Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S III ' ÜN HİÇ Mİ KÖTÜ ÖZELLİĞİ YOK ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Orijinalden alıntı: qwert06

Merhaba arkadaşlar SAMSUNG GALAXY S III malum çok güzel ve cezbedici bir telefon. Burda ve birçok forumda özellikleri anlatılıyo kullanıcılar tarafından. İtiraf etmek gerekirse benimde ağzım sulanmıyo değil.
    Bu başlığı açmamın nedeni bu telefonun kullanıcılar tarafından tespit edilen ve beğenilmeyen, eksik bulunan yada eleştirilen yönlerini burada paylaşılmasıdır. Sonuçta almak isteyen (benim gibi) yada bu telefonu merak eden üyelere bi ön bilgi verebilir.

NOT: İp4 kullanıcısım. Bu telefondan almayı düşünüyorum.Amacım telefonu eleştirmek değil.

Gun isiginda ekran isigi yetersiz kalabilir(direk gunes isigi altinda)

Gunes isigi altindaki duum garicinde telefonun gosterdigi goruntu rakipsiz (amoled ve lcd ekran teknolojileri yuuzndn)

Kasa kalitesi olarak kisiden kisiye degisir. Arkadasim 4 aydir kilifsiz kulaniyor ve en az 5 kerrde dusurdu. Bi sorun yok telefonunda.

Kendi rehber uygulamasi gec aciliyor. Marketten exdialer indirdiginizde ip5 ten de hizli acar rehberi

Home tusu svoice kisayolu(iki kez hizlica tiklaninca) oldugu icin biraz gec tepki veriyor. Svoice menusunden bu kisaolu iptal ettiginizde home tusu aninda tepki verir ;)

Aklima gelen sorunlar ve basit cozumleri...

Bu svoice'i home tuşundan kaldırınca telefon uçtu resmen daha öğreneceğimiz çpk şey var. teşekkürler kardeş bilgilendirme için

• quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar SAMSUNG GALAXY S III malum çok güzel ve cezbedici bir telefon. Burda ve birçok forumda özellikleri anlatılıyo kullanıcılar tarafından. İtiraf etmek gerekirse benimde ağzım sulanmıyo değil.
    Bu başlığı açmamın nedeni bu telefonun kullanıcılar tarafından tespit edilen ve beğenilmeyen, eksik bulunan yada eleştirilen yönlerini burada paylaşılmasıdır. Sonuçta almak isteyen (benim gibi) yada bu telefonu merak eden üyelere bi ön bilgi verebilir.

NOT: İp4 kullanıcısım. Bu telefondan almayı düşünüyorum.Amacım telefonu eleştirmek değil.

Gun isiginda ekran isigi yetersiz kalabilir(direk gunes isigi altinda)

Gunes isigi altindaki duum garicinde telefonun gosterdigi goruntu rakipsiz (amoled ve lcd ekran teknolojileri yuuzndn)

Kasa kalitesi olarak kisiden kisiye degisir. Arkadasim 4 aydir kilifsiz kulaniyor ve en az 5 kerrde dusurdu. Bi sorun yok telefonunda.

Kendi rehber uygulamasi gec aciliyor. Marketten exdialer indirdiginizde ip5 ten de hizli acar rehberi

Home tusu svoice kisayolu(iki kez hizlica tiklaninca) oldugu icin biraz gec tepki veriyor. Svoice menusunden bu kisaolu iptal ettiginizde home tusu aninda tepki verir ;)

Aklima gelen sorunlar ve basit cozumleri...

Bu svoice'i home tuşundan kaldırınca telefon uçtu resmen daha öğreneceğimiz çpk şey var. teşekkürler kardeş bilgilendirme için

Bisey degil kardes :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rehber sorunum yok yaklaşık 100 üzeri kişi var rehberde direk açılıyor(sime kayıtlı kişiler)

ekran ışı güneş altında yetersiz kalabilir ama çokta sorun teşkil eden bir şey değil yani kullanılmayacak kadar yada abartıldığı gibi bir durum söz konusu değil

malzeme kalitesinde sorun yok elinize aldığınızda kesinlikle dandik bir telefon tutuyormuş hissi vermiyor fakat üzerindeki tuşlar biraz kalitesiz gibi böyle bir telefon için eksi puan, home tuşunun tepkimesi ile ilgili arkadaş yukarıda gerekn açıklamayı yapmış

çok rahat olmasa da tek el ile kullanılabiliyor

plastiği çok ince telefondaki sanal tuşlardan etrafa ışık yayıyor(en azında beyaz renkli olan s3'de) sol üsteki bildirim ışığı içinde geçerli bir durum sorun teşkil edecek bir şey değil

etrafındaki alüminyum çerçeve çok hassas soyulmaya müsait bir his uyandırmıyor değil aynı zamanda ezilmeye de müsait haliyle(alüminyum olduğu için)

genel olarak keşke şöyle olsaydı dediğim bir sorunu eksiği yok aldığıma pişman olmadığım nadir telefonlardan biri

s2'den s3'e geçtim, alırken tereddüt etmedim değil ama yersiz, kesinlikle alınabilir şarj konusunda çok iyi bir günü çok rahat tamamlayabiliyorsunuz,yarım saat üzeri oyun oynadığım oluyor ısınma sorunu yok

• malzeme kalitesi daha iyi olabilirmiş, iphone dan geçtim bana biraz vasat geldi..s2 den geçenler için muhtemelen iyi gelmiş olabilir.
    4 1 1 kullanıyorum rehberde bazen gecikmeler olabiliyor.
    birada tek elle kullanmak zor oluyor ama alışınca sorun olmuyor, alıştıktan sonrada iphone 5 dahil eline alınca oyuncak gibi geliyor. keşke ekranı köşeler ile sıfır yapsalarmış hem tek elle kullanmak kolay olurdu hemde ekran boyutu aynı kalırdı..
    genel olarak iyi bir telefon saydıklarımda herkese göre değişir illaki eleştirmek için yazdım
  • quote:

Bu hiç aklıma gelmemişti hakikaten işe yaradı
  • Ekranı gorilla glass mış. iyi bir özellik.

http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/samsung
  • Bu telefonun internetini bğlantı yaparak b.sayarda ya tablet te kullanabiliyormuyuz?
  • quote:

Bu telefonun internetini bğlantı yaparak b.sayarda ya tablet te kullanabiliyormuyuz?

KOnu hakkında fikri olan yok mu?
  • quote:

Bu telefonun internetini bğlantı yaparak b.sayarda ya tablet te kullanabiliyormuyuz?

Wi-Fi Direct özelliği ile bilgisayara bağlayıp telefon internetini kullanabilirsin ama tableti bilmiyorum .
  • 1-2 aya s4 cikacakmis.onu bekle

• quote:

Orijinalden alıntı: MrChromosty

1-2 aya s4 cikacakmis.onu bekle

Hımm ok. teşekkür ederim.
  • iphone dan geçeceğin için 1-2 gömlek aşağıda bir dokunmatik kullanıcan Ç:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

iphone dan geçeceğin için 1-2 gömlek aşağıda bir dokunmatik kullanıcan Ç:)

Hevesle İphone 5'i bekledim. ama elime alıp inceledğimde beklediğim elektriği alamadım
    Ekranı dar geliyo bana artık iphone'ların. Geniş ve canlı ekranı cezbetti beni bu S3 ün.
  • Diğer hususlar için bir şey demeyeceğim ama dokunmatik konusunda 1-2 gömleklik üstünlüğü yok iphone un. (Ekran boyutu nedeniyle 4s den S3 e geçtim)
  • quote:

1-2 aya çıkacak ve hemen cupppp eline mi alacaksın ? Haziranda bile 2000 tl ye satılıyor olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 19 Ocak 2013; 13:10:10 >
  • quote:

quote:

1-2 aya çıkacak ve hemen cupppp eline mi alacaksın ? Haziranda bile 2000 tl ye satılıyor olacak.

s4 cikinca s3 un fiyati azalacak

• quote:

quote:

quote:

note 2 nin ucuzlama ihtimali varmı 1-2 aya. En son ne olur mesela :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KükenmezTalem

quote:

quote:

quote:

note 2 nin ucuzlama ihtimali varmı 1-2 aya. En son ne olur mesela :)

Bi firma yeni bir urun cikardiginda illaki eski urunleri ucuzlar. Note 3 te yolda diye biliyorum. Tabi s4 un cikmasi note 2 ucuzlatir ama nokta atisi yapamam

• quote:

Orijinalden alıntı: AkhalTeke

Diğer hususlar için bir şey demeyeceğim ama dokunmatik konusunda 1-2 gömleklik üstünlüğü yok iphone un. (Ekran boyutu nedeniyle 4s den S3 e geçtim)

Ekran boyutu. Tam benim düşüncelerime tercuman olmuşsun kardeş...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

iphone dan geçeceğin için 1-2 gömlek aşağıda bir dokunmatik kullanıcan Ç:)

Hevesle İphone 5'i bekledim. ama elime alıp inceledğimde beklediğim elektriği alamadım
    Ekranı dar geliyo bana artık iphone'ların. Geniş ve canlı ekranı cezbetti beni bu S3 ün.

vallaha bende ip5 inceledim biraz turkcell de benim ilk akıllı telefonum s3 :) Iphone kesinlikle çok şık ve sade bir telefon ayrıca menü arası geçişlere bir uygulamayı açma hızı arasında fark var s3 ile. ki ip5 bana daha canlı geldi nedense :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.