Şimdi Ara

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
1
Favori
25.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Orijinalden alıntı: techprofessional

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: techprofessional

s3 kullanıcısıyım 1 senede ip4 kullandım ve size şunu söyleye bilirim s3 ün home tuşu basılı kalıyordu servise götürdm ve bana kullanıcı hatası olduğunu söylediler para ödedim ama daha bir çıt yok ip4 yere düşüp arkası çatladığında apple götürdüm(londra)ve 3-4 gün içinde yapıp gönderdiler samsung tamam donanımı veriyorsun ama telefonun arkasında hiç durmuyorsun s2 ye jelly bean gelmedi s2 den daha güçsüz tefonlara bile geldi şunu unutmayın ios farklı bir dünya android farklı bir dünya bunları karşılaştırmak yanlış androide 8 çekirdekli işlemci koysan da yine o ios daki akıcılık yok(jb de biraz düzeldi) bunu sadece samsunga söylemiyorum hepsi böyle bir s3 kullanıcı olmama rağmen bende ip 5 düşünüyorum s3 den vazgeçermiyim ASLA bu arada apple fanı deilim hatta android fanı bile sayılabilirim

Arkadaşım bilgi paylaşmadan önce biraz araştır. jelly bean nexus haricinde hiçbir telefona gelmedi. Önümüzdeki ay s3 için kasım ayındada s2 için çıkacak.

s3 e test yazılımarı geldi bu bir iki nexus 7 tabletim var ondada bu akıcılık yokbu forumda kime sorsan sana aynı şeyi söyler androidin ios u yakalayabilmek için daha çok yol katetmesi lazım

"Bu forumda hangi apple fanatiğine sorarsan" diye senin cümleyi açalım. Bu daha makul olur ;)

sen nedersen de hiç bir firmanın fanatiği deilim samsungda apple da aç kalsam 1 lira dahi vermezler sonuçta bu basit bir telefon işe fanatikliği karıştırmayın futbolda taraftar olur teklonojide olmaz androide kötü demiyorum daha katetmesi gereken çok yol olduğunu söylüyorum gerçi iosunda var mesela FLASH(ios için) bunları tartışmak yanlış iyi forumlar

• Bence Android'in sadece markette yol alması gerek, gerisi yeterli. (BENCE)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hersey tamam, ama apple i secmemin tek nedeni ios. Bir turlu android sevemedim.

• İki şirket dışardan kanlı bıçaklı gözüküyor ama şirketin patronları eminim grup partiler veriyorlardır gizli gizli buluşup.Dünyada rekabet en fazla bu iki şirkete yarıyor ikiside milyarlarca dolar kazanıyor birbiri üzerinden .
  • İphone 5 in donanımı düşük, sgs3 ezer

Tabikide ezecek, androide o bile az gelir. 15 çekirdekli android çıksın anca telefonlar stabil olur[sm=muha.gi

• android sistemli telefonlar ne zaman iphone'da bilinen stabilite, market ve telefonun malzeme kalitesini yakalarsa o zaman rakipsiz olur. çünkü android işletim sisteminin getirdiğini yenilik ve özgürlüklerden dolayı çok çok önde olacaktır.
    üreticiler ve sistemi tasarlayanlar bu eksiklikleri dolduramadığı için bilinçli (ihtiyaçlarına yönelik kullanıcılarda diyebiliriz) kesim iphone alıyor. yoksa hiç kimse ben dahil olmak üzere cep telefonuna fazladan 300-500tl fazla ücret ödemek gibi kaşıntısı yok.
  • Samsung un böylesine komik ve ucuz numaralar yapması kendisini Apple karşısında küçük düşürmekten başka bir şey değil. Galaxy S ile aynı donanıma sahip Nexus S bugün 4.1 ile çalışırken Galaxy S i 2.3 de bırakan şirketin utanmadan böyle numaralar yapması komik. Şunu da söyleyelim 2 yıl sonra iPhone 4S hala güncel yazılım desteğini alırken Galaxy S3 çoktan tarihin tozlu sayfalarına karışmış olacak. iPhone 5 her türlü tercih edilir bu cihaza karşı. Ortada yazılım kalitesi ve destek denen bir şey var. Bu bile başlı başına yeterli bir sebep.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

Orijinalden alıntı: cemsch
    quote:

Orijinalden alıntı: Miller57
    quote:

Orijinalden alıntı: yogun54 zaman zaman iphone zaman zaman da android kullanan birisiyim her iki işletim sisteminin birbirine göre üstünlükleri eksiklikleri var ben yazılım bakımından olan farklılıklarından değil de olayın ekonomik yönünden bakacağım iphone hep değerini koruyan bir telefon olmuştur şöyle örnekleyeylim ip4 ile galaxy s hemen hemen aynı zamanda çıkmış aradan 2 yıl geçti hemen hemen ikinci el değerlerine bakalım galaxy s 500 lira civarında iphone 4 1000 lira civarında gelelim ip4s ve galaxy s2 ye ip4s 1250-1500 lira arasında s2 800-1100 lira arasında s3 e bakalım çıkış fiyatı 1800 lira civarında şu anda 2. elleri 1250-1400 lira arasında sıfırları ise 1500 lira civarında satılıyor bizler yurtdışında yaşamıyoruz gidelim 200$ a iphone veya s3 alalım biraz da kullandığımız cihazın değerini korumasına bakmamız lazım diye düşünüyorum
    Eğer siz iki yıl önce piyasaya çıkmış Iphone 4ü gerçekten 1.000 TL ya satabiliyorsanız helal olsun derim
    iphone 4 16gb telefonumu telefoncu 1.000tlye alırım dedi. nokta hatanız ELMA ile ARMUTu kıyaslamakta.
    O telefoncuda bi dangozluk soz konusu demekki Senden 1000 tl ye alip 1200 e mi satacak ?? Millet kiciyla guler ...

İzmirdede 600 tl ye alıyorlar. Gerçekten o telefoncuda bi sorun var :D

Türkiye üzerinde KİMSE !!! GARANTİ ve FATURA durumuna göre TR dan sıfır 1000TL ye bile alıp 2 yıl da kullanmış olsa bile.

Şuanda 900TL ye bile İPHONE 4 16 GB lık bir cihazını satmaz Böyle bir durum için forumlar - 2 ci el sitelerde halen 6 ay daha zarar etmeden satma şansıda varken,

İsterseniz açın 900TL ye faturalı - garantisi bitmiş - full - temiz İP4 diye bakalım sorun çıkacak mı? birde aynısını S2 için deneyin

iphone 4 İOS4 - İOS 5 - İOS 6 sürüm destekliyor ama S2 halen 4.1 JB ye geçemedi önünde 3 aylık bir dönem mevcut hatta. İphone 4 ise 2 yıl daha aktif kullanılabilecek bir cihaz. ( ekran - kamera - face tıme - ios sürüm desteği vb )

evet s2 geçemedi ama geçtiği anda 4s e takla attıracak seviyede olacak(hoş şimdidede geride değil ya). s3 ün 4.1 beta testleri mesela ip5 e takla attırıyor benchlerde ;) Biz memnunuz hayatımızdan. Az para verdik (size göre) daha çok performans alıyoruz telefonumuzdan.

Geçen gün arkadaşım satt. Telefoncu 600 istedi bu akdar basit. HEmde kusursuz 16gb ip4 beyaz 1 yıl garantili. Gitti s3 aldı. takasa girince 800 tl den saydılar ip4 ü. Siz neden bahsediyorsunuz?

Şimdi benim arakdaşım karlı mı bu işte?
    ip4 ü aldığı fiyatın üstüne mi sattı?
    salakmıydı peki bu fiyata takasa girdi?

Hayır gerçek bu. Sizin ordaki telefoncuda bir sorun var ;) Bence bol bol ip4 satın o arkadaşa. Gerçekten karlı olur bu iş. Sana şöyle bi örnek vereyim Bi keresinde 50 dolar etmeyen bi ürünü abim 200 dolara satmıştı(12 yıl önce falan). neden bu böyle oldu? Çünkü adam alacağı ürüne tapıyordu ve kazığı yedi gitti. Aynı sizin gibi ;)

Söyleyebileceğim tek şey var " kişisel olacak ama ! " yalan söylüyorsunuz

DH de üye olup , burada SAMSUNG un testlerinin iyi olduğunu ( ki S2 4.1 almamışken + S3 de öyle ) söylüyorsunuz. Samsung yılda 3 adet amiral gemisi çıkartsa ( NOTE serisi hariç ) apple de ne eksik varsa ekleyip BAKIN BEN YAPTIM diyor :)) böyle bir dünya var mı bilemem ama ati - nvidia gibi olmuşlar artık sizin için...

Ben ne apple / nede samsung kullanıyorum. Siz S3 alarak zaten baştan hata yaparak kazıklanmışsınız , İZMİR telefon piyasasına göre işler nasıl bilemem ama DH deki üyeliği olup 10 DK zaman ayırsanız çok rahat Ürünlerinizi değerinde satabilirsiniz,

İphone 4 alırken kazıklanan arkadaşınız ( ki siz bu kadar bilgilisiniz ve göz yummuşsunuz ) , S3 alarak tekrar kazıklanıp birde TAKAS da gol yemiş.....

Arkadaşınız bilgisiz ve araştırma yapmadan cihaz alıp sadece İZMİR havasını atmış aklıncak , ben kişisel tercihlere müdahale edecek değilim , DH deki İP4 16gb 1 yıl garantili ne kadar ediyorsa O FİYAT üzerinden sizi eleştirebilirim.

S3 ün değeri - 1 yıl sonraki 2 ci eli - amiral gemisi olma süresi ve ANDROİD desteği olarak HİÇ BİR ZAMAN " İP5 " olamayacak , bakın bunu çok NET söyleyebilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yogun54 zaman zaman iphone zaman zaman da android kullanan birisiyim her iki işletim sisteminin birbirine göre üstünlükleri eksiklikleri var ben yazılım bakımından olan farklılıklarından değil de olayın ekonomik yönünden bakacağım iphone hep değerini koruyan bir telefon olmuştur şöyle örnekleyeylim ip4 ile galaxy s hemen hemen aynı zamanda çıkmış aradan 2 yıl geçti hemen hemen ikinci el değerlerine bakalım galaxy s 500 lira civarında iphone 4 1000 lira civarında gelelim ip4s ve galaxy s2 ye ip4s 1250-1500 lira arasında s2 800-1100 lira arasında s3 e bakalım çıkış fiyatı 1800 lira civarında şu anda 2. elleri 1250-1400 lira arasında sıfırları ise 1500 lira civarında satılıyor bizler yurtdışında yaşamıyoruz gidelim 200$ a iphone veya s3 alalım biraz da kullandığımız cihazın değerini korumasına bakmamız lazım diye düşünüyorum
    Eğer siz iki yıl önce piyasaya çıkmış Iphone 4ü gerçekten 1.000 TL ya satabiliyorsanız helal olsun derim
    iphone 4 16gb telefonumu telefoncu 1.000tlye alırım dedi. nokta hatanız ELMA ile ARMUTu kıyaslamakta.
    O telefoncuda bi dangozluk soz konusu demekki Senden 1000 tl ye alip 1200 e mi satacak ?? Millet kiciyla guler ...

Türkiye üzerinde KİMSE !!! GARANTİ ve FATURA durumuna göre TR dan sıfır 1000TL ye bile alıp 2 yıl da kullanmış olsa bile.

Şuanda 900TL ye bile İPHONE 4 16 GB lık bir cihazını satmaz Böyle bir durum için forumlar - 2 ci el sitelerde halen 6 ay daha zarar etmeden satma şansıda varken,

İsterseniz açın 900TL ye faturalı - garantisi bitmiş - full - temiz İP4 diye bakalım sorun çıkacak mı? birde aynısını S2 için deneyin

iphone 4 İOS4 - İOS 5 - İOS 6 sürüm destekliyor ama S2 halen 4.1 JB ye geçemedi önünde 3 aylık bir dönem mevcut hatta. İphone 4 ise 2 yıl daha aktif kullanılabilecek bir cihaz. ( ekran - kamera - face tıme - ios sürüm desteği vb )

evet s2 geçemedi ama geçtiği anda 4s e takla attıracak seviyede olacak(hoş şimdidede geride değil ya). s3 ün 4.1 beta testleri mesela ip5 e takla attırıyor benchlerde ;) Biz memnunuz hayatımızdan. Az para verdik (size göre) daha çok performans alıyoruz telefonumuzdan.

Geçen gün arkadaşım satt. Telefoncu 600 istedi bu akdar basit. HEmde kusursuz 16gb ip4 beyaz 1 yıl garantili. Gitti s3 aldı. takasa girince 800 tl den saydılar ip4 ü. Siz neden bahsediyorsunuz?

Hayır gerçek bu. Sizin ordaki telefoncuda bir sorun var ;) Bence bol bol ip4 satın o arkadaşa. Gerçekten karlı olur bu iş. Sana şöyle bi örnek vereyim Bi keresinde 50 dolar etmeyen bi ürünü abim 200 dolara satmıştı(12 yıl önce falan). neden bu böyle oldu? Çünkü adam alacağı ürüne tapıyordu ve kazığı yedi gitti. Aynı sizin gibi ;)

DH de üye olup , burada SAMSUNG un testlerinin iyi olduğunu ( ki S2 4.1 almamışken + S3 de öyle ) söylüyorsunuz. Samsung yılda 3 adet amiral gemisi çıkartsa ( NOTE serisi hariç ) apple de ne eksik varsa ekleyip BAKIN BEN YAPTIM diyor :)) böyle bir dünya var mı bilemem ama ati - nvidia gibi olmuşlar artık sizin için...

Ben ne apple / nede samsung kullanıyorum. Siz S3 alarak zaten baştan hata yaparak kazıklanmışsınız , İZMİR telefon piyasasına göre işler nasıl bilemem ama DH deki üyeliği olup 10 DK zaman ayırsanız çok rahat Ürünlerinizi değerinde satabilirsiniz,

İphone 4 alırken kazıklanan arkadaşınız ( ki siz bu kadar bilgilisiniz ve göz yummuşsunuz ) , S3 alarak tekrar kazıklanıp birde TAKAS da gol yemiş.....

Arkadaşınız bilgisiz ve araştırma yapmadan cihaz alıp sadece İZMİR havasını atmış aklıncak , ben kişisel tercihlere müdahale edecek değilim , DH deki İP4 16gb 1 yıl garantili ne kadar ediyorsa O FİYAT üzerinden sizi eleştirebilirim.

S3 ün değeri - 1 yıl sonraki 2 ci eli - amiral gemisi olma süresi ve ANDROİD desteği olarak HİÇ BİR ZAMAN " İP5 " olamayacak , bakın bunu çok NET söyleyebilirim.

:D

Bahsettiğim kişi bi şirkette üst düzey müdür. yanındaki insanlara kanıp ip4 aldı zamanında. Başta herşey güzel gelsede çilesi her geçen gün büyüdü büyüdü. Geçenlerde bana icloud ile yapabildiklerini falan gösterdi bende güldüm sonra samsung televizyonunu açmasını istedim. Tatilde beraber çekildiğimiz videoyu oturduk hiçbir kablo olmadan tv den izledik 1080p boyutunda. Resimlere baktık. Zaten ertesi gün olduğunda beni aradı telefonu direk satıp s3 aldı.

Bu teknolojiyi, bimeyen kaç tane ios sahibi insan var? Apple kullanıcılarının yaklaşık %95 i. Belki seninde haberin yoktur bundan. Sadece bu özellik için değiştirdi şimdi evinde bayram ediyor

-all share
    -pil performansı
    -kamera
    -ekran
    -usb storage kullanabilme
    -1080p mkv video izleyebilme. ALtyazı dosyalarıyla uğraşmadan hemde
    -televizyonuna kumanda olarak s3 ü kullanabilme
    -Değiştirilebilir pil
    -Sd card girişi

Artık saymaktan sıkıldım. Geçen hafta gittiğimde "ipad nerde kardeşim" dedim adam ne dedi biliyor musun?

"BİLMİYORUM"

Haftalardır ipad i açmaya gerek bile duymamış. Sen halen iphone diyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga Hoş evimdeki macbook pro ve iş yerimdeki öküz gibi mac pro da özellik olarak pek yeterli gelmiyorda mecburiyetten kullanıyoruz.
    mecbur olmasan neyi kullanırdın merak ediyorum. (bende grafikerim)

Mecbur olmasam Adobe uygulamalarının PC sürümlerini kullanırdım :) Ama malesef firmamızdaki birkaç baskı makinası apple makinalara göre ayarlı...

• Kesinlikle androidciler iphone almasın.

1-Plastik hissi vermeyecektir
    2-İlk güncellemede uyumsuz olmayacaktır
    3-Her yıl yenilemek zorunda kalınmayacaktır

Android o kadar mükemmelki adamlar yılda en az 10 model çıkartıyorlar, işe yarayan bir cihaz sunabilmek için.

Yiyorsa tek model çıkarsalarya...
  • valla iphone kullanıcısıydım s3 aldım dünya vermış dedim..s3 yargılayanlar telefonu resimlerde görenlerdir..eline al bi incelede ondan sonra s3 e laf at...inadına s3...
  • Teşekkürler

• Bende s2 var evdeki lcd samsung 40c650.Evde kablosuz modem var.Önce teli internete bağlıyorum sonra ethernet girişi ile tvyi bağlıyorum modeme.İkisi aynı ağda oluyor yani.Sonra telefondaki ne var ne yok herşeyi tvde görebiliyorum**** film foto vsvs ne aklınıza gelirse.iphoneda var mı bu özellik? Sırf bu yeter be?? Kablo yok bişey yok.
  • böyle yaparak firmanın ne kadar içinde uktesi olduğunu anlarım ben. bu reklamı yapmak için bunu gösterip dahiyim diye asım atmana gerek yok samsung kalitesini zaten konuşturuyor. iphone da kötü değil bence ama ikiside uç noktada böyle bir karşılaştırma saçma olsa gerek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

:D

Bahsettiğim kişi bi şirkette üst düzey müdür. yanındaki insanlara kanıp ip4 aldı zamanında. Başta herşey güzel gelsede çilesi her geçen gün büyüdü büyüdü. Geçenlerde bana icloud ile yapabildiklerini falan gösterdi bende güldüm sonra samsung televizyonunu açmasını istedim. Tatilde beraber çekildiğimiz videoyu oturduk hiçbir kablo olmadan tv den izledik 1080p boyutunda. Resimlere baktık. Zaten ertesi gün olduğunda beni aradı telefonu direk satıp s3 aldı.

Bu teknolojiyi, bimeyen kaç tane ios sahibi insan var? Apple kullanıcılarının yaklaşık %95 i. Belki seninde haberin yoktur bundan. Sadece bu özellik için değiştirdi şimdi evinde bayram ediyor

-all share
    -pil performansı
    -kamera
    -ekran
    -usb storage kullanabilme
    -1080p mkv video izleyebilme. ALtyazı dosyalarıyla uğraşmadan hemde
    -televizyonuna kumanda olarak s3 ü kullanabilme
    -Değiştirilebilir pil
    -Sd card girişi

Artık saymaktan sıkıldım. Geçen hafta gittiğimde "ipad nerde kardeşim" dedim adam ne dedi biliyor musun?

"BİLMİYORUM"

Haftalardır ipad i açmaya gerek bile duymamış. Sen halen iphone diyorsun.

Bende APPLE yok :))

HTC EXPLORER + MOTOROLA F3 kullanıyorum. geçenlerde ONYO TABLET aldım ( dh de incelemesi var tarafımdan )

Ben hayatımdan ve seçimlerimden memnunum İP5 - S3 alma imkanımda büyük ihtimal olmayacak ancak cihazları kullanma - uygulama ve oyun yükleme şansım ( TEST anlamında ) çok fazla oluyor. hatta yetişirse ÇİN den EKİM 2 ci haftası İP5 getirme şansıda olacak.

( ben yeni çıkan adreno 320 gpu lu ) Çin in meşhur ve 350 dolarlık telefonunu bekliyorum, olmazsa NEXUS alacağım. Çok cihaz değiştirdğim için S3 / İP5 bende olmu olmamış farketmez ama SONUNA kadar cihazı kullanırım ve ilk 3 ayda sıkılırım.

• o kadar eleştirilen iPhone5 24 SAAT İÇERİSİNDE 2 MİLYON ADET ön sipariş almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Hahaha guldum :)) Apple sansini kaybetti .. S4 diyorum bu arada :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.

Kardeş sen o teltefonu kullanmadan yatır bakalım. nedemek 1 günü çıkartamıyor. Telefonunu git bence teknik servise ver ;)

Sen s3 kullanıyor musun? kullanıyorsa bana herhangi bir şekilde 2,5 gün gitmiş bir kullanım istatistiği atar mısın? ben wifi-gps-3g kapalı sadece telefon özelliklerini kullanarak 2 günü dolduramıyorum. bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla herkeste durum aynı. sendeki cihazın kullanım şemasını paylaşırsan bende beninkiyle birlikte samsung a gönderip ne bu rezillik? diye hesap sorabilirim. 790 saat bekleme süresi vardır ona bir şey demem ama ben telefonu 790 saat hiç kullanmadan bırakmayı düşünmüyorum. o yüzden o bölümü test edemedim. burada bildiğin dalga geçiyorlar. 790 saat 32 gün ediyor.

o bekleme testleri içerisinde hat olmadan yapılmakta ve cihaz hiç ellenmiyor neyse her firma aynı dümeni yapıyor öte yandan senin söylediklerin çok saçma ben dediğin gibi wifi 3g kapatınca ki çok konuşma yaparım buna rağmen 2 günü rahat gördüm ha bunu sadece deneme amaçkı yaptım normalde gün içi çok yoğun kullanıuorum cihazı yinede 1 günü garanti çıkarıyor. bazen iş arkadaşım pes oynayıp dozu kacırırsa eve gittiğimde şarj bitmek üzere oluyor. anlattıklarım harfiyen dogrudur. yazdıklarında çok abartı olduğunu düşünüyorum son olarakta el hareketiyle ss almakta güçlük çeken varmış ben gayet rahat alıyorum cihazın tek eksisi mikrofon bence gurultulu ortamda olursam yankı ve sesimin uzaktan geldiğini söylüyorlar haliyle bende bu konudan rahatsızım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bu iyiydi ama....

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.