Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
13.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • motorola gibi 3300Mah batarya koysaydida 9mm kalinlik olsaydi 10 numara olurdu
  • S2 cebe sığmıyor diyenler nasıl ceplere sahip anlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatbabatan -- 21 Mart 2012; 16:16:53 >
  • Çıksa da kurtulsak...
  • Resim çok kolpa olmuş, Galaxy Player üzerine Galaxy S II'den ekran görüntüsü monte etmişler yalnızca.
  • İyi güzelde samsung telefonu büyüttükçe donanım büyüyor.Telefon küçüldünce donanım küçülüyor...Marjinal boyutlar yapıcanda 3.5 4 inc e bu özellikleri ne zaman koyucaksın........
  • 1920 x 1080 @ 60 FPS kamera muhteşem olur.
  • samsung gibi sıfır satış sonrası destek veren bi firma ağzıyla kuş tutsa da boş.
  • Ram 2gb olaydı iyidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatbabatan

S2'den yanlızca 5mm daha uzun 2mm daha geniş. S2'nin ekranına alışan bunu da kullanır.

6mm uzun 2 milimetre daha dar yanlışlık olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spaydix -- 21 Mart 2012; 17:42:28 >
  • Samsung bu aralar reklamın dibine vurdu 5 kuruş ödemeden.
  • Ekranın altındaki kapasitif tusları one x den çalmıslar :) eğer bu özelliklerle çıkarsa one x daha ağır basar
  • Haber yapiliyor ama eksik bilgiler var..

GALAXY S III un en buyuk kozu KABLOSUZ SARJ ETME ozelligi olacakmis..Ayrica ÇİN Samsung baskani bu goruntunun asli astari olmadigini aciklamis..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden bu ekran büyütme sevdası aldı başını gidiyor. 4.5" gibi bir ekranda bu çözünürlük çok daha güzel olurdu.
  • iyice sitres olduk cıksada kuretulsak dediginiz gibi..Resimdeki cihaz kesinse güzel bir tasarım olmuş. Yanlız ben artık ram ve işlemci güncellemelerinden farklı ozellıkler gormek istiyorum.
  • ekranı neden her telefonda inatla büyütürler anlamış değilim zaten galaxy note diye geniş ekranlı bi modelin var bunuda yap 4-4.2 inc ne diye zorluyosunki
  • bu resimdeki tasarım çok kötü
  • Yahu bu kadar dedikodu haberden 2 ay sonra Galaxy II S çıkarırlarsa hiç şaşırmam:D
  • Yorumlar gerçekten çok komik
    2GB ramler filan herşey tamamen söylenti.

Neye dayanarak samsung S3'de yok şunu koymayacak mıydı? Yok şöyle yapmayacak mıydı?
    Diyorsunuz anlamak gerçekten güç

Ayrıca 4 çekirdekli işlemci 2 çekirdekli işlemciye göre daha az enerji harcar yani S2 ile benzer batarya ile gelmesi bile en az onun kadar ya da ondan fazla pil performansı olacağını gösterir.
  • daha çıkmadan dünyanın en çok konuşulan telefonu oldu,su geçirmezlik özelliği olursa gerçekten fark yaratır.
  • Nereye koyucaz yorumlarina bitiyorum ya bu millet zamaninda cebinde nokia n serisine yer bulmus bunlara mi bulamicak ? Koca antenli eriksonlardan bahsetmiyorum bile :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.