Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II'nin Amerika versiyonu tasarım farklılığıyla dikkat çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
    2011 yılının ikinci çeyreği itibarıyla dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi konumundaki Samsung, bilindiği üzere 29 Ağustos Pazartesi günü New York’da bir etkinlik düzenleyecek. Düzenlenecek etkinlik kapsamında Samsung’un, Amerika’da uzunca bir süredir merakla beklenen Galaxy S II’yi sergilenmesi bekleniyor.

Etkinlik öncesi internette yayınlanan tanıtım videosunun sonuna doğru Galaxy S II’de, global versiyona kıyasla tasarım farklılığı dikkat çekiyor. Fiziksel tuş takımı, yerini tamamen dokunmaya duyarlı tuşlara bırakmış durumda. Hatırlatmak gerekirse Samsung, benzer stratejiyi Galaxy S’de de izlemişti.

Samsung Galaxy S II'nin Amerika versiyonunun global versiyonla aynı teknik özellikleri paylaşması beklenirken, akıllı telefonun Amerika’da nasıl bir satış seviyesine ulaşacağı şimdiden merak konusu.

• sg2 alırım daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutarslan.com -- 24 Ağustos 2011; 0:09:16 >
  • abd çıkışını herhalde iphone 5 e göre ayarlıyor samsung s 2
  • sergilesin sergilesinde amerikalılar nasıl telefon yapılırmış görsünler :)
  • Pek şaşırmadım aslında.

Samsung yılın en iyi telefonu olarak çıkan ve ödüller alan telefonlarında hep böyle yapıyor. Dünyanın ilk 8 MP kamerası olarak çıkan Samsung i8510 İnnov8 de benzer olay olmuştu. Kore dışında satıldığı ülkelerde siyah renk de satılırken telefon Kore de Ekranın olduğu kısmın çerçevesi gri renk olan bir model satılmıştı.

Hatta aynı telefonun komple gri olan bir sürümü de satılıyordu Kore de.

Samsung A.B.D ve Kore ye özgü dizaynlar yapıyor telefonlarında kimi zaman. Hatta bir telefonları vardı 10 MP. Sadece Kore de satılan ve Telefonda optik zoom vardı. Nette videosunu görmüştüm. Kızın biri eline alıp test ediyordu cihazı.
  • Böyle çok daha şık olmuş bence.
  • Nomaldir böyle ufak değişiklikler amerika pazarı büyük demekki strateji buna uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkler farklı Amerikan farklı tasarım seviyor biri yazmış iphoneye göre tasarım çıkarıyo diyo

ayfon nerden çaldı tasarımı acaba ilk dikdörtkenide ayfon buldu derler şimdi
  • videodaki amerika versiyonu değilki sg2 normal ortadaki fiziksel tuş hala yerinde duruyor :DDDD saygılar
  • valla ben telefonu alali en az 3 4 ay oldu cok memnunum surasida kötü diyecek biseyi yok batarya disinda lighting rom 6.1 kurulu üstünde gercekten iyi telefon daha amerikaya cikmamismi vaybe...(avusturyadayim bu arada)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskindesign

videodaki amerika versiyonu değilki sg2 normal ortadaki fiziksel tuş hala yerinde duruyor :DDDD saygılar

video degil sondaki resim o amerikaya gidecek telefon işte.
  • amerikada yasaklatılmasın diye home tuşunu kaldırmış herhalde samsung :)
  • Home tuşu vardı ya :S O değilde çerçeveyi kaplayan iphone4 tarzı metal kısım mı var banamı öyle geldi?
  • Napsın Apple'ın çenesinden kurtulmak için mecbur kaldı.
  • offf reklam süper olmuş ya. :D bizim ülkede rütüğe takılırdı bu. nedeni çıplak erkek teması öpücük atana kadın dudağı vesayre vesayre :=)
  • İyi reklam olmuş :)
    Tasarımı heralde iphone ile dava olmasın falan diye değiştirdi amerika için
  • off özledim şimdi telefonumu ya... 20 gündür serviste değişim için bekliyor . :(
  • Reklam muhteşem... Cihaza zatel laf yok :)

Samsung çok iyi yolda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Reklam muhteşem... Cihaza zatel laf yok :)

Samsung çok iyi yolda..

Keşke en baştan bu şekilde çıkarsalarmış, bu şekilde daha yakışıklı olmuş cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinim

off özledim şimdi telefonumu ya... 20 gündür serviste değişim için bekliyor . :(

sorunu neydi arkadaşım. =?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.