Şimdi Ara

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
1
Favori
25.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bencede! apple kalitesini anlamak için dahi olmaya gerek yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarper 77

quote:

Orijinalden alıntı: Frievent
    quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.
    Bir S3 kullanıcısı olarak telefonumu aldığımdan beri 3 güncelleme aldım. Sen bir iOS sever olarak en son ne zaman ne aldın? (:
    Kullanan olarak daha fazla tecrübe paylaşırmısınız?

Zevkle,

• quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Orijinalden alıntı: ebehram İş sadece ne varsa telefona doldurmakla olmuyor. O zaman cin mali arabalar varken niye mercedes audi bmw vb. araclari alalim. Adamlar sunroof tan deri koltuga kadar dolduruyor. Bir bilgisayar ve yazilim muhendisi olarak sunu rahatlikla soyleyebilirim ki android su anki optimizasyon u ve performansi ile bana gore bes kurus etmez bir mobil isletim sistemidir. Hem android hem de ios cihazlari aktif olarak kullaniyorum ve sahibiyim. İphone 3gs im bile kullandigim galaxy tab tan daha akici ve efektif calisiyor. Windows phone 7 ile de epey bir tecrubeye sahip oldum. Windows phone iclerinde en akici kullanima sahip olanidir. Muhtesem bir optimizasyonu var. Bana gore Nokia nin androide bulasmamasi cok yerinde bir karar olmus. Benim kesinlikle herhangibi bir firmaya sempatim yoktur. Hatta Apple in politikalarindan ve kendisinden haz etmem. Ama sonuc olurak urettigi her urunde donanim ve yazilim uyumlulugu ve teknik destek mevcut. Bunun en buyuk gostergesi 3gs e bile bazi donanimsal sinirlandirmalar dan kaynaklanan ozelliklerin olmamasina ragmen ios 6 ya entegre etmesidir. Android tarafinda ise desire hd gibi bir modele bile HTC maalesef guncelleme sunmuyor. Gordugum kadari ile eski galaxy kullanicilari bile bu durumdan muzdarip. Sunsa ne olacak? Hala takilan bir isletim sistemi sonucta. Bu yuzden yigidi oldur ama hakkini ver i bosuna dememisler. Sozun ozu sadece 4 cekirdek islemci koymakla is bitmiyor. Hatta yazilimin yaninda o en kolayi. Bu kadar guc tuketimine yol acmaktan ziyade isletim sistemini optimize edip cift cekirdek kullanarak pil omrunu uzatmak islemcinin cekirdegini arttirip pil kapasitesini arttirarak optimizasyon yapmamaktan daha iyi sonuc verecektir. Ama ikincisi tahmin ettiginiz uzere daha kolay oldugu icin islerine gelmiyor. Ben windows phone 8 in gercekten iyi sonuclar verecegi kanaatindeyim.
    Uzun uzun yazmışsınız. Hatalarınız var bazı konularda. Android tablettlerde zaten başarısız. Bu yüzden 3gs ile karşılaştırma yapmayınız. Bunun haricinde htc zaten güncelleme konusunda kullancılarını üzen bir firma. Android kullanmak istiyorsanız elinize ilk önce nexus alın(4.1 yüklü olan) daha sonra ios un bile geride kaldığını keşfedin ;) 5 para etmez falan diye yazdığınız zaman androidin değeri düşmüyor. Piyasadaki şu an en kullanışlı ve özellikleri olan cihaz nexus tur. En azından bu bilgiye sahip olmanız lazımdı.

İlk olarak bu bilgiye sahip olup nexus cihazların versiyonlarını ilk çıktığından beri takip edip kullanım tecrubem vardır. Ek olarak ben zaten android cihazları cumlesi ile yorumuma giris yaptım. Tek android cihazım olan galaxy tab olarak degil ! ikincil olarak bu yorumum benim kendi kisisel fikrimdir. Cok sık yorum yazan bir kisi de degilim.Bu yuzden ben sizin fikirlerinize su an nasıl saygı duyuyorsam sizinde benim fikirlerime saygı duymanızı temenni edecegim. "5 para etmez falan diye yazdığınız zaman androidin değeri düşmüyor" cumlesini iyi niyetimden dolayı yapıcı bir yorum olarak kabul edecegim. Ve lutfen karsılıklı saygı mesafesini koruyalım. İyi aksamlar dilerim.

• bu kadar cocuklasmaya ne gerek var.samsun isi gucu birakmis sidik yarisina girmeye baslamis elalem ile.

Hayir,ip5in zaten beklentileri karsilayan bir telefon olamayacagini bilmek icin dahi olmaya gerek yok ama seviyeyi de bu kadar dusurmemek lazim sanirim.

Apple'a da insallah bu dustukleri durum bir ders olur da Job's un biraktigi mirasi sonsuza kadar yiyemeyeceklerini gormus olurlar..
  • Apple için bedava reklam olmuş :-) Süper :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: decibelshock

quote:

Orijinalden alıntı: kursadlolw

iPhone 5 alüminyum kasayla çıkıcak millet plastik s3 alıyor :/

bakin bi kaç forumda da ayni şekilde mesajlar var plastik aliminyum karsilaştirmasi. Size tavsiyem youtube a s2 and iphone 4gs crash test yazip izlemeniz olacaktir. artı, ferrari bile plastik tampon kullaniyo darbe emici özellikte :) bence birakin artik iphone un aliminyum kasasini yoksa siz araba olarak 72 model demir tamponlu renault 9 tx mi tercih edersiniz. saygilar

iPhone 5 çıkmadan 4gs nin dayanıklılık testlerine bak demişsin Apple Fanboyu değilim ama kasa sağlam olmuş .

• quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

1 yıldır S2 ye vermediği YAZILIM DESTEĞİ

S2 de s3 gibi 4.0.4 kullaniyor. Bilmediğiniz konu da yazma. Ayrıca 4.1 güncellemeside alacak .
    Kendinizi rezil etmeyin...

Üyelik ismin gibi , bilginiz de yanlış.

Cevap yazarken üstüne bir de REZİL oldunuz !!! durduk yere.... Acıyorum böyle karşılığı SİZİ ezecek alıntılara ......

Bilgimi paylaşmak isterdim ama , REZİL olduğunuz için utanmaktan foruma girememe durumunuz olacak diye yazmıyorum !!! Ben olsam öyle yapardım .... Daha cihaz çıkış tarihi - ne zaman 4.0 ın güncellemesi aldığı ve JB 4.1 in çıkış tarihi ve bunun ne zaman S2 ye geleceğini bilmiyorsunuz,

Birde 3 aylık AMİRAL GEMİSİ S3 üzerinden ICS 4.0 övgüsünü araya kaynatmışsınız , İnsanda biraz utanma ve araştırma sonrası ALINTI huyu olur değil mi?

Olumsuz ama OLUMLU örnek veriyorum = Bknz !! SE arc nin ICS 4.0 geçmişine ( 1 ghz tek çekirdek + 512 mb ram )

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-Galaxy-S-ii-icin-Android-404-iCS-guncellemesini-yayinlamaya-basladi.htm

S2 ve gelen güncellemeler hakkında gerçek kullanıcı OLUMSUZ yorumları , okursun !!!!

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.
    Bir S3 kullanıcısı olarak telefonumu aldığımdan beri 3 güncelleme aldım. Sen bir iOS sever olarak en son ne zaman ne aldın? (:

İlk olarak şunu belirteyim.. İP4, S2 ve 4S kullanmış biriyim.. S3'e neden geçtim sorusuna gelince aslında bunun bir çok nedeni mevcut. İlk neden o kimsenin beğenmediği plastik kasa. 4S'im bu konuda sabıkalı ve yere düşürmemden dolayı malum cam arka kısım ve ekran gitti kısacası tasarımsal olarak iyi dayanıksal olarak kötü bir ürün olduğunu bizzat teşhis ettim. Çalıştığım işten dolayı bu düşürme işleri pek çok kez başıma geliyor ve S3'ümü tam 4 defa düşürüdüm ve ekran üstü ve farklı şekillerde. Bu düşürmelerden kasanın yanında bulunan küçük bir sıyrıktan başka bir şey olmadı.

S3'ümden memnunmuyum? Donanımsal ve yazılımsal olarak fazlasıyla menunum. Dediğim gibi 4 ve 4S kullandım ve Apple'nin insanları kısıtlayan ve benim cihazımı ancak benim cihazımla stabil kullanabilirsin tekelciliği ve saçma sapan kısıtlamaları nedeni ile S3 kullanıcısı oldum.

İnternet ve oyun oynadığım için ekran olarak 3,5" belasından kurtulduğuma mutluyum. Şarj konusunda evet iyi değil fakat ben cihazımı full ekran ayarı açık ve yoğun şekilde kullanıyorum ve doğal olarak problem yaşıyorum. Fakat orta segmente full açık ekranda kullandığımda bir günü ortalama bitirebiliyorum.

Size basit gelen bir çok özellik benim hayatımı çok kolaylaştırıyor. Örneğin yoğun mesajlasan biri olarak hem video izleyip hem mesaj atabilmek yani telefonu aynı anda stabil kullanabilmek gayet hoş. Smart Tv kullanıcısı olduğum için kablosuz olarak bendeki ve internetteki videoları tv ye aktarıp işimi hallediyorum. Ve yaklaşık 3 aydır tek takılma yaşamadan cihazımı kullandım.

Kısıtlama yaşamıyorum kısaca. Beğenilmeyen o android işletim sisteminde bir tek kısıtlama yok. iOS iyi bir işletim sistemi fakat kısıtlamaları olmadan iyi. Apple'den beni uzaklaştıran en büyük etkenlerden biridir bu.

detay istersen PM'den gönderirim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk olarak şunu belirteyim.. İP4, S2 ve 4S kullanmış biriyim.. S3e neden geçtim sorusuna gelince aslında bunun bir çok nedeni mevcut. İlk neden o kimsenin beğenmediği plastik kasa. 4Sim bu konuda sabıkalı ve yere düşürmemden dolayı malum cam arka kısım ve ekran gitti kısacası tasarımsal olarak iyi dayanıksal olarak kötü bir ürün olduğunu bizzat teşhis ettim. Çalıştığım işten dolayı bu düşürme işleri pek çok kez başıma geliyor ve S3ümü tam 4 defa düşürüdüm ve ekran üstü ve farklı şekillerde. Bu düşürmelerden kasanın yanında bulunan küçük bir sıyrıktan başka bir şey olmadı.S3ümden memnunmuyum? Donanımsal ve yazılımsal olarak fazlasıyla menunum. Dediğim gibi 4 ve 4S kullandım ve Applenin insanları kısıtlayan ve benim cihazımı ancak benim cihazımla stabil kullanabilirsin tekelciliği ve saçma sapan kısıtlamaları nedeni ile S3 kullanıcısı oldum.İnternet ve oyun oynadığım için ekran olarak 3,5 belasından kurtulduğuma mutluyum. Şarj konusunda evet iyi değil fakat ben cihazımı full ekran ayarı açık ve yoğun şekilde kullanıyorum ve doğal olarak problem yaşıyorum. Fakat orta segmente full açık ekranda kullandığımda bir günü ortalama bitirebiliyorum. Size basit gelen bir çok özellik benim hayatımı çok kolaylaştırıyor. Örneğin yoğun mesajlasan biri olarak hem video izleyip hem mesaj atabilmek yani telefonu aynı anda stabil kullanabilmek gayet hoş. Smart Tv kullanıcısı olduğum için kablosuz olarak bendeki ve internetteki videoları tv ye aktarıp işimi hallediyorum. Ve yaklaşık 3 aydır tek takılma yaşamadan cihazımı kullandım. Kısıtlama yaşamıyorum kısaca. Beğenilmeyen o android işletim sisteminde bir tek kısıtlama yok. iOS iyi bir işletim sistemi fakat kısıtlamaları olmadan iyi. Appleden beni uzaklaştıran en büyük etkenlerden biridir bu. detay istersen PMden gönderirim..

Dipnot; Reklamda 2GB'lik modeli koymuşlar diyen elma kafalar, evet cihaz dünyada 1GB olarak dağıtıldı ve kullanılıyor fakat reklam Amerikaya ait yani orada 2GB'lik versiyon kullanılıyor.

• plastik samsung s3 evet..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

bluetooth tan dosya atamayan telefonmu olur :P

Hafıza kartına uygulama - oyun yüklenemeyen + STABİL bir sürümü halen dağıtamamış bir ANDROİD sürümle donanım alacağıma,

Bluetooth ( ki 2004 de kullanıyordum en son ) benim için BAĞLANTI teknoloji hariç! dosya paylaşımda hiç kullanmadığım bir seçenek....

ki ! yeni İOS sürümü ile (http://www.iphoneturkey.biz/2012/08/ios-6-ile-gelen-yeni-ozellikler-v.html ) bir çok yenilik bizlere ulaşacak , güvenlik olarak APPLE nin yaptığı herşey %99 oradan başarılı / başarı kazanıyor.

Bluetooth ile çok virüs bulaşan SYMBİAN cihaz duymuşsunuzdur , bir araştırın.

ahaha hafıza kartı dedi. iphone kullanıcısı extra hafıza nedir bilirler mi ki? ancak skydrive dropbox (icloud gibi birşey vardı sanki yanlışsam uyarın tam bilmiyorum) tarzı şeylere muhtaç kalırlar ama ona da uygulama yedeklemek mantıklı olmaz .çünkü appstore harici sadece telefonu kullanarak uygulama yükleyemiyor iphone kullanıcısı. ama android kullanıcısı yükler istedigi uygulamayı. bluetooth ile ilgili yoruma ise sadece gülerim =))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alkollü falan mısın? Mustear adımın doğrusu orada yazıldığı ldığı gibi.
    Nick name tartışmasına sana "nickinde hayvanmis ?" diye devam etmeyeceğim.
    S2 2.3 ile geldi, 404 oldu. Güncelleme aldı mı aldı? Kullanıcılar memnun.
    4.1i övecek ne yazmışım?
    Kafayı bulan soluğu forumda alıyor...
  • mesajları okurken gülüyorum cidden.hanginize faydası var apple veya android in? ilk önce htc telefon alarak başladım akıllı telefon kullanmaya,daha sonra bir sony ericsonum oldu ve şu an iphone4 kullanıyorum.

htc cihazı aldığımda 6 ay kadar güncelleme sundular,sonra bir baktım telefon geride kaldı üzerine sürekli model çıkıyordu çünkü.1500 tl ye aldığım cihaz 1 sene sonra 700 tl idi.

sony ericson da aynı şekilde,4 ay kadar güncelleme sunuldu.

kuzen amerikaya gidecekti ben de 750 dolar kadar para verdim kendisine ve bana iphone 4 getirdi.1.5 senedir kullanıyorum ve ciddi anlamda memnunum.üzerine sensation,galaxys2 vs vs onlarca telefon çıktı ama sorun da bu işte,sürekli yeni cihaz çıkması :) 6 ayda bir telefon çıkarmanın mantığı yoktur,firma elinizdeki cihazları atıp yenisini almanız için yapıyor.apple ise hala iphone4 e ios6 yazılımını verdi.3gs e bile... belki android kadar özgür değil,belki bazı kötü yönleri var ama elinize aldığınızda apple şirketinin destek vereceğinizi bilerek alıyorsunuz :) gelelim donanim mevzusuna.hepiniz bilirsiniz macbook veya imaclerin hangi prensipte çalıştığını,çok fazla bir sistem gereksinimi istemez ve donma takılma gibi bir problemleri olmaz.cebinizde taşıdığınız telefon takıldıktan sonra bir anlamı kalmaz bunu unutmayın :) adamlar geliştirdikleri ios sürümüne göre donanım koyuyor ve başarılı olabiliyorlar.samsung daha çok cihaz satabilir ama apple 1 cihaz satıyor unutmayın :) saygılar

• s3 beş para etmez
  • bundan 3,5 yıl önce android 1.6 ile baslamıştım android kullanmaya. surekli kasılma, hata hergun reset atma sıkıntılarına 6-7 ay dayanabildim ve son olarak android 2.1 kullandıktan sonra kasım 2010 da iphone 4 ile ios a gectim. hayatımın en rahat dönemini yasadım yazılım olarak telefonumda. en uzun bekledigim jb 3-4 ay da cıkmıstı bi o donemi beklemek sıkıntıydı ama guncellemeyi daha uzun bekleyen ve hiç alamayan pek cok android cihaz oldugunu dusunursek buna da sukur. sonra motor alma hevesiyle ek ödenek yaratmak amacıyla iphone umu aldıgımdan daha yuksek bir bedele (evet yaklasık 20 tl fazlasına hemde telefoncuya satarak ki iphone u da sıfır almıştım) elimden cıkardım ve dandik java işletim sistemli teknolojiden nasibini alalı cok uzun zaman olmus bir kalas kullanmaya basladım idaretenlik. yolda belde internete alıştıgımdan internetsiz zorluk cektigimi farketmem cok surmedi ve işimi görcek seviyede androidde kasma yapmayacak özellikleri olan bir tablet bilgisayar aldım. son android tecrubenim uzerinden uzun zaman gecmişti ve artık android de birşeyleri yoluna koymustur diye düşünüyordum, en azından okudugum yorumlar bana bunu düşündürmüştü. android 4.0.3 sürümüne sahip olan tabletimle ilk günlerimiz oldukça iyi geçiyordu. hatta tableti oyun amaclı değil internet amaçlı kullandıgım için sarjı 3-4 gun sürüyordu ki benim için cok cok yeterli bir süreydi bu. ama tablette yer alan uygulama miktarı arttıkca tablette eskisinden farklı olmaya basladı. altta calısan uygulamaları her kullanımımdan sonra kapatırım ama bazılarını kapatmanın mumkun olmadıgını anlamam cok surmedi. inanılmaz sarj yemeye, inanılmaz derecede sık hata vermeye, uyumlu program bulmak için baska programlar indirmekle ugrasmaya baslayınca anladım ki android hala bana göre olmadıgını anladım. 2 aylık tabletim bu 2 ayda 3 kere restore edilmek zorunda kaldı... ben cok uzun sayılmasa da kısada sayılmayacak iki işletim sistemiyle ilgili tecrubelerimi dusununce ilk sayfada iki cihazın özelliklerinde yazan "iOS 6.0 ---- Android 4.0 satırı benim için galaxy s3 ün tüm özelliklerini sıfırlamakta. Benim düşünceme göre android'in gerekli stabilliği kazanması için yaklaşık 2 yıla daha ihtiyacı var. bu arada bu 3 yıllık arada android market in (google play store) hakkını vermek. hala cogu uygulama ios kalitesinde olmasada secenekler oldukca artmış.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardak -- 16 Eylül 2012; 20:48:41 >

• HTC One X.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.

Kardeş sen o teltefonu kullanmadan yatır bakalım. nedemek 1 günü çıkartamıyor. Telefonunu git bence teknik servise ver ;)

Sen s3 kullanıyor musun? kullanıyorsa bana herhangi bir şekilde 2,5 gün gitmiş bir kullanım istatistiği atar mısın? ben wifi-gps-3g kapalı sadece telefon özelliklerini kullanarak 2 günü dolduramıyorum. bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla herkeste durum aynı. sendeki cihazın kullanım şemasını paylaşırsan bende beninkiyle birlikte samsung a gönderip ne bu rezillik? diye hesap sorabilirim. 790 saat bekleme süresi vardır ona bir şey demem ama ben telefonu 790 saat hiç kullanmadan bırakmayı düşünmüyorum. o yüzden o bölümü test edemedim. burada bildiğin dalga geçiyorlar. 790 saat 32 gün ediyor.

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: szr1907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

bluetooth tan dosya atamayan telefonmu olur :P

Hafıza kartına uygulama - oyun yüklenemeyen + STABİL bir sürümü halen dağıtamamış bir ANDROİD sürümle donanım alacağıma,

Bluetooth ( ki 2004 de kullanıyordum en son ) benim için BAĞLANTI teknoloji hariç! dosya paylaşımda hiç kullanmadığım bir seçenek....

ki ! yeni İOS sürümü ile (http://www.iphoneturkey.biz/2012/08/ios-6-ile-gelen-yeni-ozellikler-v.html ) bir çok yenilik bizlere ulaşacak , güvenlik olarak APPLE nin yaptığı herşey %99 oradan başarılı / başarı kazanıyor.

Bluetooth ile çok virüs bulaşan SYMBİAN cihaz duymuşsunuzdur , bir araştırın.

ahaha hafıza kartı dedi. iphone kullanıcısı extra hafıza nedir bilirler mi ki? ancak skydrive dropbox (icloud gibi birşey vardı sanki yanlışsam uyarın tam bilmiyorum) tarzı şeylere muhtaç kalırlar ama ona da uygulama yedeklemek mantıklı olmaz .çünkü appstore harici sadece telefonu kullanarak uygulama yükleyemiyor iphone kullanıcısı. ama android kullanıcısı yükler istedigi uygulamayı. bluetooth ile ilgili yoruma ise sadece gülerim =))

İos + android aynı anda kullanıyorum. Apple de yer sıkıntısı hiç yaşamadım ( çünkü şuanda htc - nexus da DAHİLİ hfz var hatta dahili pil ) hatta apple senin gibiler ortada kalsın diye 16 - 32 gb lık versiyonlar üretiyor,

kapı kapı class hızı - ek masraf ile kart peşinde dolaşmıyorum, ki ! android in EN BÜYÜK sorunu HAFIZA KARTINA uygulama + oyun atılamamasıdır. android telefonlar başlığındaki İLK sıradaki konu stabil olmayan sürüm + hfz kartı sorunudur,

Ben 8 yıldır bluetooth kullanmıyorum , apple 5 yıldır piyasada artık sen İDRAK edersin inşallah .....

HTC Explorer a hiç bir işlem yapmadan ( hiç bir şekilde ) oyun ve uygulamaları %100 hafıza kartına atabilirseniz bu yazdıklarımıda siler ve özür dileyebilirim .......

• quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

Alkollü falan mısın? Mustear adımın doğrusu orada yazıldığı ldığı gibi.
    Nick name tartışmasına sana "nickinde hayvanmis ?" diye devam etmeyeceğim.
    S2 2.3 ile geldi, 404 oldu. Güncelleme aldı mı aldı? Kullanıcılar memnun.
    4.1i övecek ne yazmışım?
    Kafayı bulan soluğu forumda alıyor...

Aklındakini bilmiyorum ama , dediklerin boş

kalıtsal bir hastalığınız yoksa - S3 için reklam parası da almıyorsanız,

1: S2 nin çıkış tarihi bilmediğinizi ,
    2: 2.3 sürüme sahip 600mhz - 256mb ramli cihazlar olduğunu
    3: ICS 4.0 ın ( SE serine göre ) çok geç geldiğini
    4: JB 4.1 hakkında bilginiz olmadan , gelecek ama biz memnunuz diye SAMSUNG a ağız açtığını
    5: 2.3 güncellemesi - 4.0 ve gelcek 4.1 sürüm arasındaki GÜNCELLEME zaman aralığını

biraz araştır

NOT: Kültür - Bilim başlığına girersen bizlerin HAYVAN olduğunu , hatta sürüngenlerden çoğaldığımızı İDDİA eden senin gibi ( hem yazıp , hemde yazarsam zekası ile ) online çok üye var:)) LİSTESİ ben de lazımsa PM atarım onuda öğrenirsin de HAVA - CİVA muhabbeti yapmazsın !

S2 - S3 - İPHONE 4 serisi ( nexus dahil ) benim favori cihazlarım , şuanda motorola F3 kullanıyorum çok çok memnunum. S3 1999 - 1799 - 1599 TL der düşer sende böyel çene yorar hakaret edicem derken gömülür gidersin kalan tek şey ağız kokun olur!

• quote:

Orijinalden alıntı: marvel-55

fazla kasmaya gerek yok SAMSUNG daha iyi.

Burada eleştiri cihaz sayısı - çıkış tarihi - güncellemenin KULLANICIYI memnun etmesi
    ( fiyat politikası da önemli ) Ben TR fiyatı en düşük 1.200 TL den forum forum dolaşıp SIRF 4.1 JB ye ulaşmak isteyen sonraki 2 yılcık !!! daha ÜRETİCİ FİRMANIN tuzağına düşmeyeyim diyenleri okuyorum ....

Ortada Samsung sadece S3 ü üretmiş , kalan sakatlar bizim değil gibi davranıyorsunuz, bugün ace - ace s çıkartıp SERİYİ gerçekten başarı ACE 2 ile tamamlayan samsung a tarafsız kalabiliyorsanız NE MUTU sizlere...

1 yılda 1 cihaz çıkartıp stabil bir işletim sistemi kullanan ve ezici satış rakamı - parası olan bir firmayı siz daha iyi eleştirmekle ne kazanacaksınız ? Samsung wawe serisi ve 700 TL altındaki cihazlarındaki " çöp " ibaresi sizleri bugün mutlu ediyorsa bizim kişisel fikrimizin anlamı olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.