Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (1969. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.977.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19671968196919701971
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wgunfaithful

Arkadaşlar avea'nın kampanyasıyla s3 mini almayı düşünüyorum. Kullanıcıları olarak memnun musunuz(kullanan 1-2 arkadaş var genel olarak memnun fakat teknik özelliklerini pek bilmiyorlar), fiyat sizce nasıl iki önemli sorum benim için.

Şu anda nokia x3 ile yola devam ediyorum fakat artık ihtiyaç haline geldi akıllı telefon eksikliğini hissediyorum. şu anda turkcell kullanıyorum çekim kalitesini daha iyi bulduğum için aylık 35 tl fatura ödüyorum(paketim 300 dk her yöne ve 3000 sms her yöne) ortalama. Avea kampanyası ile 24 ay taahhüt karşılığı s3 mini + 1000dk her yöne konuşma + 1 gb internet 59 tl. Fiyat gayet uygun geldi bana ayda 25 tl fazla verip hem daha fazla dakikam olacak hem de internet paketi olacak tek kaybım sms. Sms'i de whatsapp tarzı programlar kullanınca pek kullanacağımı zannetmiyorum. Özetle fiyat makul bütçem üstünü kaldırmaz, kampanya avantajlı geldi fakat görüşlerinizi almak isterim dediğim gibi.

burası Galaxy S forumu ama yinede ben düşüncelerimi yazayım 1gb rami var ve 1ghz işlemci iş görür yani bizim galaxy s in rami 512 ve bunun eksikliğini görüyoruz.1gb ram yeterli olacaktır.Her türlü gündelik ihtiyacını görebilecek bir telefon bence alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: social

Ram de sikinti olabilirmi

benim aklımada geliyor ama nasıl anlayabilirm birkez cm modda antutu testi yaparken telefon kapanmıştı stock romda öyle bir sorun olmadı ama tekrar deniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepope

quote:

Arkadaşlar avea'nın kampanyasıyla s3 mini almayı düşünüyorum. Kullanıcıları olarak memnun musunuz(kullanan 1-2 arkadaş var genel olarak memnun fakat teknik özelliklerini pek bilmiyorlar), fiyat sizce nasıl iki önemli sorum benim için.

Şu anda nokia x3 ile yola devam ediyorum fakat artık ihtiyaç haline geldi akıllı telefon eksikliğini hissediyorum. şu anda turkcell kullanıyorum çekim kalitesini daha iyi bulduğum için aylık 35 tl fatura ödüyorum(paketim 300 dk her yöne ve 3000 sms her yöne) ortalama. Avea kampanyası ile 24 ay taahhüt karşılığı s3 mini + 1000dk her yöne konuşma + 1 gb internet 59 tl. Fiyat gayet uygun geldi bana ayda 25 tl fazla verip hem daha fazla dakikam olacak hem de internet paketi olacak tek kaybım sms. Sms'i de whatsapp tarzı programlar kullanınca pek kullanacağımı zannetmiyorum. Özetle fiyat makul bütçem üstünü kaldırmaz, kampanya avantajlı geldi fakat görüşlerinizi almak isterim dediğim gibi.

burası Galaxy S forumu ama yinede ben düşüncelerimi yazayım 1gb rami var ve 1ghz işlemci iş görür yani bizim galaxy s in rami 512 ve bunun eksikliğini görüyoruz.1gb ram yeterli olacaktır.Her türlü gündelik ihtiyacını görebilecek bir telefon bence alınabilir.

Cevap için teşekkür ederim. S Forumu olduğunu gördüm fakat S deyince genel olarak Samsung'un S'li tüm modellerinin dahil olduğunu düşünmüştüm ben, bilgilendirme için ayrıca teşekkürler. Fiyatı uygun mu sizce avea'nın kampanyası avantajlı mı, fikriniz mevcutsa alabilir miyim?
  • quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkür ederim. S Forumu olduğunu gördüm fakat S deyince genel olarak Samsung'un S'li tüm modellerinin dahil olduğunu düşünmüştüm ben, bilgilendirme için ayrıca teşekkürler. Fiyatı uygun mu sizce avea'nın kampanyası avantajlı mı, fikriniz mevcutsa alabilir miyim?

Telefonun sıfır 770tl.Eğer İstanbuldaysanız bence avea nın çekim kalitesini düşünme bende avea kullanıyorum 1 seneden fazla oldu bir problem yaşamadım.
    59x24=1416tl vermiş olucaksınız bunun 30x24 720 tlsi paket fiyatı desek(aylık 33 tl ve 30 tlye bunu gibi paketler var) telefonu 696 tl ye almış oluyorsunuz piyasanın 100 tl altında yani alırsan zarar etmemiş olursunuz.
    Benim görüşüme gelirsek hiç sıfır telefon almadım bana kalsa gider 700 liraya 2.el galaxy note veya 800 civarına s3 falan almaya çalışırım ama dediğim gibi
    benim fikrim yoksa kampanya gayet iyi hem garantili s3 mini hemde konuşma internet paketi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrtYlmzz -- 6 Eylül 2013; 0:18:39 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonun sıfır 770tl.Eğer İstanbuldaysan bence avea nın çekim kalitesini düşünme bende avea kullanıyorum 1 seneden fazla oldu bir problem yaşamadım.
    59x24=1416tl vermiş olucaksın bunun 30x24 720 tlsi paket fiyatı desek(aylık 33 tl ve 30 tlye bunu gibi paketler var) telefonu 696 tl ye almış oluyorsun piyasanın 100 tl altında yani alırsan zarar etmemiş olursun.
    Benim görüşüme gelirsek hiç sıfır telefon almadım bana kalsa gider 700 liraya 2.el galaxy note veya 800 civarına s3 falan almaya çalışırım ama dediğim gibi
    benim fikrim yoksa kampanya gayet iyi hem garantili s3 mini hemde konuşma internet paketi oluyor.

İstanbul'da yaşıyorum yoksa avea'yı aklımdan dahi geçirmem zaten. Sorun şu ki 24 ayda ödeyeceğim o yanı benim için çok rahat, nakit param yok şu anda, klasik öğrenci hali Teşekkür ederim bilgilendirme için yüksek ihtimal alırım telefonu yarın öbür gün.
  • benımde bir sorunum var galaxy s kamera bulanıklıgı elımde 3 tane galaxy s var,2 tanesının goruntusu gayet net 1 tanesının kamerası nasıl soylesem renklerı tam vermıyor gıbı koyu renkleri açık gösteriyor,hepsınde aynı rom var acaba bu neden oluyor olabılır.Dana onceden arkadaşımdada bır galaxy s vardı ondada farketmıştım bu sorunu
  • Şimdiden hayırlı olsun.
  • http://imageshack.us/photo/my-images/94/ytc9.jpg/ (1.galaxy s kamerasıyla çekıldı)

http://imageshack.us/photo/my-images/708/l8lu.jpg/ (2.galaxy s kamerasıyla çekil-bulanık gibi çıkıyor,odaklamaya basıldı)

http://imageshack.us/photo/my-images/849/qepa.jpg/ (1.galaxy s kamerasıyla çekıldı)

http://imageshack.us/photo/my-images/28/kc2s.jpg/ (2.galaxy s kamerasıyla çekil-bulanık gibi çıkıyor,odaklamaya basıldı)

Arkadaşlar bu galaxy s kamerasında acaba bır problemmı var,dış yuzeyındekı plastık kaplamada çizik falanmı varda boyle rengı sarımtırak gosterıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: social

http://imageshack.us/photo/my-images/94/ytc9.jpg/ (1.galaxy s kamerasıyla çekıldı)

http://imageshack.us/photo/my-images/708/l8lu.jpg/ (2.galaxy s kamerasıyla çekil-bulanık gibi çıkıyor,odaklamaya basıldı)

http://imageshack.us/photo/my-images/849/qepa.jpg/ (1.galaxy s kamerasıyla çekıldı)

http://imageshack.us/photo/my-images/28/kc2s.jpg/ (2.galaxy s kamerasıyla çekil-bulanık gibi çıkıyor,odaklamaya basıldı)

Arkadaşlar bu galaxy s kamerasında acaba bır problemmı var,dış yuzeyındekı plastık kaplamada çizik falanmı varda boyle rengı sarımtırak gosterıyor

yazılım ve herşey aynı dediğinize göre ya kameranın dış yüzeyinde problem var dediğiniz gibi yada kamera ömrünü doldurmuştur sonuçta insan yapısı olabilir ama can sıkıcı bir durum
  • benim telefonunu sorunu çözdüm galiba büyük ihtimalle alarm clock wake up uygulamasıyla alakalı bunu kuruyorum sonra alarm kuruyorum telefponu bırakıyorum bir yere (alarmı 1 saat sonraya kuruyorum telefona hiç ellemiyorum) tam çalacağı zaman hatalar ardı ardına gleiyor telefon kilitleniyor.Demekki cm modda sorun Sm 10.1.2 stable yi yüklemeyi düşünüyorum.
  • bağışlayın vaktinizi aldım.teşekkür ederim
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    bagışlayın vaktinizi aldım.çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iki-be

bagışlayın vaktinizi aldım.çok teşekkür ederim

Vaktinizi aldım ne demek, olur mu öyle şey? Umarım kısa zamanda sorununuzu çözersiniz.
  • Şu anda stable için 10.1.3 RC2 çıktı kısa süre sonra 10.1.3 stable ile bu seri sona erecek. 10.2 nightly şimdilik oldukça iyi durumda. Ek seçenek olarak düşünebilirsiniz.
    CM serisini kurmadan önce size gerekli yedekleriniz alıp harici sdkartınıza size gereken CM sürümü ve buna uygun gapps paketini inddirip harici sdkartınızı çıkarmanızı, telefonunuzu PC'ye takıp dahili sdkartınızı formatlamanızı (veya ayarlar - depolama - sdkartı ayır - formatla yoluyla) öneririm.
    Daha sonra recovery moda geçip "wipe dat/factory reset", "wipe cache partition" ve advanced menüsünde "wipe dalvik cache" yapın. Sonra "mount and storage" menüsüne girin ve başında format olan tüm işlemleri "format /storage/sdcard1" hariç uygulayın. Harici sdkartınızı takın ve aynı menüde "mount /storge/sdcard1" seçeneğiyle bağlayın. "Go back" ile geri dönün ve "install zip" seçip "choose zip from /storage/sdcard1" seçip önce CM sürümünü sonra başka hiçbir şey yapmadan gapps sürümünü yükleyin. Yukarıda saydığım 3 adet wipe işlemini tekrar uygulayın ve telefonu "reboot system now" ile yeniden başlatın.
    Telefonunuza yedekleriniizden sadece rehberi geri yükleyin (eğer gmail hesabınızla senkronize iise zaten kendiliğinden yüklenir). Google hesabınızı girirince wi-fi üzerinden tüm uygulamalarınız (hesabı yüklerken senkronize et seçmişseniz) geri gelir. Bunun dışında sistem ve market uygulamalarınızı CWM veya Titanium Backup ile geri yüklemeyin. Hatta uygulama datalarınızı bile backuptan geri yüklememenizi öneririm (özellikle rom veya aynı romun farklı versiyonları ile değişim yaptıysanız - örneğin stock romdam custom roma veya CM 10.1 den CM 10.2 ye geçiş gibi-)
    Bu yöntemle yükleme yaparsanız romun bilinen sıkıntıları dışında süpriz sorunlar yaşamazsınız.
    Sorunlu olduğunu tespit ettiğiniz wi-fi sinyaline göre alarm susturan uygulamayı da kurmayın veya uygulama gelliştiriciye sorun bildirip çözülmesini sağladıktan sonra kullanın.
  • Telefonlarımızda yanlış hatırlamıyorsam iki değişik üreticinin kamera donanımları kullanılmıştı. Google araması ile nasıl bakabileceğinizi bulabilirsiniz, şimdi tam hatırlamıyorum.
    Belki sorunlu olan farklı üreticinin kamera modülüdür veya kamera modülünüz sorunlu hale gelmiştir. Ebayde kamera modülü bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekuy -- 7 Eylül 2013; 12:55:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekuy

Şu anda stable için 10.1.3 RC2 çıktı kısa süre sonra 10.1.3 stable ile bu seri sona erecek. 10.2 nightly şimdilik oldukça iyi durumda. Ek seçenek olarak düşünebilirsiniz.
    CM serisini kurmadan önce size gerekli yedekleriniz alıp harici sdkartınıza size gereken CM sürümü ve buna uygun gapps paketini inddirip harici sdkartınızı çıkarmanızı, telefonunuzu PC'ye takıp dahili sdkartınızı formatlamanızı (veya ayarlar - depolama - sdkartı ayır - formatla yoluyla) öneririm.
    Daha sonra recovery moda geçip "wipe dat/factory reset", "wipe cache partition" ve advanced menüsünde "wipe dalvik cache" yapın. Sonra "mount and storage" menüsüne girin ve başında format olan tüm işlemleri "format /storage/sdcard1" hariç uygulayın. Harici sdkartınızı takın ve aynı menüde "mount /storge/sdcard1" seçeneğiyle bağlayın. "Go back" ile geri dönün ve "install zip" seçip "choose zip from /storage/sdcard1" seçip önce CM sürümünü sonra başka hiçbir şey yapmadan gapps sürümünü yükleyin. Yukarıda saydığım 3 adet wipe işlemini tekrar uygulayın ve telefonu "reboot system now" ile yeniden başlatın.
    Telefonunuza yedekleriniizden sadece rehberi geri yükleyin (eğer gmail hesabınızla senkronize iise zaten kendiliğinden yüklenir). Google hesabınızı girirince wi-fi üzerinden tüm uygulamalarınız (hesabı yüklerken senkronize et seçmişseniz) geri gelir. Bunun dışında sistem ve market uygulamalarınızı CWM veya Titanium Backup ile geri yüklemeyin. Hatta uygulama datalarınızı bile backuptan geri yüklememenizi öneririm (özellikle rom veya aynı romun farklı versiyonları ile değişim yaptıysanız - örneğin stock romdam custom roma veya CM 10.1 den CM 10.2 ye geçiş gibi-)
    Bu yöntemle yükleme yaparsanız romun bilinen sıkıntıları dışında süpriz sorunlar yaşamazsınız.
    Sorunlu olduğunu tespit ettiğiniz wi-fi sinyaline göre alarm susturan uygulamayı da kurmayın veya uygulama gelliştiriciye sorun bildirip çözülmesini sağladıktan sonra kullanın.

bu detaylı cevabınız için teşekkür ederim yedeğim zaten yok alt tarafı 2 programı yüklüyorum bide sim karttaki rehber bunlar dışında yedek almıyorum dediğiniz herşeyi defalarca yapmama rağmen hata yine çıkıyor.Elimde başka bir android telefon var ona yüklüyorum aynı uygulamaları 1 kere hata ile karşılaşmadım.Ama son 3 parçalı bir rom yükledim Xwjwb sorun çözüldü galiba.Cm moddanda vazgeçtim rehber radyo şarj problemi nedeniyle artık stock rom kullanıcam bide bu s4 deki accuwaether widgeti buna yükleyebilirmiyiz bi bilginiz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrtYlmzz -- 7 Eylül 2013; 14:24:09 >
  • Maalesef bu konuda bilgim yok. AcceWeather Platinum ücretli uygulamasını kullanıyorum.
  • konuya baktim da artik galaxy s ram yuzunden telefon arayuzunu bile acamayacak hale gelmis.
    boyle sorunlar icin swap destekleyen mesela DerTeufel1980`in devil kernel`i gibi bir kernel kurup en az 1 gb swap bolumu olusturmak ve zram`i acmak telefonu inanilmaz olcude rahatlatir. oyun harici her seye yeter yine galaxy s
  • bugün yine aynı şeyi yaptı uygula durdu dedi full format yapıp 3 parçalı jwb yükledim artık hiçbir şey yüklemiyecğm başka türlü olmuyor.ses dandik şimdide sempahore kurcam yine telefon kafayı yiyecek diye korkuyorum
  • 
Sayfa: önceki 19671968196919701971
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.