Şimdi Ara

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
1
Favori
25.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akustik34

Aklı olan Samsung alır elbette..

Ancak macera yaşamak istiyorum diyen varsa, hiç şüphesiz alınacak marka Apple iPhone 5 olacaktır

S3 alır demeniz gerekliydi apple 1 cihaz üretiyor karşısına 10 cihaz çıkartıp TARAFSIZIM ben diyemezsiniz.

galaksy Y yi bir ara inceleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: macır

s3 beş para etmez

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=64671973&p=8

adreno 320 + 2gb ram ve farklı bir kasa malzemesi ile YDIŞI fiyatı 600 dolar olan F / P cihazı olabilirdi.
  • Konuyu apple yerine samsung'a açmak içinde dahi olmaya gerek yok sanıyorum. Banane samsungtan ya ben 18 yıl okul okumuş bir yüksek mühendisim samsung almak isterse gider samsung konularına bakarım ben apple ile ilgili bilgi almak istiyorum buraya geliyorum ve samsung konusunada daha girmedim bu samsungcular neden geliyor bu konuya anlamıyorum bendemi bi gariplik var bebimde samsung konusuna girip saga solamı sataşmam gerekiyor acaba?

Hayır anlamıyorum apple konusunda herkeste bir s3 aldırmaya ikna merakı, herkeste bir aman samsung apple dan iyidiri kabullendirme merakı, kardeşim iyiyse sizin olsun samsung, yani merak ediyorum samssung konusuna da gireceğim artık orada da samsung sahiplerine apple'ı kabullendirme merakı varmı acaba orada da varsa cidden çok ama çok ayıp ancak yoksa samsung kullananların şapkasını çıkartıp düşünmesi gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Ama Samsung'cuğum herşey telefonun fiziksel özellikleri, donanım ve senin eklediğin ufak yazılımlar ile olmuyor. Sen bir telefona 2 yıl 3 yıl yazılım desteği versene. O kadar ürün çıkartıyosun ama yazılım desteğini hemen kesiyosun. 2GB Ram koymuşsun ama iPhone 5'teki 1GB Ram çok daha verimli kullanılıyor. Ne o ? Her zaman dual core, quad core eklerdin bu sefer eklememişsin ? iPhone'daki çift çekirdek senin dört çekirdeğinden daha iyi olduğu için mi ?...

Bir noktayı atlamayalım yalnız.

Karşılaştırılan ürün Samsung LTE versiyonu. LTE versiyonunda 4 çekirdekli Exynos çipset değil 2 Krait Çekirdekli Qualcomm çipset kullanılıyor. Ayrıca LTE versiyonu 2GB belleğe sahip. Söz konusu karşılaştırma amerikadaki Verizon, Sprint, AT&T vs. operatörleri olunca doğal olarak LTE versiyonu ile karşılaştırmak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Konuyu apple yerine samsung'a açmak içinde dahi olmaya gerek yok sanıyorum. Banane samsungtan ya ben 18 yıl okul okumuş bir yüksek mühendisim samsung almak isterse gider samsung konularına bakarım ben apple ile ilgili bilgi almak istiyorum buraya geliyorum ve samsung konusunada daha girmedim bu samsungcular neden geliyor bu konuya anlamıyorum bendemi bi gariplik var bebimde samsung konusuna girip saga solamı sataşmam gerekiyor acaba?

Hayır anlamıyorum apple konusunda herkeste bir s3 aldırmaya ikna merakı, herkeste bir aman samsung apple dan iyidiri kabullendirme merakı, kardeşim iyiyse sizin olsun samsung, yani merak ediyorum samssung konusuna da gireceğim artık orada da samsung sahiplerine apple'ı kabullendirme merakı varmı acaba orada da varsa cidden çok ama çok ayıp ancak yoksa samsung kullananların şapkasını çıkartıp düşünmesi gerek.

Bu konu anasayfa haberi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: idris

quote:

Ama Samsung'cuğum herşey telefonun fiziksel özellikleri, donanım ve senin eklediğin ufak yazılımlar ile olmuyor. Sen bir telefona 2 yıl 3 yıl yazılım desteği versene. O kadar ürün çıkartıyosun ama yazılım desteğini hemen kesiyosun. 2GB Ram koymuşsun ama iPhone 5'teki 1GB Ram çok daha verimli kullanılıyor. Ne o ? Her zaman dual core, quad core eklerdin bu sefer eklememişsin ? iPhone'daki çift çekirdek senin dört çekirdeğinden daha iyi olduğu için mi ?...

Karşılaştırılan ürün Samsung LTE versiyonu. LTE versiyonunda 4 çekirdekli Exynos çipset değil 2 Krait Çekirdekli Qualcomm çipset kullanılıyor. Ayrıca LTE versiyonu 2GB belleğe sahip. Söz konusu karşılaştırma amerikadaki Verizon, Sprint, AT&T vs. operatörleri olunca doğal olarak LTE versiyonu ile karşılaştırmak gerekiyor.

Ama insanların çoğu hangi versiyonu kullanıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Konuyu apple yerine samsung'a açmak içinde dahi olmaya gerek yok sanıyorum. Banane samsungtan ya ben 18 yıl okul okumuş bir yüksek mühendisim samsung almak isterse gider samsung konularına bakarım ben apple ile ilgili bilgi almak istiyorum buraya geliyorum ve samsung konusunada daha girmedim bu samsungcular neden geliyor bu konuya anlamıyorum bendemi bi gariplik var bebimde samsung konusuna girip saga solamı sataşmam gerekiyor acaba?

Bu konu anasayfa haberi

Evet dikkat etmemişim ama mesajımın kalanı bir isyan artk, sürekli bunları görmekten sıkıldım artık herkes hangi telefonu beğeniyorsa onu alsın o iyiydi bu kötüydü resmen çocukların sid...k yarışını geçti ve çok baydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

quote:

Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.

Kardeş sen o teltefonu kullanmadan yatır bakalım. nedemek 1 günü çıkartamıyor. Telefonunu git bence teknik servise ver ;)

Sen s3 kullanıyor musun? kullanıyorsa bana herhangi bir şekilde 2,5 gün gitmiş bir kullanım istatistiği atar mısın? ben wifi-gps-3g kapalı sadece telefon özelliklerini kullanarak 2 günü dolduramıyorum. bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla herkeste durum aynı. sendeki cihazın kullanım şemasını paylaşırsan bende beninkiyle birlikte samsung a gönderip ne bu rezillik? diye hesap sorabilirim. 790 saat bekleme süresi vardır ona bir şey demem ama ben telefonu 790 saat hiç kullanmadan bırakmayı düşünmüyorum. o yüzden o bölümü test edemedim. burada bildiğin dalga geçiyorlar. 790 saat 32 gün ediyor.

http://d1209.hizliresim.com/11/4/cmkk1.png

Kardeş telefonla konuşmamışsın, internete girmemişsin, oyun oynamamışsın.. O şekilde bende 2 günü görüyorum. hatta ilk gün %50 deysem yatarken tasarruf moduna alıp ertesi geceye kadar o şekilde devam ediyorum. sen telefonu gerçek anlamda kullanmamışken telefonun 2 gün 8 saat gitmiş. yani 56 saat. telefonu normal kullansan yine 1.5 günü geçemeyecek. ama samsung ne demiş? 11 saat konuşma 790 saat bekleme. yani kimse gerçek kullanım şartlarından yanına bile yaklaşamıyor.

• peki böyle bir reklam yapma geregi nedir? hayır madem iyisin neden bunu iphone üzerinden reklam yapıyorsun, git diger android telefonlara salla one x de mesala ama neden iphone? insanlar hangi telefonu seçmesi gerekiyorsa seçer zaten dahi olmaya gerek yok, isteyen iphone alır isteyen android (samsung demiyorum özellikle). eger bunu siz doğal olarak görüyorsanız bişey diyemem ama bana göre etik değil..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: mbtaskale

quote:

quote:

Apple da malzeme kalitesi her zaman 1.sınıf olmuştur.Ama donanım zayıf,yazılım süperdir.Her ürününde böyle...

Samsung da ise malzeme kalitesi çok kötüdür s3 deki gibi alayı plastik kırılgan ve dökülgen.Donanım süper,yazılım ise zayıftır.Her ürünleri böyle..

Samsunga bakın adamlar her türlü inorganik materyal ve eşyada varlar.Yakında prezervatif bile çıkarabilirler..

Ama S3 kullanıyorum çok memnunum benim için tek artısı 4.8 "lik ekranı ve hızlı olması jet gibi iphpne ye göre,İphone ile internete girmek işkence,İphoen 5 deki 4" de hiç yeterli değil.

saçmalamadan önce biraz araştır kullandığın markayı...

hangisi daha sağlam hangisi daha dandik

Beğenmediğiniz yazılar hakkında böyle teenage gibi saçma,dökme,bükme v.s gibi şeyler yazacaksanız işimiz var biraz olgunlaşalım lütfen!!

2 sinide elinize alıp kalite hissini algılamak lazım.Daha 2 gün önce 4S vardı satıp S3 aldım.Plastik kasa çerçevesini görünce dumur oldum,hele birde çerçeve kırılıyormuş:))) Allahtan 4.8" ekranı ve hızı var.
    S3 daha iyi bence ama kalite hissinde iphone çok ileride bence.Samsungun hiç bir ürününde kalite hissi yok zaten.En olabilitesi yüksek malzeme,kalite ve işçilik ile en çok para kazanmanın hevesinde...

Düşünce kırılıp dökülmüyor diye telefon alınmaz.Alacak varsa da Harita mühendisleri alır.

hocam 2 sinide kullandım şu anda s2 kullanıyorum...

kalite hissi dediğiniz nedir? 3310 nun arkasını kadife ile kaplasak kaliteli malzemeden üretilmiş anlamına mı geliyor?

o zaman altın kaplama telefon filan alın?

Onların kalite hissi ağırlıkla ilgili. Yani 200 gram taş herşeyden daha kaliteli. ip4s modeli s3 ten bile ağır olduğu için s3 ün içini boş sanıyorlar :D Malzemenin kalitesiz olduğunu falan sanıyorlar. ip5 112gram hadi bakalım onuda elinize alın ama dikkat "sakın ballandıra ballandıra" övmeyin. Millet 1.5 yıldır 116 gram s2 kullanıyor ne mutlu size bu ağırlıkta artık telefonunuz var ;)

iyi de ben batarya diğerlerine göre kötü demiyorum. zaten one x i sırf bataryası yüzünden almadım. gereksiz süslemelerle insanları kandırmaya çalışıp başka firmalara çamur atmaları saçmalık. ayrıca herkes hem fikirki ip5 in malzeme kalitesi tartışılmaz. birde şu var s3 bugün vatan da 1588 liraya satılıyor. iphone 5 2500 liradan piyasa girer. 4s bile hala 1800 liradan satılıyor. sonuçta 2-3 aydır s3 kullanan kimse bende dail. neden apple ı beklemedim? diye kendine kızmıyor. şı telefon birde Wp kurulsa 5 sene kullanırım.

Apple istediği fiyata satsın güzel kardeşim. Onların kullanıcı kitlesine hitap ettiği kesim belli. Sen telefonuna biraz daha alış. Hangi uygulamaların telefonunu sömürdüğünü keşfet. Bu benim için 1 ay sürmüştü mesela. Benimde şarjımın 5 saatte bittiği oldu ama 2 saat oyun 1 saat facebookta falan gezmiştim gündüz full ekran ışığı açıkken. Bu tarz kullanımlarda suçu cihaza atamayız. Öenmli olan idareli kullanımı öğrenmektir. Sana tavsiyem şu konuyu okuman olacaktır. Elindeki telefonun kıymetini bilmen açısından çok önemli ;)

http://forum.donanimhaber.com/m_65877985/tm.htm

Telefonumda gps-tlf defterine ulaşamadıkalrı için özellikle seçip indirdiğim bir avuç program var. ayrıca telefonun şarjından şikayetçi değilim. biz çok farklı bir şeyi paylaşıyorduk. 11 saat konuşma 790 saat bekleme süresi yalanından başladık. sanki s3 ün bataryası kötüymüşte ben bunu savunuyormuşum gibi bir ortam oluştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

quote:

Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.

Birde fandroitlere sorun bakalım. Biz neyin kafasındayız S3'de 1 gram kasma donma çökme problemleriyle karşılaşmamışlar

Çok isteyen olursa günlük olarak ss atarım. ama şöyle de bir sorun var. elin kenarıyla ss alma özelliği çalışmıyor. daha doğrusu o ahreketi yapmak istediğimde ekran değişiyor. ana ekrandaysam diğer tablara geçiyor. teşekkürler samsung tabii direct call özelliğinin ara butonunun 1 saniyeden kısa sürede başlattığı aramayı 3-4 saniyede başlatması paylaşım özelliklerinin genelde samsung çihazlarla uyumlu olması vs saçmalıklarını saymıyorum. şahsen daha özgür diye ios tan android e geçtiğime çok pişmanım. kafasına göre wifi açan, kafasına göre gps açan, kafasına göre kendini kapatmayan arkada çalışan, bedava/paralı her uygulamanın telefon rehberime ve arama kayıtlarıma ulaşım yetkisi olacağını bilseydim asla android e geçmezdim. bazı fanboylar 1-1 yi basacaktır ama neyin kafasını yaşadıklarını cidden bende anlamıyorum.

Anlamışsınızdır artık ios'un android'den daha özgür olduğunu.

Arkadaş dalga geçiyor galiba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: idris

quote:

Ama insanların çoğu hangi versiyonu kullanıyor ?

LTE destekli operatör kullanıcılarının çoğu değil neredeyse hepsi LTE modelini kullanıyor :) Söz konusu reklamda zaten LTE olan operatörlerin olduğu bir ülkede yani Amerika'da yapılmış :))

• Ya arkadaş samsung isteği kadar destek versin adamlar jailbreak denen birşey yapmışlar hergün onlarca tweak tema vs ekleniyor cydia sunuları üzerine bunlar daha neyin peşindeler anlamadım okadar özellik koydunuz telefona ama bi oyun performansına bakın ve sistem stabilliğine galeride resimler arasında geçişlerdeki o takılmalar ve menü geçişlerindeki kalitesizlik hiçbir sistem apple gibi dtabil ve uyumlu bir sistem kullananmaz İOS başlıbaşına olayı yapmış zaten. Samsung'da bi zamanlar bada denen seyi yayınladı sonuç? bada sistemi yüklü cihazlar pert ne destek geldi nede başka birşey ;) ayık olun özellik önemli değil asıl önemli olan o koyulan özelliği kullanabilmedir. Hangi Samsung cihazında gördünüz menüler ve işlemler arası geçişlerdeki efektleri ;)
  • quote:

Kardeş telefonla konuşmamışsın, internete girmemişsin, oyun oynamamışsın.. O şekilde bende 2 günü görüyorum. hatta ilk gün %50 deysem yatarken tasarruf moduna alıp ertesi geceye kadar o şekilde devam ediyorum. sen telefonu gerçek anlamda kullanmamışken telefonun 2 gün 8 saat gitmiş. yani 56 saat. telefonu normal kullansan yine 1.5 günü geçemeyecek. ama samsung ne demiş? 11 saat konuşma 790 saat bekleme. yani kimse gerçek kullanım şartlarından yanına bile yaklaşamıyor.

O resim bana ait değil. Resim S3 forumundan birine ait. Ayrıca wifi ile intenrete girmiş ve telefonla da konuşmuş.

Ben kendi telefonumda 10saat ile 60saat aralığı yakalıyorum.

3G gece gündüz açıktır. Oyun oynamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

quote:

quote:

quote:

quote:

Birde fandroitlere sorun bakalım. Biz neyin kafasındayız S3'de 1 gram kasma donma çökme problemleriyle karşılaşmamışlar

Çok isteyen olursa günlük olarak ss atarım. ama şöyle de bir sorun var. elin kenarıyla ss alma özelliği çalışmıyor. daha doğrusu o ahreketi yapmak istediğimde ekran değişiyor. ana ekrandaysam diğer tablara geçiyor. teşekkürler samsung tabii direct call özelliğinin ara butonunun 1 saniyeden kısa sürede başlattığı aramayı 3-4 saniyede başlatması paylaşım özelliklerinin genelde samsung çihazlarla uyumlu olması vs saçmalıklarını saymıyorum. şahsen daha özgür diye ios tan android e geçtiğime çok pişmanım. kafasına göre wifi açan, kafasına göre gps açan, kafasına göre kendini kapatmayan arkada çalışan, bedava/paralı her uygulamanın telefon rehberime ve arama kayıtlarıma ulaşım yetkisi olacağını bilseydim asla android e geçmezdim. bazı fanboylar 1-1 yi basacaktır ama neyin kafasını yaşadıklarını cidden bende anlamıyorum.

Herşeyin çözümü var arkadaşım. Özgürlük farklı arayüzler görmek değildir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Apple da malzeme kalitesi her zaman 1.sınıf olmuştur.Ama donanım zayıf,yazılım süperdir.Her ürününde böyle...

Samsung da ise malzeme kalitesi çok kötüdür s3 deki gibi alayı plastik kırılgan ve dökülgen.Donanım süper,yazılım ise zayıftır.Her ürünleri böyle..

Samsunga bakın adamlar her türlü inorganik materyal ve eşyada varlar.Yakında prezervatif bile çıkarabilirler..

Ama S3 kullanıyorum çok memnunum benim için tek artısı 4.8 "lik ekranı ve hızlı olması jet gibi iphpne ye göre,İphone ile internete girmek işkence,İphoen 5 deki 4" de hiç yeterli değil.

saçmalamadan önce biraz araştır kullandığın markayı...

hangisi daha sağlam hangisi daha dandik

Beğenmediğiniz yazılar hakkında böyle teenage gibi saçma,dökme,bükme v.s gibi şeyler yazacaksanız işimiz var biraz olgunlaşalım lütfen!!

2 sinide elinize alıp kalite hissini algılamak lazım.Daha 2 gün önce 4S vardı satıp S3 aldım.Plastik kasa çerçevesini görünce dumur oldum,hele birde çerçeve kırılıyormuş:))) Allahtan 4.8" ekranı ve hızı var.
    S3 daha iyi bence ama kalite hissinde iphone çok ileride bence.Samsungun hiç bir ürününde kalite hissi yok zaten.En olabilitesi yüksek malzeme,kalite ve işçilik ile en çok para kazanmanın hevesinde...

Düşünce kırılıp dökülmüyor diye telefon alınmaz.Alacak varsa da Harita mühendisleri alır.

hocam 2 sinide kullandım şu anda s2 kullanıyorum...

kalite hissi dediğiniz nedir? 3310 nun arkasını kadife ile kaplasak kaliteli malzemeden üretilmiş anlamına mı geliyor?

o zaman altın kaplama telefon filan alın?

Onların kalite hissi ağırlıkla ilgili. Yani 200 gram taş herşeyden daha kaliteli. ip4s modeli s3 ten bile ağır olduğu için s3 ün içini boş sanıyorlar :D Malzemenin kalitesiz olduğunu falan sanıyorlar. ip5 112gram hadi bakalım onuda elinize alın ama dikkat "sakın ballandıra ballandıra" övmeyin. Millet 1.5 yıldır 116 gram s2 kullanıyor ne mutlu size bu ağırlıkta artık telefonunuz var ;)

iyi de ben batarya diğerlerine göre kötü demiyorum. zaten one x i sırf bataryası yüzünden almadım. gereksiz süslemelerle insanları kandırmaya çalışıp başka firmalara çamur atmaları saçmalık. ayrıca herkes hem fikirki ip5 in malzeme kalitesi tartışılmaz. birde şu var s3 bugün vatan da 1588 liraya satılıyor. iphone 5 2500 liradan piyasa girer. 4s bile hala 1800 liradan satılıyor. sonuçta 2-3 aydır s3 kullanan kimse bende dail. neden apple ı beklemedim? diye kendine kızmıyor. şı telefon birde Wp kurulsa 5 sene kullanırım.

Apple istediği fiyata satsın güzel kardeşim. Onların kullanıcı kitlesine hitap ettiği kesim belli. Sen telefonuna biraz daha alış. Hangi uygulamaların telefonunu sömürdüğünü keşfet. Bu benim için 1 ay sürmüştü mesela. Benimde şarjımın 5 saatte bittiği oldu ama 2 saat oyun 1 saat facebookta falan gezmiştim gündüz full ekran ışığı açıkken. Bu tarz kullanımlarda suçu cihaza atamayız. Öenmli olan idareli kullanımı öğrenmektir. Sana tavsiyem şu konuyu okuman olacaktır. Elindeki telefonun kıymetini bilmen açısından çok önemli ;)

http://forum.donanimhaber.com/m_65877985/tm.htm

Telefonumda gps-tlf defterine ulaşamadıkalrı için özellikle seçip indirdiğim bir avuç program var. ayrıca telefonun şarjından şikayetçi değilim. biz çok farklı bir şeyi paylaşıyorduk. 11 saat konuşma 790 saat bekleme süresi yalanından başladık. sanki s3 ün bataryası kötüymüşte ben bunu savunuyormuşum gibi bir ortam oluştu.

Aynen oyle oldu. Bu sirketlerin verdigi veriler gunluk hayatta olabilecek seyler degil kesinlikle. Mesela bahsedilen bekleme suresi kesin ucak modunda sebekesiz hicbisekilde telefona dokunulmadan gerceklestirilmistir. Bu yuzden bunlari dikkate almamak lazim. Ama su bir gercek s3 bekleme suresinde ios telefonlardan daha uzun bir tecrube sagliyor.

Ayrica sunuda sormam gerekli telefonu ne zaman aldiniz? Yakin bir zamandaysa pilin sapitmasi normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

quote:

quote:

quote:

quote:

Herşeyin çözümü var arkadaşım. Özgürlük farklı arayüzler görmek değildir.

iphone'da olup galaxy de olan tek bir özgürlüğü söylermisin bana?

Müzik indirdiğinde müzik çalarda bulması için millet deli gibi uğraşıyor ancak jailbreak ile zar zor yapılıyor.Her developer yapamıyor bumu özgürlük?En basit örnek bu

• Ben de arada kaldım ha. Bu konuyu takip edeyim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: marvel-55 fazla kasmaya gerek yok SAMSUNG daha iyi.
    Burada eleştiri cihaz sayısı - çıkış tarihi - güncellemenin KULLANICIYI memnun etmesi ( fiyat politikası da önemli ) Ben TR fiyatı en düşük 1.200 TL den forum forum dolaşıp SIRF 4.1 JB ye ulaşmak isteyen sonraki 2 yılcık !!! daha ÜRETİCİ FİRMANIN tuzağına düşmeyeyim diyenleri okuyorum .... Ortada Samsung sadece S3 ü üretmiş , kalan sakatlar bizim değil gibi davranıyorsunuz, bugün ace - ace s çıkartıp SERİYİ gerçekten başarı ACE 2 ile tamamlayan samsung a tarafsız kalabiliyorsanız NE MUTU sizlere... 1 yılda 1 cihaz çıkartıp stabil bir işletim sistemi kullanan ve ezici satış rakamı - parası olan bir firmayı siz daha iyi eleştirmekle ne kazanacaksınız ? Samsung wawe serisi ve 700 TL altındaki cihazlarındaki çöp ibaresi sizleri bugün mutlu ediyorsa bizim kişisel fikrimizin anlamı olabilir mi?

Bu güncelleme konusunda Samsung ile Apple'i karsilastirmak yersiz kaldiki bana göre donanim olarak hiz olarak samsung sgs3 daha hizliyken bunu karsilastirmak durumu daha da komiklestiriyor.

Apple sadece belli ürünlerde odaklanip hep ayni bildigi yoldan gidiyor (iphone)
    Durum böyle olunca o ürünlere destek sunmak daha da kolaylasiyor.
    samsung cephesine bakacak olursak üst seviye tellere sgsII, sgsIII, Note.... Gibi ürünlerine düzenli olarak güncelleme yapiyor bunun bir örneyide kendim esime almis oldugum 3 gün önceki note ye 4.0.4 güncellemesini ayni gün icinde hemen yapmis olmamdir.. ve yeni cikacak olan güncellemenin de Noteye gelecegi duyuruldu bile.
    Günelleme konusunda ve sizin su 700 tl alti telefonlara cöp muammelesi yapiliyor fikrinize gelince. Sunu söyle bilmek gerek cok cesitliligi olan bir firma bir o kadar ayri ayri donanimi olan telefonlara sahib üst seviyedeki telefonlarina zaten bu adamlar en yeni güncelemeleri sunuyorlar simdi diyelim ki bu adamlar alt seviye bir akilli tleefon olan galaxy miniye ICS 4.0 güncellemesi sundu! simdi bu telefona uyarmi bu? uydu diyelim ayni güncellemeyi alan bir note yada sgs3 ile yapabileceginiz seyleri onunla yapabilecekmisiniz? Sunu anlamaniz lagzim üat seviye telefonlara samsung ile yola cikanin yolda kaldigina rastlamadim ben ama adamlar bütceye göre telefon yapiyor gider alirsin galaxy mini bütcene kadar kaldirabildigi yere kadar zorlarsin kullanirsin . daha genis bir bütcen varsa da alirsin bir sgs3 yahutta note vs.. yada one X gibi telefonlar o zaman güncellemen de olur yazilim desteyinde! Apple elle sayilabilecek ayni isletim sisteminde calisan ürünlerine destek vermekte elbette zorlanmaz zaten adamlarin isi bu. samsung daha fazla kesime hitab etmekte onun icin de alt seviyedeki telefonlara bence dedigim sebepler yüzünden cok agam sagam güncelleme yapilmasi gereksiz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgurmac

Yaww arkadaş bu iPhone başlığı altındaki konularda iPhoneculardan çok samsung androidçiler var iPhone konularında samsung Apple çekişmesinden başka bir şey yok. Samsungçuların övüne Dursun 4 çekirdekli 2gb ramli cihazlarıyla. Apple yine yola Devam edecek iPhone 5 le.
    Samsung konularında bir tane iPhone adı geçen bir konu yok ne iştir anlamadım.

Bu Apple forumlarında gezenlerin çoğu görme yada okuma sorunu olan kimseler.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.