Şimdi Ara

Samsung Galaxy S I9000 için Froyo 2.2 JPC güncellemesi çıktı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
20.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAzilimsal sorunlar kardeş ...bitmiyor bir türlü ..
  • BU arada sansin varsa hic durma iphone al...
    Şuraya bak yeni yazılım geldi üsteki yazımı editleyemedim bu seferde mobil sürümde işlem paneline girmiyor telefon birşey i yapıp diğerlerini bozmasalar daha iyi olucak...
    Mesela fringde goruntu ters döndü karşıya ses gitmiyor
    Flash player var ama kullanamadikdan sonra ne anlami var..aciyorum bi video titreyip titreyip tarayici kapaniyor...bitmez bu sorunlar.dahasida var yazmicam daha..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

http://yfrog.com/jysc20100831013520p
    Bendeki bu şekilde,bundan sonrası için öneri var mı?

Yeniden yüklemeyi denedinizmi? Bir de naces hoca cepking'te dosyayı vermiş galiba. ODIN ile yazabilmek için. Bakma fırsatım olmadı.

Gece dayanamadım,cepking'den dosyayı aldım,PIT dosyası ve yeni odin içinde denmiş,fakat çıkmadı.Xda 'dakiler direk PIT kullanmadan tek bir .tar dosyasdı vermişler ve yüklemişler,fakat erken yüklemeyin,geri dönülmez olarak f/w update'inden sonra Kies ile güncelleme yapamayabilisiniz demişler,ama yükledim,oldu.Ama bu versiyonda sorunlar varsa geri dönüş olabilir mi bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 31 Ağustos 2010; 11:45:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rechennes

BU arada sansin varsa hic durma iphone al...
    Şuraya bak yeni yazılım geldi üsteki yazımı editleyemedim bu seferde mobil sürümde işlem paneline girmiyor telefon birşey i yapıp diğerlerini bozmasalar daha iyi olucak...
    Flash player var ama kullanamadikdan sonra ne anlami var..aciyorum bi video titreyip titreyip tarayici kapaniyor...bitmez bu sorunlar.dahasida var yazmicam daha..

ortak son kararın mı geri vericem birazdan galaxy s 'i kutusuyla? diğer arkadaşlar da katılıyor mu bu görüşlere?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_76

arkadaşlar ben sorunumu şöyle anlatayım i7500 kurmaktan söz etmiyorum bende i9000 var fakat ses kısma+home+no tuşuan basıp download ediyorsunuz sanırım ben bu bölüme geçemiyorum yani telefon usb bağlıyorum tuşlara basıyorum usb device diyor ama driveri bulamıyorum tabi bu arada üzerindeki romuda silmiş olduk recovery modda şuan telefon kalas gibi kaldı elimde anlayacağınız benim gibi usb device hatası alan oldumu yada ekranda download çıkmayan arkadaş.?

yukardaki mesajınızda öyle yazdığınız için yazmıştım. Sanırım bir yanlış anlama var.

Ben download ekranına şöyle geçiyorum.
    Usb kabloyu çıkarıyorum. Kablo bağlı olmayacak.
    Telefonun pilini söküp 10sn kadar sonra takıyorum.
    Sol elimin baş parmağını Ses Kısma tuşuna basarken sağ elimin işaret ve orta parmağı telefonu alttan destekleyip baş parmağımı home tuşuna basıyorum. Yine Sol elimin işaret, yüzük ve serçe parmağı telefonu kenarlardan kavrarken orta parmağım ile power tuşuna basıyorum. Bu arada hiçbir parmağımı düğmelerden çekmiyorum. İçimden 10 sn kadar sayınca Downloading yazan ve üçgen içinde android resmi olan Download ekranı açılıyor ve parmaklarımı bırakıyorum. Daha sonra USB kabloyu takıyorum.
    Başka bir yöntemi varmıdır bilmiyorum. Bir ara yanlış firmware yüklemelerinde (captivate v.s. gibi modellerin) böyle durumlar olduğunu okumuştum. Onlarda kombinasyon farklı olduğundan falan bahsediliyordu. Bilemiyorum.

teşekkür ederim captivate gibi bir durum söz konusu denicem ama ingilizcem çok iyi değil ingilizcesi iyi olan biri bana yardımcı olabilirmi tuş kombinasyonları çok değişik bas bırak falan tut tutma gibi bişeyler yazmışlar ama iyi ingilizce bilmek lazım çözebilmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: xatixungur

quote:

ortak son kararın mı geri vericem birazdan galaxy s 'i kutusuyla? diğer arkadaşlar da katılıyor mu bu görüşlere?

kardeş sakın verme.o fiyata telefon çok iyi.ben açıkçası ilk aldığım gibi kullanırken bile hiç sıkıntı çekmedim.bu telin iphone dan fazlası var.üste para verip iphone 4 almak hiç mantıklı değil...

• http://cgi.ebay.com/New-Samsung-Galaxy-S-GT-I-9000-Black-Mesh-Cases-/130425720159?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1e5dfa8d5f#ht_4063wt_880

linkteki galaxy s için arka mesh kapak gelmiştir.sadece 1 adet vardır.son derece kalitelidir.Çin vs malı değildir.orijinal kore malıdır.Yanında iki adette yine kore malı kaliteli ekran koruyucu vardır. Kendim için getirttim bir tanede fazla getirttim.alınca gercekten kalitesine şaşırdım diyebilirim.burada getiren olsa sanırım 70 tl den aşagı vermez.Ben fazla kar amacı gütmediğimden sadece 35 tl ye veriyorum.Ürün elimdedir aynı gün kargolanabilecektir. Böylece samsung galaxy nin dokununca kırılacak hissi veren arka kapak rezaletinden kurtuldum.ayrıca cihaz çizilecek diyede derdim kalmadı.
    Tekrar söylim sadece 1 adet var acele eden bence karlı çıkar

• arkadaşlar, samsung cihazlarınıza firmware yükleme konusundahttp://twitter.com/SamFirmware takip edin. mesela galaxy S için 2.2 froyo yu yüklemeyin bekleyin demişler, daha beta demişler. sonra bu pahalı çöpe göndermeyin.

bende i7500 sahibiyim. ve evet samsung destek konusunda çok çok geri. i7500 ün 500 tl altına düşmesinin sebebide bu. muadili htc hero hala 1000 lira civarında mesela. ama donanım olarakta bir o kadar başarılı cihazlar olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

quote:

kardeş sakın verme.o fiyata telefon çok iyi.ben açıkçası ilk aldığım gibi kullanırken bile hiç sıkıntı çekmedim.bu telin iphone dan fazlası var.üste para verip iphone 4 almak hiç mantıklı değil...

yav kafam iyice karıştı. gps bozuk diyosunuz ,titreme kapanma kilitlenme muhabbetleri geçmeye başladı. ben galaxy s'i 990tl ye almıştım. hala yanıbaşımda açmadım. açarsam kullanıcam. ne yapsam ki..

• @xatixungur

Kafanın karışmasına gerek yok çok eşelersen ...çıkar afedersin.Bence elinde hazine var ama bozdurup harcayamıyorsun.Biz bulamıyoruz bu fiyatlara güvenilir olarak.Karar senin yinede...
  • Bence kıymayın,açın,kullnın.Şimdiye dek htc'nin 4 modelini smartphonunu,ilk çıktığında daha TR'e gelmemiş olan emekleme döneminin PDA'sı motorolayı..vs kullandı.Çocuklarımda da iphone var,bunu hiçbiri ile kıyaslayamam,ilk defa menulerin bu kadar hızlı olduğunu,ekranın çok net olduğunu gördüm.2.1 iken saqnki daha iyiydi,2.2 'de biraz takılma..vs.var gibi,ama bunlar çözülür.Akşama açıp kullanın derim.Son f/w içinse ben yapmış bulundum,acele ettim sanki,ama 2.2'e geçmeden de kimse duramıycak,sasece gecikecekler,kimse de 2.1 'de devam etmeyecek.Bu adamlar bu kadar sorunlu ise neden 2.2 yapsınlar ki,eksiklerini de güncelleyecekler.
    Güle güle kullanın.
  • bende iphone 3g vardı, i9000 aldım
    elbette iphone un süper özellikleri var
    ama herşey br yana dayatma bir yana
    özgürlük en önemlisi
    iphone un gıcıklıklarını anlatıyım
    destan olur,
    standart kullanıcı değilsen iphone dar gelir
    en basit today ekranı yok
    o gün hangi toplantılar var
    haberler
    havadurumu
    hepsini aynı anda görmen mümkün değil
    benimki 3g diye arka plan resmi değişmiyor bile
    3gs lerde değiştirebiliyorsun
    zaten itunes kadar aptal program görmedim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

quote:

yav kafam iyice karıştı. gps bozuk diyosunuz ,titreme kapanma kilitlenme muhabbetleri geçmeye başladı. ben galaxy s'i 990tl ye almıştım. hala yanıbaşımda açmadım. açarsam kullanıcam. ne yapsam ki..

• Şu an resmi olarak sürüm çıkmadı. Arkadaşın yaptığı bir şekilde mevcut olanı indirmenin yolunu bulup bizlerle paylaşmak. Yazılım sorunlu derken bunu da göz önünde bulundurun ve ona göre yorum yapın bence. 2.1 ile ilgili herhangi bir yazılım sorunu yaşamadım şimdiye kadar. Resmi 2.2 çıktığında da ona geçeceğim.

Yorumlarla insanları hatalı yönlendirmemek gerek. Kriterleri sunarak ona göre yazmakta fayda var. Burada yazılanlara göre insanlar hareket ediyor sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

Şu an resmi olarak sürüm çıkmadı. Arkadaşın yaptığı bir şekilde mevcut olanı indirmenin yolunu bulup bizlerle paylaşmak. Yazılım sorunlu derken bunu da göz önünde bulundurun ve ona göre yorum yapın bence. 2.1 ile ilgili herhangi bir yazılım sorunu yaşamadım şimdiye kadar. Resmi 2.2 çıktığında da ona geçeceğim.

Yorumlarla insanları hatalı yönlendirmemek gerek. Kriterleri sunarak ona göre yazmakta fayda var. Burada yazılanlara göre insanlar hareket ediyor sonuçta.

Evet çıkan sürümün de beta olduğu anlaşılıyor. 1.Mesaja da eklenmiştir.
    Açıkçası Samsung kendisi güncellemeyi yapınca Beta olduğunu tahmin edemedim. Bende şu ana kadar ilk yüklememdeki birkaç kilitlenme ve GPS dışında bir problem çıkmadı. Şimdilik başka bir firmware'e geçmeyi düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 31 Ağustos 2010; 20:16:00 >

• Arkadaşlar dün telefonumu odinle XDA dan bulduğum XFJM6 sürümüne güncelledim.(önceden XAJF3 vardı). Versiyon hala 2.1 Eclair ama en azından flash oynatma olayı mükemmel seviyede. GPS daha az sorunlu vs.

Daha iyi bir firmware bilen,deneyen var mı ?
  • quote:

quote:

Şu an resmi olarak sürüm çıkmadı. Arkadaşın yaptığı bir şekilde mevcut olanı indirmenin yolunu bulup bizlerle paylaşmak. Yazılım sorunlu derken bunu da göz önünde bulundurun ve ona göre yorum yapın bence. 2.1 ile ilgili herhangi bir yazılım sorunu yaşamadım şimdiye kadar. Resmi 2.2 çıktığında da ona geçeceğim.

Açıkçası Samsung kendisi güncellemeyi yapınca Beta olduğunu tahmin edemedim. Bende şu ana kadar ilk yüklememdeki birkaç kilitlenme ve GPS dışında bir problem çıkmadı. Şimdilik başka bir firmware'e geçmeyi düşünmüyorum.

chatin bu arada sana elestiri yapanlar icin soylemistim yazdiklarimi. Uzerine alinma lutfen :) Cabani takdir ettigim icin dayanamadim bunca cabaya ragmen "e kardesim o bozuk bu bozuk bu ne bicim is" tarzinda yaklasimlara...

• arkadasla bir sey sormak istiyorum ben bakuden yaziyorum ve 1 haftaya galaxy s almak istiyorum bu simdi resmi surummu ve birde bu benin ilk android telefonum olacak bu resmi surum deyilse resmi surum cikinca yuklemek daha kolay olacakmi? bir de bu kies olayi nedir yardimlarinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

arkadasla bir sey sormak istiyorum ben bakuden yaziyorum ve 1 haftaya galaxy s almak istiyorum bu simdi resmi surummu ve birde bu benin ilk android telefonum olacak bu resmi surum deyilse resmi surum cikinca yuklemek daha kolay olacakmi? bir de bu kies olayi nedir yardimlarinizi bekliyorum

Selam,

Resmi surum degil. KIES denilen sey Samsung'un telefonla haberlesmek amaciyla PC'ye kurulan bir programi. Sitesinden indirip kuruyorsunuz bilgisayara.

Resmi surum ciktiginda elbette yuklemek kolay olacak. KIES uzerinde firmware guncelle diye yer var. Orasi uzerinden gidilecektir ve rahat kurulacaktir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

arkadasla bir sey sormak istiyorum ben bakuden yaziyorum ve 1 haftaya galaxy s almak istiyorum bu simdi resmi surummu ve birde bu benin ilk android telefonum olacak bu resmi surum deyilse resmi surum cikinca yuklemek daha kolay olacakmi? bir de bu kies olayi nedir yardimlarinizi bekliyorum

Selam,

Resmi surum degil. KIES denilen sey Samsung'un telefonla haberlesmek amaciyla PC'ye kurulan bir programi. Sitesinden indirip kuruyorsunuz bilgisayara.

Resmi surum ciktiginda elbette yuklemek kolay olacak. KIES uzerinde firmware guncelle diye yer var. Orasi uzerinden gidilecektir ve rahat kurulacaktir diye tahmin ediyorum.

tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

chatin bu arada sana elestiri yapanlar icin soylemistim yazdiklarimi. Uzerine alinma lutfen :) Cabani takdir ettigim icin dayanamadim bunca cabaya ragmen "e kardesim o bozuk bu bozuk bu ne bicim is" tarzinda yaklasimlara...

İçin rahat olsun ben sana alınmadım. Alındığım kişi belli. Aslında kişi de değil. Anlayış mı diyeyim, yetişmemi diyeyim. Adını siz koyun. Arkadaşı ne görmüşlüğüm vardır ne de tanışlığım. Ama insanlara yalancı sıfatını yakıştırmak nedense çok basit birşeymiş gibi geliyor. Sonra da hiçbirşey olmamış gibi davranmak. İşte ben buna alınırım. Alınırım da elimi eteğimi çekermiyim? Ne haliniz varsa görün dermiyim? Eğer öyle olsaydı 2000 yılından beri (ta ki 2 sene öncesine kadar) internette birçok forumlarda (ki yüzbinlerce üyelere ulaşmışlardı) moderatör olmanın sorumluluğuyla tek kuruş menfaatim olmadan Forum'un düzeni olsun, konuların derli topluluğu olsun, kendi mesleğim veya hobim olan konularda sorunların çözüm yolları olsun, sırf karşılık beklemeden yardımcı olmanın verdiği hazzı duyabilmek adına yıllarca sabahlamazdım. Sabahlamaktaki en büyük etkenim de işe 10 gibi gidiyor olmamdı. Sabah 6 ile 9 arasında 3 saatlik uyku ile idare ediyordum. Niye aklından ne zorun var diyenler beni anlayamaz. Ama artık yorulmuştum. Etkilenmemeye çalışsakta sonuçta biz de insanız. Yıllarca o kadar değişik şeyle karşılaştım ki. Hepsine cevaplarını verip gülüp geçtim. Şirketi kapatıp eleman olarak çalışmaya başladıktan sonra da artık ilgilenememeye başlamıştım. Yavaş yavaş forumlardan elimi eteğimi çekmeye başladım. Taki bu Galaxy S sahibi olana kadar. İçimdeki kurt yine ortaya çıkıp beni kemirmeye başladı. Yaklaşık 1 aydır da yine forumlara dadandık. Durum işte bu.
    Bu konuda da elbette bir hatamız bir kusurumuz varsa kabul edeceğiz. İşin üzerinden belli bir süre geçince daha doğrusu sular durulunca işin içyüzü ortaya çıkıyor. Bugün de bu sürümün Beta olduğu ve Samsung'un Beta sürümü resmi olarak dağıttığı anlaşıldı. Ben de sizin mesajınız ile örtüştüğü ve denk geldiği için sizden alıntı yaptım. Ve ilk mesajımda da belirttim. Demek ki Kies Test Mod'dayken Beta sürümleri yüklüyor. Ancak mesajlardan öğrendiğimiz başka bir şey de Kies test modda değilken JM1 bulduğuna göre sadece JM1 sürümünün resmi olduğu, daha sonraki JM2,JM5 v.s. sürümlerinin de Beta olduğudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 31 Ağustos 2010; 22:18:57 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.