Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY S ANA KONU <=== (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.793
Cevap
44
Favori
1.976.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tükiyede satış fiyatı 1500 diyorlar bu telefon bana git gide uzaklaşıyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord__of_darkness

quote:

Orijinalden alıntı: last2128

Harika kılıflar ne kadarmış fiyatları (bizde de bi huy oldu neyi beğensek önce fiyatını sorar olduk :D)

40 dolara ebayde satılıyor

Birde ilk mesajda root işlemi için gerekli programın ismine indirmek için tıkladım ama inmedi... ***** olan yeri tahmin etmek gerekiyor ama olmadı:) r*a*p... değil heralde.?
  • beyaz olan kılıf güzele benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord__of_darkness

bu arada arkadaşlar birşey farketdim banamıı öyle geldi bilmem ama sygic programıınıı kurdum gayet güzel yerimi tespit ediyor tabi daha önce konunun başıındaki ayarlarııda yapmıştıım .. ama kendi navigasyon programıınıı açtııgıımda saçmalııyor bi orda bi burda gösteriyor fakat sygicde tam yeimi gösteriyor

mesela: rota çizdim caddeye çııkmama 15 metre 10 metre diye geri saymaya başşladıı tam caddeye çıktığım yerde 0 metre yazııyor yani doğru tespit ... fakat maps programıında çok acayip birşşeyler dönüyor bi orda bi burda gösteriyor şimdide ndrive kuruyorum sygic programıından ses çııkmııyor

bu arada cep k*i*n*g forumuna yönetimine ve naces abimize teşekkür ediyorum birçok şeyi ordan ve yabancı forumlardan öğreniyorum ve cep ****nu hepinize tavsiye ediyorum

kingdeki * ları kaldırınız..

Sen cevap verene kadar ben öğrendim sygic nedir :) Onu denemedim ben direk ndrive kurdum. Program güzel kurulumda felan sorun yok. Ama programı açtığımda GP uydusu bulmasını bekliyorum bekliyorum bekliyorum... Yok bulmuyor :( GPS de sorun mu var diye *#*#1472365#*#* kısa yolundan GPS test yaptığımda kısa sürede 5 uydu bulabiliyor ama ndrive da bişe bulamadı :(
  • arkadaşlar bnde galaxy s çıkar çıkmaz alcam. öncelerde ipod touch için kılıf getirtmiştik. şimdide bu kılıftan isteyen çok olursa toplanıp 15-20 li gruplar halinde getirtebileceğimizi düşünüyorum. herkes düşünsün, isteyen arkadaşlarla önceden bu konudan haberleşiriz gerekirsede yeni bi konu açarız.
  • Samsung Mobile Türkiyeden aldığımız bir haberle yayınımıza ara veriyoruz. Galaxy S resmi olarak önce sadece Turkcell kampanyasıyla resmi olarak piyasaya çıkacak. Ve bu da eylül ilk haftasında olacak (bunu biliyoruz zaten) Yani Telpa garantili alayım ama Turkcell'den almayım, başka yerler (teknosa, mediamarkt...) daha ucuza satar diyorsanız biraz daha beklemeniz gerekecek. Biraz'ın ne kadar olduğu tabiki belirsiz.
  • Hakeder mi haketmez mi bilmem ama ben bir telefona asla 1500 ira vermemister iphone 4 olsun, ister galaxy s olsun...bir telefon için verilen 1500 tl demek parayı sokağa atmak demektir benim için...bende galaxy s sahibiyim ama almanyada sözleşmeli alınca bedavadan da öte olabiliyor...2 tane sim kart aldım, her birinde ayda 100 dk konuşma ve 100 tane sms veriliyor, ve herbiri için ayda 10 euro yani ayda 20 euro ödeniyor...24 ay boyunca ödeyeceğim para 480 euro ki bunun içine dahil dakikaları ve sms leri siz düşünün artık...ha sim kartlardan birinide zaten nişanlıma verdim...
  • arkadaslar ne yaptıysam olmadı bi care lutfen.telefonun kendi muzik caları telefondaki butun sarkıları buluyor.yani alakasız olanları da.ornek olarak bi oyunda 200 adet ses var hepsini calma listesine eklmeiş bu cok rahatsız edici bi durum.baska playerlar ile bu sorun cozuluyor cunku onlarda bi dosya belirtiyosun ve sadece o klasordeki sesleri ekliyor calma listesine ama o da bu sefer ses efektlerinden yoksun.yani telefonun kendi player ı gibi kaliteli ses gelmiyor.

bu konuda yardımcı olacak arkadas varsa cok sevinirim.saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Hakeder mi haketmez mi bilmem ama ben bir telefona asla 1500 ira vermemister iphone 4 olsun, ister galaxy s olsun...bir telefon için verilen 1500 tl demek parayı sokağa atmak demektir benim için...bende galaxy s sahibiyim ama almanyada sözleşmeli alınca bedavadan da öte olabiliyor...2 tane sim kart aldım, her birinde ayda 100 dk konuşma ve 100 tane sms veriliyor, ve herbiri için ayda 10 euro yani ayda 20 euro ödeniyor...24 ay boyunca ödeyeceğim para 480 euro ki bunun içine dahil dakikaları ve sms leri siz düşünün artık...ha sim kartlardan birinide zaten nişanlıma verdim...

İşte bizde neden yapılmazki böyle kampanyalar, galaxy nın kontratlı fiyatıda aynı ya geliyo kontratsızıda çok zeki operatörlerimiz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanMaths -- 20 Ağustos 2010; 18:50:45 >
  • samsung android market çıkarmış bu programı yükledim wirelles bağlantısı kurulu olarak programı açıyorum program açıldığı anda wirelles kapanıyor programı yüklerken izinlerde wirelles ayarını değiştirme var onu kapatabilirsem sorun olmıyıcak yardım ederseniz sevinirim.
    http://yukle.samsungmobile.com.tr/android/ programı burdan yükleyebiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanyılmaz12

arkadaslar ne yaptıysam olmadı bi care lutfen.telefonun kendi muzik caları telefondaki butun sarkıları buluyor.yani alakasız olanları da.ornek olarak bi oyunda 200 adet ses var hepsini calma listesine eklmeiş bu cok rahatsız edici bi durum.baska playerlar ile bu sorun cozuluyor cunku onlarda bi dosya belirtiyosun ve sadece o klasordeki sesleri ekliyor calma listesine ama o da bu sefer ses efektlerinden yoksun.yani telefonun kendi player ı gibi kaliteli ses gelmiyor.

???
  • quote:

arkadaslar ne yaptıysam olmadı bi care lutfen.telefonun kendi muzik caları telefondaki butun sarkıları buluyor.yani alakasız olanları da.ornek olarak bi oyunda 200 adet ses var hepsini calma listesine eklmeiş bu cok rahatsız edici bi durum.baska playerlar ile bu sorun cozuluyor cunku onlarda bi dosya belirtiyosun ve sadece o klasordeki sesleri ekliyor calma listesine ama o da bu sefer ses efektlerinden yoksun.yani telefonun kendi player ı gibi kaliteli ses gelmiyor.

Ben oyun kurmadım hiç ama benim listemdede filmler felan var yani aynı durum bendede var ve çözüme dair bir fikrim yok. Baktım bayağı ama bişe bulamadım bulan olursa süper olur...

Bu arada navigasyon için nDrive programı süper, yükledim sesli ve türkçe olarak yol göstermekte, türkiye haritasıda var. Yükleme detaylarını burdan veremem c*e*p*k*i*n*g forumdan bakabilirsiniz;)

Bu arada APN açıp kapatmak için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Ben APN On/Off kullnıyordum ama memnun değilim. yaızlım APN yi uzun süre kapalı tuttuktan sonra açtığımda, 3G işareti felan geliyor ama APN yi silip yeniden kurmdan internete bağlanamıyorum...
  • cevabı bıldum :)) hangi klasordeki sarkıların eklenmesini istemeiyorsak o klasorun icine .nomedia klasoru olusturuyoruz.o klasorun icindeki medialar sarkı listesine eklenmiyor.
  • quote:

cevabı bıldum :)) hangi klasordeki sarkıların eklenmesini istemeiyorsak o klasorun icine .nomedia klasoru olusturuyoruz.o klasorun icindeki medialar sarkı listesine eklenmiyor.

Güzel çözüm ;)
  • Merhaba arkadaslar
    yardimci olacak arkadasimiz varmi acaba?
    quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

merhaba arkadaşlar
    bluetooth ile ilgili bir sorunum var.bir bluetooth cihazı alıp pcye bağladım.Galaxyde bt yi açınca 118 saniye görğnğr diyor bu nedir?bir türlü telefondan pcye aktarım yapamadım.
  • telefondan gorunure tıklayın 120 saniye boyunce tel gorunur olur.pc de aygıt ekle deyin ve ekleyin.sonrasında otomatikmen bulur cep telefonunu...
  • Günlerdir KIES sorunundan bahsediyorum. Bugun XP yüklü farklı bir bilgisayara önce kıes kurdum sonra telefonu bağladım. Hiçbir sorun yok ? Bu sorunun sürümle felan ilgisi yok neyle ilgisi var onu bende anlayamadım gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarperkaya

samsung android market çıkarmış bu programı yükledim wirelles bağlantısı kurulu olarak programı açıyorum program açıldığı anda wirelles kapanıyor programı yüklerken izinlerde wirelles ayarını değiştirme var onu kapatabilirsem sorun olmıyıcak yardım ederseniz sevinirim.

kimse denemedimi galaxy s te :D bi yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Günlerdir KIES sorunundan bahsediyorum. Bugun XP yüklü farklı bir bilgisayara önce kıes kurdum sonra telefonu bağladım. Hiçbir sorun yok ? Bu sorunun sürümle felan ilgisi yok neyle ilgisi var onu bende anlayamadım gitti...

benim anlatmaya çaliştıgım hep şu
    kies sürümleri w7 de sorun cıkarıyor bunu vietnam forumlarından tutun alman forumlarına kadar inceleyin hepsinde var
    hatta w7 ilk cıktıgında nokia cihazlar pcsuiti kullanamıyordu bu ve benzeri sorunlarda nokia sonra halletti
    dikkat edin vista yada xp kullananlarda sorun varmı vardır ama bukadar sıklıkta degil bazı eksik eklentilerden kaynaklanır
    samsung bunu cihaz sürüm güncellemeleriyle halletti o sizin görmüyo dediginiz pcye yazılım güncellemesi yapıp deneyin bakalım görücekmi
    kies suan yeni güncelleme yayınladı
  • quote:

quote:

samsung android market çıkarmış bu programı yükledim wirelles bağlantısı kurulu olarak programı açıyorum program açıldığı anda wirelles kapanıyor programı yüklerken izinlerde wirelles ayarını değiştirme var onu kapatabilirsem sorun olmıyıcak yardım ederseniz sevinirim.

kimse denemedimi galaxy s te :D bi yardım

ücretli uygulamalar galiba market yetiyor aslında buna gerek olucagını sanmam ayrıca
    blap ve market acces programlarıyla crack uygulamadan tut ücretli uygulamaya kadar bulabiliyorsun onları tam olarak inceleyemedim
    yoksa bunuda denerdim paylaşima tesekkür
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.