Şimdi Ara

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
1
Favori
25.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: the_end_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.
    Kardeş sen o teltefonu kullanmadan yatır bakalım. nedemek 1 günü çıkartamıyor. Telefonunu git bence teknik servise ver ;)
    Sen s3 kullanıyor musun? kullanıyorsa bana herhangi bir şekilde 2,5 gün gitmiş bir kullanım istatistiği atar mısın? ben wifi-gps-3g kapalı sadece telefon özelliklerini kullanarak 2 günü dolduramıyorum. bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla herkeste durum aynı. sendeki cihazın kullanım şemasını paylaşırsan bende beninkiyle birlikte samsung a gönderip ne bu rezillik? diye hesap sorabilirim. 790 saat bekleme süresi vardır ona bir şey demem ama ben telefonu 790 saat hiç kullanmadan bırakmayı düşünmüyorum. o yüzden o bölümü test edemedim. burada bildiğin dalga geçiyorlar. 790 saat 32 gün ediyor.
    Benim telefonum s2 ve ben bu telefonun ekranını açmasam eminim 2 günden fazla gider. 3 günde olabilir. Arkadaşımın s3 üyle yapmış olduğum testte yaklaşık s3 ün %20-30 daha verimli olduğunu görünce bende bu şekilde yazıyorum.Her iki arkadaşımdada s3 var ve pil performansının ip4 ten çok daha iyi olduğunu söylüyorlar. ip4s demedim bakın. Bu yüzden sizin yazmış olduğunuz şeyler telefondan kaynaklanan sorun olabilir. gidin servise verin. S3 te sizin bahsettiğinizi gibi bir durum yok. ya da pil sömüren bir uygulama indirdiniz haberiniz yok. Ayrıca s2 ile bahsettiğim pil performansı bütün senkronlar açıkken. hatırlatmakta fayda var. Şu an telefon 4 saattir yatıyor(5dk ekran açmışım) %3 pil gitmiş. Umarım bu değer sizin telefonunuz için bir kıyaslamaya deeğr bir sonuç olur.

he kardeşim he öyledir. zaten yabancı forumlarda felan kullanım grafikleri de beni yalanlıyor. ilk çıktığında telefonu açıp hala şarja takmamış insanlar varmış. öyle diyorlar. şaka yaptığını umuyorum. ekranı 5 dakıka açmısım %5 gitmiş diye kıyaslama mı olur? ayrıca olayın geneli 1 gün mü 2 gün mü değil. adamlar 11 saat konuşma süresi diyor. sen konuyu en baştan kaçırmışsın.

Eğer ben konuyu kaçırdıysam sen bu işten hiçbirşey anlamamşıssın.

Sen kullanmadığın telefona öyle olduğunu tahmin ediyorum diye yorum yapıyorsun. arkadaşlarımın avr diyorsun. madem öyle en uzun kullanım sürelerini ko buraya?

ld: dungeon 27 dakika
    bombsshells: 11 dakika
    sesli arama 20 dakika
    wifi: 16 saat kadar açık ancak internet vs ancak 30 dakika kullanmışımdır.

http://a1209.hizliresim.com/11/j/d3hpc.png

şimdi şu tabloya bakarsan göreceğin şey telefonun aslında çok az kullanıldığıdır. haftaiçi çok daha aktif kullanıyorum ve bu yüzden 3g kapalı 1.5 gün ancak gidiyor. 10 dakikalık oyun %5 batarya götürmüş ki ipad 2 yi saatlerce aktif kullanan biriyim. gerisini sen düşün. gps zaten hep kapalı çünkü gps ekranla birlikte en çok pil harcayan uygulama. forumlarda da buna benzer tablolar görmen zor olmaz. yani telefon sorunlu değil daha doğrusu bozuk değil. zaten pili 11 saat konuşturan 790 saat bekleme süresine sahip telefona değiştirilebilir pil eklemezler. çünkü gerek olmaz.

Kardeşim sen iyi misin? ipad2 telefon mudur? Bu bahsettiğin şeyleri git 4s ile yap bakalım. Sonra burda yeniden pil yüzdesi paylaş.
    sen hala başka bir alemdesin güzel kardeşim. ısrarla ve inadına anlamıyorsun. burada önemli olan ipad 2 4s değil. samsung un bizi enayi yerine koyduğu gerçeğini neden algılayamadığını anlamadım. 11 saat konuşma süresi dedikleri telefon boşta 1 günü ancak çıkartıyor diyorum sen 4s diyorsun. ipad 2 örneğini verdim çünkü adamlar satarken 10 saat kullanım diyor ve 8 saat aktif kullanmışlığım var. şimdi anladın? anlamadın mı?

Sen az bekle. Şimdi pil yüzdesini çektim koyuyorum. Kalkmışssın nerdeyse 1 saat oynamışsın konuşuyorsun halen burda

yukarıda bir arkadaş 1 saat oyun oynadım 1 saat internette dolaştım bakın 14 gündür pil bitmedi diye ss koydu kalkmış 1 saat oyun yonamışsın diye bana laf ediyorsun. tam komedi.

Sizin iddaanız nedir? Telefon uyurken bile günü tamamlıyamıyor. %10 kullanımda 6 saat giden(hemen hemen uyurken kullanım 15dk) bir telefonun kısa bir hesapla 60 saat daha böyle kullanıldığında pilinin dayanacağını hesaplamanız zor olmasa gerek. Ki s3 ün pili daha dayanıklı. Siz gün içinde neler yapıyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum. Ben size sözylüyorum gidin servise verin o telefonu ya da başka s3 sahipleriyle yüzyüze bi görüşün

Edit: Telefonumda 1 SS daha buldum onuda ekledim ;)

kendı ekran goruntumun dısında

http://www.jayceooi.com/2012/07/16/samsung-galaxy-s3-battery-life-test-revisited/ custom rom la batarya cok ıyı gıdıyor denmıs

http://www.droid-life.com/2012/07/11/samsung-galaxy-s3-review-verizon/

http://reviews.cnet.com/smartphones/samsung-galaxy-s-iii/4852-6452_7-35326388.html

http://forums.anandtech.com/showthread.php?p=33969763#post33969763

suralara da bakarsan batarya normal kullanımda 1 gün gidiyor. bu telefonla 11 saat konuşamazsın.

11 saat konuşma ortamı ekran kapalı ve tek görüşme ile oluyor(belkide ses bile minimumdadır). Aç kapa durumları pili fazlasıyla yiyiyor. Elinizdeki telefonun şarjı günümüzdeki akıllı telefonlar arasında en iyilerindendir. Bu telefon için bile bu kadar eleştri yapıyorsanız one x i falan hiç görmeyin o zaman ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: mbtaskale

quote:

quote:

Apple da malzeme kalitesi her zaman 1.sınıf olmuştur.Ama donanım zayıf,yazılım süperdir.Her ürününde böyle...

Samsung da ise malzeme kalitesi çok kötüdür s3 deki gibi alayı plastik kırılgan ve dökülgen.Donanım süper,yazılım ise zayıftır.Her ürünleri böyle..

Samsunga bakın adamlar her türlü inorganik materyal ve eşyada varlar.Yakında prezervatif bile çıkarabilirler..

Ama S3 kullanıyorum çok memnunum benim için tek artısı 4.8 "lik ekranı ve hızlı olması jet gibi iphpne ye göre,İphone ile internete girmek işkence,İphoen 5 deki 4" de hiç yeterli değil.

saçmalamadan önce biraz araştır kullandığın markayı...

hangisi daha sağlam hangisi daha dandik

Beğenmediğiniz yazılar hakkında böyle teenage gibi saçma,dökme,bükme v.s gibi şeyler yazacaksanız işimiz var biraz olgunlaşalım lütfen!!

2 sinide elinize alıp kalite hissini algılamak lazım.Daha 2 gün önce 4S vardı satıp S3 aldım.Plastik kasa çerçevesini görünce dumur oldum,hele birde çerçeve kırılıyormuş:))) Allahtan 4.8" ekranı ve hızı var.
    S3 daha iyi bence ama kalite hissinde iphone çok ileride bence.Samsungun hiç bir ürününde kalite hissi yok zaten.En olabilitesi yüksek malzeme,kalite ve işçilik ile en çok para kazanmanın hevesinde...

Düşünce kırılıp dökülmüyor diye telefon alınmaz.Alacak varsa da Harita mühendisleri alır.

hocam 2 sinide kullandım şu anda s2 kullanıyorum...

kalite hissi dediğiniz nedir? 3310 nun arkasını kadife ile kaplasak kaliteli malzemeden üretilmiş anlamına mı geliyor?

o zaman altın kaplama telefon filan alın?

Onların kalite hissi ağırlıkla ilgili. Yani 200 gram taş herşeyden daha kaliteli. ip4s modeli s3 ten bile ağır olduğu için s3 ün içini boş sanıyorlar :D Malzemenin kalitesiz olduğunu falan sanıyorlar. ip5 112gram hadi bakalım onuda elinize alın ama dikkat "sakın ballandıra ballandıra" övmeyin. Millet 1.5 yıldır 116 gram s2 kullanıyor ne mutlu size bu ağırlıkta artık telefonunuz var ;)

• Tamamda apple yazilim degil donanim satiyor htc desireHd kullaniyorum vede ipod touch 4 ios daha akici bunu soyleyebilirim tek kelimeyle yazilim olmadan donanim hicbir ise yaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

2 markayıda sevmiyorum

Sonunda benim gibilerin de olmasini gormek guzel aslinda ben Samsung u sadece telefon konusunda sevmememe ragmen simdi iyice dustu gozumden boyle bir firmanin kendisini ispatlamasi icin boyle seyler yapmasina gerke yok bence
    Saygilar...

• iPhone 4 vs Galaxy S2 kıyaslamasında iPhone 4 diyordum, ama şu durumda Galaxy S3 alır.
  • Tamamda apple yazilim degil donanim satiyor htc desireHd kullaniyorum vede ipod touch 4 ios daha akici bunu soyleyebilirim tek kelimeyle yazilim olmadan donanim hicbir ise yaramaz.

• İş sadece ne varsa telefona doldurmakla olmuyor. O zaman cin mali arabalar varken niye mercedes audi bmw vb. araclari alalim. Adamlar sunroof tan deri koltuga kadar dolduruyor. Bir bilgisayar ve yazilim muhendisi olarak sunu rahatlikla soyleyebilirim ki android su anki optimizasyon u ve performansi ile bana gore bes kurus etmez bir mobil isletim sistemidir. Hem android hem de ios cihazlari aktif olarak kullaniyorum ve sahibiyim. İphone 3gs im bile kullandigim galaxy tab tan daha akici ve efektif calisiyor. Windows phone 7 ile de epey bir tecrubeye sahip oldum. Windows phone iclerinde en akici kullanima sahip olanidir. Muhtesem bir optimizasyonu var. Bana gore Nokia nin androide bulasmamasi cok yerinde bir karar olmus. Benim kesinlikle herhangibi bir firmaya sempatim yoktur. Hatta Apple in politikalarindan ve kendisinden haz etmem. Ama sonuc olurak urettigi her urunde donanim ve yazilim uyumlulugu ve teknik destek mevcut. Bunun en buyuk gostergesi 3gs e bile bazi donanimsal sinirlandirmalar dan kaynaklanan ozelliklerin olmamasina ragmen ios 6 ya entegre etmesidir. Android tarafinda ise desire hd gibi bir modele bile HTC maalesef guncelleme sunmuyor. Gordugum kadari ile eski galaxy kullanicilari bile bu durumdan muzdarip. Sunsa ne olacak? Hala takilan bir isletim sistemi sonucta. Bu yuzden yigidi oldur ama hakkini ver i bosuna dememisler. Sozun ozu sadece 4 cekirdek islemci koymakla is bitmiyor. Hatta yazilimin yaninda o en kolayi. Bu kadar guc tuketimine yol acmaktan ziyade isletim sistemini optimize edip cift cekirdek kullanarak pil omrunu uzatmak islemcinin cekirdegini arttirip pil kapasitesini arttirarak optimizasyon yapmamaktan daha iyi sonuc verecektir. Ama ikincisi tahmin ettiginiz uzere daha kolay oldugu icin islerine gelmiyor. Ben windows phone 8 in gercekten iyi sonuclar verecegi kanaatindeyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Apple da malzeme kalitesi her zaman 1.sınıf olmuştur.Ama donanım zayıf,yazılım süperdir.Her ürününde böyle...

Samsung da ise malzeme kalitesi çok kötüdür s3 deki gibi alayı plastik kırılgan ve dökülgen.Donanım süper,yazılım ise zayıftır.Her ürünleri böyle..

Samsunga bakın adamlar her türlü inorganik materyal ve eşyada varlar.Yakında prezervatif bile çıkarabilirler..

Ama S3 kullanıyorum çok memnunum benim için tek artısı 4.8 "lik ekranı ve hızlı olması jet gibi iphpne ye göre,İphone ile internete girmek işkence,İphoen 5 deki 4" de hiç yeterli değil.

Beğenmediğiniz yazılar hakkında böyle teenage gibi saçma,dökme,bükme v.s gibi şeyler yazacaksanız işimiz var biraz olgunlaşalım lütfen!!

2 sinide elinize alıp kalite hissini algılamak lazım.Daha 2 gün önce 4S vardı satıp S3 aldım.Plastik kasa çerçevesini görünce dumur oldum,hele birde çerçeve kırılıyormuş:))) Allahtan 4.8" ekranı ve hızı var.
    S3 daha iyi bence ama kalite hissinde iphone çok ileride bence.Samsungun hiç bir ürününde kalite hissi yok zaten.En olabilitesi yüksek malzeme,kalite ve işçilik ile en çok para kazanmanın hevesinde...

Düşünce kırılıp dökülmüyor diye telefon alınmaz.Alacak varsa da Harita mühendisleri alır.

kalite hissi dediğiniz nedir? 3310 nun arkasını kadife ile kaplasak kaliteli malzemeden üretilmiş anlamına mı geliyor?

Onların kalite hissi ağırlıkla ilgili. Yani 200 gram taş herşeyden daha kaliteli. ip4s modeli s3 ten bile ağır olduğu için s3 ün içini boş sanıyorlar :D Malzemenin kalitesiz olduğunu falan sanıyorlar. ip5 112gram hadi bakalım onuda elinize alın ama dikkat "sakın ballandıra ballandıra" övmeyin. Millet 1.5 yıldır 116 gram s2 kullanıyor ne mutlu size bu ağırlıkta artık telefonunuz var ;)

iyi de ben batarya diğerlerine göre kötü demiyorum. zaten one x i sırf bataryası yüzünden almadım. gereksiz süslemelerle insanları kandırmaya çalışıp başka firmalara çamur atmaları saçmalık. ayrıca herkes hem fikirki ip5 in malzeme kalitesi tartışılmaz. birde şu var s3 bugün vatan da 1588 liraya satılıyor. iphone 5 2500 liradan piyasa girer. 4s bile hala 1800 liradan satılıyor. sonuçta 2-3 aydır s3 kullanan kimse bende dail. neden apple ı beklemedim? diye kendine kızmıyor. şı telefon birde Wp kurulsa 5 sene kullanırım.

• Apple'ın "Yav he he" şeklinde bir sloganla cevap vermesini bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

1 yıldır S2 ye vermediği YAZILIM DESTEĞİ

S2 de s3 gibi 4.0.4 kullaniyor. Bilmediğiniz konu da yazma. Ayrıca 4.1 güncellemeside alacak .
    Kendinizi rezil etmeyin...
  • Teşekkürler Apple borsası :)
  • Samsung senin 40 firin ekmek myemen lazim Iphone bas edebilmen icin Apple'nin cikardigi her surum ilk telefonuna bile indirilip kullaniliyor ya sen hangi guncellemeleri yapiyorsun sende sadece lafd var appler gibi icrahat yok Telefon piyasasindaki tek Apple baska tanimam arkadas Iphone Jailbreak yaptinmi yeter sen once Apple Store,Cydia,Installous gibi programlar cikarda ondan sonra Applen karsisina cik konus samsung heralde Iphone5 piyasaya cikinca akibetini simdiden gorduku apple saldirmaya basliyor zavallilar

• basit hareketler,apple niye yapmıyor böyle şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

Yani isim aslı mesajda gizli ;
    S3almak için dagı olmaya gerek yok,iPhone 5 almak için dahi olmak ve ya dahilik potansiyeli olması lazım.
    Bu durum da ben iPhone 5 o alayım.

Aslında mesajın hedefi tam olarak sensin be dostum.
  • fazla kasmaya gerek yok SAMSUNG daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebehram

İş sadece ne varsa telefona doldurmakla olmuyor. O zaman cin mali arabalar varken niye mercedes audi bmw vb. araclari alalim. Adamlar sunroof tan deri koltuga kadar dolduruyor. Bir bilgisayar ve yazilim muhendisi olarak sunu rahatlikla soyleyebilirim ki android su anki optimizasyon u ve performansi ile bana gore bes kurus etmez bir mobil isletim sistemidir. Hem android hem de ios cihazlari aktif olarak kullaniyorum ve sahibiyim. İphone 3gs im bile kullandigim galaxy tab tan daha akici ve efektif calisiyor. Windows phone 7 ile de epey bir tecrubeye sahip oldum. Windows phone iclerinde en akici kullanima sahip olanidir. Muhtesem bir optimizasyonu var. Bana gore Nokia nin androide bulasmamasi cok yerinde bir karar olmus. Benim kesinlikle herhangibi bir firmaya sempatim yoktur. Hatta Apple in politikalarindan ve kendisinden haz etmem. Ama sonuc olurak urettigi her urunde donanim ve yazilim uyumlulugu ve teknik destek mevcut. Bunun en buyuk gostergesi 3gs e bile bazi donanimsal sinirlandirmalar dan kaynaklanan ozelliklerin olmamasina ragmen ios 6 ya entegre etmesidir. Android tarafinda ise desire hd gibi bir modele bile HTC maalesef guncelleme sunmuyor. Gordugum kadari ile eski galaxy kullanicilari bile bu durumdan muzdarip. Sunsa ne olacak? Hala takilan bir isletim sistemi sonucta. Bu yuzden yigidi oldur ama hakkini ver i bosuna dememisler. Sozun ozu sadece 4 cekirdek islemci koymakla is bitmiyor. Hatta yazilimin yaninda o en kolayi. Bu kadar guc tuketimine yol acmaktan ziyade isletim sistemini optimize edip cift cekirdek kullanarak pil omrunu uzatmak islemcinin cekirdegini arttirip pil kapasitesini arttirarak optimizasyon yapmamaktan daha iyi sonuc verecektir. Ama ikincisi tahmin ettiginiz uzere daha kolay oldugu icin islerine gelmiyor. Ben windows phone 8 in gercekten iyi sonuclar verecegi kanaatindeyim.

Uzun uzun yazmışsınız. Hatalarınız var bazı konularda. Android tablettlerde zaten başarısız. Bu yüzden 3gs ile karşılaştırma yapmayınız. Bunun haricinde htc zaten güncelleme konusunda kullancılarını üzen bir firma. Android kullanmak istiyorsanız elinize ilk önce nexus alın(4.1 yüklü olan) daha sonra ios un bile geride kaldığını keşfedin ;) 5 para etmez falan diye yazdığınız zaman androidin değeri düşmüyor. Piyasadaki şu an en kullanışlı ve özellikleri olan cihaz nexus tur. En azından bu bilgiye sahip olmanız lazımdı.

• Aklı olan Samsung alır elbette..

Ancak macera yaşamak istiyorum diyen varsa, hiç şüphesiz alınacak marka Apple iPhone 5 olacaktır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi de ben batarya diğerlerine göre kötü demiyorum. zaten one x i sırf bataryası yüzünden almadım. gereksiz süslemelerle insanları kandırmaya çalışıp başka firmalara çamur atmaları saçmalık. ayrıca herkes hem fikirki ip5 in malzeme kalitesi tartışılmaz. birde şu var s3 bugün vatan da 1588 liraya satılıyor. iphone 5 2500 liradan piyasa girer. 4s bile hala 1800 liradan satılıyor. sonuçta 2-3 aydır s3 kullanan kimse bende dail. neden apple ı beklemedim? diye kendine kızmıyor. şı telefon birde Wp kurulsa 5 sene kullanırım.

Apple istediği fiyata satsın güzel kardeşim. Onların kullanıcı kitlesine hitap ettiği kesim belli. Sen telefonuna biraz daha alış. Hangi uygulamaların telefonunu sömürdüğünü keşfet. Bu benim için 1 ay sürmüştü mesela. Benimde şarjımın 5 saatte bittiği oldu ama 2 saat oyun 1 saat facebookta falan gezmiştim gündüz full ekran ışığı açıkken. Bu tarz kullanımlarda suçu cihaza atamayız. Öenmli olan idareli kullanımı öğrenmektir. Sana tavsiyem şu konuyu okuman olacaktır. Elindeki telefonun kıymetini bilmen açısından çok önemli ;)

http://forum.donanimhaber.com/m_65877985/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Frievent

quote:

Sen önce Jb güncellemesini çıkart sonra Apple a b.k atarsın. Ayrıca 2 sene iphone kullandım 1-2 kere dışında program hatasıyla hata mesajı almışlığım olmadı. S3 te her gün farklı uygulamalar hata verip kapanıyor. aç/kapa, reset vs işe yaramadı. 11 saatin üstünde konuşma 790 saat bekleme yazmışlar. 3g açık olsa ama kullanmasam bile 1 günü dolduramayan cihaz şu an başka bir cihaz demektir. yukarıdaki s3 le bendekinin alakası yok. bildiğin dolandırılmışım.

Bir S3 kullanıcısı olarak telefonumu aldığımdan beri 3 güncelleme aldım. Sen bir iOS sever olarak en son ne zaman ne aldın? (:

Kullanan olarak daha fazla tecrübe paylaşırmısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: kursadlolw

iPhone 5 alüminyum kasayla çıkıcak millet plastik s3 alıyor :/

bakin bi kaç forumda da ayni şekilde mesajlar var plastik aliminyum karsilaştirmasi. Size tavsiyem youtube a s2 and iphone 4gs crash test yazip izlemeniz olacaktir. artı, ferrari bile plastik tampon kullaniyo darbe emici özellikte :) bence birakin artik iphone un aliminyum kasasini yoksa siz araba olarak 72 model demir tamponlu renault 9 tx mi tercih edersiniz. saygilar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.