Evet arkadaşlar S3 ve S2 telefonundan birini seçecektim ve uzunca düşündüm S2 almaya karar verdim.İlk android deneyimim olacak zaten bu yüzden S2 alacağım.S2 beni 3-4 yıl götürür herhalde? xD Telefonu alırken dikkat etmem gerekenler;kamerasında sorun olup olmadığı,versiyonu( yeni alacağım için android 4.0 icecream s. var mıdır ki içinde ? ) ,modeli i9100 mü i9100g mi olup olmadığı.Başka nelere dikkat etmem gerekiyor arkadaşlar yorumlarınızı almak istiyorum kısa zamanda alacağım çünkü?Ayrıyetten tavsiye edeceğiniz,sizin de test edip onayladığınız kılıflar var mı?
Teşekkürler.
Güncel...
*#0*# ile lcd teste girip ekranda sorun varmı yokmu ve modeline bakman yeter kamera sorununu çok büyüttüler pembelik felan mazide kaldı onlar
*#0*# ile lcd testinde ekranda sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim ve buna oradakinler izin verir mi yapmama?
beyaz renkte değişik renk misal yada ölü piksel felan işte cihazı açmana izin verirlerse yaparsın
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
beyaz renkte değişik renk misal yada ölü piksel felan işte cihazı açmana izin verirlerse yaparsın
Hmm.Teşekkür ediyorum.
2 yıl neyse de 4 yıl götürmez hocam bu teknolojiyle 4 yıla neler neler çıkar
Kılıf tavsiye etmem ben telefonun zarifliğine gölge düşürürsün. Elinde biraz sıkı taşı düşürme yeter