arkadaşlar bu 2 telefondan birinin 2.elini almayi düşünüyorum bütçem 650 tl 2 sininde 650 tl ye temizini buldum fakat hangisi daha iyidir o konuda kararsız kaldım sizce hangisi daha iyidir ve hangi yönlerde daha iyi olduğunu belirtirseniz sevinirim Teşekkür Ederim.
evet arkadaşlar cevap vericek yokmu
arkadaşlar lütfen yardım edin acil bu 2 cihazdan birini alıcam yada 650 tl ye başka kaliteli cihaz varsa onu ki yok galiba en iyisi bu 2 si olması lazım
Galaxy S
peki neden hangi özelliklerinden dolayı xperia kamera olarak üstün sanırım ekran olarak hız yazılım desteği internet surf hızı vb vb
Ben X10 derim 2.3 guncellemesiyle canavar gibi olucak
Donnim olarak Galaxy S biraz ustun. Kamera olarak da X10. Ikisi de 2.3 surumunde kalir. X10 icin agustosta gelicek guncelleme. Hangisi icimlne sinerse onu al ikisi de ayni isleri gorur
x10 ekranı biraz fazla sönük xperia arc gibi olsa düşünmeden x10 derdim.
Ama galaxy s de donanım ve amoled ekranı falan çok iyi .
S
@cherkez26 x10 65k galaxy s 16m zaten baya bi fark var ama x10 yinede çok parlak diyenler var
@yunuss.10 hangi donanımdan galaxy s sadece ön kamera olarak üstün değilmi birde internet surf hızı dokunmatik kalitesi ve hızı işlemci hızı ses kalitesi ve yazılım desteği gibi konularda hangisi üstündür birde galaxy s in flaşı yok sanırım ama gece çekimlerı nasıldır?
@ultimance o güncelleme ile neleri değişcek?
Galaxy S CPU, GPU ve RAM gibi temel donanım özellikleri bakımından daha güncel bir cihaz. Kamera önemli değilse Galaxy S daha doğru bir seçim olur.
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Galaxy S CPU, GPU ve RAM gibi temel donanım özellikleri bakımından daha güncel bir cihaz. Kamera önemli değilse Galaxy S daha doğru bir seçim olur.
ram vb özellikleri fazla fakat diğer bahsettiğim özelliklerde nasıldır x10 a göre iyimi kötümü birde 2 cihazında ilerde 2.3 sürüm desteği gelcek ondan snra hangisi daha iyi olur sizce
arkadaşlar koskoca forumda cevap vercek yokmu lütfen telefon alcam kısa süre içinde
beyler kimse bilerekmi yardım etmiyo noluyo
Daha ne cevap lazim kardes
Her iki cihazi da kullandim emin ol x10 daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: VolJin
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
ram vb özellikleri fazla fakat diğer bahsettiğim özelliklerde nasıldır x10 a göre iyimi kötümü birde 2 cihazında ilerde 2.3 sürüm desteği gelcek ondan snra hangisi daha iyi olur sizce
Hız ve performans bakımından Galaxy S öndedir. 2.3 sürümü gelse de sıralama değişmez. Galaxy S daha iyidir.