Şimdi Ara

Samsung Galaxy S-Sony Ericsson Xperia X10

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu 2 telefondan birinin 2.elini almayi düşünüyorum bütçem 650 tl 2 sininde 650 tl ye temizini buldum fakat hangisi daha iyidir o konuda kararsız kaldım
    sizce hangisi daha iyidir ve hangi yönlerde daha iyi olduğunu belirtirseniz sevinirim
    Teşekkür Ederim.

• evet arkadaşlar cevap vericek yokmu
  • arkadaşlar lütfen yardım edin acil bu 2 cihazdan birini alıcam yada 650 tl ye başka kaliteli cihaz varsa onu ki yok galiba en iyisi bu 2 si olması lazım
  • Galaxy S
  • peki neden hangi özelliklerinden dolayı xperia kamera olarak üstün sanırım ekran olarak hız yazılım desteği internet surf hızı vb vb
  • Ben X10 derim 2.3 guncellemesiyle canavar gibi olucak
  • Donnim olarak Galaxy S biraz ustun. Kamera olarak da X10. Ikisi de 2.3 surumunde kalir. X10 icin agustosta gelicek guncelleme. Hangisi icimlne sinerse onu al ikisi de ayni isleri gorur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • x10 ekranı biraz fazla sönük xperia arc gibi olsa düşünmeden x10 derdim.

Ama galaxy s de donanım ve amoled ekranı falan çok iyi .

S
  • @cherkez26 x10 65k galaxy s 16m zaten baya bi fark var ama x10 yinede çok parlak diyenler var

@yunuss.10 hangi donanımdan galaxy s sadece ön kamera olarak üstün değilmi
    birde internet surf hızı dokunmatik kalitesi ve hızı işlemci hızı ses kalitesi ve yazılım desteği gibi konularda hangisi üstündür
    birde galaxy s in flaşı yok sanırım ama gece çekimlerı nasıldır?

@ultimance o güncelleme ile neleri değişcek?
  • Galaxy S CPU, GPU ve RAM gibi temel donanım özellikleri bakımından daha güncel bir cihaz. Kamera önemli değilse Galaxy S daha doğru bir seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Galaxy S CPU, GPU ve RAM gibi temel donanım özellikleri bakımından daha güncel bir cihaz. Kamera önemli değilse Galaxy S daha doğru bir seçim olur.

ram vb özellikleri fazla fakat diğer bahsettiğim özelliklerde nasıldır x10 a göre iyimi kötümü
    birde 2 cihazında ilerde 2.3 sürüm desteği gelcek ondan snra hangisi daha iyi olur sizce
  • arkadaşlar koskoca forumda cevap vercek yokmu lütfen telefon alcam kısa süre içinde
  • beyler kimse bilerekmi yardım etmiyo noluyo
  • Daha ne cevap lazim kardes
  • Her iki cihazi da kullandim emin ol x10 daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolJin

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Galaxy S CPU, GPU ve RAM gibi temel donanım özellikleri bakımından daha güncel bir cihaz. Kamera önemli değilse Galaxy S daha doğru bir seçim olur.

ram vb özellikleri fazla fakat diğer bahsettiğim özelliklerde nasıldır x10 a göre iyimi kötümü
    birde 2 cihazında ilerde 2.3 sürüm desteği gelcek ondan snra hangisi daha iyi olur sizce

Hız ve performans bakımından Galaxy S öndedir. 2.3 sürümü gelse de sıralama değişmez. Galaxy S daha iyidir.
  • Super amoled ekranlı galaxy s
  • galaxy s al
  • Galaxy S
  • Galaxy s
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.