Arkadaşlar Samsung Galaxy S I9000 kullanıyorum. Bir bankadan sms geldi bana ama okuyamıyorum. Telefonda ana menude mesaj simgesinde 1 tane mesaj geldiği gözüküyor ama üzerine tıkladığımda göremiyorum. Teli açıp kapadığımda mesaj tekrar gelio ama üzerine tıkladıımda bu numaraya mesaj gönderemessiniz diyor ve Alttaki 1 işareti hiç gitmiyor. Bu işareti kaldırmanın bir yolu var mıdır? Lütfen bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ayrıca mesajı üst menüden kaydırarak açtığımda geçersiz adres lütfen alıcıyı düzeltin yoksa mesajı alamayacaklar uyarısını yapıyor.
Cevabı buldum arkadaşlar. Umarım başka arkadaşlara da faydalı olur. SMS Backup&Restore programını kurdum. Mevcut mesajlarımın yedeğini oluşturdum. Mesajlarımı sildim. Daha sonra mesajlarımı back up programı ile geri yükledim . Okuyamadınız mesaj da geri yüklendi ve açıldı. Mesajı okudum ve 1 işareti kayboldu. Bendeki sorun sanırım mesajın tam olarak gelmemesinden kaynaklanmıştı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme