Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S III ' ÜN HİÇ Mİ KÖTÜ ÖZELLİĞİ YOK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar SAMSUNG GALAXY S III malum çok güzel ve cezbedici bir telefon. Burda ve birçok forumda özellikleri anlatılıyo kullanıcılar tarafından. İtiraf etmek gerekirse benimde ağzım sulanmıyo değil.
    Bu başlığı açmamın nedeni bu telefonun kullanıcılar tarafından tespit edilen ve beğenilmeyen, eksik bulunan yada eleştirilen yönlerini burada paylaşılmasıdır. Sonuçta almak isteyen (benim gibi) yada bu telefonu merak eden üyelere bi ön bilgi verebilir.

NOT: İp4 kullanıcısım. Bu telefondan almayı düşünüyorum.Amacım telefonu eleştirmek değil.

• Mesela bi tane biliyorum. Rehbere girerken 2-3 saniye gecikme oluyor. Bizzat arkadaşımın telefonunda denedim.

Evet başka şeyler beyler?
  • Ana menü tuşuna biraz daha özenilebilirmiş. Tuş yerinde sabit durmuyor ve bazen gıcık sesler çıkarabiliyor. Tabi bu durum sadece benim telefonuma özel bir durum olabilir

Ekleme: Rehber gecikmesini hiç yaşamadım ben bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinss -- 18 Ocak 2013; 12:56:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

Ana menü tuşuna biraz daha özenilebilirmiş. Tuş yerinde sabit durmuyor ve bazen gıcık sesler çıkarabiliyor. Tabi bu durum sadece benim telefonuma özel bir durum olabilir

Ekleme: Rehber gecikmesini hiç yaşamadım ben bu arada.
    Sadece kasasının malzeme kalitesi çok çabuk çizilmeye müsait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: portege g900

Kılıf farz demeki.
  • Bence kasa daha sağlam olabilirdi.Çünkü düşürüpte ekranı kıran kişiler mevcut.Bide arkadaşlarında dediği gibi rehbere geç girme sorunu var ama onunda çözümü rehber uygulamalarıyla çözülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: qwert06

quote:

Orijinalden alıntı: portege g900

Kılıf farz demeki.

Alıntıları Göster
    Şunu belirteyim bende izmirde öglen 1-2 gibi güneş ışıgı altında parlaklık sonda olsa dahi ekran ışıgı yetersiz aylardır kullanıyorum benım için tek kötü yanı budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

Bence kasa daha sağlam olabilirdi.Çünkü düşürüpte ekranı kıran kişiler mevcut.Bide arkadaşlarında dediği gibi rehbere geç girme sorunu var ama onunda çözümü rehber uygulamalarıyla çözülüyor.

Ne tür bir rehber uygulaması mesela? örnek verebilirmisiniz?
  • Piyasa fiyatına bakarak söylüyorum bu saatten sonra S3 alınmaz.

• quote:

quote:

Bence kasa daha sağlam olabilirdi.Çünkü düşürüpte ekranı kıran kişiler mevcut.Bide arkadaşlarında dediği gibi rehbere geç girme sorunu var ama onunda çözümü rehber uygulamalarıyla çözülüyor.

exDialer,xPhone bunları biliyorum.xPhone uygulamasını kullanıyorum ama ondada telefonun üst tarafıne vurunca en başa çıkma özelliği çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Piyasa fiyatına bakarak söylüyorum bu saatten sonra S3 alınmaz.

Turkiye piyasasinda ne alabilirsin ki bi fiyata s3 ten baska ? Tr piyasasinin en iyi telefonu diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

quote:

Turkiye piyasasinda ne alabilirsin ki bi fiyata s3 ten baska ? Tr piyasasinin en iyi telefonu diyebilirim

Nexus 4, iPhone 4S, Note 2 çok daha iyi bir tercih olur.
    Samsung Galaxy S4 yakında duyurulacak o zaman S3 fiyatları dibe vurur zarar edersiniz.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    4.1.2 alan cihazımda rehber sıkıntısı yok artık. S3 te tek eksik bana göre sadece ve sadece kasa kalitesi. Bende spigen hybrid color kılıf kullanıyorum aslında cihazım kılıfla daha tipli duruyor

• quote:

quote:

quote:

Samsung Galaxy S4 yakında duyurulacak o zaman S3 fiyatları dibe vurur zarar edersiniz.

Alıntıları Göster
    bekle xperia z,nexus 4 ,mı 2,iyi seçimler olur.

• quote:

quote:

quote:

Telefonu alırsam en az 2 yıl kullanacağım içi zarar etme korkum yok. Yani kısa zamanda değiştirmem. Sanırım zarar etme olayı telefonu 3-4 ayda bir değiştiren, devamlı farklı model denemek isteyen kullanıcılar için geçerli.

• quote:

Merhaba arkadaşlar SAMSUNG GALAXY S III malum çok güzel ve cezbedici bir telefon. Burda ve birçok forumda özellikleri anlatılıyo kullanıcılar tarafından. İtiraf etmek gerekirse benimde ağzım sulanmıyo değil.
    Bu başlığı açmamın nedeni bu telefonun kullanıcılar tarafından tespit edilen ve beğenilmeyen, eksik bulunan yada eleştirilen yönlerini burada paylaşılmasıdır. Sonuçta almak isteyen (benim gibi) yada bu telefonu merak eden üyelere bi ön bilgi verebilir.

NOT: İp4 kullanıcısım. Bu telefondan almayı düşünüyorum.Amacım telefonu eleştirmek değil.

Gun isiginda ekran isigi yetersiz kalabilir(direk gunes isigi altinda)

Gunes isigi altindaki duum garicinde telefonun gosterdigi goruntu rakipsiz (amoled ve lcd ekran teknolojileri yuuzndn)

Kasa kalitesi olarak kisiden kisiye degisir. Arkadasim 4 aydir kilifsiz kulaniyor ve en az 5 kerrde dusurdu. Bi sorun yok telefonunda.

Kendi rehber uygulamasi gec aciliyor. Marketten exdialer indirdiginizde ip5 ten de hizli acar rehberi

Home tusu svoice kisayolu(iki kez hizlica tiklaninca) oldugu icin biraz gec tepki veriyor. Svoice menusunden bu kisaolu iptal ettiginizde home tusu aninda tepki verir ;)

Aklima gelen sorunlar ve basit cozumleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

4.1.2 alan cihazımda rehber sıkıntısı yok artık. S3 te tek eksik bana göre sadece ve sadece kasa kalitesi. Bende spigen hybrid color kılıf kullanıyorum aslında cihazım kılıfla daha tipli duruyor

Gayet incede gözüküyor. Acaba bu kılıfın note2 icin olanı var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

Gayet incede gözüküyor. Acaba bu kılıfın note2 icin olanı var mi?

Alıntıları Göster
    yok diye biliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Merhaba arkadaşlar SAMSUNG GALAXY S III malum çok güzel ve cezbedici bir telefon. Burda ve birçok forumda özellikleri anlatılıyo kullanıcılar tarafından. İtiraf etmek gerekirse benimde ağzım sulanmıyo değil.

Gun isiginda ekran isigi yetersiz kalabilir(direk gunes isigi altinda)

Gunes isigi altindaki duum garicinde telefonun gosterdigi goruntu rakipsiz (amoled ve lcd ekran teknolojileri yuuzndn)

Kasa kalitesi olarak kisiden kisiye degisir. Arkadasim 4 aydir kilifsiz kulaniyor ve en az 5 kerrde dusurdu. Bi sorun yok telefonunda.

Kendi rehber uygulamasi gec aciliyor. Marketten exdialer indirdiginizde ip5 ten de hizli acar rehberi

Home tusu svoice kisayolu(iki kez hizlica tiklaninca) oldugu icin biraz gec tepki veriyor. Svoice menusunden bu kisaolu iptal ettiginizde home tusu aninda tepki verir ;)

Aklima gelen sorunlar ve basit cozumleri...

Gün işiğinin benim için çok problem olacağını düşünmüyorum.

• kasa cizilmeye musait evet ama xtreme guard satin alabilirsiniz ebaydan ben aldim kullaniyorum cok memnunum. ( on arka jelatin.)

kargo dahil 5.99$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 18 Ocak 2013; 15:36:23 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.