılar bilir, Norton Commander diye bir dosya yöneticisi vardı. Bu da aynı ona benziyor. Bir tarafta bilgisayarınız, diğer tarafta telefonunuz. Telefonunuzun data, system, datadata gibi tüm partisyonlarına ulaşabiliyor, kopyalayabiliyor, değiştirebiliyorsunuz. Tüm uygulamalarınıza, rehberinize, mesajlarınıza, notlarınıza velhasıl tüm database'inize ulaşabiliyorsunuz.
    Bu program sayesinde MIUI Romları artık çok rahat kullanabiliyorum. Niye?
    Mutlaka çok fazla uygulama yükleyen arkadaşlar MIUI'lerde oldukça sık karşılaşmıştır. Belli bir müddet sonra herşey FC hataları vermeye başlar ve bir süre sonra telefonu açamaz olursunuz. Çareniz wipe data yapmak yani telefonu sıfırlamaktı. Geçen haftalarda MIUI.us'in çıkarttığı bir Rom'u yüklemiştim. Bir hafta yada 10 gün falan sonra klasik FC hataları vermeye başladı yine. Root Explorer ile birşeylere bakmam gerekiyordu. O sırada datadata partisyonunda çok az yer kaldığını farkettim. 10-15kb falan boş yer kalmıştı. Oradaki uygulamaların bazılarının cachelerini silerek yer açtım. Anında FC hataları yokoldu. Bir süre sonra yine FC vermeye başladı. Emin olmak için hemen Root Explorer ile datadata partisyonuna baktığımda 1-2kb yer olduğunu gördüm ama birkaç saniye sonra Root Explorer da FC verip kapanmaya başladı. Cacheleri temizleyemeden kapanıyordu ve telefon artık kullanılamaz hale gelmişti. Burada imdadıma Android Commander yetişti ve buradan cacheleri temizleyince telefon da kendine geldi.

Buradaki anafikir, cihaz arka arkaya herşeyde FC vermeye başlarsa bilin ki datadata partisyonunda yer kalmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 9 Eylül 2013; 21:40:20 >
  • araştırıp zaman ayırıp yardım ettiğiniz için çok teşekkürler bu telefonu parçalayacak noktaya geldim androidden samsung tan soğuttu beni.benim sorunum uygulama yüklemek değil telefona daha 2 saat önce yaptıklarımı yazıyorum.
    ayarlardan full reset yaptım.sonra odin ile 3 parçalı jwb romunu kurdum
    http://forum.andronova.net/showthread.php?9561-ODIN-Official-Firmware-PIT-PDA-PHONE-ve-CSC-i%E7eren-Galaxy-S-Official-Firmware-ler/page36
    telefonda hafıza kartı yok program yok ama ne ilginçtir.Google hizmetleri durdu, gapps durdu ya tamam telefona bi ton uygulama yüklesem neyse ama yok sistemi kuruyorum ilk herşey güzel normal 1 saat sonra browserdan nete giriyiroum senmisin telefonu açan hatalar arka arkaya geliyor.Kapatıp açmadan düzelmiyor.Sonra telefonu normal bir şekilde kilit ekranına alıyorum.1 saat sonra çıkarıp kilidi açmak için tuşa basdığımda yine aynı hatalar takılmalar vs 20 kere rom yükledim artık başım şişti bu rom yükleyince zaten telefon sıfırlanmıyormu arkadaş anlamadım gitti nedir bu saçma sorun telefonda sorun olsa antutu vs test programlarında problem çıkmazmı yok takır takır yapıyor oyun oynuyorum sorun yok.Önceden galaxy note da s2 de kullandım 1 kere karşılaşmadığım böyle saçma şeyle.
  • quote:

araştırıp zaman ayırıp yardım ettiğiniz için çok teşekkürler bu telefonu parçalayacak noktaya geldim androidden samsung tan soğuttu beni.benim sorunum uygulama yüklemek değil telefona daha 2 saat önce yaptıklarımı yazıyorum.
    http://forum.andronova.net/showthread.php?9561-ODIN-Official-Firmware-PIT-PDA-PHONE-ve-CSC-i%E7eren-Galaxy-S-Official-Firmware-ler/page36
    telefonda hafıza kartı yok program yok ama ne ilginçtir.Google hizmetleri durdu, gapps durdu ya tamam telefona bi ton uygulama yüklesem neyse ama yok sistemi kuruyorum ilk herşey güzel normal 1 saat sonra browserdan nete giriyiroum senmisin telefonu açan hatalar arka arkaya geliyor.Kapatıp açmadan düzelmiyor.Sonra telefonu normal bir şekilde kilit ekranına alıyorum.1 saat sonra çıkarıp kilidi açmak için tuşa basdığımda yine aynı hatalar takılmalar vs 20 kere rom yükledim artık başım şişti bu rom yükleyince zaten telefon sıfırlanmıyormu arkadaş anlamadım gitti nedir bu saçma sorun telefonda sorun olsa antutu vs test programlarında problem çıkmazmı yok takır takır yapıyor oyun oynuyorum sorun yok.Önceden galaxy note da s2 de kullandım 1 kere karşılaşmadığım böyle saçma şeyle.

Her yüklendiğini rom, telefonu komple sıfırlamaz. Partisyon tablolarını sıfırlayıp yeniden oluşturan romlar ise çok daha az. Hatırladığım kadarıyla JPU ve JVU romları bu işi yapmaktadır. Önce JPU'yu ardından JVU yu yükleyerek bir deneyin.

• quote:

quote:

araştırıp zaman ayırıp yardım ettiğiniz için çok teşekkürler bu telefonu parçalayacak noktaya geldim androidden samsung tan soğuttu beni.benim sorunum uygulama yüklemek değil telefona daha 2 saat önce yaptıklarımı yazıyorum.

Her yüklendiğini rom, telefonu komple sıfırlamaz. Partisyon tablolarını sıfırlayıp yeniden oluşturan romlar ise çok daha az. Hatırladığım kadarıyla JPU ve JVU romları bu işi yapmaktadır. Önce JPU'yu ardından JVU yu yükleyerek bir deneyin.

üstat

bahsettiğiniz JPU linkleri kaldırılmış elinizde varsa bir siteye kopyalarmısınız bizde faydalanalım.sizin başka bir siteye yüklediğiniz rom kaldırılmış
    teşekkür ederim
  • quote:

JVU aynı şeyi yapıyor fakat jpt yi denemedim bir deneyim onuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: iki-be

quote:

quote:

üstat

bahsettiğiniz JPU linkleri kaldırılmış elinizde varsa bir siteye kopyalarmısınız bizde faydalanalım.sizin başka bir siteye yüklediğiniz rom kaldırılmış
    teşekkür ederim

Hem JPU hem de JVU Linkleri Sammobile'ın linkleriydi. Bir bakayım, arşivimde varsa koyarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok bu telefonun galiba donanimla alakali sorunlari var sabah aldim kiliti actim kendi kendine reset atmaya basladi pili cikarana kadar surekli res atti cikarinca duzeldi

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=16824396

Rootlu jvu rom a Initramfs - 2.3.6 - I9000 XXJVU kernel yüklemek istiyorum.Fakat ne cvm den ne de odinden yükleme yapabiliyorum.İkisinde de kernel görünmüyor.Nasıl yükleyebilirim ?

Initramfs - 2.3.6 - I9000 XXJVU.tar.gz kernel tam ismi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=16824396

Rootlu jvu rom a Initramfs - 2.3.6 - I9000 XXJVU kernel yüklemek istiyorum.Fakat ne cvm den ne de odinden yükleme yapabiliyorum.İkisinde de kernel görünmüyor.Nasıl yükleyebilirim ?

Odin sadece tar uzantıları görür. Gz uzantısı sıkıştırılmış dosya uzantısıdır. Açmanız gerekir.

• quote:

Odin sadece tar uzantıları görür. Gz uzantısı sıkıştırılmış dosya uzantısıdır. Açmanız gerekir.

Dosyayı indirip .tar uzantısını siliyorum.Sonra içindekini çıkarıp .tar uzantısı ekliyorum,sonuç bu.

http://t1309.hizliresim.com/1f/d/smt6r.png

Sadece bu kernelin sonu gz ile bitiyor.Vodoo,cf-root diğerleri normal sıkıştırılmış.Cvm üzerinden yükleyeyim diyeceğim de içeriği farklı.

EDİT; Son çare Vodoo yükledim.Cf-root ta takılmalar ve performans kaybı oluyordu.Semaphore da batarya çabuk bitiyor.Son çare vodoo...İcs desen donanım zorlanıyor,kamera rezalet.Galiba emektar galaxy s ten fazla beklenti içine giriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 12 Eylül 2013; 21:57:29 >
  • quote:

quote:

Dosyayı indirip .tar uzantısını siliyorum.Sonra içindekini çıkarıp .tar uzantısı ekliyorum,sonuç bu.

Sadece bu kernelin sonu gz ile bitiyor.Vodoo,cf-root diğerleri normal sıkıştırılmış.Cvm üzerinden yükleyeyim diyeceğim de içeriği farklı.

Lütfen dosya isimleriyle oynamayın. Dosyayı indirdiğiniz yerde daha fazla açıklama bulabilirsiniz.
  • quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=16824396

Siz yükleyebileceğiniz kerneli değil geliştiriciler için kaynak kodunu indirmişsiniz.
    Odin veya CWM için "Gingerbread 2.3.6 Kernel v1.4 - I9000" ile başlayan kernellerinden size uygun olanı indirip deneyin. Odin için olan zip dosyasını indirdikten sonra açıp .tar.md5 halinde kullanacaksınız, CWM için olan zaten .zip haliyle kullanılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekuy -- 13 Eylül 2013; 19:55:15 >
  • quote:

Siz yükleyebileceğiniz kerneli değil geliştiriciler için kaynak kodunu indirmişsiniz.
    Odin veya CWM için "Gingerbread 2.3.6 Kernel v1.4 - I9000" ile başlayan kernellerinden size uygun olanı indirip deneyin. Odin için olan zip dosyasını indirdikten sonra açıp .tar.md5 halinde kullanacaksınız, CWM için olan zaten .zip haliyle kullanılacak.

Tamamdır,neden olmadığı şimdi belli oldu

Direkt tekrar cwm den Ana Rom v3.5 yükledim.Şu ana kadar kullandığım en stabil,pili uzun giden ve sorunsuz gingerbread custom rom.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1855493

v4.0 da çıkmış da fazla şaşalı,gösterişli
  • 
Sayfa: önceki 19681969197019711972
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.