Şimdi Ara

Samsung Galaxy S (GT-I9000) sorunları ve arızaları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
3
Favori
157.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    telefonumu düşürdüm ve ekranın sol üst bölümünde bir sararma oldu.Daha önce başına gelenler varsa yardımcı olabilir mi? Nasıl düzeltilebilir ve çok masraflı olur mu?
    teşekkürler..
  • arkadaşlar usb hata ayıklama modu kapalı, cihazda tüm ayarlar normal. hatta hard format bile attım. ama kies in hiçbir sürümü ile kiese bağlanamıyorum. son sürümü yükledim güncelledim yine aynı. odin diye birşey geçiyor, ama onuda bulamadım. neden yapar, nasıl bağlayıp telefonumu güncelleyebilirim?
  • bilgisayarının bölge ayarlarının olduğu yerden ayarları konumu abd yap tarih kısmıda ingilizce olsun öyle bir dene bende aynı sorun vardı düzeldi
  • gti 9000 benin tel, arnavutluktan geldi internet paketi alıdım tel üzerinden bilgisayara bağlandım bir kaç kez daha sonra tel donmaya başladı fabrika ayarlarına döndüm tekrar interneti aktif ettim şimdide telefon kendi kendine kapanıyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbt_44 -- 1 Mayıs 2012; 10:56:06 >
  • arkadaşlar i9000 aldımda rehberim telefonda kayıtlı ama yedeğini alamadım kies tam 2 saattir yedek olusturulurken cihazın baglantısını kesmeyin yazıyor yedek bir türlü alınmadı yaa kafayı yiyecem surum yukseltemiyorum yardımm lütfennn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar3467

arkadaşlar i9000 aldımda rehberim telefonda kayıtlı ama yedeğini alamadım kies tam 2 saattir yedek olusturulurken cihazın baglantısını kesmeyin yazıyor yedek bir türlü alınmadı yaa kafayı yiyecem surum yukseltemiyorum yardımm lütfennn

Bu forumda kaç kişi KIES kullanıyor diye sorsam bir elin parmaklarını geçmez. Siz KIES yerine rehberinizi SD Kartınıza yedekleyin. Rehbere girip menüyü açarak İçe aktar/Dışa aktar seçeneği ile SD karta çıkar işlemini yapın. Rehberiniz kartınıza yedeklenecektir. Daha sonra da bu yedeği yine aynı yerden SD karttan al işlemi ile geri yükleyebilirsiniz. Ayrıca isterseniz yine aynı yedeği Gmail hesabınıza aktarabilir ve bundan sonra Gmail'den kullanarak yedekleme ihtiyacı duymazsınız. Her telefonu sıfırladığınızda yada Rom yüklediğinizde Gmail'den otomatik olarak geri yüklenir. Daha fazla ayrıntı isterseniz, forumda oldukça ayrıntılı olarak anlatıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 17 Mayıs 2012; 19:53:03 >

• Slm benim bu işlemleri yapacak zamanım yok bu rom atma ve gerekli uygulamaları istanbulda kurdurmak istiyorum. Bu konuda istanbulda bildiğiniz bir servis varmı acep ??
  • Madem paralı yapan yer yok ozaman hayrına yapan varsa banada yardımcı olun ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymutlu

Madem paralı yapan yer yok ozaman hayrına yapan varsa banada yardımcı olun ??

Olay zaman olayı değil. Telefona bir Rom atmanız 5dk, uygulamalarınızı (hadi yüzlerce uygulama olsun) yeniden kurmanız ve ayarlamanız taş çatlasın 1 saat dersek bahanenizin bir anlamı olmadığı ortaya çıkıyor. Siz öğrenmeye üşeniyorsunuz. Yanlış anlamayın tabiki sizi suçlamıyorum. Bir ampül yada priz değiştirmek te çok basit bir iştir ama herkes yapamaz, elektrikçi çağırır. Sizin yapmanız gereken de kendinize güveniniz yoksa bu işi bir telefoncuya yaptırmanız. Onu da böyle forumlardan aramak yerine sokağa çıkıp bir telefoncu gördüğünüzde içeri girerek sormanız daha mantıklı olur. Günümüzde Rom yükleyemeyen bir telefoncu varsa kepengini kapatıp gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 6 Haziran 2012; 14:31:36 >

• saolasın
  • SELAMLAR birşey soracağım . elimde samsung galaxy s mevcut. telefonumu şarj ediyorum %74 e geliyor ve bir anda full %100 şarj gösteriyor ve telefon fena derecede sıcaktan yanıyor kulak dayama bölümü. onun dışında birisini arayıyorum mesela bir anda ekran gidiyor görüşmeyi yapıyorum görüşmeyi kapattıqım (Kİ BEN KAPATAMIYORUM KARŞI TARAFIN KAPATMASI LAZIM ÇÜNKÜ EKRAN YOK) bitirdiqimde ise ekran qelmiyor kilit açma duşuna basıyorum sadece alttaki geri ve ayarlar ışıqı yanıyor ekran gelmiyor düzeltmek içinse şarj a takıyorum ekran geliyor düzeliyor. sizce sorun nedir. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrec6

SELAMLAR birşey soracağım . elimde samsung galaxy s mevcut. telefonumu şarj ediyorum %74 e geliyor ve bir anda full %100 şarj gösteriyor ve telefon fena derecede sıcaktan yanıyor kulak dayama bölümü. onun dışında birisini arayıyorum mesela bir anda ekran gidiyor görüşmeyi yapıyorum görüşmeyi kapattıqım (Kİ BEN KAPATAMIYORUM KARŞI TARAFIN KAPATMASI LAZIM ÇÜNKÜ EKRAN YOK) bitirdiqimde ise ekran qelmiyor kilit açma duşuna basıyorum sadece alttaki geri ve ayarlar ışıqı yanıyor ekran gelmiyor düzeltmek içinse şarj a takıyorum ekran geliyor düzeliyor. sizce sorun nedir. ?

Donanımsal bir sorun da olabilir, yazılımsal bir sorun da. Siz sadece yazılımsal olarak müdahale edebilirsiniz. Yeni bir Rom yükleyin. Bu konuda, forumda yeterince bilgi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

SELAMLAR birşey soracağım . elimde samsung galaxy s mevcut. telefonumu şarj ediyorum %74 e geliyor ve bir anda full %100 şarj gösteriyor ve telefon fena derecede sıcaktan yanıyor kulak dayama bölümü. onun dışında birisini arayıyorum mesela bir anda ekran gidiyor görüşmeyi yapıyorum görüşmeyi kapattıqım (Kİ BEN KAPATAMIYORUM KARŞI TARAFIN KAPATMASI LAZIM ÇÜNKÜ EKRAN YOK) bitirdiqimde ise ekran qelmiyor kilit açma duşuna basıyorum sadece alttaki geri ve ayarlar ışıqı yanıyor ekran gelmiyor düzeltmek içinse şarj a takıyorum ekran geliyor düzeliyor. sizce sorun nedir. ?

Donanımsal bir sorun da olabilir, yazılımsal bir sorun da. Siz sadece yazılımsal olarak müdahale edebilirsiniz. Yeni bir Rom yükleyin. Bu konuda, forumda yeterince bilgi var.

Yeni rom derken bana rica eder isem yeni versiyon yükseltmem için ilgili bir link vermeniz mümkünmüdür acaba ? çok sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Yeni rom derken bana rica eder isem yeni versiyon yükseltmem için ilgili bir link vermeniz mümkünmüdür acaba ? çok sevinirim.

Bunun için ister imzamdaki linklere bakabilir, ister androidturkiye org veya cepking forumlarına bakabilirsiniz. Videolu, resimli her türlü anlatımlar mevcut. Google amcaya da sorarsanız bizim zamanımızdaki gibi birkaç tane yabancı link değil, yüzbinlerce link gelecektir.

• Baslarda yoktu ama su an benim telefonla ilgili bir problemim var. Ana sayfadayken mesajlara tıkladıımda once acılıyor fakat bir saniye kadar sonra tekrar ana ekrana donuyor bir kac denemeden sonra anca acılıyor. Ne yapmalıyım. Simdiden cok tesekkurler...
  • ürün bilgisi
    4.0.4
    ana bant:xxjvt
    CM9

Arkadaşlar romu yeni yükledim çok da memnunum fakat telefon kendine kendine kapanmaya başladı sorun nedir acaba başka bir roma mı geçmeliyim ? Bir de ölüm uykusu denen bir sorun varmış samsunglarda olabilir mi acaba? Kafayı yicem sürekli kapanıp duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: caliculaa

Baslarda yoktu ama su an benim telefonla ilgili bir problemim var. Ana sayfadayken mesajlara tıkladıımda once acılıyor fakat bir saniye kadar sonra tekrar ana ekrana donuyor bir kac denemeden sonra anca acılıyor. Ne yapmalıyım. Simdiden cok tesekkurler...

Yedeklerinizi alıp Wipe işlemlerini yapmanız belki sorununuzu çözebilir. Genelde datadata partisyonu dolmaya başladığında yapmaya başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hümanistürk

ürün bilgisi
    4.0.4
    ana bant:xxjvt
    CM9

Arkadaşlar romu yeni yükledim çok da memnunum fakat telefon kendine kendine kapanmaya başladı sorun nedir acaba başka bir roma mı geçmeliyim ? Bir de ölüm uykusu denen bir sorun varmış samsunglarda olabilir mi acaba? Kafayı yicem sürekli kapanıp duruyor

Telefon kendi kendine kapanmaya başladıysa demek ki Rom'dan memnun olmamanız gerekiyor.
    Şaka bir yana başka bir Rom denemeniz gerekir. Donanımsal olarak bu tip bir arıza pek duymadım.
    Ayrıca 2 senedir bu telefonu kullanıyorum ve ölüm uykusu diye bir sorun duymadım. Bu pili daha fazla kullanmaya yönelik bir özellik olarak bazı custom Rom'larda eklenebiliyor onu biliyorum.

• Arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var. Sahibinden sitesinden ikinci el S2 aldım. Kutusunun arkasında gördüğüm kadarıyla G modeli olduğu yazmıyordu. Yine de kesin olarak emin olmak için ürün bana geldiğinde ne yapmalıyım, G modeli olup olmadığını nasıl anlayabilirim kesin olarak? Bazen kutusunda başka, pilinde başka yazıyormuş galiba bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inv21

Arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var. Sahibinden sitesinden ikinci el S2 aldım. Kutusunun arkasında gördüğüm kadarıyla G modeli olduğu yazmıyordu. Yine de kesin olarak emin olmak için ürün bana geldiğinde ne yapmalıyım, G modeli olup olmadığını nasıl anlayabilirim kesin olarak? Bazen kutusunda başka, pilinde başka yazıyormuş galiba bir de.

Modelden önce *#06# ile IMEI'nin doğru olup olmadığını kontrol edin.
    Pili çıkarınca altta IMEI numarasının yazdığı etikette modeli de yazar.
    Cihaz açılınca da *#1234# ile Rom versiyonlarını görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.