Şimdi Ara

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
1
Favori
25.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf şu haberler ve tartışmayı bilmeyen ergenler yüzünden soğudum bu siteden. Sıcak fırsatlar ve 2. el bölümüne bir alternatif bulsam DH e girmeyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi see-none -- 17 Eylül 2012; 0:46:45 >
  • Yok abi apple cılara ne dersen de en iyi telefon ıphone dur istediği kadar çabalsın samsung apllecılar vazgeçmez s3 çok daha ve şık bi telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Iphone gerisi hikaye..

MarkaBüyüsü.Avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.

Kardeş sen o teltefonu kullanmadan yatır bakalım. nedemek 1 günü çıkartamıyor. Telefonunu git bence teknik servise ver ;)

Sen s3 kullanıyor musun? kullanıyorsa bana herhangi bir şekilde 2,5 gün gitmiş bir kullanım istatistiği atar mısın? ben wifi-gps-3g kapalı sadece telefon özelliklerini kullanarak 2 günü dolduramıyorum. bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla herkeste durum aynı. sendeki cihazın kullanım şemasını paylaşırsan bende beninkiyle birlikte samsung a gönderip ne bu rezillik? diye hesap sorabilirim. 790 saat bekleme süresi vardır ona bir şey demem ama ben telefonu 790 saat hiç kullanmadan bırakmayı düşünmüyorum. o yüzden o bölümü test edemedim. burada bildiğin dalga geçiyorlar. 790 saat 32 gün ediyor.

1- Wi fi acik, 3g kapali, ekran isigi otomatikte, sadece telefon gorusmeleri yaparak ( cok yogun ama kisa sureli gorusmeler) 4 gunde bir bazen 3 gunde sarj ederek kullaniyor babam.

Ben ise 3g acik, bluetooth acik, wi fi acik, surekli whatsapp e mail mesajlasma muzik calar ve sevgili ile telefon gorusmeleri yaparak bugun 23 saat 32 dakikada %17'ye indirmisim.

Ikisi de stock durumda telefonlar.

2- Ayrica oyle bahsettiginiz kadar cokme olmuyor. Sadece viber in yeni surumunde yasiyorum sorun. Onun disinda tum uygulamalar calisiyor.

3- Hic reset attigina denk gelmedim telefonun.

4- Bundan onceki telefonum iphone 4S'ti. Ayrica bir adette iPad 2 3g ve ipod nano 6 sahibiyim. Bence tabi ki galaxy s3.

Siz gercekten galaxy s3 mu kullaniyorsunuz? Baska telefondur o belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu savaş bitmez arkadas.

• quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

ozellikler bir yana da, o s3'un boyutlari nedir oyle arkadas... benim arabanin yan aynasindan hallice mubarek

İşte telefondan anlamadığın için öyle değerlendiriyorsun. Eski nokiacı seni. Her şey tasarım ve boyut demek mi? Stabilite deme jelly bean 4.1 ile dengelendiler.
  • Sonucta samsung baslangicta cop bir cihaz aliyorsunuz. 3gs bile destek olarak nerede ilk galaxy s nerede :) isterlerse ps3deki cell islemciyi koysunlar android'e yine husran. Bu acik ve kapali, isletim sistemi lafinada cok itici. Ikonlari ufaltsan ne olur ufaltmasan ne olur. Herkes programciymisda acik kaynak pesinde kosuyor haberimiz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

quote:

ozellikler bir yana da, o s3'un boyutlari nedir oyle arkadas... benim arabanin yan aynasindan hallice mubarek

İşte telefondan anlamadığın için öyle değerlendiriyorsun. Eski nokiacı seni. Her şey tasarım ve boyut demek mi? Stabilite deme jelly bean 4.1 ile dengelendiler.

Jellbean'i kullanmasak yiyicez gercekten bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

quote:

quote:

Jelly bean de hangi telefon? Donanımı düşük eski modellerde kusursuz çalışmayabiliyor, ios 5'de ipod touch 4ün ve iphone 3gsnin deli gibi kasması gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.

Kardeş sen o teltefonu kullanmadan yatır bakalım. nedemek 1 günü çıkartamıyor. Telefonunu git bence teknik servise ver ;)

Sen s3 kullanıyor musun? kullanıyorsa bana herhangi bir şekilde 2,5 gün gitmiş bir kullanım istatistiği atar mısın? ben wifi-gps-3g kapalı sadece telefon özelliklerini kullanarak 2 günü dolduramıyorum. bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla herkeste durum aynı. sendeki cihazın kullanım şemasını paylaşırsan bende beninkiyle birlikte samsung a gönderip ne bu rezillik? diye hesap sorabilirim. 790 saat bekleme süresi vardır ona bir şey demem ama ben telefonu 790 saat hiç kullanmadan bırakmayı düşünmüyorum. o yüzden o bölümü test edemedim. burada bildiğin dalga geçiyorlar. 790 saat 32 gün ediyor.

1- Wi fi acik, 3g kapali, ekran isigi otomatikte, sadece telefon gorusmeleri yaparak ( cok yogun ama kisa sureli gorusmeler) 4 gunde bir bazen 3 gunde sarj ederek kullaniyor babam.

Ben ise 3g acik, bluetooth acik, wi fi acik, surekli whatsapp e mail mesajlasma muzik calar ve sevgili ile telefon gorusmeleri yaparak bugun 23 saat 32 dakikada %17'ye indirmisim.

Ikisi de stock durumda telefonlar.

2- Ayrica oyle bahsettiginiz kadar cokme olmuyor. Sadece viber in yeni surumunde yasiyorum sorun. Onun disinda tum uygulamalar calisiyor.

3- Hic reset attigina denk gelmedim telefonun.

4- Bundan onceki telefonum iphone 4S'ti. Ayrica bir adette iPad 2 3g ve ipod nano 6 sahibiyim. Bence tabi ki galaxy s3.

Siz gercekten galaxy s3 mu kullaniyorsunuz? Baska telefondur o belki.

oooo senin telefon bozuk kardeş. yukarılarda 14 gün kullanan arkadaş var on tane teste baktım 2 günü geçen yok ama helal olsun Türk insanı işte farkımız olacak 3-4 güne çıkartmışsın :) cidden üşenmezsem şu çökme raporlarını paylaşayım. gerçi kendi kendine sinsice gps açan bir uygulama yüzünden telefonda uygulama kalmadı. ayrıca reseti ben atıyorum telefon değil 4s ten s3 e geçen bir insan benim gözümde parayı harcayacak yer arıyordur. Allah daha bol versin.

• iphone 5 mi? samsung s3 mü? cevabı samsung s2 s3 ve diğer android kullanıcılarının cevabında gizli.

1- kore, usa vs. için 2gb ram+lte kullanan model var, başka ülkede 1gb ram+3g var..
    2- ingiltere kullanıcısı için 4.0.4 güncellemesi gelmiş fakat türkiyedeki adam resmi güncelleme için bekleyedursun.. 4.1 güncellemesi s2 ye gelecek mi?
    apple kullanıcısı bir arkadaş 4.1 güncellemesini beceripte çıkartamadılar diyor, android kullanıcısının cevaba bakın "şimdilik sadece galaxy nexus için çıktı" diyor. ee demekki hazır yazılım. diğer telefonlar neden bekliyor? ilk o telefon için çıktı, şu telefon 1 ay, diğeri 3 ay bekleyecek.. iki sene önce çıkan şu telefona güncelleme falan yok... android güncellemeleri için sürekli beklemek veya güncellemeyi ilk alanlardan olmak için her sene telefonmu değiştirmem lazım?
    ayrıca galaxy s (3gs'e muadil olarak üretilen) telefon en son hangi resmi güncellemeyi aldı?
    3- bugün arkadaşımın s3 telfonunu biraz kurcaladım. msn gibi uygulamalar bile gerçekten dandik! 15dk kullandığım için kapanma sorunu görmedim.
    4- menüde dolaşırken dört çekirdekli işlemci ve bilmemkaç gb ram e rağmen takılmalar oldu..
    5- malzeme kalitesi ve en önemlisi işçilik kalitesinden bahsetmeye gerek duymuyorum.

s3 tasarım olarak güzel fakat en üst düzey telefonda aynı tasarımda diğer alt düzeyleride aynı.. malzeme standart leğen plastiğinin biraz üzerinde :)
    samsung malzeme kalitesini arttırmalı. nokia 6700 bile özellik olarak bir işe yaramazken kullanılan malzemeden dolayı aynı özellikteki telefonun iki katını ödeyerek tercih ediliyor..

bir dönem s3 almayı düşünmüştüm fakat biraz araştırdıktan sonra iphone 4 ile yola devam kararı aldım. öncelikle malzeme kalitesi ve kalite hissiyatine odaklanması lazım. android zamanla gelişecektir, o zaman iphone'dan vazgeçerim.

• Uzun süredir iPhone kullananlar, iPhone'larinin degerlerini anlamaları icin bir süre Samsung'un herhangi bir telini kullansınlar!!!! S3 kullanmam icin basketball topunu tek elle kavrayabilmem gerekiyor oda Malesef imkansız su an icin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

quote:

quote:

Jelly bean de hangi telefon? Donanımı düşük eski modellerde kusursuz çalışmayabiliyor, ios 5'de ipod touch 4ün ve iphone 3gsnin deli gibi kasması gibi.

Htc one x

• quote:

Orijinalden alıntı: abidin keskinarslan

heyyy şuna bi göz atın :Dhttp://gizmodo.com/5943675/surprise-apple-fans-turn-samsungs-iphone-5-attack-ad-on-its-head

İste bu ;))) insanlar Appel i ne zaman anlayacak bilemiyorum. Ve gercekten android kullanicilari icin uzuluyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Removable Battery" vuuuuu bu ne kine,pil çıkınca sanırım telefon farklı moda bürünüyor.Pilin çıkıyor olmasıda neymiş be.Bunu bile reklama entegre etmiş,kaldıki özellikler dudak uçuklatan cinsten değil.

Ayrıca apple vizyonu yeter.Ama vizyonu olana !
  • 2 modeli de tercih etmem.
  • yıllardır iPhone kullanmış bir birey olarak bu tartışmaların yalnızca firmalara yarar sağladığını, son kullanıcıya hiçbir yarar sağlamadığını belirtmek isterim, kaldı ki 4.1.1. Jelly Bean çok iddialı geliyor, iddiasını kanıtlar mı bilinmez fakat çeşitlilik son kullanıcının her zaman yararınadır, beni forumdan ya da twitterdan tanıyan arkadaşlar bilirler; Apple iPhone stratejisini 3 modelde bir infial uyandırmak üzerine kurgulamaktadır. ilk iPhone ve 3Gs modellerinde tanıtımlarda hep ooouuw sesleri duyarken, tanıtımın sonlarına doğru sürpriz bir şekilde cihaz ortaya çıkarken artık 45 dakika içinde herşey ortaya çıkarılır oldu. Bilhassa "olmayanı olduracak" beklentiler içine giren insanların çoğu hüsrana uğradı. Satış rakamları ise ortada, her iki cihaz da (S3 ve iP5) güzel satışlar yapıyorlar. Sonuç olarak insanlar bugün nasıl GSM operatörleri çeşitliliği sayesinde istedikleri tarifelere kısmen de olsa ulaşmışlarsa, Samsung sayesinde de tercihlerini özgürce yapabilmektedirler. Özetle çeşitlilikten yana olması gereken bizler marka savunuculuğu yaparak yalnızca sinir sistemimizi bozuyoruz. İnanıyorum ki iPhone 6 ya da adı her ne olursa asıl yeniliklerle gelecek olan cihazdır. Ben de S3 deneyiminden sonra yine iPhone a dönebilirim. Çeşitlilik hepimize lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

iphone 5 mi? samsung s3 mü? cevabı samsung s2 s3 ve diğer android kullanıcılarının cevabında gizli.

1- kore, usa vs. için 2gb ram+lte kullanan model var, başka ülkede 1gb ram+3g var..
    2- ingiltere kullanıcısı için 4.0.4 güncellemesi gelmiş fakat türkiyedeki adam resmi güncelleme için bekleyedursun.. 4.1 güncellemesi s2 ye gelecek mi?
    apple kullanıcısı bir arkadaş 4.1 güncellemesini beceripte çıkartamadılar diyor, android kullanıcısının cevaba bakın "şimdilik sadece galaxy nexus için çıktı" diyor. ee demekki hazır yazılım. diğer telefonlar neden bekliyor? ilk o telefon için çıktı, şu telefon 1 ay, diğeri 3 ay bekleyecek.. iki sene önce çıkan şu telefona güncelleme falan yok... android güncellemeleri için sürekli beklemek veya güncellemeyi ilk alanlardan olmak için her sene telefonmu değiştirmem lazım?
    ayrıca galaxy s (3gs'e muadil olarak üretilen) telefon en son hangi resmi güncellemeyi aldı?
    3- bugün arkadaşımın s3 telfonunu biraz kurcaladım. msn gibi uygulamalar bile gerçekten dandik! 15dk kullandığım için kapanma sorunu görmedim.
    4- menüde dolaşırken dört çekirdekli işlemci ve bilmemkaç gb ram e rağmen takılmalar oldu..
    5- malzeme kalitesi ve en önemlisi işçilik kalitesinden bahsetmeye gerek duymuyorum.

s3 tasarım olarak güzel fakat en üst düzey telefonda aynı tasarımda diğer alt düzeyleride aynı.. malzeme standart leğen plastiğinin biraz üzerinde :)
    samsung malzeme kalitesini arttırmalı. nokia 6700 bile özellik olarak bir işe yaramazken kullanılan malzemeden dolayı aynı özellikteki telefonun iki katını ödeyerek tercih ediliyor..

bir dönem s3 almayı düşünmüştüm fakat biraz araştırdıktan sonra iphone 4 ile yola devam kararı aldım. öncelikle malzeme kalitesi ve kalite hissiyatine odaklanması lazım. android zamanla gelişecektir, o zaman iphone'dan vazgeçerim.

Bu tip yorumlara artık insanlar gülüyor ;)

En azından şu yazdığın duruma cevap verelim. ----Arayüze uyumluluk ve değişik donanımlarda stabiliteyi tutturmak diye birşey var--- İŞte bu yüzden 3-4 ay gecikiyor. Tabi androidde güncellemeler kıytırıktan olmadığı için hepimiz sabırla bekliyoruz. apple yılda 1 çıkartıyor ondan sonra hadi bakalım umutlar başka bahara. 3gs modeline güncellemeyle yaptıkları eziyeti hatırlatmak isterim. telefon yavaşlamaktan çöktü beli büküldü. Eğer bu ise yazılım güvencesi eksik kalsın ;)

Apple hastasını yavaşça zehirleyen doktor gibi. Yanındayım diyor ama para vermezsen daha güzel ilaç alamazsın yavaş yavaş ölürsüne getiriyor ;)

• S3 vatan da 1588 tl'ye düşmüş iphone 5 en az 2500'den piyasaya girer. Avrupa'da, Amerika'da bu telefonlar arasında 50-100 tl fark var Türkiye'de samsung yerine ıphone almak sahiden enayiliğe dönüşmeye başladı. Sonuçta aralarındaki fark S2 ile beraber kapandı hatta samsung s3 ile öne bile geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.