Şimdi Ara

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
1
Favori
25.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu, 2005'li yıllardaki AMD mi Intel mi tartışmalarına dönmüş. Hey gidi günler heey! Notebook'lar çıktı o keskin tartışmalar bi nebze azaldı. Özledim ama bea :) Ben AMD'ciydim bu arada. AMD mi Intel mi, Samsung mu Apple mı deeer gider.
  • samsung iyice seviyeyi düşürdü. 1milyarın acısını hala hissediyorlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musfasa

quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Orijinalden alıntı: musfasa

Uzun süredir iPhone kullananlar, iPhone'larinin degerlerini anlamaları icin bir süre Samsung'un herhangi bir telini kullansınlar!!!! S3 kullanmam icin basketball topunu tek elle kavrayabilmem gerekiyor oda Malesef imkansız su an icin

S3 kullanamıyorsan samsung kullanma o zaman. Size şöyle bişey söyleniyor mu mesela "ip5 in değerini anlamak için 3gs kullanın". Senin dediğin laf buraya geliyor. 500 tl değerindeki samsungla 1700 tl arasındaki samsung aynı mı senin gözünde?

walla ben amerikada yasiyorum burda iphone 5 199$ + kdv

Kontratlı fiyat olduğunu belirtin lütfen. Gören de iPhone 5 199$'a satılıyor sanacak...

• zaman zaman iphone zaman zaman da android kullanan birisiyim

her iki işletim sisteminin birbirine göre üstünlükleri eksiklikleri var

ben yazılım bakımından olan farklılıklarından değil de olayın ekonomik yönünden bakacağım

iphone hep değerini koruyan bir telefon olmuştur şöyle örnekleyeylim

ip4 ile galaxy s hemen hemen aynı zamanda çıkmış

aradan 2 yıl geçti hemen hemen

ikinci el değerlerine bakalım

galaxy s 500 lira civarında

iphone 4 1000 lira civarında

gelelim ip4s ve galaxy s2 ye

ip4s 1250-1500 lira arasında

s2 800-1100 lira arasında

s3 e bakalım çıkış fiyatı 1800 lira civarında

şu anda 2. elleri 1250-1400 lira arasında

sıfırları ise 1500 lira civarında satılıyor

bizler yurtdışında yaşamıyoruz

gidelim 200$ a iphone veya s3 alalım

biraz da kullandığımız cihazın değerini korumasına bakmamız lazım diye düşünüyorum

• Ben HTC kullanıcısıyım ama bana göre en iyi telefon üreticisi Samsung dur açık ara farkla hemde aynı şekilde TV sektöründe de 1. sıradadır. Apple'ı ise ilk 5'e bile koymam.
  • önemli olan bu telefonların birbirine karşı donanım üstünlüğü değil, sizin ihtiyaçlarınızı karşılamasıdır. Yazılımıyla ve akıcılığıyla hangisi sizin için daha kullanışlıysa onu tercih edin.
  • Ona birakta biz karar verelim ! Yillardir ayni olay. Hatta o meshur ss'yi cok ozledim. Taş ve iphone karsilastirmasi. Ama gel gor ki iphone her zaman bir adim onde. Bu farki anlamak icinde dahi olmaya gerek yok . Satis rakamlarina bakmak yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.

Kardeş sen o teltefonu kullanmadan yatır bakalım. nedemek 1 günü çıkartamıyor. Telefonunu git bence teknik servise ver ;)

Sen s3 kullanıyor musun? kullanıyorsa bana herhangi bir şekilde 2,5 gün gitmiş bir kullanım istatistiği atar mısın? ben wifi-gps-3g kapalı sadece telefon özelliklerini kullanarak 2 günü dolduramıyorum. bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla herkeste durum aynı. sendeki cihazın kullanım şemasını paylaşırsan bende beninkiyle birlikte samsung a gönderip ne bu rezillik? diye hesap sorabilirim. 790 saat bekleme süresi vardır ona bir şey demem ama ben telefonu 790 saat hiç kullanmadan bırakmayı düşünmüyorum. o yüzden o bölümü test edemedim. burada bildiğin dalga geçiyorlar. 790 saat 32 gün ediyor.

1- Wi fi acik, 3g kapali, ekran isigi otomatikte, sadece telefon gorusmeleri yaparak ( cok yogun ama kisa sureli gorusmeler) 4 gunde bir bazen 3 gunde sarj ederek kullaniyor babam.

Ben ise 3g acik, bluetooth acik, wi fi acik, surekli whatsapp e mail mesajlasma muzik calar ve sevgili ile telefon gorusmeleri yaparak bugun 23 saat 32 dakikada %17'ye indirmisim.

Ikisi de stock durumda telefonlar.

2- Ayrica oyle bahsettiginiz kadar cokme olmuyor. Sadece viber in yeni surumunde yasiyorum sorun. Onun disinda tum uygulamalar calisiyor.

3- Hic reset attigina denk gelmedim telefonun.

4- Bundan onceki telefonum iphone 4S'ti. Ayrica bir adette iPad 2 3g ve ipod nano 6 sahibiyim. Bence tabi ki galaxy s3.

Siz gercekten galaxy s3 mu kullaniyorsunuz? Baska telefondur o belki.

oooo senin telefon bozuk kardeş. yukarılarda 14 gün kullanan arkadaş var on tane teste baktım 2 günü geçen yok ama helal olsun Türk insanı işte farkımız olacak 3-4 güne çıkartmışsın :) cidden üşenmezsem şu çökme raporlarını paylaşayım. gerçi kendi kendine sinsice gps açan bir uygulama yüzünden telefonda uygulama kalmadı. ayrıca reseti ben atıyorum telefon değil 4s ten s3 e geçen bir insan benim gözümde parayı harcayacak yer arıyordur. Allah daha bol versin.

Sabah kontrol ettim babamin telefonunu 2 gun 14 saatte %19 olmustu. Is yerinde takar sarja.

Bu arada allah hepimize daha cok versin kardesim

• 1günü çıkarması lazımdı ip4s in.
    Şimdi bakıyorum ip5 tede aynı sorunu yasatacaklar. Git o kadar para bayıl sonra yarı yolda kal tek başına bu bile tercih sebebi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

zaman zaman iphone zaman zaman da android kullanan birisiyim

ben yazılım bakımından olan farklılıklarından değil de olayın ekonomik yönünden bakacağım

biraz da kullandığımız cihazın değerini korumasına bakmamız lazım diye düşünüyorum

4s nerede 1250? ayrıca s3 dün %25 le 1588 liradan satıldı. yurtdışındakiler 200 dolara alıyor ama 2 sözleşme imzalıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 17 Eylül 2012; 10:14:06 >

• Tasarım ve ios un kolay kullanımı bana göre iphone u rakipsiz kılıyor. İphone 4 ten sonraki bütün cihazların tasarımları hoşuma gitmez oldu..
  • " Samsung: S3'ün cok daha iyi oldugunu aptal olan bile anlar " demeliymis aslinda yine insafli konusmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engurlu -- 17 Eylül 2012; 10:57:25 >
  • quote:

Galaxy S'imi 3 ay önce 650 TL ya sattım. Bir başka arkadaşımda 700 TL ya okutmuştu.
    1 ay önce bir arkadaşım çok temiz 1 haftalık beyaz Iphone 4S'ini 1.200 TL ya bile satamadı.
    Telefoncuların verdiği fiyat zaten ölü fiyatı. 900 TL, 1.000 TL ya anca alıyorlar.

Eğer siz iki yıl önce piyasaya çıkmış Iphone 4'ü gerçekten 1.000 TL ya satabiliyorsanız helal olsun derim

Yinede evet Iphone ların ikinci eli biraz daha para ediyor Samsunga göre. Ama abartılacak kadar bir avantaj değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miller57

quote:

Galaxy S'imi 3 ay önce 650 TL ya sattım. Bir başka arkadaşımda 700 TL ya okutmuştu.
    1 ay önce bir arkadaşım çok temiz 1 haftalık beyaz Iphone 4S'ini 1.200 TL ya bile satamadı.
    Telefoncuların verdiği fiyat zaten ölü fiyatı. 900 TL, 1.000 TL ya anca alıyorlar.

Eğer siz iki yıl önce piyasaya çıkmış Iphone 4'ü gerçekten 1.000 TL ya satabiliyorsanız helal olsun derim

Yinede evet Iphone ların ikinci eli biraz daha para ediyor Samsunga göre. Ama abartılacak kadar bir avantaj değil.

tr garantili cihazların fiyatlarını göz önünde bulundurun

• Iphone 4'den galaxy s3'e gecmis birisi olarak android'in ozgurluk demek oldugunu anladim. Kies'i telefonu ilk aldigimda kurdum daha sonra hic kullanmadim. Her turlu dosyayi usb calistirir gibi kopyaliyorum, yapistiriyorum, siliyorum. Ayrica formatini degistirmeye de gerek yok her turlu dosyayi taniyip oynatiyor s3. Zaten iphone'dan da itunes'dan biktigim icin s3'e gecis yapmistim. Ayrica andorid'de telefona torrent indirme gibi bir olay varki bu bile bircok kisinin android'e gecmesine yeter diye dusunuyorum.

Ayrica modifiye, crack gibi vakit alan islerden hic hoslanmayan ve anlamayan biri olarak iphone'u son zamanlarda JB'li kullandigim halde android'deki kadar ozgurluk yoktu. Bence apple bu itunes-kisitlama sacmaligindan vazgecip kullanicilarini rahat birakmali.
  • iOS Android ten özgür diyenler kim? Parmak kaldırsın

Kafanız mı güzel la sizin
  • @yogun54

Hocam bahsettiğim tüm telefonlar TR garantili. Yurtdışı veya başka bi yolla alınma değil. T.cell Aveadan alınma.
  • Evet Samsungu seçmek için dahi olmaya gerek yok, zevksiz olmak yeterli.
  • Ezikliğin dibini görmüş Samsung...

Nissan, GTR ile "Ben Porsche 911 Turbo avlarım." der.
    Audi R8 ile "Ben Ferrari avlarım." der.
    Toyota Lexus LFA ile "Ben Lamborghini, Ferrari avlarım." der.

Ama hiç,

Porsche'nin "Ben Nissan GTR avlarım."
    Ferrari'nin veya Lamborghini'nin "Ben R8 veya Lexus LFA avlarım"

dediklerini duydunuz mu? Muhatap bile olmazlar. Adam sıfatına bile sokmazlar.

Ezikliğin dibine vurmuş durumda şu anda Samsung.

Eğer taklit ediliyorsanız (bkz: 2007 öncesi ve sonrası smartphone'lar) ve tüm kıyaslarda siz kullanılıyorsanız bu işi en iyi siz yapıyorsunuz demektir.

Bu kadar basit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 17 Eylül 2012; 11:41:18 >
  • Samsung saçma bir reklam yapmış bana kalırsa. Samsung donanıma yazılımdan daha çok önem veriyor bu da hâliyle Samsung'un daha da düşmesine neden oluyor. Samsung yazılımda Apple kadar stabiliteyi sağlasa tadından yenmez.

Bu arada yaklaşık 3 haftadır Galaxy S2 kullanıyorum ekranı bana fazla büyük geldi, henüz alışamadım, daha önce 4" ekranlı telefon kullanmama rağmen. Heleki S3 daha geniş ekranlı S2'den, ekranın büyümesi 4" den sonra artı bir özellik değildir. Bence telefonda maksimum ekran boyutu 4.0" olmalıdır.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.