Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
13.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle bi tasarımla geleceğini sanmıyorum
    ayrıca 4.7 inch çok büyük insanlar bukadar büyük bir telefon tercih etmezler eğer samsung bu yıla damgasını vurmak istiyorsa ekranı büyültmemeli gerekirse biraz daha küçültmeli
    batarya süresi uzatılmalı
    umarım fahiş bir fiyatla gelmez.
    samsungu severim telefonlarını çok kullandım ve hiç birindede problem yaşamadım fakat telefonun ekranının büyütülmesine karşıyım.
    ama mükemmel özelliklerle gelecek bilgisayarı ve laptopu aratmayacak bir telefon olacak
  • wireless sarj diye bir iddia var ortalıkta gezen esas bomba olarak, ki patentini daha önce almışlardı bunun. eğer o özelliği koyarlarsa işte o zaman telefonlarda yeni neslin başlangıcı olabilir.
  • Yazılan özellikler üzerinden konuşursak herkes ekran bu kadar büyük olursa almayız diyor ama ebat olarak S2'den boyutça küçük, sadece ekran olarak büyük.
    Millet durumu halen çakamamış
  • kasa olarak 5mm uzunluk disinda buyukluk yok alinabilir
  • ekranın büyümesine en cok ben seviniyorum ..
    benim gibi bu cihazda film izlemek isteyenlerde olabilir...
  • Bir tane resim de ben ekleyeyim, bakalım buna ne diyeceksiniz....
    Samsung Galaxy S III ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi
  • samsung tokatlamaya geliyor gibi
  • Galaxy S2 bile büyük gelirken S3 daha büyük olacaksa ben şahsen almam.Mobil bir cihazda ortalama ekran boyutu 3.7,üst sınır da 4 inç olmalı bence.Ekstrem boyut isteyenler için zaten piyasada sıradışı modeller mevcut.Eski Galaxy S i özler oldum valla.Eğer bu şekilde çıkarsa ben Xperia U ya da Sola alırım.
  • geniş ekranda hazırlayıp 4:3 e yaymışlar görüntüyü
  • quote:

Orijinalden alıntı: fieldyturbo19

yav iğrenç bi tasarım olmuş eğer bu işe yav diğerlerine laf ederken bu be arkadaş yav ayrıca bu telefon 2 gb ram olmayacakmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum

Tasarım böyle olmayacak tabiki.Bunlar internette dolaşan sahte görüntüler.Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın.

Kablosuz şarj olabilecek birşey. Samsung halihazırda TV'lerinde kullanıyor. 3D gözlükler kablosuz şarj oluyor telefonlarda da bunu görmek çok garip birşey olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Mart 2012; 18:23:20 >
  • Kablosuz sarj olursa bi kit ile olacak muhtemelen ki kit ile olursa kablosuzun bi anlamı kalmaz
  • Gına geldi artık,sanki devlet sırrı açıklayacakları.Piyasanın nabzını tutacaksan açarsın bir anket nasıl bir beklenti var anlarsın.
  • samsung bu defa apple tarihe gomucek gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spaydix

quote:

Orijinalden alıntı: suatbabatan

S2'den yanlızca 5mm daha uzun 2mm daha geniş. S2'nin ekranına alışan bunu da kullanır.

6mm uzun 2 milimetre daha dar yanlışlık olmasın

Hemen düzeltiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

samsung eğer amiral gemisi olarak bunu adlandırıyorsa o zaman diğer modelinde tanıttığı projektör özelliğini S3e de koymalı ve piyasayı sallamalıdır. insanlar iphone 5i beklerken sanki dünyayı değiştirecek icatlar çıkacak diye bekliyorlarsa rakibi samsungunda aynı etkiyi verebilmesi için karşı hamlesi şart.su geçirmezlik + projektör olursa tamam. yoksa daha fazla ram ve çekirdek heyecan vermiyor o kadar da...

Havuzdamı kullanacaksınız ?
  • alla alla
  • Htc X One VE Samsun Galaxy S3 4G hız desteği ve işlemci dışında neredeyse aynı özelliklere sahipler gibi duruyor Fiyatı düşük olan kazanır bence :))
  • O kamera ne öyle arkadaş 60 FPS video kaydı hemde 192X1080 çözünürlüğünde.. Tüm donanımlar konuşulacak S3'ün ama kamera ayrı bir konuşulacak bu açıkca görünüyor :))
  • çıkınca söyleyin şunu
    nisan mı,mayıs mı haziran mı
    her haberde farklı
  • 1080P 60FPS çok yüksek bir rakam. Nasıl bir GPU çözümü getiricekler merak ediyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.