Şimdi Ara

Samsung Galaxy S I9000 için Froyo 2.2 JPC güncellemesi çıktı. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
20.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim galaxy pazar gelecek. şimdi baktım etrafa biraz, samfirm'de en son jpk sürümü var. ama içinde pit 803 dahil. ancak bazı yerde pit 512 kullanın deniyor ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahatbek

benim galaxy pazar gelecek. şimdi baktım etrafa biraz, samfirm'de en son jpk sürümü var. ama içinde pit 803 dahil. ancak bazı yerde pit 512 kullanın deniyor ne dersiniz?

hocam ben jpk sürümünü kurdum bugün, içindeki 803 ile değil 512 ile kurdum, daha stabil olduğu söyleniyordu.
    herhangi bir sıkıntı yok, market ve youtube muhteşem :)
  • Bende JPK sürümünü kulanıyorum pit ise 803... Herhangi bir sorun çıkmadı...

Ayrıca, şuanki 2.2 lerde JIT aktif olmadığından hızı daha düşüktür ama yinede hızlı ... JIT aktiflenmiş 2.2 inin hız olarak ciddi bir artış olacağı kesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfacts

Bende JPK sürümünü kulanıyorum pit ise 803... Herhangi bir sorun çıkmadı...

Ayrıca, şuanki 2.2 lerde JIT aktif olmadığından hızı daha düşüktür ama yinede hızlı ... JIT aktiflenmiş 2.2 inin hız olarak ciddi bir artış olacağı kesin...

neyse bakalım cihaz hangi sürümle gelecek.
    arkadaşım imzanda hd2 de var, hala kullanıyormusun? şu anda elimde wave var, geçen sefer bir arkadaşta hd2 gördüm, wave ile yan yana getirdim gözlerime inanamadım. hd2'nin ekranı o kadar sade ve renksiz kaldı. iyi ki almadım dedim. bir ara düşünüyordum, sırf wm6.5 olduğu için almamıştım.

• arkadaşlar cihaza kıyamam zaten 2.2 beta yüklerim bişi mişi olur ne gerek var resmi çıktığı zaman testleri yapılmış olucak güzel temiz bir şekilde kullanmak daha manıhlı
  • arkadaşlar fw yükledikten sonra apn ekledim turkcelin internet için isim olarak turkcell apn yede internet yazdım başka birşey yazmak gerekmiyor değilmi.
    turkcell rom ile 3g ve edge düğmesi mavi idi şimdi gri oldu, hiç mavi olmuyor.
    bağlantım biraz yavaş gibi anlamadım, 3g ile sayfa açarken yavaş açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

resmi güncelleme ne zaman çıkacak ben resmi istiyorummm

Merak etmeyin çıktığı an duyarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anktotti

arkadaşlar fw yükledikten sonra apn ekledim turkcelin internet için isim olarak turkcell apn yede internet yazdım başka birşey yazmak gerekmiyor değilmi.
    turkcell rom ile 3g ve edge düğmesi mavi idi şimdi gri oldu, hiç mavi olmuyor.
    bağlantım biraz yavaş gibi anlamadım, 3g ile sayfa açarken yavaş açıyor.

doğru yapmışsınız. Eğer yanlış olsaydı 3G, H veya E simgeleri gelmezdi. Bulunduğunuz bölgede 3G yoksa Edge ile bağlanır. Dolayısıyla yavaş olması normaldir.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_43104046/mpage_1/f_/key_//tm.htm#follow_43104046

linkteki yöntemle denilenleri yaptım sonuç olumlu
    yani 3 tuş sorunu kalmadı kies yeni rom yükledi ancak yüklenen rom yine 2.1 romu (belki daha günceldir bilemiyorum) ve türkçe yok ama market ve youtube sorunsuz çatır çatır çalışıyor

ancak bazı sorularım var..

- froyo yüklemek için mutlaka odin mi yüklemek gerek ?
    - kies in kandırma yöntemiyle yüklediği KANADA ROMU
    - yeniden turkcell romuna geçilebilir mi?
    - ya da en güncel içinde türkçe dil desteği olan ROM hangisi

FORUMDA FAZLASIYLA ARAŞTIRMA YAPTIM. PEŞİNEN "FORUMDA ARAŞTIRMA ÖNCE" DİYE YAZMAYINIZ LÜTFEN.

yardım ricasıyla,

syg

• Forumun ilk sayfasını okudum ve dayanamadım, şu hayk24' ün 7 yaşında bir çocuk olduğuna karar vermem 30saniye sürmedi. Benim sinirim bozuldu adama. Konu sahibine helal olsun seviyesini düşürmeden sabırla cevap vermiş. Sayın "chatin_62" bu kişinin dediklerinin moralinizi bozmadığı paylaşımınızın devam etmesinden belli oluyor fakat ben yine de söylemek istiyorum böyle patavatsızları boş verin lütfen. Tlf'nu alalı 1.5 gün foruma dalalı 1 gün oldu ama neredeyse en çok bilgi paylaşımının sizden geldiğini gördüm. Ve yazdıklarınızı dikkatle takip ediyorum. Sizin kadar bu konuda bilgili dolayısıyla kendine güvenen birisi olmadığım için samsung'un bangır bangır duyuracağı güncellemeyi yapmak için bekliyorum şu anda sabırsızlıkla Riske atamıyorum tlf'num çok yeni daha telpa'lı aldım zaten. Üç tuş müç tuş market fln bütün kilitler var çok şükür
    Bir çok kişi zaten teşekkür etmiş ve MİKEMMEL bir insan olduğunuzu söylemiş zaten. Benim gibi bu konuda hiç bir şey bilmeyip sizin yazdıklarınızdan iki satır öğrenmeye çalışan bir çok kişi vardır eminim. Teşekkür etmeye fırsatı olmayan hepsinin adına şu ayırdığınız zaman, screenshot, yabancı sitelerden alıntılar gibi bilgi paylaşımı için çok çok teşekkür eder Allah sizden razı olsun derim. Ellerinize kollarınıza sağlık. Takipteyim. Saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: CeEr

Forumun ilk sayfasını okudum ve dayanamadım, şu hayk24' ün 7 yaşında bir çocuk olduğuna karar vermem 30saniye sürmedi. Benim sinirim bozuldu adama. Konu sahibine helal olsun seviyesini düşürmeden sabırla cevap vermiş. Sayın "chatin_62" bu kişinin dediklerinin moralinizi bozmadığı paylaşımınızın devam etmesinden belli oluyor fakat ben yine de söylemek istiyorum böyle patavatsızları boş verin lütfen. Tlf'nu alalı 1.5 gün foruma dalalı 1 gün oldu ama neredeyse en çok bilgi paylaşımının sizden geldiğini gördüm. Ve yazdıklarınızı dikkatle takip ediyorum. Sizin kadar bu konuda bilgili dolayısıyla kendine güvenen birisi olmadığım için samsung'un bangır bangır duyuracağı güncellemeyi yapmak için bekliyorum şu anda sabırsızlıkla Riske atamıyorum tlf'num çok yeni daha telpa'lı aldım zaten. Üç tuş müç tuş market fln bütün kilitler var çok şükür
    Bir çok kişi zaten teşekkür etmiş ve MİKEMMEL bir insan olduğunuzu söylemiş zaten. Benim gibi bu konuda hiç bir şey bilmeyip sizin yazdıklarınızdan iki satır öğrenmeye çalışan bir çok kişi vardır eminim. Teşekkür etmeye fırsatı olmayan hepsinin adına şu ayırdığınız zaman, screenshot, yabancı sitelerden alıntılar gibi bilgi paylaşımı için çok çok teşekkür eder Allah sizden razı olsun derim. Ellerinize kollarınıza sağlık. Takipteyim. Saygılarımla..

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ancak burada benden başka, bu konularda bilgili daha birçok arkadaşımız var. Elimizden geldiği, bilgimiz yettiğince hem yardımcı oluyor hem de öğreniyoruz. Allah hepimizden razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: rahatbek

quote:

Orijinalden alıntı: xfacts

Bende JPK sürümünü kulanıyorum pit ise 803... Herhangi bir sorun çıkmadı...

neyse bakalım cihaz hangi sürümle gelecek.
    arkadaşım imzanda hd2 de var, hala kullanıyormusun? şu anda elimde wave var, geçen sefer bir arkadaşta hd2 gördüm, wave ile yan yana getirdim gözlerime inanamadım. hd2'nin ekranı o kadar sade ve renksiz kaldı. iyi ki almadım dedim. bir ara düşünüyordum, sırf wm6.5 olduğu için almamıştım.

Mesajınızı sonradan farkettim cevaplayamadım için kusura bakmayın.

Evet aradabir kullanıyorum...

HTC HD2 yi almadan önce Windows Phone 7 desteği veya ücretli dahi olsa güncellemesi olacağını düşünerek almıştım... Sonradan öğrendimki Microsoft firması önde sadece 3 tuş olması şartı ve dahili hafıza şartı yüzünden güzel HTC HD2 ölü doğmuştu... Biraz daha bekledim birşeyler çıkmayacağı belli olduğunda aylar öncesinden Galaxy S tercih ettim sorunlarına rağmen satın aldım.

HTC HD2 ekranı 65 bin küsür olması bir yere kadar rahatsız ediyor.. Bazılarına göre önemli bir eksiklilk olabilir... Windows Mobile özellikle iş amaçlı profesyonel bir işletim sistemidir... Windows Mobile 6.5 lü telefonlar pekte eğlence amaçlı değildir...

• quote:

Orijinalden alıntı: emin.akin

http://forum.donanimhaber.com/m_43104046/mpage_1/f_/key_//tm.htm#follow_43104046

linkteki yöntemle denilenleri yaptım sonuç olumlu
    yani 3 tuş sorunu kalmadı kies yeni rom yükledi ancak yüklenen rom yine 2.1 romu (belki daha günceldir bilemiyorum) ve türkçe yok ama market ve youtube sorunsuz çatır çatır çalışıyor

ancak bazı sorularım var..

- froyo yüklemek için mutlaka odin mi yüklemek gerek ?
    - kies in kandırma yöntemiyle yüklediği KANADA ROMU
    - yeniden turkcell romuna geçilebilir mi?
    - ya da en güncel içinde türkçe dil desteği olan ROM hangisi

FORUMDA FAZLASIYLA ARAŞTIRMA YAPTIM. PEŞİNEN "FORUMDA ARAŞTIRMA ÖNCE" DİYE YAZMAYINIZ LÜTFEN.

yardım ricasıyla,

syg

Sırayla gidersek:
    - Rom yükleme hem KIES hem de ODIN ile yapılabiliyor.
    - KIES ile yüklenen ROM Avrupa ROM'u.
    - Rom backup'ını alabilirseniz evet. ROM manager, clockworkmod recovery olarak inceleyebilirsiniz. Ben hiç yapmadığım için yol gösteremem.
    - Genel olarak tüm avrupa rom'larında var.

• Hocam söyle son cikan stabil surumlerden biri ile bu konuyu yenilesen super olurduValla pit mit birseyler yaziyorsunuz pek anlamadim acikcasi, yani benim gibi hic fw falan guncellememis birisi icin nasil yapilacagina dair birseyler yapsaniz cok makbule gecerAslinda resmi surum gelince gececektim ama bazi sorunlar nedeniyle bekleyemeyecegim sanirim
  • arkadaslar bu cıhaz vodafone shoplarda satılıyor mu?
  • Evet son sürüm jpk stabil değil ama 2.1 'i de tercih edecek kadarda değil Flash atarkan pit olarak 512'yi tercih edin bende 3'üde var 512 513 ve 813 ama 512yi kullanın cihaz harika ama tam 13 gün oldu her gece yatarken şarja takiyorum yani tam 24 saat yaklaşık ömrü aslında orjinal nexus one romi atan olsa xda da bı denesek samsung arayüzünü istemiyorum nedeni ise program logolarını ellerinden geldiğince iPhone benzetmişler bu nedir ya biraz insan yaratıcı olur dımı eline alan ay iPhone aynı vs. Bu nexus rom ısinin pesini birakmiyacayim...
  • herkese selamlar
    kies e bağladım telefonu yükseltme var dedi jpm sürümüne yükseltiyor şimdi. araştıdığım kadarıyla ....yanlış olabilir elbette.... JPM FROYO FINAL SÜRÜMMÜŞ

yükleme bitince inceleme sonuçlarını ayrıca paylaşırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin.akin -- 13 Ekim 2010; 22:41:44 >
  • Host dosyasında server adresini filan sildim. Sonra Baktım bendeki KIES'e. JM1 önerdi bana

Tekrar yazdığımda ise JPM öneriyor
  • kies JPM yi yükledi telefon download mode a döndü. tam o sırada beklenmeyen hata ile yüklenemedi dedi. elle recovery mode aldım resetledim eski sürümü kendiliğinden yükledi telefon açıldı ama hala JPM yi öneriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin.akin

kies JPM yi yükledi telefon download mode a döndü. tam o sırada beklenmeyen hata ile yüklenemedi dedi. elle recovery mode aldım resetledim eski sürümü kendiliğinden yükledi telefon açıldı ama hala JPM yi öneriyor.

odinle yükleyin sorunsuz ve hızlıca
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.