Şimdi Ara

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
1
Favori
25.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok

İphone un listesine bi ozellik eklemeyi unutmuslar

TV REMOTE CONTROL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

zaman zaman iphone zaman zaman da android kullanan birisiyim

her iki işletim sisteminin birbirine göre üstünlükleri eksiklikleri var

ben yazılım bakımından olan farklılıklarından değil de olayın ekonomik yönünden bakacağım

iphone hep değerini koruyan bir telefon olmuştur şöyle örnekleyeylim

ip4 ile galaxy s hemen hemen aynı zamanda çıkmış

aradan 2 yıl geçti hemen hemen

ikinci el değerlerine bakalım

galaxy s 500 lira civarında

iphone 4 1000 lira civarında

gelelim ip4s ve galaxy s2 ye

ip4s 1250-1500 lira arasında

s2 800-1100 lira arasında

s3 e bakalım çıkış fiyatı 1800 lira civarında

şu anda 2. elleri 1250-1400 lira arasında

sıfırları ise 1500 lira civarında satılıyor

bizler yurtdışında yaşamıyoruz

gidelim 200$ a iphone veya s3 alalım

biraz da kullandığımız cihazın değerini korumasına bakmamız lazım diye düşünüyorum

Olaya yanlış bakma denir

3gs ile galaxy s
    iphone 4 ile galaxy s2
    iphone 4s ile galaxy s3

sıfır ve ikinci el fiyatları karşılaştırılır ;)

Bu eşleşmelerde en güçlü telefonlar tabiki samsungta olmasına rağmen satış fiyatları ve 2. el fiyatları aynıdır hemen hemen.

ip5 ise kendi kendine piyasanın en iyisiyim diye takılır durur. ingilterede bile s3 ten 225 sterlin pahalı şu anda. Hadi s3 ucuzladı biraz ama s3 ün çıkış fiyatındanda 150 stelin yüksekte. Şimdi burda s3 ün fiyat olarak rakibi diyebilirmisin ip5 için? Diyemezsin... Yukarıda fiyat denklemini yazdım. ip5 kendi çapında takılıyor yukardaki listeye eklemiyorum bile.

• İnsanlar şu iki telefon yüzünden düşman kesiliyor ya birbirine, ne kadar ucuz olduklarını gösteriyorlar aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

Orijinalden alıntı: cemsch
    quote:

Orijinalden alıntı: Miller57
    quote:

Orijinalden alıntı: yogun54 zaman zaman iphone zaman zaman da android kullanan birisiyim her iki işletim sisteminin birbirine göre üstünlükleri eksiklikleri var ben yazılım bakımından olan farklılıklarından değil de olayın ekonomik yönünden bakacağım iphone hep değerini koruyan bir telefon olmuştur şöyle örnekleyeylim ip4 ile galaxy s hemen hemen aynı zamanda çıkmış aradan 2 yıl geçti hemen hemen ikinci el değerlerine bakalım galaxy s 500 lira civarında iphone 4 1000 lira civarında gelelim ip4s ve galaxy s2 ye ip4s 1250-1500 lira arasında s2 800-1100 lira arasında s3 e bakalım çıkış fiyatı 1800 lira civarında şu anda 2. elleri 1250-1400 lira arasında sıfırları ise 1500 lira civarında satılıyor bizler yurtdışında yaşamıyoruz gidelim 200$ a iphone veya s3 alalım biraz da kullandığımız cihazın değerini korumasına bakmamız lazım diye düşünüyorum
    Eğer siz iki yıl önce piyasaya çıkmış Iphone 4ü gerçekten 1.000 TL ya satabiliyorsanız helal olsun derim
    iphone 4 16gb telefonumu telefoncu 1.000tlye alırım dedi. nokta hatanız ELMA ile ARMUTu kıyaslamakta.
    O telefoncuda bi dangozluk soz konusu demekki Senden 1000 tl ye alip 1200 e mi satacak ?? Millet kiciyla guler ...

İzmirdede 600 tl ye alıyorlar. Gerçekten o telefoncuda bi sorun var :D

• kesinlikle iphone 5 alırım s3 kadar iğren komik ve rezil bir telefon daha görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

kesinlikle iphone 5 alırım s3 kadar iğren komik ve rezil bir telefon daha görmedim.

Hele mavisi rezil ötesi. Öyle bi renkmi olur yahu.

• bırakın abd'yi ingiltere'yi.
    s3 tr'de resmi olarak 1999 tl'den satışa başladı.
    bu haftasonu vatan 1580'den sattı samsung tr'nin cihazını.
    3 ay'da telefonun satış fiyatı 400 tl inmiştir. (ve bildiğim kadarıyla tr'de vergilerde bir indirim sözkonusu değil, ve globalde fiyatlar bu şekilde inmedi)
    ikinci elinden bahsetmiyorum bile.

buradan samsung türkiye'ye selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

quote:

Orijinalden alıntı: cem650

kesinlikle iphone 5 alırım s3 kadar iğren komik ve rezil bir telefon daha görmedim.

Hele mavisi rezil ötesi. Öyle bi renkmi olur yahu.

yenmiş elmadan logo olursa .ok renginde bile telefon olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

zaman zaman iphone zaman zaman da android kullanan birisiyim

her iki işletim sisteminin birbirine göre üstünlükleri eksiklikleri var

ben yazılım bakımından olan farklılıklarından değil de olayın ekonomik yönünden bakacağım

iphone hep değerini koruyan bir telefon olmuştur şöyle örnekleyeylim

ip4 ile galaxy s hemen hemen aynı zamanda çıkmış

aradan 2 yıl geçti hemen hemen

ikinci el değerlerine bakalım

galaxy s 500 lira civarında

iphone 4 1000 lira civarında

gelelim ip4s ve galaxy s2 ye

ip4s 1250-1500 lira arasında

s2 800-1100 lira arasında

s3 e bakalım çıkış fiyatı 1800 lira civarında

şu anda 2. elleri 1250-1400 lira arasında

sıfırları ise 1500 lira civarında satılıyor

bizler yurtdışında yaşamıyoruz

gidelim 200$ a iphone veya s3 alalım

biraz da kullandığımız cihazın değerini korumasına bakmamız lazım diye düşünüyorum

Olaya yanlış bakma denir

3gs ile galaxy s
    iphone 4 ile galaxy s2
    iphone 4s ile galaxy s3

sıfır ve ikinci el fiyatları karşılaştırılır ;)

Bu eşleşmelerde en güçlü telefonlar tabiki samsungta olmasına rağmen satış fiyatları ve 2. el fiyatları aynıdır hemen hemen.

ip5 ise kendi kendine piyasanın en iyisiyim diye takılır durur. ingilterede bile s3 ten 225 sterlin pahalı şu anda. Hadi s3 ucuzladı biraz ama s3 ün çıkış fiyatındanda 150 stelin yüksekte. Şimdi burda s3 ün fiyat olarak rakibi diyebilirmisin ip5 için? Diyemezsin... Yukarıda fiyat denklemini yazdım. ip5 kendi çapında takılıyor yukardaki listeye eklemiyorum bile.

@ the_and

16gb İP4 TR garantili 850 / 900TL den var mı? çünkü S2 bulabiliyorum.

Galaksy S in orjinal rom u nedir ? apple iphone 3gS in orjinal rom u nedir ?

3gs in donanım ve galaksy S in donanımı nedir ?

Bilginiz var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yogun54 zaman zaman iphone zaman zaman da android kullanan birisiyim her iki işletim sisteminin birbirine göre üstünlükleri eksiklikleri var ben yazılım bakımından olan farklılıklarından değil de olayın ekonomik yönünden bakacağım iphone hep değerini koruyan bir telefon olmuştur şöyle örnekleyeylim ip4 ile galaxy s hemen hemen aynı zamanda çıkmış aradan 2 yıl geçti hemen hemen ikinci el değerlerine bakalım galaxy s 500 lira civarında iphone 4 1000 lira civarında gelelim ip4s ve galaxy s2 ye ip4s 1250-1500 lira arasında s2 800-1100 lira arasında s3 e bakalım çıkış fiyatı 1800 lira civarında şu anda 2. elleri 1250-1400 lira arasında sıfırları ise 1500 lira civarında satılıyor bizler yurtdışında yaşamıyoruz gidelim 200$ a iphone veya s3 alalım biraz da kullandığımız cihazın değerini korumasına bakmamız lazım diye düşünüyorum
    Eğer siz iki yıl önce piyasaya çıkmış Iphone 4ü gerçekten 1.000 TL ya satabiliyorsanız helal olsun derim
    iphone 4 16gb telefonumu telefoncu 1.000tlye alırım dedi. nokta hatanız ELMA ile ARMUTu kıyaslamakta.
    O telefoncuda bi dangozluk soz konusu demekki Senden 1000 tl ye alip 1200 e mi satacak ?? Millet kiciyla guler ...

Türkiye üzerinde KİMSE !!! GARANTİ ve FATURA durumuna göre TR dan sıfır 1000TL ye bile alıp 2 yıl da kullanmış olsa bile.

Şuanda 900TL ye bile İPHONE 4 16 GB lık bir cihazını satmaz Böyle bir durum için forumlar - 2 ci el sitelerde halen 6 ay daha zarar etmeden satma şansıda varken,

İsterseniz açın 900TL ye faturalı - garantisi bitmiş - full - temiz İP4 diye bakalım sorun çıkacak mı? birde aynısını S2 için deneyin

iphone 4 İOS4 - İOS 5 - İOS 6 sürüm destekliyor ama S2 halen 4.1 JB ye geçemedi önünde 3 aylık bir dönem mevcut hatta. İphone 4 ise 2 yıl daha aktif kullanılabilecek bir cihaz. ( ekran - kamera - face tıme - ios sürüm desteği vb )

• 2telefonda güzel.. al ikisinide kullan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Türkiye üzerinde KİMSE !!! GARANTİ ve FATURA durumuna göre TR dan sıfır 1000TL ye bile alıp 2 yıl da kullanmış olsa bile.

Şuanda 900TL ye bile İPHONE 4 16 GB lık bir cihazını satmaz Böyle bir durum için forumlar - 2 ci el sitelerde halen 6 ay daha zarar etmeden satma şansıda varken,

İsterseniz açın 900TL ye faturalı - garantisi bitmiş - full - temiz İP4 diye bakalım sorun çıkacak mı? birde aynısını S2 için deneyin

iphone 4 İOS4 - İOS 5 - İOS 6 sürüm destekliyor ama S2 halen 4.1 JB ye geçemedi önünde 3 aylık bir dönem mevcut hatta. İphone 4 ise 2 yıl daha aktif kullanılabilecek bir cihaz. ( ekran - kamera - face tıme - ios sürüm desteği vb )

evet s2 geçemedi ama geçtiği anda 4s e takla attıracak seviyede olacak(hoş şimdidede geride değil ya). s3 ün 4.1 beta testleri mesela ip5 e takla attırıyor benchlerde ;) Biz memnunuz hayatımızdan. Az para verdik (size göre) daha çok performans alıyoruz telefonumuzdan.

Geçen gün arkadaşım satt. Telefoncu 600 istedi bu akdar basit. HEmde kusursuz 16gb ip4 beyaz 1 yıl garantili. Gitti s3 aldı. takasa girince 800 tl den saydılar ip4 ü. Siz neden bahsediyorsunuz?

Şimdi benim arakdaşım karlı mı bu işte?
    ip4 ü aldığı fiyatın üstüne mi sattı?
    salakmıydı peki bu fiyata takasa girdi?

Hayır gerçek bu. Sizin ordaki telefoncuda bir sorun var ;) Bence bol bol ip4 satın o arkadaşa. Gerçekten karlı olur bu iş. Sana şöyle bi örnek vereyim Bi keresinde 50 dolar etmeyen bi ürünü abim 200 dolara satmıştı(12 yıl önce falan). neden bu böyle oldu? Çünkü adam alacağı ürüne tapıyordu ve kazığı yedi gitti. Aynı sizin gibi ;)

• Yaw iyi de S3'ün ram'i 2 GB değil ki, bir de Samsung kendi listesini uzatmak için biraz eften püften özellikleri sıralamış sonlara doğru... Gerçi kendi listesinin sonuna EYYY ÖZGÜRLÜÜÜK deseydi o da yeterdi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: applem26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet s2 geçemedi ama geçtiği anda 4s e takla attıracak seviyede olacak(hoş şimdidede geride değil ya). s3 ün 4.1 beta testleri mesela ip5 e takla attırıyor benchlerde ;) Biz memnunuz hayatımızdan. Az para verdik (size göre) daha çok performans alıyoruz telefonumuzdan.

Geçen gün arkadaşım satt. Telefoncu 600 istedi bu akdar basit. HEmde kusursuz 16gb ip4 beyaz 1 yıl garantili. Gitti s3 aldı. takasa girince 800 tl den saydılar ip4 ü. Siz neden bahsediyorsunuz?

Şimdi benim arakdaşım karlı mı bu işte?
    ip4 ü aldığı fiyatın üstüne mi sattı?
    salakmıydı peki bu fiyata takasa girdi?

Hayır gerçek bu. Sizin ordaki telefoncuda bir sorun var ;) Bence bol bol ip4 satın o arkadaşa. Gerçekten karlı olur bu iş. Sana şöyle bi örnek vereyim Bi keresinde 50 dolar etmeyen bi ürünü abim 200 dolara satmıştı(12 yıl önce falan). neden bu böyle oldu? Çünkü adam alacağı ürüne tapıyordu ve kazığı yedi gitti. Aynı sizin gibi ;)

O kadar telefonunuzu seviyorsanız lütfen Apple bolumunden çıkın Samsung diye ayrı bir bölüm var buralarda gezip kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin bence !

Sayın elma arkadaş. Lütfen okurmusun burası forumun hangi bölümünde? Yazacak veya söyleyecek bişeyiniz yoksa "abi olmamış bu ip5 dersiniz" kimse adınıza zabıt tutmuyor. Burası forum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

samsung hala aynı samsung.. bu kafayla bu kadar işte

Arkadasım yakında bir video çekeceğim. S3 un yapıp İPhone un asla yapamayacağı 20 tan teknoloji farkını göstereceğim. O zaman Hangi kafayla göreceğiz. İPhone resmen yerinde saymış 5 ile.

samsung kullanıcıları da hala aynı kafada gördüğümüz üzere

Oldu çek bakalım aferin

• quote:

Orijinalden alıntı: raseoner

Samsunga bak sadece koreye özel olan 2 gb ram li ve LTE destekli telefonu yazmış sanki tüm dünyada o özellikleti ürünü satıyormuş gibi . evet insanların bunu görmesi için dahi olmasına gerek yok gerçekten .

Farkindamisin reklamin verildigi yer Amerika ve oradaki model 2GB ram ve LTE desteğine sahip..

• 24 saatte iki milyon sattı.

Apple, bugün yaptığı resmi açıklamada, iPhone 5’in ön siparişlerde 24 saat içinde iki milyondan fazla satıldığını açıkladı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25382678/

2milyon kişi aptal, bu forumdakiler akıllı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARTALIZMA -- 17 Eylül 2012; 16:35:34 >
  • Iphone 4s gibi bu da diğer android telefonlarına göre herhangi bir yenilik getirmiyor. Buna rağmen peynir ekmek gib satılıyor. Gerçekten çok ilginç. Ben Grafiker olduğum için neredeyse 10 senedir iphone hariç tüm apple ürünlerini kullanmışımdır ve de kullanmaya devam ediyorum ama nedense iphone a hiçbir zaman ilgi duymadım. Çünkü özellikleri benim için yeterli değil. Hoş evimdeki macbook pro ve iş yerimdeki öküz gibi mac pro da özellik olarak pek yeterli gelmiyorda mecburiyetten kullanıyoruz. En basitinde macbook pro'ya ne adam gibi iphone harici telefon yada mp3 çalar takabiliyorsunuz. (takılıyorda 3. parti uygulama kurup dokuz takla atmanız lazım. Iphone bile sadece itunes ile). Hdmi tv ya bağlanmıyo gidip özel aparat almak lazım, oyun oynanmıyor , ipad usb girişi yok onuda illa itunes ile bağlamak lazım vs vs gibi birsürü şey. Tamam tasarım çok süper stabilite de mükemmelde sadece bunlar yetmiyor malesef. iphonu hem bu yüzden almıyorum hemde artık inşaatta çalışan amelenin elinden tutunda sokakta dum tıs gezen tiky gençliğin elinde olduğu için almıyorum. iyi veya kötü alettir tartışılır (Galaxy S3'e göre bariz kötü hatta şu an kullandığım Galaxy Nexus'a görede baya baya kötü). Sadece demek istediğim Apple'nın satış politikası o kadar başarılı ki üniversitelerde özel bölüm açıp okutmaları gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga
    Hoş evimdeki macbook pro ve iş yerimdeki öküz gibi mac pro da özellik olarak pek yeterli gelmiyorda mecburiyetten kullanıyoruz.

mecbur olmasan neyi kullanırdın merak ediyorum. (bende grafikerim)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.