Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.976.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leventalpsal

quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Telpa'ya Attığım Mesaj Yanıtlandi.Ekim Ayi Gibi Piyasaya Süreceklermiş.

Ciddi olamazsın, olamazsın OLMAMALISIN !

espri yapıyor yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: xalit

quote:

quote:

espri yapıyor yaaa

telpa bu her şey beklenir. adamlar zaytung haberlerinden fırlamış gibiler.
  • quote:

quote:

quote:

espri yapıyor yaaa

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Ürünün net geliş tarihi belli olmamakla birlikte cihazın ekim ayı içerisinde satışta olması planlanmaktadır.

Samsung ve Telpa'yı tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Saygılarımızla.

Edit : Zaman = 16.08.2010 16:29

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldpassword -- 19 Ağustos 2010; 16:01:30 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

espri yapıyor yaaa

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Ürünün net geliş tarihi belli olmamakla birlikte cihazın ekim ayı içerisinde satışta olması planlanmaktadır.

Saygılarımızla.

• Bu arada profilodaki turkcell bayine sordum galaxy s kampanyanız başlıyormuş bilginiz var mı diye, GALAXY NEEE?? dedi sorduğum telefon satıcılarının %90'ının dediği gibi... İnsan biraz ilgili olur, hangi modeller geliyor azıcık bilir dimi yaw...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

espri yapıyor yaaa

Saygılarımızla.

I9000 model cihazımız büyük ihtimalle Eylül ayınının ilk haftasında satışa sunulacaktır. Bilginize.

Saygılarımızla,

Zaman : 18.08.2010 14:11

büyük ihtimal eylül yerine ekim yazmışlar yanlışlıkla.
  • En güçlü android Samsung GalaxyS, Turkcell avantajlarıyla geliyor
    Üstün donanım özellikleri ile dikkat çeken Samsung'un en yeni Android'i GalaxyS, Turkcell avantajlarıyla kullanıcılarla buluşuyor

Samsung Electronics'in yeni akıllı telefonu GalaxyS, Turkcell işbirliği ile Türkiye'de satışa çıkarılıyor.

Merakla beklenen GalaxyS, 4 inç Super AMOLED ekran, Android 2.1 Eclair işletim sistemi, 1GHz işlemci, HD video kayıt ve oynatma, micro SD ile 32GB'a kadar yükseltilebilen 8GB dahili hafıza ile kullanıcılara pazardaki en güçlü donanımı sunuyor. GalaxyS, Samsung Apps Uygulama Mağazası'ndan indirilebilen çok çeşitli uygulamalar ile akıllı telefon deneyimini bugüne kadar benzeri görülmemiş bir noktaya taşıyor.

Gelişmiş donanım özellikleri ve çarpıcı tasarımıyla dikkat çeken Samsung GalaxyS, Turkcell müşterilerine özel fırsatlarla sunuluyor. Faturalı hat sahibi Turkcell müşterileri Samsung GalaxyS'e, 89 TL x 24 ay veya 149 TL x 12 ay seçenekleriyle sahip olabiliyor. Ayrıca kontrattan faydalananlar 21:00-9:00 saatleri arası tüm Turkcell'lilerle ücretsiz konuşma ve mesajlaşma ile 1GB internet paketi kullanma fırsatından yararlanabiliyor. İsteyen Turkcell müşterileri ise Samsung GalaxyS'e 1.475 TL peşin fiyatına sahip olabiliyor.

Turkcell işbirliği ile gerçekleştirilecek Samsung GalaxyS kampanyası, Eylül ayının ilk haftasında başlayacak.

Diğer konuda fiyatını 1499 diye tahmin etmiştim hatta 1449-1499 arası diye diretmiştim:) Bazı arkadaşlar almanya fiyatlarını karşılaştırıp 1100 lira civarı diye öngörmüşlerdi. Sonç 1475Lira 8GB :( Bu durumda 1000 liraya 16GB alarak iyi etmiş oldum. İsteyene alıp ufak bir karla satabilirim :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

quote:

Orijinalden alıntı: naces

Ne amacla kies kullanmak istediginizi bilmiyorum tabi kullaniciya
    gore degisir rehber yedekleme yada video editleme.vs ancak benim acimdan kullanilabilir yonu yok w7 kullaniyorum ve sorunsuz goruyor ancak ben kies kullanmadigim icin zeten hep usb hata ayiklama modunda bagliyorum
    daha oncede belirttigim gibi yazilim surumuyle alakali JF surumlerde bu sorun var ancak JM surumlerde bu sorunyok
    yabanci kaynakli forumlarida inceleyin hatta yardimnisteyin size sorucaklari ilk sey yazilim surumunuz jf ile basliyan yazilimi yazdiginizda size direk debrand yapma sayfasinin linkini verirler yani cihazinin yazilimini guncelle diye

İyi forumlar

Benim yazılım sürümüm sizinde dediğiniz gibi JF5:( Bu durumda eve döndüğümde yazılımı JM5 yapayım bari. Birde benim sanal klavyemde türkçe karakterler malesef yok:( Sürüm değiştirmemde türkçe harflere kavuşurmuyum? Benim telefonum rus sürümü ve bazı yerleri hala rusça...

Birde bu debrand yapma işlemi nasıl yapılıyor? Detaylı anlatan bir klavuz mevcutmu? Ayrıca garanti durumu nasıl etkileniyor bundan? Ben oynanmış-değiştirilmiş bir sürüm kurmak istemiyorum...

Debrand olayına baktım. Sorunumu çözümünü getirecekse yapacağım. Ben dediğiniz gibi bir uyarıya raslayamadım ama ?

SlideIt diye bir program var. Türkçe klavye bu program yardımıyla yapılıyor. Swype'yi de destekliyor. Ayrıca klavye'nin hemen üstünde bir tuşa basarak klavye dilleri arasında geçiş yapabiliyorsun. Ancak program 2 parça. Önce ana yazılımı indiriyorsun sonra türkçe dili.
    Benim telefon da açıldığında Rusça idi (çünkü JM5 Ruslar için yapılmış_CSC dosyası Rusça) ama Türkçe yaptıktan sonra o kitaplık programı hariç hiçbir yerde Rusça'ya rastlamadım. Titanium Backup ile de o kitaplık programını kaldırdım. Şu anda tek bir Kril harfi bile telefonda yok (en azından benim gezdiğim gördüğüm yerlerde.
    Sahi debrand ne ya? Bir bakalım!

Aynen bendede rusça kitaplık programı var dediğinizi indirecem ve kitaplık programını kaldırcam. Slideit i indirdim kurdum ama türkçe klavye gelmedi türkçe dili naısl kuruyoruz? GPS sorunumu aştım şimdilik terk derdim (iş bankası nabkacılık programları hariç) KIES

Sizde kıes durumu nedir? Telefonu bilgisayarınız tanıyormu? Benim evdeki masaüstü bilgisayarım tanımıştı bayağıda kullanmıştım ama şimdi yok ne yaptıysam (notebooka format dahil) notebookuma tanıtamıyorum

Ekleme: Titanium Backup'ı yükledim ama ''this application will not work please verify that your ROM is rooted and includes BusyBox and try again'' diye hata veriyor. BusyBox içeren bir rom lazımmış ne alaka ben bişe anlamadım şimdi... Ayrıca ismi hiç program kaldırma programına benzemiyor?
  • titanyum backup 'ta istediginizi yapmak için cihazı ROOT yani cihaza admin kullanıcı olmanız gerekli

iyi forumlar
  • quote:

titanyum backup 'ta istediginizi yapmak için cihazı ROOT yani cihaza admin kullanıcı olmanız gerekli

iyi forumlar

Nasıl olacaz o dediğinizi? Admin değilmiyim şimdi ben anlamadım...
  • quote:

quote:

titanyum backup 'ta istediginizi yapmak için cihazı ROOT yani cihaza admin kullanıcı olmanız gerekli

iyi forumlar

2 yontemi var biri burda konu basında anlatılıyor
    digeri size dün verdigim sitede ben cepking teki yntemle yaptım 2 side kolay bu veya o fark etmez
    yapılan işlemden sonra
    menüde supeuser diye bir program cıkacak olmuş demektir

iyi forumlar
  • bu arada arkadaşlar birşey farketdim banamıı öyle geldi bilmem ama sygic programıınıı kurdum gayet güzel yerimi tespit ediyor tabi daha önce konunun başıındaki ayarlarııda yapmıştıım .. ama kendi navigasyon programıınıı açtııgıımda saçmalııyor bi orda bi burda gösteriyor fakat sygicde tam yeimi gösteriyor

mesela: rota çizdim caddeye çııkmama 15 metre 10 metre diye geri saymaya başşladıı tam caddeye çıktığım yerde 0 metre yazııyor yani doğru tespit ... fakat maps programıında çok acayip birşşeyler dönüyor bi orda bi burda gösteriyor şimdide ndrive kuruyorum sygic programıından ses çııkmııyor

bu arada cep k*i*n*g forumuna yönetimine ve naces abimize teşekkür ediyorum birçok şeyi ordan ve yabancı forumlardan öğreniyorum ve cep king forumunu hepinize tavsiye ediyorum

kingdeki * ları kaldırınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord__of_darkness -- 19 Ağustos 2010; 23:58:07 >
  •  ===>  SAMSUNG GALAXY S  ANA KONU  <===

şşu kıılııfa resmen aşık oldum yaa
  • Harika kılıflar ne kadarmış fiyatları (bizde de bi huy oldu neyi beğensek önce fiyatını sorar olduk :D)
  • merhaba arkadaşlar,

bluetooth ile ilgili bir sorunum var.bir bluetooth cihazı alıp pcye bağladım.Galaxyde bt yi açınca 118 saniye görğnğr diyor bu nedir?bir türlü telefondan pcye aktarım yapamadım.
  • quote:

quote:

quote:

iyi forumlar

2 yontemi var biri burda konu basında anlatılıyor
    digeri size dün verdigim sitede ben cepking teki yntemle yaptım 2 side kolay bu veya o fark etmez
    yapılan işlemden sonra
    menüde supeuser diye bir program cıkacak olmuş demektir

iyi forumlar

Konu başına bakıp deneyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord__of_darkness

bu arada arkadaşlar birşey farketdim banamıı öyle geldi bilmem ama sygic programıınıı kurdum gayet güzel yerimi tespit ediyor tabi daha önce konunun başıındaki ayarlarııda yapmıştıım .. ama kendi navigasyon programıınıı açtııgıımda saçmalııyor bi orda bi burda gösteriyor fakat sygicde tam yeimi gösteriyor

mesela: rota çizdim caddeye çııkmama 15 metre 10 metre diye geri saymaya başşladıı tam caddeye çıktığım yerde 0 metre yazııyor yani doğru tespit ... fakat maps programıında çok acayip birşşeyler dönüyor bi orda bi burda gösteriyor şimdide ndrive kuruyorum sygic programıından ses çııkmııyor

bu arada cepking forumuna yönetimine ve naces abimize teşekkür ediyorum birçok şeyi ordan ve yabancı forumlardan öğreniyorum ve cep ****nu hepinize tavsiye ediyorum

Heryeri takip edemiyoruz :) Kullandıklarınızı burda paylaşınki bizde deneyelim... sygic deneyeceğim hemen:)

Ekleme: Nerden bulcaz sygic'i? Markette arama yaptım bulunamadı??????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 19 Ağustos 2010; 23:08:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: last2128

Harika kılıflar ne kadarmış fiyatları (bizde de bi huy oldu neyi beğensek önce fiyatını sorar olduk :D)

40 dolara ebayde satılıyor
  • quote:

quote:

Harika kılıflar ne kadarmış fiyatları (bizde de bi huy oldu neyi beğensek önce fiyatını sorar olduk :D)

Ekleme: Nerden bulcaz sygic'i? Markette arama yaptım bulunamadı??????????
  • quote:

quote:

40 $ çok değil ama o kılıflar hiç güzel değil bence....

===>  SAMSUNG GALAXY S  ANA KONU  <===

Şöle bişe olacak ki alacan...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.