Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II'nin Amerika versiyonu tasarım farklılığıyla dikkat çekiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tanreall

Keşke en baştan bu şekilde çıkarsalarmış, bu şekilde daha yakışıklı olmuş cihaz.

Aynen zaten ben dokunmatik telefonda fiziksel tuşu sevmiyorum... Böyle daha şık olmuş...
  • güzel olmuş ekran çözünürlüğüde artırılsaymış keşke
    xD XD Xd xxdd
  • Böyle şüphesiz daha şık olmuş fakat kullanılabilirlik açısından 1 tane fiziksel tuş daha rahat oluyor.
    İki modelde aynı fiyat ile TR de olsa fiziksel tuşluyu seçerdim..
  • Muhaha... reklam mükemmel olmuş. :D
  • koseler biraz daha yuvarlatılmıs gibi

@furkant1 tr de ikiside olsa bende fiziksel tuşsuzu secerdim
  • reklam çok güzel olmuş
  • askadaşlar s2 beyez renkleri gösterirkrn ekranda gök kuşağı renkleri oluşuyo arkadaşın teline baktım ondada oluyo ama aynı yerden almıştık fazla rahatsız edici bişey diil ama yinede böyle olsun istemezdik garantiye yollamam gerekirmi bi bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: özkan707

askadaşlar s2 beyez renkleri gösterirkrn ekranda gök kuşağı renkleri oluşuyo arkadaşın teline baktım ondada oluyo ama aynı yerden almıştık fazla rahatsız edici bişey diil ama yinede böyle olsun istemezdik garantiye yollamam gerekirmi bi bilgisi olan varmı

Gönderin tabiki, beklemeniz hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silver021

quote:

Orijinalden alıntı: seckinimoff özledim şimdi telefonumu ya... 20 gündür serviste değişim için bekliyor . :(
    sorunu neydi arkadaşım. =?

Yaptığım testlerde Wifi, kıyasla çok daha az çekiyordu.

Sesim karşı tarafa bazen mekanik bir şekilde bazende çok uzaktan gidiyordu.

Kamerada pembe spot vardı..

20 gün falan kullandım uzunca süre test ettim bir çok firmware kurdum ama fayda etmedi.. eh zaten değişime aldılar yenisi geliyor umarım sorun çıkmaz.
  • amcamın oğlu getirdi arada bi inç farkı bide ram farkı war 2 gb ram war yavasmıs gibi ramde eklemişler :D

ama saçmalık at&t diye bi firma ve revizyon diye bi firma satıyor bunların dısında yok ama türkiye kargoyla gelmyor ebay dakilerde türkiye satışa koymuyor iyileri bize gelmiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

amcamın oğlu getirdi arada bi inç farkı bide ram farkı war 2 gb ram war yavasmıs gibi ramde eklemişler :D

ama saçmalık at&t diye bi firma ve revizyon diye bi firma satıyor bunların dısında yok ama türkiye kargoyla gelmyor ebay dakilerde türkiye satışa koymuyor iyileri bize gelmiyor .

ne kadara aldın hocam amerikadan?
  • Gittiğimde kesinlikle alacağım bu farklı modeli ama gerçi pek farkı yok zaten son yaşadığım olaydan dolayıda Samsung'dan soğudum.
  • Reklam efsaneeee :D
  • Ana sayfa haberine bu sefer siz mi hort yaptınız.Bende diyorum galaxy s3 ile ilgili bir haber var.Ana sayfadan kaldırın artık suyu çıktı s2'nin
  • slm ace kullanıcıyım fakat değiştirmek istiyorum ama iphone 4s ve s2 arasında kararsız kaldım sizse hangisi lütfen yardımcı olun...tşk
  • quote:

slm ace kullanıcıyım fakat değiştirmek istiyorum ama iphone 4s ve s2 arasında kararsız kaldım sizse hangisi lütfen yardımcı olun...tşk

Galaxy S2
  • quote:

slm ace kullanıcıyım fakat değiştirmek istiyorum ama iphone 4s ve s2 arasında kararsız kaldım sizse hangisi lütfen yardımcı olun...tşk

S2
  • quote:

iPhone kullan diğer telefonların yüzüne bile bakmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

quote:

iPhone kullan diğer telefonların yüzüne bile bakmazsın

I Phone iyi cihaz ama bu kadar abartmaya gerek yok ya valla şaşıyorum size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.