Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.976.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GPS sorununun çözümü herkeze çare oldumu? Ben yeni denemelerde yaptım ama malesef işe yaramadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

GPS sorununun çözümü herkeze çare oldumu? Ben yeni denemelerde yaptım ama malesef işe yaramadı :(

Data bağlantısı varken daha hızlı bulabiliyordu (internet üzerinden uydu yerlerini aldığı için). 1 haftaya yakındır data bağlantı kotam dolduğundan APN'i iptal ettiğim halde biraz uzun sürse de (2-3dk kadar) uyduları bulabiliyor. Google maps tabi çalışmadığı için igo myway'de bu sabah servis beklerken yaptığım denemede yerimi 4-5m kadar farkla buldu. Aslında sabit olduğum halde bekledikçe 20m kadar beni yavaş yavaş hareket ettirdi. Servise binerken 20-25m fark vardı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord__of_darkness

quote:

Orijinalden alıntı: naces
    XP sistemi kullanan(elektrik kesintsinden etkilememek için) dizüstü yada güç kaynagı olan masa üstü pcde siz yapabilirsiniz

aslinda.ispata gerek yok anlatimdan kopyaladim usttekinyaziyi dikkatli bakarsaniz farkedersiniz neyse durumun ciddiyetini ve hatanin sebebini ogrenmis oldunuz sorun yasamadan

iyi forumlar

Ya bukadar uyarilar yapiliyor ama elektrik bile kesildi program atarken hicbirsey olmadi acaba galaxy s de boyle sanirim htc lerde boyle degildir belki yinede uyarilari yazicam konuya

bende birşey olmadı kimsede olmaz mantıgı yanlıstır cok basın agırır flashlamanın asamaları vardır denk gelmemişsin
    kolay kolay birşey olmaz evet oluncada kime götürürsün ben her flashlamada birsey olursa yenisini alırım diyorum ancak herkez senin benim gibi düsünmez
    bazıları harçlıgından bazıları özel harcamalarından biriktirip bu cihazları alıyorlar oyuzden mümkün mertebe DİKKAT
    uyarılar herzaman olusacak sorunlardan seni muaf kılar

iyi forumlar
  • beyler, malumunuz telpa galaxy s'i gelecek ürünler diye duyurmuş. ne zaman geleceği konusunda telpadan bilgi alabilen yada bağımsız bir şekilde bilgisi olan var mı? ona göre yurtdışından getirteceğim. saygılar sevgiler bol androidli günler
  • Dostum 3 AYDAN beri gelecekler listesinde duruyorzaten sen git siparişini ver daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hvsaracoglu

beyler, malumunuz telpa galaxy s'i gelecek ürünler diye duyurmuş. ne zaman geleceği konusunda telpadan bilgi alabilen yada bağımsız bir şekilde bilgisi olan var mı? ona göre yurtdışından getirteceğim. saygılar sevgiler bol androidli günler

bencede bekleme yurtdışından al hatta imkanın varsa vibrant veya captivate al
  • arkadaşlar 1000 litaya kredi kartıyla satan bişey yada birisini biliyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62
    Bu arada az öceki mesajlarımı test için i9000'den atmıştım. Burada dikkatimi çeken en önemli şey klavyede yön tuşlarının olmaması. O yüzden parmakla nokta atışı yapıp yanlış yazdığım harflerin sağına gelip del tuşuna basmak zor geldi bana. 1-2 harf'i de düzeltemedim burdan düzelttim. Yani Notebook'tan. Klavyede yön tuşları olmasını nasıl sağlayabiliriz? Ne swype'de, ne Samsung tuş takımında ne de SlideIT'de görmedim. Home tuşu aynı zamanda Xperia X1'deki gibi lazer yön tuşuda olsaydı ne olurdu?

Ayrıca bir şeyi merak ettim. Mobil kullanıcılar mesaj yolladıklarında mesajın altında yazan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ibaresi bende niçin çıkmadı? Ana sayfada da online olan kullanıcılar kısmında bazı kullanıcıların isimlerinin yanında mobil işareti var. Bende niye çıkmadı? Yalnızca merak ettiğim için sordum.

NOT: lord__of_darkness biliyorsun mesaj gönderme hakkım yok. Hangi resimlerse bana linklerini verirsen (resmin üzerine tıkladığında açılan) elbette isimlerini söylerim. Aslında yüklü programların gösterildiği resimlerde tüm yüklediğim programların isimleride var. Wallpaper da zeten kendi içinde vardı. Çok özür dilerim. Kendi içinde vardı diye yazdım ama hatırladım ki SD kartıma X1'deki tüm dosyalarımı atmıştım. Tabi otomatik olarak X1'in wallpaperları da gelmişti. Yani o wallpaper Xperia'nın wallpaper'ı. Birazdan hepsini photobucket'e atarım ordan alabilirsiniz. Unutmadan bu harici bir resmi wallpaper yaparken i9000 otomatik olarak resmi kesiyor. Keseceği yerleri siz belirleyebiliyorsunuz.
    Diğer saat ve hava durumu olan widget'in ismi: Widget ekle kısmında Weather & Flip Clock, Weather Large, Weather Small, Weather Tiny olarak 4 tane ismi görünüyor. Programın ismi de "Weather Widget Forecast Addon"

Yön tuşları için "?123" tuşuna uzun basınız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba

Bende 1 haftaya yakındır Galaxy S kullnıyorum.

İlk izlenmilerim;

*Malzeme kalitesini konusunda almadan önce pek umutlu değildim ama kullandıkça çok hoşuma gitmeye başladı. Hafifliği süper, hiç yük olmuyor boyutuna rağmen.
    *Müzik çalar çok iyi, ses biraz daha yüksek olsaydı fena olmazdı ama bu haldede iyi.
    *Ekran vs mükemml zaten

Sıkıntılarım;

*GPS, yukları yazılan değişiklieri yaptım ama GET POSITION TEST 1 uydu buldu sadece. Google Maps konumumu bulamıyor. Navigasyon uygulamasında da bağlanamıyor uydulara :( Bendeki telefondaki navigasyon uygulaması çok güzel gibi duruyor ama çalışmıyor:(

*Java üzerinden İş Bankasının Mobil Bankacılık programları çalışmıyor :( Cep Anahtar bile çalışsa yeterdi ama çalışmıyor :(

*Birde internet ayarlarını yaptığımda telefon devamlı bağlı gibi duruyor ve veri alışverişi yapıyor? Bunu kapatmak için APN yi silip devamlı yeniden kuruyorum bunun bir çaresi yokmu? Data bağlantısını kapatıp açacak? Acaba biryere girmsem bişe yapmsam veri alışverişi olmazmı?

Bu arada benim telefonum JM5, 16GB, ve Rusya sürümü...

dostum sadece apn ile ilgili soruna cevap verebilirim eğer arka planda internet tarayıcın vs. açıksa olabilir bu durum birde ayarlar hesaplar kısmında arka plan veriyi kapatman gerekiy yukarda e veya h harfinin yanında aşağılı üstü ok işareti varsa dediğin dogru ama yoksa normal

Apn'yi ben de sizin gibi yapiyorum. Kaldirip lazim oldugunda tektrar yukluyorum. Ayarlar-hesaplar kismindan kapatinca hala arka planda veri alisverisi olabilir diye uyari veriyor.Bir program gormustum Apn kontrolu yapiyormus. Kotam doldugu icin simdi Apn 'yi aktif etmek istemiyorum. 18'inden sonra yukleyip test edecegim.

APN'yi kontrol eden yazılımın adı ne acaba? Sizden önce ben deneyeyim. Ben ayarlar hesaplar kısmaından kapatmamştım yanı E H harflarini yanında her zaman oklar oluyor. Bari onu kapatyımda apn açık durdun.

GPS de bende aynı ayarları yaptım ama çalışmadı :( Kapatıp açmayı, ayarları yeniden gözden geçirmeyi deneyeyim bakalım sonuç ne olacak...

APN 'in adını değiştirerek devre dışı bırakan bir widget vardı.Sanırım ismi apndroid olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevzathayri

quote:

Bu arada az öceki mesajlarımı test için i9000'den atmıştım. Burada dikkatimi çeken en önemli şey klavyede yön tuşlarının olmaması. O yüzden parmakla nokta atışı yapıp yanlış yazdığım harflerin sağına gelip del tuşuna basmak zor geldi bana. 1-2 harf'i de düzeltemedim burdan düzelttim. Yani Notebook'tan. Klavyede yön tuşları olmasını nasıl sağlayabiliriz? Ne swype'de, ne Samsung tuş takımında ne de SlideIT'de görmedim. Home tuşu aynı zamanda Xperia X1'deki gibi lazer yön tuşuda olsaydı ne olurdu?

Ayrıca bir şeyi merak ettim. Mobil kullanıcılar mesaj yolladıklarında mesajın altında yazan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ibaresi bende niçin çıkmadı? Ana sayfada da online olan kullanıcılar kısmında bazı kullanıcıların isimlerinin yanında mobil işareti var. Bende niye çıkmadı? Yalnızca merak ettiğim için sordum.

NOT: lord__of_darkness biliyorsun mesaj gönderme hakkım yok. Hangi resimlerse bana linklerini verirsen (resmin üzerine tıkladığında açılan) elbette isimlerini söylerim. Aslında yüklü programların gösterildiği resimlerde tüm yüklediğim programların isimleride var. Wallpaper da zeten kendi içinde vardı. Çok özür dilerim. Kendi içinde vardı diye yazdım ama hatırladım ki SD kartıma X1'deki tüm dosyalarımı atmıştım. Tabi otomatik olarak X1'in wallpaperları da gelmişti. Yani o wallpaper Xperia'nın wallpaper'ı. Birazdan hepsini photobucket'e atarım ordan alabilirsiniz. Unutmadan bu harici bir resmi wallpaper yaparken i9000 otomatik olarak resmi kesiyor. Keseceği yerleri siz belirleyebiliyorsunuz.
    Diğer saat ve hava durumu olan widget'in ismi: Widget ekle kısmında Weather & Flip Clock, Weather Large, Weather Small, Weather Tiny olarak 4 tane ismi görünüyor. Programın ismi de "Weather Widget Forecast Addon"

Yön tuşları için "?123" tuşuna uzun basınız.

Çok teşekkür ederim. Uzun basınca özel tuşlar çıkıyormuş. Kes-kopyala-yapıştır-Metin (bunu anlamadım sonra deneyerek bulurum) yazı içinden bölüm seçme ve yön tuşları.

Edit:Denedim ve öğrendim. Metin normal klavyeye dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 16 Ağustos 2010; 21:54:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevzathayri

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba

Bende 1 haftaya yakındır Galaxy S kullnıyorum.

İlk izlenmilerim;

*Malzeme kalitesini konusunda almadan önce pek umutlu değildim ama kullandıkça çok hoşuma gitmeye başladı. Hafifliği süper, hiç yük olmuyor boyutuna rağmen.
    *Müzik çalar çok iyi, ses biraz daha yüksek olsaydı fena olmazdı ama bu haldede iyi.
    *Ekran vs mükemml zaten

Sıkıntılarım;

*GPS, yukları yazılan değişiklieri yaptım ama GET POSITION TEST 1 uydu buldu sadece. Google Maps konumumu bulamıyor. Navigasyon uygulamasında da bağlanamıyor uydulara :( Bendeki telefondaki navigasyon uygulaması çok güzel gibi duruyor ama çalışmıyor:(

*Java üzerinden İş Bankasının Mobil Bankacılık programları çalışmıyor :( Cep Anahtar bile çalışsa yeterdi ama çalışmıyor :(

*Birde internet ayarlarını yaptığımda telefon devamlı bağlı gibi duruyor ve veri alışverişi yapıyor? Bunu kapatmak için APN yi silip devamlı yeniden kuruyorum bunun bir çaresi yokmu? Data bağlantısını kapatıp açacak? Acaba biryere girmsem bişe yapmsam veri alışverişi olmazmı?

Bu arada benim telefonum JM5, 16GB, ve Rusya sürümü...

dostum sadece apn ile ilgili soruna cevap verebilirim eğer arka planda internet tarayıcın vs. açıksa olabilir bu durum birde ayarlar hesaplar kısmında arka plan veriyi kapatman gerekiy yukarda e veya h harfinin yanında aşağılı üstü ok işareti varsa dediğin dogru ama yoksa normal

Apn'yi ben de sizin gibi yapiyorum. Kaldirip lazim oldugunda tektrar yukluyorum. Ayarlar-hesaplar kismindan kapatinca hala arka planda veri alisverisi olabilir diye uyari veriyor.Bir program gormustum Apn kontrolu yapiyormus. Kotam doldugu icin simdi Apn 'yi aktif etmek istemiyorum. 18'inden sonra yukleyip test edecegim.

APN'yi kontrol eden yazılımın adı ne acaba? Sizden önce ben deneyeyim. Ben ayarlar hesaplar kısmaından kapatmamştım yanı E H harflarini yanında her zaman oklar oluyor. Bari onu kapatyımda apn açık durdun.

GPS de bende aynı ayarları yaptım ama çalışmadı :( Kapatıp açmayı, ayarları yeniden gözden geçirmeyi deneyeyim bakalım sonuç ne olacak...

APN 'in adını değiştirerek devre dışı bırakan bir widget vardı.Sanırım ismi apndroid olacaktı.

Evet ismi APNdroid. Market'te de mevcut.
  • sagy ve lord__of_darkness'a cevapları için teşekkür eder, telpadan aldığım bilgiyi burda paylaşmak isterim
    dikkat geliyor...

"Sn. hvsaracoglu,

I9000 cihazımızın Türkiye'ye giriş tarihi tam kesin olmamakla birlikte Eylül ayının başında olucak şekilde planlamaktadır. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde lansmanı yapılacaktır.

Saygılarımızla"

hadi bakalım "ertelemezlerse" az kalmış

• SİZCE

MOTOROLA DROID 2 Mİ

GALAKSY S Mİ
  • tr'de satılıyor 1250tl:
    http://www.indirimvitrini.com/Samsung-i9000-Galaxy-S-Cep-Telefonu,PR-52101.html

Nasıl bir yerdir bu indirimvitrini bilimyorum ama benim almaya niyetim var
  • arkadaslar dun aksam itibari ile flashlamayı yapmış bulunmaktayım.oncelikle su uyarıyı yapayım.ben windows 7 x64 kullanıcısyım ve flashlamayı bu işletim sistemi ile yaptım.tek dikkat edilmes igereken konu su:

odine sag tıklayıp ozellikler sekmesinden uyumluluk sekmesine geciyoruz.burda windows xp service pack 2 yi seciyoruz.com:7 added yazısını gormek lazım.(diger turlu 3 adet baglantı gozukuyor.bu kesşnlikle dikkat edilmesi gereken bişey).bu sekilde sorunsuzca flashlama yapılıyor.ben su an froyo beta yı deniyorum ama cok fazla lag var takılmalar olusuyor surekli.bir de pil tuketimi oldukca fazla.sanırım jm2 su an icin en stabil olanı.

jm5 ile jm2 arasında ki pil farkını kıayaslayabilecek arkadaslar varsa lutfen fikirlerini yazsınlar one gore bi karar vericem.

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanyılmaz12 -- 17 Ağustos 2010; 15:26:10 >
  • Arkadaşlar merhaba
    telefonu kullanan arkadaşlara bir kaç şey danışmak istiyorum. Telefonun malzeme kalitesini nasıl buldunuz. Ben bir haftadır kullanıyorum ve telefonun kasası elle sıkınca gıcırdamaya başladı. Kullanırken problem yaratmıyor ama yinede insanda malzemenin kalitesizliği hissi uyandırıyor. Sizde de telefonu sıkınca arka kapaktan bir tıkırtı geliyormu. Birde telefon ekranı için ekran koruyucu kullanıyormusunuz. Ben ekran testlerini izledim ve ekran çizilmelere karşı dayanıklı görünüyor. Yinede insan pek güvenemiyor. Sizce bir ekran koruyucu naylon takayımmı. Acaba bu ekran koruyucu naylonlar dokunmatik kullanımında (tıklama ve kaydırma, multitouch) bir problem veya ekran görüntü kalitesinde bir düşüşe neden oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxysdene

Arkadaşlar merhaba
    telefonu kullanan arkadaşlara bir kaç şey danışmak istiyorum. Telefonun malzeme kalitesini nasıl buldunuz. Ben bir haftadır kullanıyorum ve telefonun kasası elle sıkınca gıcırdamaya başladı. Kullanırken problem yaratmıyor ama yinede insanda malzemenin kalitesizliği hissi uyandırıyor. Sizde de telefonu sıkınca arka kapaktan bir tıkırtı geliyormu. Birde telefon ekranı için ekran koruyucu kullanıyormusunuz. Ben ekran testlerini izledim ve ekran çizilmelere karşı dayanıklı görünüyor. Yinede insan pek güvenemiyor. Sizce bir ekran koruyucu naylon takayımmı. Acaba bu ekran koruyucu naylonlar dokunmatik kullanımında (tıklama ve kaydırma, multitouch) bir problem veya ekran görüntü kalitesinde bir düşüşe neden oluyor mu?

Malzeme kalitesi aslında kişiden kişiye değişebilir. Bana yeterli gelen bir başkasına yetersiz gelebilir. Örneğin bu telefonun zaten bu kadar hafif olmasının nedeni de kullanılan malzeme değilmidir. Eğer çelik bir kafes ve kapak yapsalardı bu sefer de çok ağır bir telefon bu derdik . Bana yeterli geliyor.
    İkinci olarak telefonu niye sıkıyorsunuz, telefona bir gareziniz mi var ? Şaka bir tarafa bence sıkmamaya kendinizi alıştırın. Çünkü sonuçta gün geçtikçe elektronik kompenentler küçülüyor, boardlar inceliyor v.s. Sıka sika kendiniz problem yarattırabilirsiniz. Dediğiniz şeyi hiç denemedim bile.
    Ekran koruyucu kullanıyorum. Hiç rahatsız etmiyor. Evet videolarda v.s. telefon çok iyi ama ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlayayımda gerisi Allah'a kalmış. Ben orjinal SGS shield bulamadığım için bir arkadaşın IPAD shield'i değiştirmesi neticesinde ondan keserek yapıştırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 17 Ağustos 2010; 17:15:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galaxysdene

Arkadaşlar merhaba

Malzeme kalitesi aslında kişiden kişiye değişebilir. Bana yeterli gelen bir başkasına yetersiz gelebilir. Örneğin bu telefonun zaten bu kadar hafif olmasının nedeni de kullanılan malzeme değilmidir. Eğer çelik bir kafes ve kapak yapsalardı bu sefer de çok ağır bir telefon bu derdik . Bana yeterli geliyor.
    İkinci olarak telefonu niye sıkıyorsunuz, telefona bir gareziniz mi var ? Şaka bir tarafa bence sıkmamaya kendinizi alıştırın. Çünkü sonuçta gün geçtikçe elektronik kompenentler küçülüyor, boardlar inceliyor v.s. Sıka sika kendiniz problem yarattırabilirsiniz. Dediğiniz şeyi hiç denemedim bile.
    Ekran koruyucu kullanıyorum. Hiç rahatsız etmiyor. Evet videolarda v.s. telefon çok iyi ama ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlayayımda gerisi Allah'a kalmış. Ben orjinal SGS shield bulamadığım için bir arkadaşın IPAD shield'i değiştirmesi neticesinde ondan keserek yapıştırdım.

Sıkma dedikse taşı sıksam suyunu çırarırım türünde bir sıkma değil yani :) Günlük kullanımda telefonu eline alırken bile arka kapaktan bir gıcırdama gelebiliyor. Bundan söz etmiştim.
  • Jabra BT2035 model bir kulaklığım var, 3 hafta önce N95 için almıştım. Gayet güzel çalışıyorlardı, şimdi Galaxy S Jabra'yı görmüyor :( Biri Bluetooth 2.0, biri 3.0 olmasından dolayı mı ki :(
  • APN için markette birton uygulama varmış :) Hepsi denendi en sağlamı APNOnOff:) adından da belli olduğu üzre sadece on-off yapıyor. Bu arada kullandığım javanın güncellemesi çıkmış yükledim belki cep anahtara bi çare olur...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.