Şimdi Ara

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
1
Favori
25.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Statü ve gösteriş merakıdır ayponeye para verilmesinin sebebi. Kardeşim bile aldıysa burada yazmanın hiç bir anlamı yok. Siz paranızı yok yere harcamaya devam edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzunman -- 16 Eylül 2012; 23:39:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizce samsung'un apple kadar satmamasının sebebi daha önceki samsung telefonların bıraktığı izlenim olabilir mi? Çünkü daha önce dokunmatik diye tabir edilen ama apple ürününü kullandıktan sonra dokunmatik kavramına yeni anlam yükleyen ben samsung star 5233w kullanıyordum ama ipod ile başlayan apple maceram sonucu ikisi arasında tercih yapmak zorunda kalsam hiç tereddüdsüz apple derdim. Şimdi s3 için insanlarda çekince var bence eski ürünlerle kıyaslama babında. Siz ne dersiniz bu konuda? Ayrıca dokunmatiği gerçekten dokunmatik gibi mi samsungun? Hiç kullanmadım, bilmiyorum.
  • Harbi Apple 30 kamyon bozuk parayı ne yaptı]. Bence daha saymamislardir. Malum gündemleri yogun. iPhone 5 iOS 6.... Vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

Arkadaşlar sizce samsung'un apple kadar satmamasının sebebi daha önceki samsung telefonların bıraktığı izlenim olabilir mi? Çünkü daha önce dokunmatik diye tabir edilen ama apple ürününü kullandıktan sonra dokunmatik kavramına yeni anlam yükleyen ben samsung star 5233w kullanıyordum ama ipod ile başlayan apple maceram sonucu ikisi arasında tercih yapmak zorunda kalsam hiç tereddüdsüz apple derdim. Şimdi s3 için insanlarda çekince var bence eski ürünlerle kıyaslama babında. Siz ne dersiniz bu konuda? Ayrıca dokunmatiği gerçekten dokunmatik gibi mi samsungun? Hiç kullanmadım, bilmiyorum.

ben apple kullanan biri olarak dün teknosada inceledim s3'ü uzunca bir süre. gayet başarılı bir dokunmatiği var. Sadece şu konuda emin olmayabilirim: Apple'da aşağıdan yukarıya sürükleyip bıraktığında örneğin doğal bir şekilde yavaşlıyor ve duruyor. Bu da yazılımsal tabii. Ama başarısız bir dokunmatiği var denemez s3 için.

• quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

Bu konu neden Apple bölümüne açılır? Samsung'un S3 reklamıylsa Samsung bölümüne açılır. Buraya açılıp da ortam gerilmemeliydi.

Konu Apple bölümünde değil Ana Sayfa Haberleri bölümünde.
  • bırakın 3-4 bin verip iphone 5 alsınlar sizene:)f/p ciler 1400 1500 liradan s3 lerini alırlar keyiflerine bakarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris
    Haklılar ama :)

Samsung'u bir dünya devi konumuna pozisyonlandıran, finansal servislerden ağır endüstriye, elektronikten ağır sanayiye geniş bir yelpazeye sahip şirketler topluluğu hakkında daha fazlasını öğrenin.

Elektronik Endüstrileri
    Samsung SDI
    Samsung Corning Precision Materials
    Samsung SDS
    Samsung Mobile Display
    Samsung LED

Makine ve Ağır Sanayiler
    Samsung Heavy Industries
    Samsung Techwin

Kimya Sanayileri
    Samsung Total Petrochemicals
    Samsung Petrochemicals
    Samsung Fine Chemicals

Finansal Hizmetler
    Samsung Life Insurance
    Samsung Fire & Marine Insurance
    Samsung Card
    Samsung Securities
    Samsung Investment Trust Management
    Samsung Venture Investment

Diğer İştirakler
    Samsung C&T Corporation
    Samsung Engineering
    Cheil Industries
    Samsung Everland
    The Shilla Hotels & Resorts
    Cheil Worldwide
    Samsung Medical Centre
    Samsung Economics Research Institute

İştirakler
    Samsung Human Resources Development Centre
    Samsung Lions
    The Ho-Am Foundation
    Samsung Foundation of Culture
    Samsung Welfare Foundation
    Samsung Life Public Welfare Foundation
    Evet, yukaridakilerin hepsinden 10 larca model üreten Samsung ilk 30 şirket arasında yok; sadece telefon, bilgisayar ve mp3 çalar üreten dandik! Apple dünyanın en değerli şirketi :) Ezik detected again

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi competan4 -- 17 Eylül 2012; 0:09:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

Arkadaşlar sizce samsung'un apple kadar satmamasının sebebi daha önceki samsung telefonların bıraktığı izlenim olabilir mi? Çünkü daha önce dokunmatik diye tabir edilen ama apple ürününü kullandıktan sonra dokunmatik kavramına yeni anlam yükleyen ben samsung star 5233w kullanıyordum ama ipod ile başlayan apple maceram sonucu ikisi arasında tercih yapmak zorunda kalsam hiç tereddüdsüz apple derdim. Şimdi s3 için insanlarda çekince var bence eski ürünlerle kıyaslama babında. Siz ne dersiniz bu konuda? Ayrıca dokunmatiği gerçekten dokunmatik gibi mi samsungun? Hiç kullanmadım, bilmiyorum.

Hocam Galaxy S ten beri Samsung kullanıyorum. Dokunmatik olayında hiç kafanız karışmasın. Son derece iyidir. S3 ben kendim kullanıyorum mükemmele yakın cihaz. S4 falanda S3 gibi iddialı yeniliklerle gelirse o cihazı tahmin bile edemiyorum. Burada boş yere polemik yapıyoruz. Niyemi
    Iphone Sony Xperia serisi Samsung Galaxy serisi ve Htc One X bunların hepside yarış atı olsa 1.yi ancak foto finiş belirler. Çünkü hepside kullanıcısını diğer cihazlarda aklı kalmayacak şekilde tatmin eder. Gerisi hikaye. Market ve uygulama için apple alan veya ekran büyüklüğü androidi için samsung htc alan olacaktır. Zaten normal olan da budur. Mesela kamera deklanşör tuşu yok diye s3 kötü cihazmı oluyor saçmalık. Takıldığımız şeyler küçücük detaylar. Kimin aklına gelirdi Samsungun Apple a akıllı telefon konusunda kafa tutabileceği. 3 sene önce ben buna gülerdim. Ama bugün gelinen noktaya bakınca Samsungunda hakkını vermek gerekir. S3 şu an benim için rüya gibi cihaz. Iphone tecrübe etmişliğimde var.

• samsung hala aynı samsung.. bu kafayla bu kadar işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: marvel-55

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: marvel-55 fazla kasmaya gerek yok SAMSUNG daha iyi.
    Burada eleştiri cihaz sayısı - çıkış tarihi - güncellemenin KULLANICIYI memnun etmesi ( fiyat politikası da önemli ) Ben TR fiyatı en düşük 1.200 TL den forum forum dolaşıp SIRF 4.1 JB ye ulaşmak isteyen sonraki 2 yılcık !!! daha ÜRETİCİ FİRMANIN tuzağına düşmeyeyim diyenleri okuyorum .... Ortada Samsung sadece S3 ü üretmiş , kalan sakatlar bizim değil gibi davranıyorsunuz, bugün ace - ace s çıkartıp SERİYİ gerçekten başarı ACE 2 ile tamamlayan samsung a tarafsız kalabiliyorsanız NE MUTU sizlere... 1 yılda 1 cihaz çıkartıp stabil bir işletim sistemi kullanan ve ezici satış rakamı - parası olan bir firmayı siz daha iyi eleştirmekle ne kazanacaksınız ? Samsung wawe serisi ve 700 TL altındaki cihazlarındaki çöp ibaresi sizleri bugün mutlu ediyorsa bizim kişisel fikrimizin anlamı olabilir mi?

Bu güncelleme konusunda Samsung ile Apple'i karsilastirmak yersiz kaldiki bana göre donanim olarak hiz olarak samsung sgs3 daha hizliyken bunu karsilastirmak durumu daha da komiklestiriyor.

Apple sadece belli ürünlerde odaklanip hep ayni bildigi yoldan gidiyor (iphone)
    Durum böyle olunca o ürünlere destek sunmak daha da kolaylasiyor.
    samsung cephesine bakacak olursak üst seviye tellere sgsII, sgsIII, Note.... Gibi ürünlerine düzenli olarak güncelleme yapiyor bunun bir örneyide kendim esime almis oldugum 3 gün önceki note ye 4.0.4 güncellemesini ayni gün icinde hemen yapmis olmamdir.. ve yeni cikacak olan güncellemenin de Noteye gelecegi duyuruldu bile.
    Günelleme konusunda ve sizin su 700 tl alti telefonlara cöp muammelesi yapiliyor fikrinize gelince. Sunu söyle bilmek gerek cok cesitliligi olan bir firma bir o kadar ayri ayri donanimi olan telefonlara sahib üst seviyedeki telefonlarina zaten bu adamlar en yeni güncelemeleri sunuyorlar simdi diyelim ki bu adamlar alt seviye bir akilli tleefon olan galaxy miniye ICS 4.0 güncellemesi sundu! simdi bu telefona uyarmi bu? uydu diyelim ayni güncellemeyi alan bir note yada sgs3 ile yapabileceginiz seyleri onunla yapabilecekmisiniz? Sunu anlamaniz lagzim üat seviye telefonlara samsung ile yola cikanin yolda kaldigina rastlamadim ben ama adamlar bütceye göre telefon yapiyor gider alirsin galaxy mini bütcene kadar kaldirabildigi yere kadar zorlarsin kullanirsin . daha genis bir bütcen varsa da alirsin bir sgs3 yahutta note vs.. yada one X gibi telefonlar o zaman güncellemen de olur yazilim desteyinde! Apple elle sayilabilecek ayni isletim sisteminde calisan ürünlerine destek vermekte elbette zorlanmaz zaten adamlarin isi bu. samsung daha fazla kesime hitab etmekte onun icin de alt seviyedeki telefonlara bence dedigim sebepler yüzünden cok agam sagam güncelleme yapilmasi gereksiz .

İyi ki operatör sahibi - donanım üreticisi değilsiniz !

Bu arada hangi NOTE den bahsediyoruz ? hani NOTE 2 aldınız ise hayırlı olsu diyecektim.

S3 ü ICS 4.0 yüklü satılırken bile hata iken , S2 ye destek veriyor demek + günümüzün EN GÜÇLÜ donanımına sahip telefonu denilen NOTE nin samsung un güncellemesi aldığı için MİNNET duymamızı da ekliyorsanız ,

İşte burada % 99 ayrılıyoruz

550TL ye şuanda HTC Desire C ( 600 mhz + 512 mb ram ) ICS 4.0 destekli

Hatta bluetooth 4.0 + sense 4.0 + nfc + best audio da eklemişler. Eğer android özgür yazılım ise S3 den neden bahsediyoruz buda farklı bir durum bir üreticinin AMİRAL GEMİSİ için övünerek ilerlemek hiç birşey kazandırmaz. ip4 / ip4s / ip5 io6 ya aynı anda kavuşacaklar.

3gs - ipod touch 4 çıkış yılı itibari ile halen kullanılıyor , galaksy BEAM in çıkış zamanına ve android desteğine bir bakın mesela. Samsung 20 telefon çıkarmış 3 üne destek vermiş ( ortalama 1.750 TL üstü cihazlar ) ve siz BU olması gereken diyorsunuz

O zaman bu dediğinizi Şuanda donanım olarak güçlü ama ICS 4.0 almayan / alamayacak olan ürünleri almış - samsung a güvenmiş ( LG - HTC - MOTOROLA da var içlerinde ) üyelere de aktarırmısın

Sanırsam bu dediklerinizi çürüten tek CANLI şahidi yine SAMSUNG dan geliyor NEXUS hem eski hem JB 4.1 destekli hemde 650Tl satış fiyatı var.

NOTE 4.0 ALMIŞ DİYE ! SEN ÖVÜNÜYORSAN BİZİM ANDROİD DİYE CİHAZ ALMAMANIZ GEREK !

• S2 kullanıcısıyım.

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 17 Eylül 2012; 8:30:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

Samsung bada felaketinden sonra bana degil cep telefonu hesap makinesi bile satamaz!! S3 guzel insani cezbediyor fakat samsung iste yazilim destegi 2 sene sonra patlayacak. Canavar gibi wave 2 telefon cekmecede yatiyor aylardir utanip kimseye satamiyorum da satmak istedigim adam abi buna nasil whatsup yukleyecez diye soracak cevap veremicem diye elim ayagim titriyor.

Bada'nin ilerlemeyecegini goremediysen zaten teknolojiden anlamiyorsundur.

• Ağanın malı gider hizmetkarların canı gider.

Ah canım atalarım, bu günki neslinize ne güzel sözler emanet etmişsiniz ama sizin emanetinizle adam olacak nesil kalmadı ne yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: therocqula

quote:

Samsung bada felaketinden sonra bana degil cep telefonu hesap makinesi bile satamaz!! S3 guzel insani cezbediyor fakat samsung iste yazilim destegi 2 sene sonra patlayacak. Canavar gibi wave 2 telefon cekmecede yatiyor aylardir utanip kimseye satamiyorum da satmak istedigim adam abi buna nasil whatsup yukleyecez diye soracak cevap veremicem diye elim ayagim titriyor.

Badanin ilerlemeyecegini gordugum icin 4s aldim arkadasim 1 kere kaziklandim ben teknoloji ozurluyum kabul. Sanmiyorum ki o badayi icad edip piyasaya suren samsung ar-ge uzmanlari benden daha akillilar. Bence senin gibi dahileri calistirmalari gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_GanGsTeR

iPhone bekleneni verememiş olabilir ama..
    iOS Bambaşka bir şey.. iOS ve Appstore deki uygulamalar ile asla ve asla ve asla google playdeki uygulamalar karşılaştırılamaz..

Galaxy Nexus ve 4. nesil iPodum var. İnanmassınız arama konuşma mesajlaşma dışında ipodla hem daha çok vaki geçiriyorum hemde çok daha fazla eyleniyorum. Tek sorunu ekrarnın küçük olması buda iPhone 5 ile çözüldü..

Google playde bir kaçtane (100-200) tane güzel uygulama oyun var.. Ama bunları yarısından fazlası iOS tada var .. Ama iOS ta merkete bir giriyorum bir uygulama alıyorum en az 3-4 saat oyalıyo ve bu kadar kaliteli uygulamalardan binlercesi var ve bunlar google playde yok. En basitinden telefonun yedeğini almak için bile 5-6 dolarlık uygulama satın almak gerekiyor.

Son olarak: hep kendinizi övdünüz özellik olan açık kaynak iOS tada Jailbreak ile çok rahat sağlanıyor.. Ve Cydia daki uygulamalar Olağan üstü.. az boyutlu bir program indiriyorum Cydia dan adamlar uğraşmış cihaz kullanılablirliğini en üst düzeye çıkarıyor.. Android de açık kaynak fakat Cydia kadar kullanışlı ve uğraşılmış uygulama yok.. Varsada her tarafa saçılmış durumda araki bulasın haftalarca site site.. Derli toplu bişe yok. Zaten google playdeki uygulamaların en az 300.000 çöp gereksiz birbirinin kopyası yada dikkat çekerim ""virüslü"".. iOS ta bu sayı en fazla 100.000 dir Apple nin denetimleri sağolsun..

Yani son söz: İyi telefon üretmekle herşey bitmiyor. Yazılım telefondan kat ve kat daha önemli..

Steve jobs: Gün gelecek donanımlar yazılımların yanında bedavaya verilecek.
    Söz böyleydi sanırım :)

Aynen hocam. 2 senedir Samsung Galaxy S kullanmaktayim. Mayis ayinda iPad 3 sayesinde iOS ile tanistim. O gunden beri telefonuma ne program yukledim, ne de oyun. Hakîkaten iOS bambaska bir seymis. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 17 Eylül 2012; 1:15:16 >

• Android gibi bir sistem varken

İphone hep tek gecerim

Android bildigin isgence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursadlolw

iPhone 5 alüminyum kasayla çıkıcak millet plastik s3 alıyor :/

http://forum.donanimhaber.com/m_65885064/tm.htm bu başlıkta fatih arkadaşımız açıklamış ama ben senin için copy&paste yapıyım.

S3'ün kasasına kalitesiz demek için bilgi sahibi olmak gerekiyor.

Telefon Polikarbonattan üretilmiş ve mühendislik plastiklerinde en sağlam tür denebilir

''Polikarbonat düşük özgül ağırlığa sahip bir yüksek performans termoplastiğidir. Yüksek darbe dayanımı, düşük nem kapma oranı, iyi ısı yalıtımı, ısıya karşı kararlılığı ve eriyik halde oksidatif kararlılığı ile önemli bir mühendislik plastiği olmasının yanı sıra kolay proses edilmesi ve işlenebirliliği sayesinde ticari polimerler arasında da yerini almıştır.''

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: therocqula

quote:

Badanin ilerlemeyecegini gordugum icin 4s aldim arkadasim 1 kere kaziklandim ben teknoloji ozurluyum kabul. Sanmiyorum ki o badayi icad edip piyasaya suren samsung ar-ge uzmanlari benden daha akillilar. Bence senin gibi dahileri calistirmalari gerekli.

Çok sert çıkmışım, Özür dilerim öncelikle, hangisi fazla para daha iyi fırsatlar sunarsa orada çalışırım yani benim asıl anlamadığım nokta, Samsung'un ilk modelini kullanmış, (hatta dokunmatik değil basmatik olanlardan) burada gelip s3 u kötülüyor. 3-4 senede teknolojinin ne kadar geliştiğinin hiç farkında değil herhalde. Ben hep iki firmanın da orantılı şekilde gelişmesini isterim, çünkü ne kadar rekabet ortamı iyi olursa bizim için o kadar iyi. İsteyen yine istediği telefonu alır.

Ama apple iPhone 5 ile hala nasıl o kadar başarı elde etti aklım almıyor, bir tane videoda insanların eline 4s verip yeni iphone 5 diye tanıtıyorlardı, onlar da süper olmuş kamerası falan çok geliştirilmiş diyorlardı, koru körüne bağlanıyorlar gibime geliyor.

• Iphone gerisi hikaye..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.